Sækkevogn 200 kg.
490 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk
576 kr.
Mere info
Sækkevogn 200kg. - PF 250x45 hjul
349 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde
798 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde
1.076 kr.
Mere info
Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts600 sammenklappelig 70kg
625 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts850 sammenklappelig100kg
1.000 kr.
Mere info
Green-it Hjul punktérfri 3,00x4 (sækkevogn) 150/250 kg.
149 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 120 kg. i stål Kreator
530 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
476 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk HERO 6429-250
548 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg. Kreator
466 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 60 kg Varo COLTI4705
225 kr.
Mere info
Green-it Hjul luftgummi 3,00x4 (sækkevogn) 250 kg.
80 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. punkterfri hjul
499 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
651 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 45 kg. i alu. Kreator
380 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde Kreator
996 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde Kreator
758 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 80 kg. i stål Kreator
453 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 90 kg. i alu. Kreator
384 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 125 kg. - ALU
699 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal have fokus på hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du handler online, så du kan undgå problemer med fx reklamationer. Derfor bør man tjekke virksomhedens handelsbetingelser.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med talrige spørgsmål. På grund af det vil du med fordel kunne shoppe hos en netbutik, hvor du bliver tilbudt hjælp til valg af sækkevogn til mursten.
Du vil finde forskellighed i priserne på billige sækkevogn til mursten fra netbutik til netbutik. Nogle vil have billige priser, imens nogle har fokus på faglig sparring. Du skal beslutte hvad du helst vil have.
Nogle byggekæder sælger et bredt udvalg af varer, imens andre fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du skal overveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i blandt, foruden blot sækkevogn til mursten.
Hvis du har brug for produkterne med det samme eller blot ønsker at blive fri for fragtomkostningen, så kan du tænke over at fragte byggematerialerne selv. Dette er navnligt muligt ved de velkendte byggecentre.
Det er selvfølgelig meget relevant at undersøge, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt kan du finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og højtprofilerede virksomheder, som medvirker til øget troværdighed til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De velkendte byggekæder finder du i store dele af landet, og herigennem har du mulighed for at bestille online og køre varerne personligt. Af den grund har man valget om at blive fri for leveringsgebyret, og endda have produkterne med det samme.
De gængse byggemarkeder køber produkter fra alverdens leverandører, hvorfor du kan vælge fra et bredt sortiment af sækkevogn til mursten online.

Nichewebshop

Diverse specialiserede netshops er mindre firmaer, som i de fleste tilfælde er danske, givetvis endda fra dit lokalområde. Disse understøtter du ved at købe sækkevogn til mursten online fra deres webshop.
Mange nichefokuserede webshops er ekstremt passionerede omkring deres produkter, da de kun sælger disse produkter. Derigennem bør du forvente endnu mere anvendelig assistance fra mennesker med specialistviden i netop sækkevogn til mursten.
Majoriteten af nichebutikker på nettet er producenter af produkterne som du finder i byggemarkederne. Ved køb direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du få en lavere pris.
De 10 største byggemarkeder
sækkevogn til mursten bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 mennesker i forretningens 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres nu af i omegn af 2.300 personer i kædens 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 kollegaer i forretningens 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og omfatter i dag ca. 100 ansatte i forretningens 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres i dag af flere end 1.000 kollegaer i de 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og styres dagligt af flere end 500 personer i virksomhedens 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger i dag ca. 2.000 ansatte i kædens 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

sækkevogn til mursten silvan

Silvan startede i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

sækkevogn til mursten harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og lønner i dag i omegn af 2.000 ansatte i kædens 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

