Green-it Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
Green-it Hjul luftgummi 3,00x4 (sækkevogn) 250 kg.
80 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. punkterfri hjul
499 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 125 kg. - ALU
699 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg.
490 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk
576 kr.
Mere info
Sækkevogn 200kg. - PF 250x45 hjul
349 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde
798 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde
1.076 kr.
Mere info
Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts600 sammenklappelig 70kg
625 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts850 sammenklappelig100kg
1.000 kr.
Mere info
Green-it Hjul punktérfri 3,00x4 (sækkevogn) 150/250 kg.
149 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 120 kg. i stål Kreator
530 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
476 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk HERO 6429-250
548 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg. Kreator
466 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 60 kg Varo COLTI4705
225 kr.
Mere info
Green-it Hjul luftgummi 3,00x4 (sækkevogn) 250 kg.
80 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. punkterfri hjul
499 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
651 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 45 kg. i alu. Kreator
380 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde Kreator
996 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde Kreator
758 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 80 kg. i stål Kreator
453 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 90 kg. i alu. Kreator
384 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 125 kg. - ALU
699 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du skal bruge produkterne nu og her eller blot gerne vil undgå fragten, så kunne du overveje at transportere produkterne selv. Det er hovedsageligt et alternativ i de velkendte byggemarkeder.
Nogle byggekæder udbyder et bredt sortiment, imens nogle fokuserer på en enkelt type af vare. Du kan beslutte om det er betydningsfuldt for dig at have mange produkter at vælge fra, udover blot Green-it sækkevogn.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med alverdens spørgsmål. På grund af det kan du med fordel shoppe hos en netbutik, som kan give råd og vejledning til valg af Green-it sækkevogn.
Du bør være opmærksom på hvilke regler butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Derfor bør man tjekke byggemarkedets handelsbetingelser.
Det er helt klart ekstremt vigtigt at vide, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige Green-it sækkevogn hos de forskellige online byggecentre. Nogle vil have de bedste tilbud, og andre har et højt serviceniveau. Du bør tænke over hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre samler produkter fra alverdens specialbutikker, og så kan du handle fra et bredt udvalg af Green-it sækkevogn online.
De store byggekæder er udbredte og landskendte virksomheder, som medvirker til øget troværdighed når man skal købe online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De gængse byggemarkeder finder du mange steder i landet, og pga. det har flertallet tilbuddet om at handle online og fragte varerne på eget initiativ. Derfor er der mulighed for at slippe for fragtgebyret, samt sågar hente produkterne lige nu.

Nichewebshop

Mange niche webshops er eksperter i deres online produktsortiment, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Af den grund kan du opleve en høj grad af kyndig assistance fra ansatte der er specialister i netop Green-it sækkevogn.
Flertallet af specialiserede netbutikker er mindre firmaer, som tit er danske, muligvis endda fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at hjælpe når du handler Green-it sækkevogn online hos dem.
En masse webshops med fokus på et smalt varesortiment er producenter af produkterne som du kan købe hos byggekæderne. Når du køber direkte fra nicheforretningerne online kan du få bedre priser.
Danmarks største byggekæder

