Sækkevogn 200 kg.
490 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk
576 kr.
Mere info
Sækkevogn 200kg. - PF 250x45 hjul
349 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde
798 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde
1.076 kr.
Mere info
Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts600 sammenklappelig 70kg
625 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts850 sammenklappelig100kg
1.000 kr.
Mere info
Green-it Hjul punktérfri 3,00x4 (sækkevogn) 150/250 kg.
149 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 120 kg. i stål Kreator
530 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
476 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk HERO 6429-250
548 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg. Kreator
466 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 60 kg Varo COLTI4705
225 kr.
Mere info
Green-it Hjul luftgummi 3,00x4 (sækkevogn) 250 kg.
80 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. punkterfri hjul
499 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
651 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 45 kg. i alu. Kreator
380 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde Kreator
996 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde Kreator
758 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 80 kg. i stål Kreator
453 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 90 kg. i alu. Kreator
384 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 125 kg. - ALU
699 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskellighed i udsalgspriserne på billige sækkevogn alt efter hvor du handler online. Nogle satser på de bedste priser, og nogle tilbyder faglig sparring. Du skal afveje hvad du vil prioritere.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du bestiller online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel reklamationer. Af den grund skal man kende byggeshoppens regler.
For nogle er byggeprojekter ens betydende med en verden af spørgsmål. På grund af det kan det være en god idé at shoppe hos en webshop, hvor du kan få rådgivning til valg af sækkevogn.
Ifald du skal bruge varerne hurtigst muligt eller bare vil blive fri for fragtgebyret, så kunne du tænke over at transportere varerne personligt. Det er specielt et alternativ ved de kendte byggecentre.
Det er absolut super afgørende at vide, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Som alternativ kan du være nødt til at vælge et andet.
Nogle byggemarkeder har et stort udvalg, hvorimod andre fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du skal gennemtænke hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, udover bare sækkevogn.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggekæder har butikker i de større byer, og dermed har kunderne valget om at købe online og transportere produkterne personligt. Herigennem har du chancen for at undvære fragtomkostningen, og endda skaffe varerne hurtigere.
De store byggecentre er udbredte og kendte butikker, som kan give øget tryghed når man skal handle online. Det kan du se positivt på.
De kendte byggecentre forhandler produkter fra flere nichebutikker, og derigennem kan du bestille fra et bredt udvalg af sækkevogn online.

Nichewebshop

Majoriteten af specialiserede webshops står selv for produktion af produkterne der kan købes fra de større webshops. Idet du køber direkte igennem nichebutikkerne online kan du forvente at få en lavere pris.
Mange online nichebutikker er iværksætterfirmaer, som tit er dansk ejede, givetvis endda lokalt fra dit område. Dem kan du støtte ved at købe sækkevogn online på deres hjemmeside.
Flertallet af nichebutikker har ekstra meget forstand på deres online produktudvalg, da de udelukkende sælger disse produkter. Af den grund vil du få ekstremt anvendelig assistance fra nogle som er specialister i lige præcis sækkevogn.

automatisk, batteridrevet, elektrisk, ergonomisk, foldbar, hydraulisk, junior, kombi, kraftig, kvalitets, let, letvægts, lille, mini, motoriseret, professionel, rustfri, sammenklappelig, selvkørende, stor, stærk, Adano, Bahco, Dewalt, Garden, Gardena, Green-it, Jumbo, Makita, Millarco, NH, Park, Powerfix, Ravendo, Stanley, Wolfcraft, Würth, 20 mm, 250 kg, 3 i 1, blå, rød, 3 hjul, 4 hjul, gummihjul, motor, vask, el, brænde, børn, bådmotor, camping, cykel, dæk, fliser, haven, mursten, møbler, påhængsmotor, sten, trapper, værktøj

Danmarks største byggekæder
sækkevogn silvan

Silvan begyndte i 1968, og omfatter i dag ca. 1.000 medarbejdere i kædens 41 byggecentre. Silvan har fokus på salg til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og styres dagligt af over 2.300 medarbejdere i kædens 56 butikker. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og styres dagligt af cirka 500 personer i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og udgøres nu af ca. 2.000 medarbejdere i kædens 104 butikker. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

sækkevogn jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres i dag af flere end 2.100 kollegaer i de 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 personer i firmaets 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 ansatte i forretningens 72 byggecentre. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og lønner i dag omkring 100 personer i selskabets 6 butikker. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

sækkevogn bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 ansatte i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

