Indret dit badeværelset så det ligner forsiden på et boligmagasin

Går du og er lidt træt af at se på de gamle badeværelsesfliser, eller kunne du bare godt tænke dig at der skete noget nyt på badeværelset? Danskerne har en træng til, en gang imellem, at ændre på indretningen i hjemmet. Dette er typisk stue, køkken og soveværelser. Herved overser man tit badeværelset, for ”man bruger jo ikke ret meget tid på badeværelset, i forhold til de andre opholdsrum”. Men at have et smukt og indbydende badeværelse kan faktisk gøre ret meget for indretningen og den hjemlige følelse i hjemmet. Kig med her for et få tips til hvordan du kan gøre dit badeværelse med hyggeligt og hjemligt.

Fire tips til at få et smukt og indbydende badeværelse

Fliser eller maling

Har du fliser på gulvet og væggene som du bare er træt af at se på, kan det være du skal udskifte fliserne. Find nogle fliser der er smukke og æstetiske. Måske nogle marmor-look-a-like fliser eller nogle store flotte mørkegrå fliser, der går fra gulv til loft. Hvis du synes det at udskifte hele badeværelset gulv og vægge, er lidt for omstændigt, kan du også vælge at male ovenpå eksisterende fliser. Mal badeværelset i en lidt mørkere farve. Dette vil give en huleffekt, der er lækkert at have i badeværleset.

Belysning

Lyset på badeværelset er altafgørende. Få led indbygningsspots, der giver et godt lys, så du både kan se noget når du skal tage tøj på og der skal lægges make-up.

Armatur

Gå en tur i Jem og Fix, for at finde billige løsninger til smukke armaturer. Find eventuelt en vandhane og brusearmatur i et flot guld eller sort farve.

Pynt

Indret badeværelset med en smuk buket tørrede blomster og levende lys. Dette giver en hyggelig og hjemlig atmosfære i rummet.