Sækkevogn 200 kg.
490 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk
576 kr.
Mere info
Sækkevogn 200kg. - PF 250x45 hjul
349 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde
798 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde
1.076 kr.
Mere info
Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts600 sammenklappelig 70kg
625 kr.
Mere info
WOLFCRAFT Sækkevogn ts850 sammenklappelig100kg
1.000 kr.
Mere info
Green-it Hjul punktérfri 3,00x4 (sækkevogn) 150/250 kg.
149 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 150 kg. luft hjul
199 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 120 kg. i stål Kreator
530 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
476 kr.
Mere info
Sækkevogn 250 kg. Ergonomisk HERO 6429-250
548 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg. Kreator
466 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 60 kg Varo COLTI4705
225 kr.
Mere info
Green-it Hjul luftgummi 3,00x4 (sækkevogn) 250 kg.
80 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. luft hjul
299 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 250 kg. punkterfri hjul
499 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, med foldbar rampe Kreator
651 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 45 kg. i alu. Kreator
380 kr.
Mere info
Sækkevogn aluminium 200 kg, ekstra højde Kreator
996 kr.
Mere info
Sækkevogn 200 kg, ekstra højde Kreator
758 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 80 kg. i stål Kreator
453 kr.
Mere info
Sækkevogn sammenklappelig 90 kg. i alu. Kreator
384 kr.
Mere info
Green-it Sækkevogn 125 kg. - ALU
699 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der findes forskelle i prisen på billige sækkevogn til fliser hos de forskellige online byggecentre. En del giver de bedste priser, hvorimod andre fokuserer på kompetent rådgivning. Du bør vide hvad der for dig betyder mest.
Du skal kende de betingelser der gælder for dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med for eksempel reklamationer. Af den grund bør du undersøge butikkens betingelser.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med massevis af spørgsmål. Derved bør du bestille ved en netbutik, som kan give rådgivning til valg af sækkevogn til fliser.
Nogle byggecentre sælger et enormt vareudvalg, imens nogle specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du skal tænke over hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige typer af varer at vælge i blandt, udover blot sækkevogn til fliser.
Ifald du skal have varerne med det samme eller bare vil slippe for fragten, så kan du overveje at transportere materialerne på eget initiativ. Det er navnligt muligt hos de store byggemarkeder.
Det er absolut ekstremt vigtigt at undersøge, hvorvidt det produkt du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggecenteret. Som alternativ må du finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre tilbyder produkter fra en lang række forskellige nicheshops, og derigennem kan du handle fra et stort sortiment af sækkevogn til fliser online.
De store byggecentre er udbredte og anerkendte forretninger, som kan give øget troværdighed når man handler online. Det kan du se positivt på.
De velkendte byggekæder er fysisk til stede mange steder i landet, og i kraft af det har folk adgang til at købe online og fragte materialerne personligt. På grund af det kan du slippe for fragtomkostningen, og ovenikøbet få produkterne straks.

Nichewebshop

Størsteparten af nichebutikker har et indgående kendskab til deres online produktsortiment, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Følgelig forventes det at du får endnu mere konstruktiv service fra personale der er eksperter i lige præcis sækkevogn til fliser.
De fleste nichebutikker på nettet er producenter af produkterne der kan købes i de store byggecentre. Idet du køber direkte på disse nichewebshops online er det muligt at få en billig pris.
Diverse nichebutikker på internettet er mindre firmaer, der i de fleste tilfælde har danske ejere, måske tilmed fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte når du køber sækkevogn til fliser online hos dem.
De 10 største byggemarkeder

10-4 blev dannet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 100 medarbejdere i kædens 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 mennesker i kædens 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

sækkevogn til fliser bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og lønner i dag mere end 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

sækkevogn til fliser jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og omfatter i dag i omegn af 2.100 kollegaer i firmaets 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og er i dag arbejdsgiver for ca. 500 mennesker i de 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og lønner i dag omkring 2.000 mennesker i kædens 104 butikker. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og lønner i dag over 2.000 kollegaer i deres 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

sækkevogn til fliser silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres nu af omkring 1.000 ansatte i selskabets 41 varehuse. Silvan fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

