Gode råd: sådan vælger du den rette badeværelsesvask

Badeværelset er et rum, hvor der stilles store krav til funktionalitet. Det gælder for alle elementerne på badeværelset, og det gælder også for rummets håndvask. Vasken er afgørende, når der hver dag skal vaskes hænder og klares andre praktiske sager, og derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du får valgt en håndvask, som passer til netop dine behov.

 

Men hvad skal du egentligt tænke over, når du vil købe ny håndvask til badeværelset? Det kan du læse mere om hos Elvvs, hvor du også finder et stort udvalg af håndvaske til badeværelse

 

Den rette type af håndvask

Når du køber en ny håndvask til badeværelset, skal du først og fremmest tænke på, hvordan den skal monteres. Der findes nemlig forskellige typer af håndvaske, der monteres på forskellige måder.

 

Her kan du vælge mellem en:

  • Nedfældet vask
  • Topmonteret vask
  • Og en væghængt vask

 

En nedfældet vask er en vask, som er designet til et blive en naturlig del af bordpladen på dit badeværelsesmøbel. En nedfældet vask skal således sænkes ned i et hul i bordplade, hvorefter vasken limes fast, så der kun er en blød og næsten usynlig overgang mellem vask og bord.

 

Hvis du gerne vil have en vask, der er både klassisk og moderne, skal du gå efter en topmonteret vask. Denne håndvask er designet til at blive stillet direkte ovenpå et bord, hvor du bare skal have små huller til vand og afløb.

 

Den sidste mulighed er til dig, der ikke har plads til et stort badeværelsesmøbel på badeværelset. Her er en vægmonteret håndvask et godt valg, da denne type af håndvask nemt kan monteres direkte på væggen. Denne type af håndvask er således et godt valg til mindre badeværelser, hvor du ikke har plads til eksempelvis et skab eller et bord, som vasken kan stå ovenpå eller sænkes ned i.