Find inspiration til et nyt badeværelseslook

Går du med drømmen om at renovere dit badeværelse, men ikke føler du har hverken penge eller tid til at lave et helt nyt badeværelse? Man kan nemt, og relativ billigt få et smukt, moderne og hyggeligt badeværelse, uden man skal bruge for mange resurser på det. Saml familien, og sat en weekend af til at lave badeværelset om fra et måske kedeligt, hvidt og sterilt rum, til et lækkert, hyggeligt wellness badeværelse, med plads til hele familien. Se med her, for at få inspiration til hvordan du kan spice dit badeværelse op.

Fire tips til hvordan du kan få dit badeværelse til at ligne forsiden af et boligmagasin

Som det første kan du finde inspiration til hvordan dit badeværelse skal se ud. Brug tid på Instagram og Pinterest, for at finde inspirationsbilleder. Når du har fundet ud af hvordan dit badeværelse nogenlunde skal se ud, er det bare med at komme i gang.

Her kommer der fire tips til hvordan du kan fixe dit badeværelse op, på en weekend.

Nye fliser

Nye fliser til badeværelset kan gøre en verden til forskel. Badeværelset kan gå fra et kedeligt og sterilt look, til et lækkert wellness look. Find måske nogle fiser der ligner marmor, eller beklæd både gulv og væg med den samme type flise, måske en smuk grå farve, for at få en hulestemning.

Nyt armatur

Nyt armatur kan også gøre noget godt for badeværelset. Du behøver ikke at vælge et dyrt design armatur. Gå eksempelvis i Jem og fix. Her har de masser af smukke armaturer, for næsten ingen penge.

Nyt badeforhæng

Pil det gamle blå badeforhæng ned, og sæt et nyt badeforhæng op, der passer til den nye stil på badeværelset.

Blomster og levende lys

Udsmyk badeværelset med en buket tørrede blomster og levende lys. Dette vil gøre rummet mere hyggeligt og hjemligt.