sækkevogn til mursten jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 2.100 kollegaer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1I visse tilfælde kan man hente et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det kan man få i tilfælde af at byggeriet gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af tilskud kræver med andre ord at byggeriet har betydning for planeten.
2Det er oplagt at sikre sig assistance til projektet, især hvis det er væsentlige ombygninger. Enkelte byggeprojekter gør krav på flere personer. Dertil bør det blive mere effektivt og mere socialt når man ikke er alene om det.
3Ved opgaver udenfor kan vejrsituationen få en stor rolle. Af den årsag skal du hyppigt lægge mærke til vejrvarslen i tiden op til starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel begynder at regne netop som du er gået i gang med dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
4Der er mange vejledninger og videoer online hvor du kan finde hjælp. I særlig grad YouTube supporterer dig med utrolig meget brugbar viden, især når man bruger den engelske version.
5Det viser sig aktuelt at du har de påkrævede byggematerialer handlet ind før du begynder din byggeproces. Du kan forfatte en overskuelig indkøbsseddel med det der skal bruges, og efterfølgende gennemgå punkterne, med øje for at du kan føle dig sikker på at du har det hele.
6Du må aldrig undvære værktøj. Typisk vil det være en fordel at have udstyret klar forinden du starter byggeprocessen. Desuden er det fordelagtigt at tage højde for de medfølgende omkostninger i budgettet for byggeriet.
7Du må ikke på noget tidspunkt gå på kompromis med din sikkerhed, så husk beklædning såsom hoved- og fodbeklædning som sikring med henblik på eventuelle uheld. Det er fundamentalt at have styr på sikkerheden i arbejdet, hovedsageligt såfremt du ikke får hjælp fra en fagmand.
8Der præsenterer sig jævnligt ubelejlige problematikker i tilfælde med større projekter, og herved vil det være af stor betydning at man afsætter betragtelig tid i køreplanen, så man er afslappet omkring at man får det færdiggjort.
9Inden du går i gang med byggeriet er det ultra essentielt at du sikrer dig, at byggeriet ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der gælde fastsatte love omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
10Typisk vil det være essentielt at lave et budget for ombygningen, så du har styr på omkostningerne. Det vil være fornuftigt at dokumentere samtlige udgifter, og bagefter indsamle beløbet for dem slavisk.
11Godt forarbejde vil være kilden til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du må sammensætte en strømlinet strategi, som dikterer hvilke opgaver du vil løse hvornår, og som også indeholder en rækkefølge. Det anbefales at være realistisk idet du sammensætter din dagsorden.
12Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du hellere skal få hjælp fra en fagperson til områder af det. Såfremt du henter hjælp fra en fagperson anbefales det at tage imod forslag fra forskellige foretagender.
De højest ratede byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som altså er ret så flot. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er utrolig imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 anbefalinger, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med toprating, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som klart er ret så godt arbejde. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er absolut flot. Scoren grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % har givet maksimum point, og blot 2 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er fantastisk beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med maksimum point, og kun 8 % giver 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér skal jeg vælge?

Flere firmaer på nettet udlover på nuværende tidspunkt diverse billige leveringsmetoder til sækkevogn til mursten. Det mest populære er lige nu at få afleveret pakken hos en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente ordren når du har tid. Muligheden er altså super uproblematisk, og oftest ligeledes den mest betalelige leveringstype.

Du bør alternativt udse dig at få varerne sendt til din private bopæl eller til din arbejdsplads. Den er til tider en smule mindre billig, men ligeledes ultra smertefri med sækkevogn til mursten online. Den mindst kostelige mulighed for levering vil dog altid være at hente varerne selv, som desværre nødvendiggør at du opholder dig tæt på internet forhandlerens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstiden på sækkevogn til mursten er yderst aktuel hvis du mangler ordren om få sekunder, så af den grund er det ret så på sin plads at du besigtiger den estimerede leveringstid for sækkevogn til mursten. Mange e-forhandlere – fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – reklamerer med billig 1 hverdags levering på deres primære produkter online, men vær påpasselig da det stiller krav om at du bestiller forud for et fastsat klokkeslæt, så de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt på posthuset forud for at lagerpersonalet tager hjem.

Enkelte internet selskaber lover gratis levering på sækkevogn til mursten online, men i reglen kun såfremt du indkøber for en bestemt sum. Desuden må man gribe den mest billige leveringsudgave, som i de fleste tilfælde vil være at få dem til at levere din bestilling til en pakkeshop.