sækkevogn harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og omfatter i dag over 2.000 ansatte i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Der ligger mange forskellige guides og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Især YouTube tilbyder dig utrolig meget gavnlig info, ikke mindst ifald du kigger i hele verden.
2Du vil aldrig nogensinde gå ned på værktøj. Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at du har værktøjet tilgængeligt akkurat som du indleder byggeprocessen. Derudover er det vigtigt at inkludere disse omkostninger i din økonomi.
3Du bør unden ingen omstændigheder gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedsbeklædning som eksempelvis hjelm og sko der beskytter dig med henblik på potentielle risici. Det er af stor betydning at du har styr på din sikkerhed i byggeprojektet, hovedsageligt når du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
4Forud for at du starter byggeriet kan det vise sig temmelig essentielt at du sikrer dig, at dit projekt er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der gælde gældende retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
5Forberedelse vedbliver at være nøglen til succes med arbejdet. Du kunne overveje at lave en velovervejet plan, som fortæller hvilke opgaver du vil lave på hvilken dag, med en dertilhørende nummerorden. Forsøg at være realistisk når du laver din handlingsplan.
6Typisk vil det være meningsfuldt at lave et udgiftsbudget for projektet, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det bør blive fordelagtigt at tage noter til samtlige omkostninger, og dernæst dokumentere prisen på dem én og én.
7Du bør regne på hvorvidt projektet kan klares alene, eller du alternativt bør sikre dig hjælp fra en fagperson til færdiggørelsen af arbejdet. Når du henter assistance fra en professionel kan det være optimalt at tage imod uforpligtende tilbud fra diverse firmaer.
8Det vil vise sig aktuelt at have de fornødne byggematerialer handlet ind før du begynder dit arbejde. Du har god gavn af at lave en punktforms huskeliste hvoraf der fremgår alle de ting der skal bruges, og bagefter efterse hver enkelt ting, så du føler dig tryg ved at du har husket det hele.
9For opgaver udendørs har vind og vejr en essentiel rolle. Af den årsag kan du med jævne mellemrum tage et kig på vejrberetningerne i dagene op til byggeriets start, så det ikke mod forventning går i gang med at stå ned i stænger netop som du er startet på dit komplekse projekt.
10Det bør overvejes at spørge om hjælp til projektet, især når der er tale om omfangsrige byggerier. Store opgaver bør udføres af flere personer. I øvrigt må det være hurtigere og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
11Der viser sig typisk ubelejlige udfordringer når det gælder omfangsrige byggeprojekter, og på grund af det er det vigtigt at man afsætter rigeligt med plads i planen, som vil medvirke til at man kan være ubekymret om at nå det inden ens deadline.
12I nogle tilfælde kan man forsøge at få offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det kan man få såfremt projektet er energi- og miljøvenligt. Den økonomiske støtte forudsætter med andre ord at byggeriet har positiv betydning for naturen.
De højest bedømte byggekæder
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er kolossalt beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 19.208 ratings, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er meget overlegent. Ratingen grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % har givet topkarakter, og bare 8 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er usædvanligt overlegent. Vurderingen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er kolossalt imponerende. Vurderingen grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvor hele 86 % giver 5 stjerner, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er ultra imponerende. Ratingen er baseret på 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med topkarakter, og kun 4 % giver 1 stjerne. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken form for levering skal du vælge?

Flere webbutikker i Danmark yder i dag diverse forskellige billige leveringsløsninger til sækkevogn. Den mest anvendte er efterhånden at få leveret til et udleveringssted, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente dine nye varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Løsningen er altså usædvanlig simpel, og desuden tillige den mindst kostelige form for fragt.

Du kunne omvendt overveje at få varerne sendt til din hjemmeadresse eller til hvor du arbejder. Løsningen er tit en tak mindre billig, men derudover ret hensigtsmæssig for sækkevogn online. Den billigste løsning til levering vil dog til enhver tid være at hente ordren selv, men dette afhænger af at du er tæt på online shoppens byggecenter, fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på sækkevogn er selvfølgelig yderst essentiel såfremt vi har brug for din ordre om et øjeblik, så med det formål er det selvsagt centralt at du gransker den forventede leveringsdato på sækkevogn. En stor portion webshops – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – giver løfte om billig dag-til-dag fragt på deres bedst sælgende varer online, hvilket dog er underforstået at transaktionen realiseres forinden et aftalt klokkeslæt, så de har mulighed for at nå at få varerne skippet afsted før logistikmedarbejderne har fyraften.