sækkevogn til fliser harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres nu af i omegn af 2.000 ansatte i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger i dag omkring 2.300 kollegaer i forretningens 56 varehuse. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Ved udendørs opgaver har vind og vejr en væsentlig rolle. På grund af dette må du jævnligt kigge på vejrforudsigelserne i de dage der er op til projektets start, så du undgår at det uventet går i gang med at vælte ned når du netop er startet på det avancerede projekt.
2Godt forarbejde bliver nøglen til succes med byggeprocessen. Du er nødt til at liste en struktureret arbejdsplan, som fortæller hvilke gøremål der løses hvornår, inklusiv en rækkefølge. Det anbefales at være konkret når du sammensætter handlingsplanen.
3Det er meningsfuldt at du har de nødvendige bygningsmaterialer indkøbt forinden du går i gang med eksekveringen. Du kan med fordel udfærdige en overskuelig indkøbsseddel indeholdende alle de ting der skal bruges, og efterfølgende eftergå listen, med øje for at du er tryg ved at du har husket det hele.
4Husk at tage til overvejelse hvorvidt du bør stå med det hele selv, eller du hellere burde have assistance fra en fagperson til områder af projektet. Såfremt du fremskaffer assistance fra en fagmand er det lukrativt at søge uforpligtende tilbud fra en håndfuld virksomheder.
5Der kommer ofte utidige vanskeligheder når det gælder avancerede projekter, og herved vil det være af stor betydning at der afsættes god plads i køreplanen, som er vigtigt for at man kan være overbevist om at man ikke kommer i tidsmangel.
6I visse tilfælde kan man indhente økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det tilbydes når byggeprojektet er miljøvenligt. Tilskudet forudsætter altså at ombygningen påvirker planeten.
7Det kan være en god idé at søge assistance til projektet, ikke mindst ved store byggerier. Nogle byggerier stiller krav om flere end en enkelt person. Derudover bør det blive mere effektivt og mere interessant når man er flere om det.
8Ofte vil det være meningsfuldt at udfærdige et regnskab for renoveringen, så man ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det kan være en god idé at nedfærdige hver enkelt omkostning, og dernæst søge sig frem til ens omkostning ved dem alle sammen.
9Du vil ikke undvære værktøj. Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at have grejet parat idet du tager fat på arbejdet. Det er derudover en fordel at medtage omkostningerne hertil i byggeriets regnskab.
10Du skal for alt i verden ikke forsømme din sikkerhed, så glem ej påklædning bl.a. fod- og hovedbeklædning der beskytter dig imod eventuelle risici. Det er klogt at have styr på sikkerheden i arbejdet, i særdeleshed ifald du ikke har hjælp fra en fagperson.
11Der er vældig mange instruktioner og videoer online som du kan finde inspiration i. Navnligt YouTube er formidler af en masse udbytterig info, i særlig grad hvis man kigger på engelsk.
12Forinden du starter byggeprocessen kan det blive aldeles meningsfuldt at man sikrer sig, at dit projekt ikke er ulovligt. Alt efter din boligtype vil der være forskellige regler for, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
De mest vellidte byggekæder
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er usædvanligt flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er temmelig imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvoraf hele 69 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 8 % har givet dumpekarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks rating på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket klart er virkelig overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og kun 4 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som altså er absolut imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvor imponerende 59 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket altså er enormt imponerende. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 meninger, hvor hele 84 % giver 5 stjerner, og alene 2 % giver den dårligste rating. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Hvilken type af levering skal jeg vælge?

En stor portion firmaer på nettet udlover på nuværende tidspunkt alverdens billige fragtmetoder til sækkevogn til fliser. En af de mest benyttede er for øjeblikket levering til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente varerne når du har mulighed for det. Den er jo ret gnidningsløs, og oftest desuden den billigste leveringsversion.

Du kan endvidere foretrække at vælge levering til din lejlighed eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtformen viser sig godt nok en sjat mindre billig, men desuden ualmindeligt let gængelig for sækkevogn til fliser online. Den mest letkøbte leveringsmulighed er dog at du selv henter produkterne, som dog nødvendiggør at du har bopæl lige ved internet webshoppens byggemarked, fx Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstiden på sækkevogn til fliser kan vise sig at være rigtig udslagsgivende om man behøver din ordre inden for kort tid, så med det formål er det selvsagt relevant at man ser nærmere på det forventede leveringstidspunkt på sækkevogn til fliser. Adskillige internet forretninger – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – udlover billig dag-til-dag levering på massevis af varer online, men som imidlertid forudsætter at ordren lægges før et nøjagtigt tidspunkt, så de har en chance for at nå at få produkterne ekspederet forud for at lagerpersonalet har fri.

