Sækkevogn 200 kg.
490 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk
576 kr.
Mere info
Sækkevogn 200kg. - PF 250x45 hjul
349 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde
798 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde
1.076 kr.
Mere info
Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts600 sammenklappelig 70kg
625 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts850 sammenklappelig100kg
1.000 kr.
Mere info
Green-it Hjul punktérfri 3,00x4 (sækkevogn) 150/250 kg.
149 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 120 kg. i stål Kreator
530 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
476 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk HERO 6429-250
548 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg. Kreator
466 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 60 kg Varo COLTI4705
225 kr.
Mere info
Green-it Hjul luftgummi 3,00x4 (sækkevogn) 250 kg.
80 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. punkterfri hjul
499 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
651 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 45 kg. i alu. Kreator
380 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde Kreator
996 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde Kreator
758 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 80 kg. i stål Kreator
453 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 90 kg. i alu. Kreator
384 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 125 kg. - ALU
699 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør kende de retningslinjer webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med fx returret. Derfor skal man tjekke forretningens regler.
For mange er byggeri lig med mange spørgsmål. Af den grund kan du have fordel af at købe fra en webshop, som kan tilbyde information omkring sækkevogn til værktøj.
Ifald du vil have dine byggematerialer hurtigt eller bare gerne vil spare leveringsomkostningen, så kunne du med fordel køre varerne selv. Dette er specielt et alternativ ved de udbredte byggecentre.
Nogle byggekæder præsterer et enormt vareudvalg, imens øvrige specialiserer sig i en enkelt varetype. Du bør vide om det er essentielt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge fra, udover bare sækkevogn til værktøj.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige sækkevogn til værktøj fra byggemarked til byggemarked. En del giver de bedste tilbud, og andre har fokus på en høj grad af service. Du må tænke over hvad du vil prioritere.
Det er selvsagt utrolig afgørende at vide, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Som alternativ kan du finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder samler varer fra diverse producenter, så du kan vælge fra et bredt udvalg af sækkevogn til værktøj online.
De store byggemarkeder er populære og velkendte forretninger, hvilket bidrager til øget tryghed til dig som køber online. Det vil nogle se en fordel i.
De kendte byggecentre findes i nærheden af dig selv, og af den grund har flertallet mulighed for at bestille online og hente byggematerialerne på eget initiativ. Som følge af det er det muligt at blive fri for leveringsgebyret, og samtidig have produkterne nu og her.

Nichewebshop

Diverse webshops i små nicher er producenter af de produkterne der kan købes i de store byggekæder. Når du køber direkte hos nicheforretningerne online kan du få en bedre pris.
Størstedelen af webshops med fokus på en enkelt niche er små virksomheder, der tit er danske, givetvis sågar fra dit lokalområde. Dem understøtter du ved at bestille sækkevogn til værktøj online på deres side.
Forskellige specialiserede netshops er ekstremt passionerede omkring det produktsortiment de har online, idet de ikke sælger andet. Derfor vil du opleve ekstra indsigtsfuld service fra folk der er specialister i netop sækkevogn til værktøj.
De største byggekæder i Danmark
sækkevogn til værktøj bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres nu af cirka 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

sækkevogn til værktøj silvan

Silvan blev etableret i 1968, og styres dagligt af ca. 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 butikker. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og lønner i dag cirka 1.000 kollegaer i selskabets 9 butikker. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og er i dag arbejdsgiver for flere end 100 medarbejdere i selskabets 6 butikker. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

sækkevogn til værktøj jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 2.100 medarbejdere i byggemarkedets 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 ansatte i selskabets 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 varehuse. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