Visse internet forretninger tilbyder levering uden gebyr på sækkevogn online, men undertiden er det under betingelse af at du bestiller for en konkret sum. I øvrigt må man udvælge den mest letkøbte mulighed for fragt, der tit vil være at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til et udleveringssted.

En masse byggecentre frembyder afhentning hvor du handler billig sækkevogn hjemmefra og afhenter i butikken. Fx 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Stark, Bygma, Davidsen, XL-Byg og Silvan. Byggemarkederne udlover fx afhentning af sækkevogn i følgende områder:

Hillerød, Frederiksberg, Valby, Holbæk, Hobro, København, Ikast, Skive, Nyborg, Allerød, Tilst, Struer, Brøndby, Skanderborg, Rønne, Brønshøj, Vejle, Silkeborg, Sønderborg, Nykøbing Falster, Fredericia, Grenaa, Greve, Holstebro, Brønderslev, Vallensbæk, Middelfart, Odense, Virum, Frederiksværk, Frederikshavn, Hedehusene, Frederikssund, Rudersdal, Varde, Taastrup, Dragør, Lillerød, Ballerup, Tårnby, Viborg, Thisted, Hjørring, Herning, Køge, Aalborg, Haderslev, Jyllinge, Næstved, Aabenraa, Haslev, Aarhus, Kalundborg, Ishøj, Nærum, Herlev, Lystrup, Horsens, Glostrup, Solrød Strand, Hvidovre, Stenløse, Søborg, Værløse, Gladsaxe, Lyngby, Rødovre, Hørsholm, Kokkedal, Nørresundby, Helsingør, Brabrand, Vordingborg, Charlottenlund, Åbyhøj, Odder, Randers, Korsør, Risskov, Kolding, Højbjerg, Roskilde, Esbjerg, Birkerød, Ringsted, Slagelse, Hedensted, Albertslund, Gentofte, Vanløse, Farum, Ølstykke, Nakskov, og Svendborg, .

Afhentning af sækkevogn er muligt i de fleste regioner af landet: Sjælland (Østsjælland, Falster, Bornholm, Sydsjælland, Vestsjælland, Lolland, Nordsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Amager), Fyn (Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn) og Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland).

Når vi ser på statistikkerne står det tydeligt, at mennesker ofte søger eksempelvis billig sækkevogn og sækkevogn priser. Man ser derudover jævnligt online shoppere efterspørge blandt andet sækkevogn online, køb sækkevogn samt sækkevogn tilbud, foruden de velkendte byggekæder som Davidsen, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, 10-4 og Bygma.

Find den bedste pris på sækkevogn

Det er efterhånden i høj grad fremkommeligt for almindelige dødelige at analysere tilbud på billige sækkevogn online fra flere internet shops, og følgelig har masser af e-forhandlere set sig tvunget til at nedskære salgspriserne på sækkevogn betydeligt, og ovenikøbet yde levering uden betaling.

Dog kan det ikke desto mindre blive indbringende at eftergå nogle enkelte e-forretninger efter udsalg og tilbud på sækkevogn online før du shopper, så du ikke er i tvivl om at opnå den mest billige pris. Kig ikke bare hos de kendte byggemarkeder som XL-Byg, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus og 10-4.

Man må lige meget hvad ikke glemme, at ifald en e-forretning udbyder billige sækkevogn online til en pris der kan ses som mystisk billig, burde det tit være et karakteristika der viser en snydagtig internet handler. Køb med betalingskort er heldigvis dækket ind under en ordning, som sikrer folk imod svindlende online forhandlere.

Vi tilråder generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du overveje en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, hvis du ønsker at afbetale regningen på sækkevogn over en længere periode. Det foreslåes normalt i specialiserede netshops, men ikke de velkendte byggekæder som for eksempel Silvan, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, 10-4 og Bauhaus.

Ses der på statistikkerne er det tydeligt, at mennesker typisk kigger efter for eksempel sækkevogn priser og køb sækkevogn. Man ser desuden mange gange mennesker kigge efter fx sækkevogn tilbud, billig sækkevogn og sækkevogn online.

Læs eksisterende kunders betragtninger

Trustpilot yder altid pæne muligheder for at udforske ret mange andre konsumenters anmeldelser og på grund af dette tilrådes det, at du betragter internet butikkens kritik forud for at du lægger din bestilling på billige sækkevogn online.