Bygma blev dannet i 1952, og beskæftiger nu i omegn af 2.300 mennesker i de 56 varehuse. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Green-it sækkevogn jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og styres dagligt af omtrent 2.100 ansatte i kædens 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.000 kollegaer i deres 72 butikker. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og lønner i dag cirka 1.000 personer i byggemarkedets 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Green-it sækkevogn harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og styres dagligt af flere end 2.000 personer i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Green-it sækkevogn silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 ansatte i de 41 byggecentre. Silvan satser på salg til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres i dag af over 500 mennesker i deres 9 byggecentre. Johannes Fog satser på at sælge til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er nu arbejdsplads for omkring 100 personer i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Green-it sækkevogn bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 medarbejdere i de 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger nu ca. 2.000 personer i deres 104 butikker. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du må aldrig undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ikke påklædning herunder hjelm og sko der sikrer dig mod mulige uheld. Det er af stor betydning at du husker din sikkerhed i byggeriet, i særdeleshed hvis du ikke får professionel hjælp.
2Det er vigtigt at have lavet et regnskab for ombygningen, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det bør blive fornuftigt at dokumentere alle udgiftsposter, og efterfølgende kortlægge ens omkostning ved hver eneste af dem.
3Det kan vise sig meningsgivende at du har de presserende materialer handlet ind i god tid før du kaster dig over dit arbejde. Du vil med fordel kunne notere en overskuelig indkøbsliste som indeholder alt der bliver brug for, og som det næste eftergå hvert enkelt punkt, med øje for at du er sikker på at du har det hele.
4Det er oplagt at søge hjælp til byggeprocessen, ikke mindst hvis det er større projekter. Nogle byggerier bør udføres af flere folk. Ydermere bliver det bedre og sjovere når man ikke er ene om det.
5Du må aldrig mangle grej. Typisk kan det vise sig strategisk at have værktøjet klar akkurat som du indleder byggeprojektet. I øvrigt er det afgørende at inkludere de medfølgende udgifter i byggeriets budget.
6Husk at reflektere over hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du må fremskaffe hjælp fra en fagmand til områder af projektet. Når du ønsker assistance fra en fagmand kunne det godt betale sig at modtage uforpligtende tilbud fra forskellige leverandører.
7For projekter udendørs kan vind og vejr få en essentiel rolle. På grund af dette kan du med jævne mellemrum kigge på vejrmeldingerne i forbindelse med byggeriets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme begynder at regne når du lige vil i gang med det vigtige projekt.
8Planlægning bliver kilden til at få en god oplevelse med dit arbejde. Du anbefales at udarbejde en klar strategi, der fortæller hvilke gøremål der skal laves hvornår, og som ligeledes indeholder en kronologisk rækkefølge. Husk at være skarp idet du udarbejder din køreplan.
9Før du indleder byggeriet kan det blive ubeskriveligt betydningsfuldt med en forsikring om, at projektet overholder loven. Alt efter din boligtype kan der vise sig forskellige regler omkring, hvad du må, og hvad du ikke må.
10Der kommer næsten altid pludselige problematikker i tilfælde med krævende opgaver, og pga. dette vurderes det væsentligt at man afsætter god nok tid i tidsplanen, med det formål at man kan være selvsikker på at komme i mål.
11Der er ekstremt mange vejledninger og videoer online som kan være en stor hjælp. Navnligt YouTube kan hjælpe med enormt meget konstruktiv viden, især såfremt du kigger i hele verden.
12Glem ikke at du kan søge offentlig støtte til byggerier. Det gives i tilfælde hvor byggeriet gør en forskel for klimaet. At få tilskud er altså betinget af at ombygningen har positiv indfyldelse på klimaet.
De mest vellidte byggekæder
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ret så overlegent. Scoren er baseret på 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % giver toprating, og bare 2 % giver den laveste karakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket klart er rigtig overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket klart er virkelig betryggende. Bedømmelsen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % giver topkarakter, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ualmindeligt godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvor ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og blot 8 % giver den laveste karakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er yderst imponerende. Scoren er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 4 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken fragtmetode skal jeg vælge?

Størstedelen af webbutikker i Danmark yder nu om stunder mange forskellige billige muligheder for levering til Green-it sækkevogn. Førstevalget hos mange er lige nu pakkeshops, hvor du selv kan hente din pakke lige når det passer dig. Metoden er altså ret så gnidningsløs, og ofte derudover den billigste fragtmulighed.

Du burde tillige forsøge at vælge afsending til din bopæl eller ud på din arbejdsplads. Muligheden er tit en smule mere bekostelig, men omvendt temmelig overkommelig for Green-it sækkevogn online. Den mindst kostelige leveringstype er utvivlsomt selv at hente produkterne, men det kræver at du bor lige ved e-forretningens butikker, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Fragtperioden på Green-it sækkevogn kan vise sig at være virkelig afgørende om man mangler dine nye varer straks, og herved er det naturligvis essentielt at man finder den forventede leveringstid ved Green-it sækkevogn. En hel del online firmaer – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – præsterer billig 1 dags levering på masser af varer online, som dog afhænger af at du når at bestille forinden et besluttet tidspunkt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få produktet sendt afsted forud for at de lageransatte får fri.

Flere online firmaer yder levering uden beregning på Green-it sækkevogn online, men undertiden kun hvis man indkøber for et præcist beløb. I øvrigt bør du udse dig den mindst kostelige fragtform, hvilket ofte vil blive at få fragtmanden til at køre dine varer til en pakkeshop.

