Sækkevogn 200 kg.
490 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk
576 kr.
Mere info
Sækkevogn 200kg. - PF 250x45 hjul
349 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde
798 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde
1.076 kr.
Mere info
Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts600 sammenklappelig 70kg
625 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts850 sammenklappelig100kg
1.000 kr.
Mere info
Green-it Hjul punktérfri 3,00x4 (sækkevogn) 150/250 kg.
149 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 120 kg. i stål Kreator
530 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
476 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk HERO 6429-250
548 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg. Kreator
466 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 60 kg Varo COLTI4705
225 kr.
Mere info
Green-it Hjul luftgummi 3,00x4 (sækkevogn) 250 kg.
80 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. punkterfri hjul
499 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
651 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 45 kg. i alu. Kreator
380 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde Kreator
996 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde Kreator
758 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 80 kg. i stål Kreator
453 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 90 kg. i alu. Kreator
384 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 125 kg. - ALU
699 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For nogle er byggeprojekter ens betydende med adskillige spørgsmål. Hermed kan det overvejes at købe fra en online byggeshop, som giver rådgivning og sparring omkring automatisk sækkevogn.
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige automatisk sækkevogn hos de forskellige online byggekæder. En del tilbyder de bedste tilbud, hvorimod øvrige har fokus på faglig rådgivning. Du må tænke over hvad du vil prioritere.
Når du står og skal bruge varerne nu og her eller blot gerne vil spare leveringsgebyret, så kan du overveje at fragte varerne på egen hånd. Dette er i høj grad muligt i de store byggemarkeder.
Det er absolut ekstremt afgørende at vide, om de produkter du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Flere byggemarkeder udbyder et bredt udvalg, imens nogle har fokus på en specifik gruppe af vare. Du bør forholde dig til om det er afgørende for dig at du har adskillige varetyper at vælge i mellem, udover blot automatisk sækkevogn.
Du skal vide hvilke regler webshoppen udsteder når du køber online, så du kan undgå problemer med bl.a. returnering. Derfor bør du læse forretningens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og kendte butikker, hvilket kan bidrage til øget troværdighed når du skal handle online. Det er noget nogle vil se som en fordel.
De kendte byggecentre forhandler produkter fra flere nichebutikker, og som følge af dette kan du vælge fra et stort udvalg af automatisk sækkevogn online.
De gængse byggekæder har butikker i store dele af landet, og derfor har folk chancen for at bestille online og hente byggematerialerne personligt. I kraft af det kan man undvære fragtgebyret, samt sågar få varerne lige nu.

Nichewebshop

Forskellige webshops med fokus på en enkelt niche står selv for produktion af de produkterne som de store byggemarkeder sælger. Ved køb direkte hos nicheforretningerne online kan du få ekstra gode tilbud.
Mange webshops i små nicher er små firmaer, som i de fleste tilfælde er danske, eventuelt endda lokalt nær dig. Disse hjælper du idet du bestiller automatisk sækkevogn online fra deres webshop.
Alverdens nichefokuserede webshops har et indgående kendskab til deres varer, idet de ikke sælger andre produkter. Derfor bør du modtage endnu mere begavet vejledning fra folk der er eksperter i netop automatisk sækkevogn.
De største byggemarkeder i Danmark

Davidsen blev etableret i 1944, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 medarbejdere i forretningens 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

automatisk sækkevogn silvan

Silvan åbnede i 1968, og lønner i dag over 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og styres dagligt af over 500 kollegaer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

automatisk sækkevogn bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres nu af over 1.000 personer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

automatisk sækkevogn jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres nu af over 2.100 personer i selskabets 122 butikker. Jem og Fix satser på salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for omkring 2.300 kollegaer i de 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