En stor portion kæder udlover klik-og-hent hvor man handler billig sækkevogn til mursten online men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Stark, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4 og Bygma. Byggekæderne udlover eksempelvis klik-og-hent på sækkevogn til mursten i disse byer:

Slagelse, Sønderborg, Aabenraa, Kokkedal, Køge, Haslev, Rødovre, Albertslund, Hillerød, Næstved, Brønshøj, Ølstykke, Nørresundby, Holstebro, Viborg, Frederikshavn, Nykøbing Falster, Struer, Nakskov, Rudersdal, Fredericia, Nærum, Hedensted, Frederikssund, Skanderborg, Silkeborg, Helsingør, Risskov, Tilst, Vallensbæk, Vordingborg, Ballerup, Hvidovre, Lystrup, Aarhus, Søborg, Aalborg, Frederiksberg, Brønderslev, Esbjerg, Charlottenlund, Vanløse, Kolding, Holbæk, Herlev, Lyngby, Randers, Brabrand, Varde, Solrød Strand, Hedehusene, Haderslev, Brøndby, Ikast, Lillerød, Hjørring, Ringsted, Taastrup, Middelfart, Svendborg, Rønne, Valby, Stenløse, Gentofte, Højbjerg, Farum, København, Odense, Odder, Glostrup, Jyllinge, Vejle, Åbyhøj, Allerød, Roskilde, Birkerød, Thisted, Frederiksværk, Kalundborg, Nyborg, Ishøj, Greve, Hørsholm, Værløse, Tårnby, Horsens, Grenaa, Skive, Hobro, Herning, Dragør, Korsør, Virum, og Gladsaxe, .

Click-and-collect af sækkevogn til mursten er muligt i de fleste områder af landet: Sjælland (Falster, Vestsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Lolland, Amager), Fyn (Midtfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn) og Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland).

Når man kigger i data står det klart, at internet shoppere jævnligt søger fx køb sækkevogn til mursten og sækkevogn til mursten priser. Foruden dette oplever vi mange gange folk lede efter fx billig sækkevogn til mursten, sækkevogn til mursten tilbud og sækkevogn til mursten online, plus de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Stark, Jem og Fix og Bygma.

Spar penge på sækkevogn til mursten

Det er rigtig ligetil for almindelige mennesker at sammenligne priser på billige sækkevogn til mursten online fra flere e-shops, og herved har utallige online forretninger været presset til at at nedskære salgspriserne på sækkevogn til mursten voldsomt, og endda præstere billig fragt.

Det kan immervæk blive nyttigt at tjekke enkelte e-forhandlere efter tilbud og udsalg på sækkevogn til mursten online forud for at du gennemfører din handel, sådan at man er sikker på at skaffe sig den laveste pris. Kig ikke blot på de velkendte byggecentre som XL-Byg, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Jem og Fix og Bauhaus.

Du bør bare være så påvagt, at ifald en netshop afhænder billige sækkevogn til mursten online til en pris der kan virke ufattelig letkøbt, burde det mange gange være et kendetegn på en bedragerisk butik. Handler med kort er ikke desto mindre omsluttet af et lovbud, der redder dig som kunde overfor svindlende internet outlets.

Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du benytte en afdragsordning som for eksempel ViaBill, forudsat du vil afdrage betalingen af sækkevogn til mursten af flere omgange. Dette fås ofte hos nicheforhandlere, men sjældent de store byggemarkeder som eksempelvis Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bygma, Stark, Silvan og Bauhaus.

Ses der på tendenserne bliver det markant, at netshoppere jævnligt efterspørger for eksempel køb sækkevogn til mursten og sækkevogn til mursten priser. Man ser desuden som regel online shoppere lede efter eksempelvis sækkevogn til mursten online, sækkevogn til mursten tilbud og billig sækkevogn til mursten.

Læs nuværende kunders anmeldelser

Trustpilot forærer dig adskillige ærlige chancer for at finde ud af mange eksisterende brugeres evalueringer og på grund af dette foreslåes det, at du sonderer e-shoppens vurderinger inden du bestiller billige sækkevogn til mursten online.

Facebook resulterer i ligeledes relativt ønskværdige muligheder for at få indblik i internet forhandlerens kundetilfredshed. Herinde ses endda internet varehuse hvor du kan offentliggøre en kritik af deres købsoplevelse, hvilket på samme måde må tages i brug til at bedømme kundetilfredsheden.

Før nogen køber billige sækkevogn til mursten online i en e-butik kunne man altid gennemse shoppens forretningsbetingelser, dog er det i mange tilfælde ikke specielt ophidsende, særligt med de store byggecentre som Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Stark, Davidsen, Bauhaus og Bygma.