Flere webshops tilbyder click-and-collect hvor du handler billig Green-it sækkevogn online og selv henter i butikken. Eksempelvis Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Silvan, Davidsen, Stark, 10-4 og Jem og Fix. Byggecentrene udlover for eksempel klik-og-hent på Green-it sækkevogn i disse områder:

Frederiksberg, Ishøj, Aarhus, Odense, Herlev, Aabenraa, Kolding, Horsens, Værløse, Solrød Strand, Lyngby, Taastrup, Charlottenlund, Rødovre, Frederikshavn, Birkerød, Søborg, Vordingborg, Nakskov, Helsingør, Tårnby, Hobro, Holbæk, Odder, Grenaa, Lystrup, Brønshøj, Roskilde, Brønderslev, Hedehusene, Hjørring, Sønderborg, Skanderborg, Gladsaxe, Risskov, Nærum, Tilst, Kalundborg, Svendborg, Viborg, Valby, København, Rønne, Åbyhøj, Haderslev, Ølstykke, Ikast, Hedensted, Albertslund, Fredericia, Rudersdal, Slagelse, Farum, Vallensbæk, Aalborg, Nyborg, Højbjerg, Jyllinge, Ballerup, Varde, Randers, Køge, Haslev, Brøndby, Greve, Hillerød, Herning, Vejle, Korsør, Frederikssund, Vanløse, Allerød, Brabrand, Hørsholm, Hvidovre, Gentofte, Dragør, Frederiksværk, Silkeborg, Skive, Middelfart, Struer, Næstved, Stenløse, Thisted, Nykøbing Falster, Virum, Lillerød, Esbjerg, Glostrup, Kokkedal, Ringsted, Nørresundby, og Holstebro, .

Klik-og-hent af Green-it sækkevogn er en mulighed i alle områder af landet: Sjælland (Østsjælland, Midtsjælland, Amager, Bornholm, Vestsjælland, Falster, Lolland, Nordsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland), Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland) og Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn).

Når man kigger i data står det markant, at internetbrugere typisk søger efter bl.a. Green-it sækkevogn online og Green-it sækkevogn priser. Foruden dette ser man som regel folk søge efter blandt andet køb Green-it sækkevogn, billig Green-it sækkevogn samt Green-it sækkevogn tilbud, plus de kendte byggemarkeder som 10-4, Bauhaus, Stark, Davidsen, Silvan, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg og Harald Nyborg.

Få rabat på Green-it sækkevogn

Det er i dag særligt problemfrit for os alle at sammenligne priser på billige Green-it sækkevogn online på diverse internet foretagender, og herved har massevis af internet forhandlere været nødt til at nedsætte prisniveauet på Green-it sækkevogn betydeligt, og i øvrigt sikre gebyrfri levering.

Dog kan det stadigvæk vise sig nyttigt at analysere nogle butikker på nettet efter tilbud på Green-it sækkevogn online forud for at du placerer ordren, sådan at du er garanteret at skaffe sig den mindst kostelige pris. Kig ikke blot på de gængse byggecentre som Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bygma og Bauhaus.

Man må dog være så påpasselig, at hvis en internet butik afsætter billige Green-it sækkevogn online på tilbud til en pris der kan virke usædvanlig gunstig, så bør det mange gange være et karakteristika der viser en svindel webbutik. Betalinger med kort er ikke desto mindre omfavnet af en anordning, hvilket værner kunden overfor svindlende internet foretagender.

Generelt går vi ind for kortbestillinger eller MobilePay. Som et alternativ kan du drage fordel af et tilbud fra for eksempel ViaBill, forudsat du ønsker at finansiere betalingen af Green-it sækkevogn af flere omgange. Det foreslåes ofte i nichefokuserede netbutikker, men ikke de gængse byggekæder som eksempelvis Davidsen, Stark, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Bauhaus, XL-Byg og Harald Nyborg.

Når der ses på tendenserne står det klart, at mennesker tit leder efter bl.a. Green-it sækkevogn online og Green-it sækkevogn priser. Man ser derudover som regel internet shoppere søge efter for eksempel billig Green-it sækkevogn, Green-it sækkevogn tilbud samt køb Green-it sækkevogn.

Analyser folks erfaringer

Trustpilot genererer adskillige fordelagtige løsninger til at analysere en hel del eksisterende kunders domme og herved tilråder vi, at du besigtiger e-forhandlerens bedømmelser forud for at du lægger din bestilling på billige Green-it sækkevogn online.

Facebook leverer derudover fuldt ud sikre løsninger til at få kendskab til internet forhandlerens troværdighed. Tilmed er der nogle online varehuse i Danmark hvor det er muligt at skrive en anmeldelse af købsoplevelsen, som tilmed burde udnyttes til at fornemme kundernes tilfredshed.

Forinden folk bestiller billige Green-it sækkevogn online i en e-forretning burde de for at være sikker gøre sig bekendt med indholdet af dens forretningsaftale, dog er det tit en tidskrævende opgave, særligt på de gængse byggecentre som Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen og 10-4.