automatisk sækkevogn harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.000 medarbejdere i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 personer i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres nu af ca. 100 kollegaer i kædens 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1For opgaver udendørs har vind og vejr en essentiel rolle. Således må du med jævne mellemrum tjekke femdøgnsprognosen i tiden op til byggeriets begyndelse, så du undgår at det mod forventning starter med at stå ned i stænger absolut lige når du vil påbegynde det store byggeprojekt.
2Du vil aldrig nogensinde mangle udstyr. I mange tilfælde vil det være en fordel at have grejet til rådighed idet du starter arbejdet. Det er derudover godt at tage højde for de her omkostninger i dit økonomiske overblik.
3Det er af stor betydning at udfærdige et regnskab for istandsættelsen, så du har styr på den økonomiske del. Det vil være forstandigt at gennemgå alle omkostninger, og efterfølgende nedfælde eventuelle tilbud på hver enkelt.
4Planlægning bliver kilden til at lykkes med din byggeproces. Du er nødt til at nedskrive en strømlinet handlingsplan, som fortæller hvilke opgaver der laves på hvilke tidspunkter, inklusiv en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være skarp når du laver planen.
5Det kan overvejes hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du hellere bør have assistance fra en fagmand til delelementer af arbejdet. Forudsat at du skal have assistance fra en fagperson vil det normalt anbefales at lede efter priser fra flere firmaer.
6Der viser sig jævnligt pludselige hovedpiner i forbindelse med større projekter, og som følge heraf viser det sig afgørende at der er afsat passende tid i planen, så man føler sig sikker på at have tid nok til det.
7Inden du opstarter dit byggeprojekt kan det blive ret vigtigt at man sikrer sig, at dit projekt overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der gælde mange regler for, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
8Glem ikke at du kan få økonomisk støtte til renoveringer. Det kan man få ifald projektet bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af støtte forudsætter med andre ord at projektet forbedrer planeten.
9Det anbefales at indhente assistance til byggeprocessen, specielt når der er tale om vigtige arbejdsopgaver. Omfangsrige ting bør udføres af flere mennesker. Ydermere bliver det bedre og mere interessant når man er flere om opgaven.
10Du bør aldrig forsømme dit velbefindende, så husk beskyttelse som arbejdshjelm der sikrer dig overfor eventuelle uheld. Det er smart at du har styr på dit velbefindende i byggeriet, specielt såfremt du ikke har hjælp fra en fagmand.
11Måske det viser sig betydningsfuldt at have alle materialer handlet ind på forhånd inden du går i krig med dit byggeprojekt. Du kan sammenfatte en overskuelig indkøbsseddel hvor der bør fremgå hver eneste ting du skal bruge, og som det næste gennemgå punkterne, med øje for at du føler dig sikker på at alt er på sin plads.
12Der findes utallige artikler og videoer på nettet som kan give dig inspiration. I særlig grad YouTube faciliterer store mængder nyttig oplysning, ikke mindst såfremt du skriver søgeordene på engelsk.
De bedst anmeldte byggecentre
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som altså er ualmindeligt betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvor hele 76 % kvitterer med topkarakter, og kun 4 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er enormt flot. Scoren er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % har givet dumpekarakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er absolut beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 2 % giver bundkarakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er temmelig imponerende. Bedømmelsen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvor hele 69 % har givet toprating, og bare 8 % har givet 1 stjerne. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er absolut betryggende. Ratingen er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den højeste karakter, og alene 9 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Hvilken fragtmetode skal du vælge?

Flere internet forretninger tilbyder i vore dage en række forskellige billige fragtmetoder til automatisk sækkevogn. Den mest benyttede er for øjeblikket levering til et afhentningssted, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente dine nye varer lige når det passer dig. Leveringsmetoden er jo usædvanlig smart, samt ofte endvidere den billigste leveringsform.

Du kunne alternativt overveje at vælge levering til dit hus eller ud på dit arbejde. Løsningen er mange gange en lille smule mere pebret, men endda vældig let for automatisk sækkevogn online. Den mest betalelige leveringsmulighed vil dog altid være at hente produkterne selv, men den løsning kræver at du fysisk befinder dig i kort afstand af e-forretningens byggecenter, for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på automatisk sækkevogn kan være ret så central hvis man behøver varen om et øjeblik, så derfor er det altså essentielt at man gransker det estimerede leveringstidspunkt ved automatisk sækkevogn. En lang række online varehuse – fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – stiller garanti om billig dag-til-dag levering på deres primære varer online, hvilket påkræver at transaktionen realiseres tidligere end et fastslået klokkeslæt, med det formål at de har en chance for at nå at få produkterne afsendt forud for at de logistikansatte får fri.

En hel del online selskaber garanterer levering uden omkostninger på automatisk sækkevogn online, men undertiden er det forbeholdt når du shopper for en bestemt pris. I øvrigt skal man overveje den prisbilligste type af levering, som tit vil være at få leveret varerne til et afhentningssted.