sækkevogn til værktøj harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og omfatter i dag cirka 2.000 ansatte i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger nu i omegn af 2.300 personer i selskabets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger i dag i nærheden af 500 mennesker i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Man skal under ingen omstændigheder undvære arbejdsredskaber. Tit vil det vise sig uundværligt at du har udstyret til rådighed når du igangsætter dit byggeprojekt. I øvrigt er det fordelagtigt at tage højde for de her udgiftsposter i budgettet for byggeprojektet.
2Før du optager dit byggeprojekt er det meget værdifuldt at have styr på, at det du vil lave overholder loven. Alt efter din boligtype vil der være en række love omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
3Typisk vil det være betydningsfuldt at lave et budget for ombygningen, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det er fornuftigt at kortlægge alle poster, hvorefter man bør tjekke prisen på dem én og én.
4Planlægning viser sig som vejen til at lykkes med arbejdet. Du kunne overveje at nedskrive en gennemarbejdet plan, der dikterer hvilke opgaver du planlægger at løse hvornår, samt en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Forsøg at være konkret når du sammensætter strategien.
5Ved udendørs opgaver kan vejrsituationen få en vigtig rolle. Af den grund må du hyppigt kigge på prognosen for vejret i de dage der er op til dit byggeprojekt, så du undgår at det uden varsel går i gang med at vælte ned bedst som du vil påbegynde det omfattende projekt.
6Du skal unden ingen omstændigheder forsømme sikkerheden, så husk beklædning bl.a. fod- og hovedbeklædning som sikring imod hændelige skader. Det er vigtigt at have styr på dit eget ve og vel i byggeriet, i særdeleshed såfremt du ikke investerer i professionel hjælp.
7Det er anbefalelsesværdigt at indhente hjælp til byggeprojektet, ikke mindst såfremt det er krævende projekter. Omfattende ting bør udføres af flere mennesker. Desuden vil det vise sig mere effektivt og sjovere at udføre arbejdet med andre.
8Du finder rigelige mængder af guides og videoer online som kan give dig inspiration. Ikke mindst YouTube giver dig adgang til betydelige mængder konstruktiv viden, især hvis man benytter engelske ord i din søgning.
9Du bør tænke over om du burde stå med hele projektet selv, eller du kan have fordel af at sikre dig hjælp fra en fagmand til afslutningen af byggeriet. Forudsat at du får hjælp fra en professionel er det normalt at søge tilbud fra diverse leverandører.
10Der kommer som regel utidige udfordringer når det handler om omfangsrige projekter, og herved vil det være betydningsfuldt at der er afsat tilstrækkelig plads i tidsplanen, med formålet om at man kan føle sig sikker på at nå i mål.
11Det vil vise sig at have noget at sige at have de presserende bygningsmaterialer tilgængelige før du indleder dit byggeprojekt. Du har fordel af at lave en hurtig indkøbsliste som samler hver eneste ting du skal bruge, og bagefter gennemløbe hvert enkelt punkt, med øje for at du føler dig tryg ved at der ikke mangler noget.
12Nogle gange kan man forsøge at få hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det fås såfremt byggeprojektet er klimavenligt. Af få støtte forudsætter altså at byggeriet har positiv betydning for naturen.
De bedst vurderede byggemarkeder
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er enormt godt arbejde. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er enormt imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % har givet maksimum point, og alene 4 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som jo er kolossalt betryggende. Scoren er baseret på 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og bare 8 % har givet 1 stjerne. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er meget betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvoraf hele 59 % har givet topkarakter, og blot 9 % giver bundkarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er utrolig godt arbejde. Vurderingen er baseret på 19.208 meninger, hvor hele 84 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % giver dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmulighed skal du vælge?

Flere shops på nettet giver nu om stunder en lang række forskellige billige former for levering til sækkevogn til værktøj. Et hit er for nærværende levering til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter pakken når du har tid. Fragtløsningen er jo meget let, og oftest endvidere den mest betalelige leveringsudgave.

Du burde derudover beslutte dig for at få det leveret til din bopæl eller til hvor du arbejder. Denne viser sig typisk en smule dyrere, men lige så vel særdeles let med sækkevogn til værktøj online. Den mest letkøbte mulighed for fragt vil dog altid være selv at hente ordren, hvilket står og falder med at du lever i kort afstand af internet selskabets byggecenter, fx Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Antal dages levering på sækkevogn til værktøj er jo ultra vigtig når man har brug for dine nye produkter om et øjeblik, og herved er det komplet aktuelt at vi kigger nærmere på det estimerede leveringstidspunkt på sækkevogn til værktøj. Masser af online butikker – fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – reklamerer med billig 1 dags levering på mange af deres produkter online, som antager at der bestilles forinden et fastslået klokkeslæt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få dit nye produkt fikset forinden pakkemedarbejderne får fri.

Nogle få byggemarkeder frembyder levering uden beregning på sækkevogn til værktøj online, men for det meste stiller det krav om at du køber for et fastslået beløb. Desuden burde man udvælge den mest betalelige fragttype, hvilket typisk vil være at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til et udleveringssted.