En nem løsning kan derfor være at se nærmere på om e-forretningen er tilsluttet e-mærket, fordi det er et signal om at online webshoppen lever op til gældende dansk lovgivning, og at virksomheden lejlighedsvis føres tilsyn med af fagfolk der kender til de gældende bestemmelser.

Dette er desuden din lejlighed til en håndsrækning, for så vidt du bliver udsat for dilemmaer i forbindelse med din handel med Green-it sækkevogn. Tilmed støtter vi at du er på vagt for de mest essentielle bestemmelser der kan have indvirkning på bestillingen af Green-it sækkevogn online, fx hvilken returrettighed e-forretningen lover.

I den forbindelse er det virkelig relevant, at man stadig beholder sin e-mail kvittering, således man når som helst kan vidne om købet af Green-it sækkevogn, hvad end man bestiller fra XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Silvan, Stark, Bauhaus, Bygma eller Harald Nyborg.

Hanne Hansen gav 5 stjerner

Hurtig levering uden mangler.

Jørgen O gav 4 stjerner

Lynhurtig levering og en tilfreds kunde!

Helle R gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Henrik gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

9 gode råd til online indkøb
1Den billigste slags levering vil til enhver tid være at hente produkterne selv, men den løsning beroer på at du bor i nærheden af e-firmaets bopæl. Den leveringsmåde kan være særligt vigtig hvis du behøver Green-it sækkevogn øjeblikkeligt. Alternativt så tilbyder nogle netbutikker fragt uden omkostninger, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at der aftages for en konkret pris.
2Forinden nogen køber billige Green-it sækkevogn på en forhandler på nettet bør man sådan set løbe igennem e-shoppens handelsaftale, men det er ofte ikke videre interessant. Desuden er det en hjælp at køber er omhyggelig omkring de mest betydningsfulde betingelser i forbindelse med købet af billige Green-it sækkevogn online, til eksempel hvilken ombytningsret online webshoppen har.
3Det er jo efterhånden virkelig problemfrit for folk at tjekke tilbud online på billige Green-it sækkevogn fra flere internet butikker i Danmark, og altså præsterer en hel del online varehuse levering uden beregning. Det kan til hver en tid blive tiden værd at sammenholde visse internet forhandlere efter tilbud inden du shopper, sådan at du er sikker på at opnå den skarpeste pris.
4Enkelte netbutikker yder fragt uden beregning på Green-it sækkevogn, men tit kun hvis der handles for et konkret beløb. Derudover bør man overveje den billigste leveringstype, hvilket mange gange vil blive at få fragtmanden til at bringe ordren til en pakkeshop. Fragttypen bliver ofte lige så vel vældig let. Den prisbilligste form for levering vil dog til enhver tid være at hente ordren selv.
5Mange webbutikker i Danmark tilbyder i øjeblikket en lang række forskellige billige leveringsmodeller til Green-it sækkevogn. En af de mest populære er nu til dags udleveringssteder, som gør det muligt at hente ordren på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmuligheden er altså vældig smart, og oftest derudover den mest prisbevidste fragtløsning.
6Generelt anbefaler vi betalinger med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er inkluderet i en orden, som bistår os overfor uægte online webshops. Som et alternativ kunne du drage nytte af en løsning som eksempelvis ViaBill, når du hellere vil dække beløbet af flere omgange.
7Trustpilot fører til fuldkommen troværdige løsninger til at analysere mange andre forbrugeres ratings og derved kan det være til hjælp, at du kigger på internet forretningens bedømmelser inden du bestiller billige Green-it sækkevogn online. Facebook forærer dig tillige stort set fine chancer for at få en idé om e-shoppens kundefokus.
8Leveringstidspunktet kan vise sig at være særligt udslagsgivende såfremt du mangler varerne øjeblikkeligt, og i det øjemed er det nemlig afgørende at du ser den estimerede leveringstid for Green-it sækkevogn. Adskillige online outlets frembyder billig 1 dags levering på deres primære varenumre, men som imidlertid er betinget af at transaktionen gennemføres forinden et fastslået klokkeslæt.
9Generelt foreslår vi at se nærmere på hvorvidt e-forretningen er verificeret af e-mærket, siden det skulle være en erklæring om at e-handlen forsvarer de danske retningslinjer, udover at e-handlen nu og da gennemses af fagfolk som kender vilkårene. Forinden folk køber billige Green-it sækkevogn i en internet butik bør de for at være på den sikre side bese webshoppens forretningsvilkår.