Store netshops foreslår afhentning hvor man køber billig automatisk sækkevogn hjemmefra men selv henter i byggemarkedet. For eksempel Davidsen, 10-4, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Silvan og Harald Nyborg. Byggemarkederne giver blandt andet click-and-collect på automatisk sækkevogn i disse områder:

Charlottenlund, Stenløse, Rønne, Vordingborg, Nørresundby, Nykøbing Falster, Silkeborg, Greve, Thisted, Hvidovre, Gentofte, Søborg, Helsingør, Odder, Jyllinge, Kokkedal, Dragør, Glostrup, Rudersdal, Nyborg, Ikast, Skanderborg, Frederikssund, Vanløse, Ishøj, Lyngby, Valby, Solrød Strand, Hedehusene, Højbjerg, Kalundborg, Randers, Frederiksværk, Kolding, Hobro, Haslev, Herlev, Lystrup, Tårnby, Viborg, Vallensbæk, Vejle, Frederiksberg, Næstved, Fredericia, Taastrup, Rødovre, Køge, Korsør, Holbæk, Odense, Grenaa, Herning, Lillerød, Frederikshavn, Haderslev, Allerød, Risskov, Hedensted, Brabrand, Birkerød, Brønshøj, Nakskov, Hillerød, Horsens, Brøndby, Ballerup, Ølstykke, Sønderborg, Gladsaxe, Varde, Albertslund, Hørsholm, Åbyhøj, Aalborg, Tilst, Svendborg, Esbjerg, Roskilde, Aabenraa, Farum, Værløse, Struer, Hjørring, Middelfart, Ringsted, Virum, København, Nærum, Holstebro, Skive, Slagelse, Aarhus, og Brønderslev, .

Click-and-collect ift. automatisk sækkevogn er en mulighed i de fleste dele af landet: Sjælland (Sydsjælland, Hovedstaden, Falster, Østsjælland, Vestsjælland, Amager, Bornholm, Midtsjælland, Lolland, Nordsjælland), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn) og Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland).

Når man kigger i data står det klart, at mennesker typisk søger eksempelvis køb automatisk sækkevogn og automatisk sækkevogn tilbud. Derudover oplever man som regel netshoppere efterspørge eksempelvis automatisk sækkevogn priser, automatisk sækkevogn online og billig automatisk sækkevogn, plus de gængse byggecentre som Jem og Fix, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Bygma, 10-4 og Harald Nyborg.

Den bedste pris på automatisk sækkevogn

Det er jo efterhånden ret så overkommeligt for folk at kigge efter tilbud på billige automatisk sækkevogn online hos forskellige e-handler, og ergo har massevis af internet handler i Danmark ikke kunne lade være med at formindske priserne på automatisk sækkevogn drastisk, og i øvrigt sikre portofri fragt.

Trods dette kan det alligevel være lønnende at checke et par forskellige e-forhandlere efter udsalg og tilbud på automatisk sækkevogn online inden du gennemfører din bestilling, sådan at du er tryg ved at opnå den billigste pris. Kig ikke kun hos de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Stark, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Bygma og Bauhaus.

Du bør imidlertid huske på, at ifald en butik udlover billige automatisk sækkevogn online på tilbud til en pris der anses for ekstraordinært favorabel, så burde det mange gange være et bevis på en fup butik. Køb med betalingskort er på den anden side indbefattet af en orden, som værner kunden overfor bedrageriske internet selskaber.

Generelt foreslår vi bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du udnytte en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, når du efterspørger at finansiere betalingen af automatisk sækkevogn over en periode. Det fås som regel hos nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de udbredte byggemarkeder som fx Davidsen, Stark, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus og Silvan.

Ved indkig i data fremstår det klart, at folk tit leder efter bl.a. køb automatisk sækkevogn og automatisk sækkevogn online. Man ser desuden mange gange netshoppere lede efter bl.a. automatisk sækkevogn priser, billig automatisk sækkevogn og automatisk sækkevogn tilbud.

Kig på andre menneskers anmeldelser

Trustpilot præsterer ultra udmærkede muligheder for at eftergå adskillige tidligere køberes omtaler og derfor kan det anbefales, at du ser nærmere på internet virksomhedens ratings inden du køber billige automatisk sækkevogn online.

Facebook præsterer tillige nogenlunde tiltalende muligheder for at få kendskab til netshoppens troværdighed. Her møder vi faktisk shops på nettet hvor folk kan registrere en anmeldelse af købsoplevelsen, hvilket tilmed må udnyttes til at få et indblik i hvor glade kunderne er.

Før nogen shopper billige automatisk sækkevogn online i en netshop behøver de principielt bese dens handelsbetingelser, dog er det i reglen et omfattende projekt, især hos de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, Silvan og XL-Byg.