En nemmere løsning kunne derfor være at se hvorvidt e-forhandleren er e-mærket medlem, eftersom det burde være et tegn på at e-forhandleren respekterer den officielle danske lovgivning, tillige med at internet selskabet løbende kontrolleres af eksperter som forstår vilkårene.

Desuden får du mulighed for at blive assisteret, for så vidt du forvoldes besvær med din bestilling af sækkevogn til mursten. Derudover foreslåes det at kunden er hensynstagende til de vigtigste retningslinjer der kan spille ind i forbindelse med købet af sækkevogn til mursten online, eksempelvis hvilken byttepolitik online firmaet har.

På grund af dette er det samtidig relevant, at man til enhver tid opbevarer sin kvitteringsmail, således man fremadrettet kan vidne om sin bestilling af sækkevogn til mursten, uafhængig af om man handler hos Silvan, 10-4, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma eller XL-Byg.

Lone gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Bente Madsen gav 4 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Inge gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Pia Olsen gav 4 stjerner

Dejligt og nemt leveret til døren

9 gode råd til internetshopping
1Vi foreslår generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er omfattet af et regelsæt, der sikrer kunden overfor falske online firmaer. Som alternativ burde du benytte en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, ifald du higer efter at afdrage prisen senere.
2Leveringshastigheden er ultra vital såfremt du absolut skal bruge produkterne nu og her, og i det øjemed er det aldeles afgørende at vi dobbelttjekker leveringstidspunktet ved sækkevogn til mursten. Masser af online forretninger giver billig levering på blot en enkelt hverdag på deres bedst sælgende produkter, hvilket er regnet ud fra at bestillingen indsendes inden et fast tidspunkt.
3En række webbutikker frembyder fragt uden omkostninger på sækkevogn til mursten, men i reglen er det betinget af at man aftager for et bestemt beløb. Ellers burde du foretrække den mest betalelige leveringsmodel, der i mange tilfælde er at få fragtmanden til at køre din bestilling til et afhentningssted. Leveringsmetoden viser sig til tider ligeledes ultra let gængelig. Den mest prisbevidste form for levering vil dog altid vise sig at være at hente produkterne selv.
4Vi går generelt ind for at se nærmere på om online forretningen er e-mærke tilsluttet, fordi det ofte er en erklæring om at online firmaet accepterer de opstillede regler, tillige med at e-firmaet lejlighedsvis kigges til af sagkyndige som har den nødvendige knowhow om vilkårene. Forinden nogen shopper billige sækkevogn til mursten på en e-forretning bør man på en vis måde skimme forhandlerens forretningsbetingelser.
5Mange e-butikker yder nu til dags alverdens billige leveringsmodeller til sækkevogn til mursten. En af de mest populære er for øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor du selv kan hente de nyindkøbte varer når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er nemlig ekstremt nem, samt ofte desuden den billigste leveringsversion.
6Den billigste mulighed for fragt kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, hvilket dog forudsætter at du fysisk befinder dig nærved internet shoppens adresse. Den form for levering er jo særdeles aktuel såfremt vi skal bruge sækkevogn til mursten inden for kort tid. Alternativt så lover indtil flere forhandlere på nettet fragt uden beregning, men i mange tilfælde kun hvis der købes for en konkret sum.
7Før folk handler billige sækkevogn til mursten i en shop burde man i og for sig gennemse netshoppens regler, dog er det normalt en tidskrævende opgave. Derudover støtter vi at køberen er obs på de væsentligste reglementer der gælder for bestillingen af billige sækkevogn til mursten online, som for eksempel hvilken ombytningsrettighed online firmaet anvender.
8Det er jo efterhånden ultra enkelt for almindelige mennesker at sammenligne priser online på billige sækkevogn til mursten hos diverse internet outlets, og på grund af dette yder flere online forhandlere fragt uden beregning. Det kan immervæk vise sig gavnligt at inspicere nogle online butikker efter billige priser forud for at du gennemfører din bestilling, sådan at du er velinformeret til at antage den laveste pris.
9Trustpilot resulterer i visse fremragende løsninger til at efterse mange aktuelle brugeres erfaringer og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du udforsker internet webshoppens omtaler forinden du køber billige sækkevogn til mursten online. Facebook genererer også i højeste grad gode chancer for at få indsigt i online forhandlerens troværdighed.