Tips til indretningen af dit badeværelse

Indretningen af dit badeværelse er vigtig for at skabe et rum, som passer dit hjems behov. Læs videre og du vil få inspiration til, hvordan du vælger dine badeværelsesmøbler samt få tips til opbevaringsmuligheder.

Fire vigtige møbler til dit badværelse

  1. Håndklædestænger eller kroge er vigtige for at hænge dine håndklæder og holde dem tørre og tilgængelige. Der findes mange muligheder her, du kan enten overveje at have en stang eller flere kroge, så du kan adskille dine håndklæder.

  2. Et vaskeskab eller et badeværelsesskab er et vigtigt møbel, der giver opbevaringsplads til toiletpapir, håndklæder, rengøringsmidler og andre nødvendigheder. Det fungerer som en base for din håndvask, hvor du kan placere dine plejeprodukter. Badmøbel som et vaskeskab kan laves af en snedker for at skabe en elegant og funktionel opbevaringsløbning.

  3. En skammel eller bænk kan give komfort og funktionalitet, idet den kan bruges til at sidde på, mens du gør dig klar, eller til at lægge tøj på.

  4. Et stort spejl giver ikke kun et funktionelt element, når du gør dig klar om morgenen, men det kan også skabe en illusion af et større rum. For at forbedre lysforholdene kan du overveje et spejl med indbygget belysning.

Overvejelser før køb af møbler

Når det kommer til badeværelset, er det særligt vigtigt at vælge, der tåler fugt. Der er nemlig en høj fugtighed, som dine møbler skal være modstandsdygtige over for. Derudover kan du med fordel overveje rummet størrelse og vinkler.

Optimale opbevaringsløsninger

Opbevaring er vigtigt på ethvert badeværelse og mange fortryder, at de ikke i højere grad havde fokus på opbevaringsmulighederne. Det er en fordel at vælge møbler, der tilbyder skjult opbevaring, såsom skuffer under vasken eller skabe med hylder og kurve. Et lille bord kan være ideel til at organisere dine håndklæder og toiletartikler. Ved at bruge hylder over toilettet eller højskabe, kan du udnytte pladsen.