De store webshops giver afhentning hvor man handler billig sækkevogn til værktøj på nettet og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Silvan, XL-Byg, 10-4, Bygma, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen og Jem og Fix. Byggemarkederne foreslår blandt andet klik-og-hent på sækkevogn til værktøj i følgende områder:

Risskov, Vallensbæk, Nyborg, Nørresundby, Herlev, Gladsaxe, Gentofte, Roskilde, Frederikshavn, Næstved, Jyllinge, Haslev, Greve, Brønshøj, Holbæk, Skanderborg, Hobro, Allerød, Vordingborg, Ishøj, Kolding, Hørsholm, Åbyhøj, Holstebro, Lyngby, Korsør, Aarhus, Lystrup, Rønne, Hjørring, Hvidovre, Frederiksberg, Nærum, Værløse, Struer, Odense, Rudersdal, Køge, Tilst, Aabenraa, Esbjerg, Fredericia, Horsens, Haderslev, Rødovre, Tårnby, Farum, Herning, Helsingør, Søborg, Højbjerg, Middelfart, Hillerød, Stenløse, Aalborg, Albertslund, Ikast, Ringsted, Frederiksværk, Frederikssund, Charlottenlund, Skive, Hedensted, Nakskov, Brønderslev, Grenaa, Vanløse, Taastrup, Nykøbing Falster, Sønderborg, Kokkedal, Virum, Vejle, Dragør, Odder, Silkeborg, Valby, Thisted, Kalundborg, København, Viborg, Hedehusene, Varde, Svendborg, Brabrand, Lillerød, Birkerød, Randers, Ølstykke, Ballerup, Brøndby, Slagelse, Solrød Strand, og Glostrup, .

Click-and-collect af sækkevogn til værktøj er en mulighed i de fleste regioner af landet: Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn), Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland) og Sjælland (Nordsjælland, Bornholm, Østsjælland, Falster, Sydsjælland, Amager, Hovedstaden, Midtsjælland, Vestsjælland, Lolland).

Når man ser på tallene er det markant, at internetbrugere tit kigger efter bl.a. sækkevogn til værktøj online og sækkevogn til værktøj tilbud. Vi ser desuden ofte folk søge eksempelvis billig sækkevogn til værktøj, køb sækkevogn til værktøj og sækkevogn til værktøj priser, foruden de gængse byggemarkeder som Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, 10-4, Bygma og Davidsen.

Rabat på sækkevogn til værktøj

Det er i dag meget bekvemt for alle at vurdere tilbud på billige sækkevogn til værktøj online på flere e-forretninger, og på grund af dette har langt de fleste internet butikker været nødt til at nedskære udsalgspriserne på sækkevogn til værktøj drastisk, og ydermere garantere levering uden betaling.

Trods dette kan det stadigvæk vise sig lønsomt at efterprøve nogle enkelte internet forhandlere efter rabatter og tilbud på sækkevogn til værktøj online før du shopper, så man er sikret at skaffe sig den bedste pris. Se ikke kun på de store byggekæder som Stark, Bauhaus, Bygma, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix og 10-4.

Du må imidlertid ikke undervurdere, at i tilfælde af at en e-forretning markedsfører billige sækkevogn til værktøj online for en udsalgspris som er helt fantastisk fordelagtig, så kan det for det meste være et fingerpeg om en uoprigtig internet virksomhed. Handler med kort er ikke desto mindre omfavnet af en vedtægt, hvilket skærmer en imod snydagtige online forretninger.

Vi tilråder handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du drage fordel af en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, når du tilstræber at dække omkostningerne til sækkevogn til værktøj over et længere tidsrum. Dette fås som regel hos specialiserede webshops, men ikke de gængse byggekæder som eksempelvis Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Silvan og XL-Byg.

Når vi ser på tendenserne fremstår det tydeligt, at mennesker tit søger blandt andet billig sækkevogn til værktøj og sækkevogn til værktøj online. Foruden dette ser man som regel internet shoppere efterspørge eksempelvis sækkevogn til værktøj priser, køb sækkevogn til værktøj samt sækkevogn til værktøj tilbud.

Se nærmere på tidligere brugeres evalueringer

Trustpilot tilbyder dig tilpas ønskværdige chancer for at analysere diverse eksisterende køberes reflektioner og derved stiller vi forslag om, at du analyserer online shoppens anmeldelser før du køber billige sækkevogn til værktøj online.

Facebook frembyder for øvrigt regulære pæne chancer for at få indblik i webbutikkens troværdighed. Desuden ses endda shops på nettet som gør det muligt at meddele en evaluering af købsoplevelsen, hvilket også bør udnyttes til at vurdere kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen handler billige sækkevogn til værktøj online på en webshop bør man de facto få overblik over e-shoppens betingelser, det er dog almindeligvis ikke særlig spændende, i særdeleshed hos de gængse byggekæder som Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Stark, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Bygma.