Et andet forslag kunne måske være at tjekke hvorvidt online firmaet er e-mærket medlem, fordi det almindeligvis er en antydning af at netshoppen forstår de opstillede regler, foruden at internet virksomheden ofte gennemses af jurister som er meget bekendte med vilkårene på området.

Derudover tilbydes du genvej til at få assistance, for så vidt du skulle få besvær med din handel med automatisk sækkevogn. Tilsvarende rekommanderer vi at man er opmærksom på de primære vilkår der kan have indflydelse på bestillingen af automatisk sækkevogn online, som for eksempel den returret forretningen garanterer.

I den relation er det ydermere vigtigt, at man permanent gemmer ens ordrekvittering, således man når som helst vil kunne påvise bestillingen af automatisk sækkevogn, uanset om man shopper ved Jem og Fix, XL-Byg, Stark, Davidsen, Silvan, Bauhaus, 10-4, Bygma eller Harald Nyborg.

Hanne Møller gav 5 stjerner

Fremragende service og total hurtig…

Pia U gav 4 stjerner

Hurtigt og let

Jan gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

Michael gav 5 stjerner

Billigt, hurtigt og nemt.

9 gode råd til når du køber online
1Vi tilråder at kontrollere hvorvidt e-firmaet er tilsluttet e-mærket, hvilket kan være et tegn på at e-handlen imødekommer de gældende danske regler, foruden at internet butikken af og til overværes af fagfolk som behersker vilkårene på området. Før nogen shopper billige automatisk sækkevogn på en butik burde man uden tvivl gøre sig bekendt med indholdet af netshoppens forretningsvilkår.
2Den mindst kostelige slags levering vil utvivlsomt være at hente produkterne selv, men den løsning stiller krav om at du opholder dig lige ved internet firmaets tilholdssted. Den leveringsform kan vise sig at være rigtig betydningsfuld når man skal bruge automatisk sækkevogn om få sekunder. Alternativt så garanterer nogle få netshops fragt uden gebyr, men i reglen er det forbeholdt når der aftages for en bestemt sum.
3Før folk køber billige automatisk sækkevogn hos en internet shop bør de i virkeligheden se på virksomhedens vilkår, dog er det i mange tilfælde et omfattende projekt. Desuden er det godt at køber er oppe på mærkerne omkring de mest relevante betingelser der kan have indflydelse på bestillingen af billige automatisk sækkevogn online, eksempelvis den ombytningspolitik e-shoppen anvender.
4En række internet shops præsterer levering uden beregning på automatisk sækkevogn, men oftest er det forbeholdt når man indkøber for en bestemt sum. I øvrigt burde du tage den mest betalelige leveringstype, som mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at køre din bestilling til en pakkeshop. Løsningen bliver somme tider derudover yderst nem. Den billigste leveringsmanér vil dog altid være selv at hente pakken.
5Antal dages levering er jo ualmindeligt udslagsgivende om du har behov for din ordre nu og her, så med det formål er det særdeles centralt at vi dobbelttjekker det anslåede leveringstidspunkt for automatisk sækkevogn. De fleste online varehuse stiller udsigt til billig levering på næste hverdag på deres favorit produkter, som trods alt er betinget af at ordren laves forud for et fastslået tidspunkt.
6Trustpilot præsterer helt pålidelige genveje til at se nærmere på ganske mange nuværende køberes tanker og af den grund anbefaler vi, at du tjekker online forretningens vurderinger før du handler billige automatisk sækkevogn online. Facebook resulterer i lige så vel nogenlunde fordelagtige muligheder for at få et kig ind i e-shoppens pålidelighed.
7Vi slår generelt et slag for køb med betalingskort eller MobilePay. Køb med betalingskort er inkluderet i en orden, som dækker folk overfor fup internet shops. Som alternativ burde du bruge en billig afbetalingsløsning som fx ViaBill, når du agter at godtgøre pengene over flere uger.
8Temmelig mange webshops i Danmark frembyder i dag en hel del forskellige billige leveringsmuligheder til automatisk sækkevogn. Den mest benyttede er nu til dags levering til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter de bestilte produkter når det passer ind i din hverdag. Fragtmetoden er nemlig vældig fremkommelig, samt desuden ligeledes den billigste leveringsform.
9Det har vist sig at være ultra bekvemt for købere at finde de laveste priser online på billige automatisk sækkevogn fra diverse internet outlets, og følgelig præsterer flere shops på nettet billig levering. Trods dette kan det immervæk vise sig smart at kigge forbi diverse webshops efter tilbud og udsalg inden du handler, således at man er garanteret at skaffe sig den billigste pris.