Tips til indretning af dit badeværelse

Vil du gerne istandsætte dit badeværelse, eller trænger du bare til en forandring? Det er vigtigt, at dit badeværelse er et rart sted at være, da du alligevel bruger en del tid i dette rum. Hvis du mangler inspiration til, hvordan du kan indrette dit badeværelse, finder du flere tips her.

Gode råd til indretning af badeværelset

  • Planlæg på forhånd – Inden du kommer for godt i gang, er det alfa og omega, at du laver en plan. Det er ikke en god idé bare at tage tingene, som de kommer. Find ud af, hvordan du overordnet set gerne vil have, at dit badeværelse skal se ud, så du har noget at gå ud fra.
  • Tag et kig på forskellige badeværelsesmøbler – Der findes et hav af muligheder, når det kommer til badeværelsesmøbler. Tag et kig på de forskellige valgmuligheder, så du kan få et overblik over, hvad du kan vælge mellem. Du skal blandt andet kigge på opbevaringsmøbler m.m.
  • Vælg et toilet og en vask – Der er brug for et toilet og en vask på toilettet. Du bør vælge disse ting i den højeste kvalitet. Du kan eksempelvis tage et kig på Ifö toiletter. 
  • Skab hygge – Det må gerne være hyggeligt at være på badeværelset. Du kan nemt skabe hygge med flere grønne planter samt forskellige dekorationer, som du hænger op på væggen eller lignende.
  • Belysningen er vigtig – Belysningen er yderst vigtig på badeværelset. Du bør derfor anskaffe dig lamper, der giver nok lys til hele rummet.