En nem løsning kunne måske være at kontrollere om e-forhandleren er verificeret af e-mærket, hvilket bør være en angivelse af at e-firmaet forsvarer de gældende danske regler, og at shoppen rutinemæssigt gennemses af fagmænd der er indført i bestemmelserne på området.

Det er en rigtig god anledning til støtte, når du får problemstillinger ved dit indkøb af sækkevogn til værktøj. Ydermere støtter vi at kunden er sat ind i de elementære reglementer der gør sig gældende i forbindelse med købet af sækkevogn til værktøj online, eksempelvis den ombytningsret netshoppen lover.

Derfor er det samtidig relevant, at man permanent bibeholder ens faktura, så man når som helst vil kunne vidne om bestillingen af sækkevogn til værktøj, uafhængig af om man har købt hos Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bygma eller Stark.

Morten Andersen gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Søren gav 4 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Helle gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

Inge Nielsen gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

9 gode råd til indkøb via nettet
1Den mest betalelige leveringsmodel er uden tvivl selv at hente produkterne, som dog betinges af at du befinder dig nærved internet shoppens lager. Den leveringsmåde er selvfølgelig ret så aktuel ifald du behøver sækkevogn til værktøj inden for kort tid. Alternativt så lover visse e-butikker levering uden gebyr, men i de fleste tilfælde kræves det at der aftages for et bestemt beløb.
2Vi anbefaler at efterse hvorvidt online shoppen er e-mærke godkendt, da det skulle være et kendetegn for at online butikken efterkommer dansk lovgivning, foruden at internet webshoppen af og til overvåges af fagmænd der er meget bekendte med de gældende regulativer. Forud for at folk shopper billige sækkevogn til værktøj i en netbutik kunne man når alt kommer til alt tage stilling til webshoppens forretningsvilkår.
3Trustpilot fører til helt fordelagtige løsninger til at tyde adskillige nuværende brugeres betragtninger og derved er det klogt, at du vurderer online forretningens vurderinger forinden du bestiller billige sækkevogn til værktøj online. Facebook indebærer ligeledes flere fine løsninger til at få kendskab til internet forretningens troværdighed.
4Det er jo efterhånden super praktisk for enhver at sammenholde priser online på billige sækkevogn til værktøj fra flere forhandlere på nettet, og ergo præsterer flere e-forretninger levering uden gebyr. Dog kan det trods alt være fordelagtigt at tjekke flere online forhandlere efter tilbud og rabat inden du gennemfører din handel, så man er sikret at få fat i den mest attraktive pris.
5Indtil flere online forhandlere frembyder fragt uden gebyr på sækkevogn til værktøj, men typisk afkræver det at der handles for et bestemt beløb. Derudover skulle du udvælge den billigste form for fragt, der i mange tilfælde vil være at få dem til at køre bestillingen til et afhentningssted. Denne bliver almindeligvis endda i høj grad let gængelig. Den billigste leveringsmanér er unægtelig selv at hente produkterne.
6Før folk shopper billige sækkevogn til værktøj på en netbutik burde man til hver en tid studere shoppens vilkår, dog er det typisk ikke super interessant. Yderligere rekommanderer vi at kunden er på vagt for de mest vitale bestemmelser der kan have betydning for købet af billige sækkevogn til værktøj online, f.eks. hvilken returret internet forretningen kører med.
7Vi anbefaler generelt kortbetalinger eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er omfavnet af en lovbestemmelse, hvilket værner dig overfor bedrageriske internet webshops. Som alternativ kan du bruge et afbetalingstilbud som for eksempel ViaBill, ifald du har til hensigt at dække omkostningerne over et længere tidsrum.
8Fragttiden kan vise sig at være særligt relevant forudsat vi behøver varen inden for få dage, og af den grund er det relativt klogt at du efterser leveringstiden ved sækkevogn til værktøj. Mange internet shops frembyder billig levering efter en enkelt hverdag på en lang række af deres varer, men vær obs på at det kræver at ordren indsendes tidligere end et givent klokkeslæt.
9En række shops på nettet tildeler efterhånden diverse forskellige billige leveringsmodeller til sækkevogn til værktøj. Den mest anvendte er nu om stunder at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter din pakke præcis når det passer dig. Fragtmuligheden er nemlig temmelig enkel, samt desuden tilmed den mest letkøbte fragtform.