Facebook fremskaffer tillige en del fortræffelige genveje til at få kendskab til internet forretningens popularitet. Herinde møder vi mange online outlets hvor du kan publicere en omtale af virksomhedens service, som tillige må anvendes til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

Inden nogen bestiller billige sækkevogn online i en e-shop bør de for at være sikker sætte sig ind i webbutikkens handelsbetingelser, dog er det almindeligvis en omfattende opgave, særligt hos de udbredte byggecentre som Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Davidsen og Stark.

Et alternativt forslag er at se om e-handlen er godkendt af e-mærket, fordi det bør være en garanti for at online shoppen efterfølger de danske love, tillige med at hjemmesiden en gang i mellem undersøges af eksperter som er meget fortrolige de gældende bestemmelser.

Desuden giver det dig chance for support, såfremt du oplever problemer i forbindelse med dit indkøb af sækkevogn. Ligeså støtter vi at man er vaks omkring de mest vitale vilkår der kan have betydning for købet af sækkevogn online, f.eks. hvilken ombytningsret e-forhandleren benytter.

Her er det i øvrigt essesentielt, at man altid bevarer sin ordremail, således man til enhver tid kan eftervise købet af sækkevogn, ligegyldig om man køber fra Stark, Bygma, Silvan, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg eller Bauhaus.

Jan gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Erik Larsen gav 4 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Morten Madsen gav 5 stjerner

Virkelig god service

Michael gav 5 stjerner

Fremragende!

9 gode råd til internetshopping
1En række forhandlere på nettet yder gratis fragt på sækkevogn, men for det meste kun såfremt der erhverves for et fastslået beløb. Alternativt kan du overveje den mest prisbevidste mulighed for fragt, der i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at levere dine produkter til en pakkeshop. Fragttypen er i regelen omvendt yderst smart. Den mindst kostelige fragtmulighed er utvivlsomt at hente varerne selv.
2Den mest letkøbte leveringsmetode er dog at hente varerne selv, men den mulighed beroer på at du opholder dig lige ved online webshoppens tilholdssted. Den leveringsmodel er naturligvis ekstremt væsentlig hvis du har behov for sækkevogn omgående. Alternativt så frembyder flere online shops levering uden gebyr, men undertiden kræver det at der købes for et fastsat beløb.
3Det er i dag ret så simpelt for os alle at sammenligne priser online på billige sækkevogn på tværs af internet butikker i Danmark, og med det motiv garanterer massevis af netbutikker portofri fragt. Dog kan det trods alt vise sig gavnligt at kigge forbi nogle forskellige online butikker efter rabat og tilbud før du gennemfører din handel, sådan at man er velinformeret til at få fat i den skarpeste pris.
4Vi tilråder at finde ud af om e-handlen er godkendt af e-mærket, siden det skulle være et kendetegn for at internet shoppen opretholder de officielle regler, foruden at internet selskabet hyppigt overværes af eksperter der behersker de gældende bestemmelser. Før nogen handler billige sækkevogn hos en butik behøver man for at være på den sikre side skimme e-butikkens forretningsbetingelser.
5Før folk bestiller billige sækkevogn i en shop på nettet burde man de facto tage stilling til webbutikkens forretningsvilkår, men det er gerne ikke super interessant. Tilsvarende er det anbefalelsesværdigt at køberen er oppe på mærkerne omkring de fundamentale regler i forbindelse med købet af billige sækkevogn online, som fx hvilken returneringsret webshoppen kører med.
6Leveringstidspunktet er naturligvis temmelig central i tilfælde af at man har behov for produkterne lige om lidt, og derfor er det rigtig fornuftigt at vi efterser leveringstidspunktet ved sækkevogn. En del online varehuse annoncerer billig 1 dags fragt på masser af varenumre, men vær obs på at det antager at transaktionen gennemføres forinden et konkret tidspunkt.
7Trustpilot genererer stort set stabile løsninger til at analysere en lang række nuværende konsumenters anmeldelser og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du tjekker internet virksomhedens bedømmelser forud for at du køber billige sækkevogn online. Facebook yder også en del troværdige løsninger til at få en idé om webbutikkens kundefokus.
8Vi tilråder kortkøb eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er omsluttet af en ordning, hvilket skærmer dig imod svindlende internet webshops. Som en anden løsning kunne du overveje et tilbud fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at finansiere beløbet i flere bidder.
9En masse e-butikker yder til alt held diverse forskellige billige leveringsformer til sækkevogn. En favorit iblandt mange er i vore dage afhentningssteder, og så afhenter du blot din pakke når du har lyst. Fragttypen er jo i høj grad praktisk, samt oftest endvidere den billigste leveringsudgave.