Nogle e-shops i Danmark lover gebyrfri levering på sækkevogn til fliser online, men for det meste er det under betingelse af at der indkøbes for en fastsat sum. Derudover burde du foretrække den mest letkøbte leveringsmanér, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få kørt din ordre til et afhentningssted.

De fleste webbutikker frembyder afhentning hvor du handler billig sækkevogn til fliser hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. Fx 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Stark, Silvan, Davidsen, Jem og Fix og Harald Nyborg. De tilbyder fx click-and-collect på sækkevogn til fliser i disse byer:

Frederikssund, Brabrand, Herlev, Skanderborg, Risskov, Albertslund, Valby, Søborg, Grenaa, Korsør, Middelfart, Lillerød, Greve, Holstebro, Holbæk, Ikast, Gladsaxe, Odder, Sønderborg, Solrød Strand, Gentofte, Vordingborg, København, Lyngby, Kalundborg, Allerød, Fredericia, Horsens, Frederiksværk, Vallensbæk, Rudersdal, Aarhus, Køge, Hørsholm, Glostrup, Åbyhøj, Nærum, Værløse, Tilst, Birkerød, Hedensted, Hjørring, Randers, Silkeborg, Hvidovre, Vejle, Svendborg, Virum, Slagelse, Hillerød, Haslev, Ballerup, Taastrup, Helsingør, Kokkedal, Aabenraa, Nykøbing Falster, Tårnby, Viborg, Ølstykke, Skive, Rønne, Jyllinge, Farum, Herning, Varde, Esbjerg, Hobro, Odense, Brøndby, Ishøj, Aalborg, Charlottenlund, Næstved, Stenløse, Højbjerg, Vanløse, Thisted, Rødovre, Nakskov, Nyborg, Struer, Roskilde, Brønshøj, Lystrup, Haderslev, Nørresundby, Dragør, Ringsted, Hedehusene, Frederiksberg, Kolding, Brønderslev, og Frederikshavn, .

Click-and-collect for sækkevogn til fliser er en mulighed i alle regioner af landet: Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn), Jylland (Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland) og Sjælland (Sydsjælland, Lolland, Vestsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Amager, Hovedstaden, Bornholm, Falster).

Når vi kigger i tendenserne bliver det tydeligt, at folk mange gange efterspørger for eksempel billig sækkevogn til fliser og sækkevogn til fliser priser. Foruden dette oplever vi tit online shoppere søge efter for eksempel sækkevogn til fliser tilbud, køb sækkevogn til fliser samt sækkevogn til fliser online, plus de velkendte byggekæder som Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og 10-4.

Gode tilbud på sækkevogn til fliser

Det er jo særdeles ukompliceret for alle at søge sig frem til priser på billige sækkevogn til fliser online på flere butikker på nettet, og på grund af dette har flertallet af internet selskaber i Danmark set sig tvunget til at formindske udsalgspriserne på sækkevogn til fliser drastisk, og i øvrigt love levering uden betaling.

Men det kan stadigvæk være profitabelt at udforske nogle få internet forhandlere efter billige priser på sækkevogn til fliser online før du placerer ordren, så man er på den sikre side med at få den mest billige pris. Kig ikke kun på de velkendte byggecentre som Silvan, Stark, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Bygma og XL-Byg.

Man må blot være så påpasselig, at når en online webshop frembyder billige sækkevogn til fliser online for en pris som er ufattelig overkommelig, burde det mange gange være et kendetegn på en uærlig netbutik. Køb med kort er imidlertid indbefattet af Indsigelsesordningen, hvilket redder os imod uærlige e-handler.

Generelt går vi ind for kortkøb eller MobilePay. Som et alternativ kunne du drage fordel af en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, hvis du agter at godtgøre beløbet til sækkevogn til fliser senere. Det foreslåes ofte hos online nichebutikker, i modsætning til de velkendte byggecentre som fx 10-4, Bygma, Silvan, Bauhaus, Stark, Davidsen, Jem og Fix og XL-Byg.

Når vi ser på tendenserne fremstår det markant, at online shoppere tit efterspørger blandt andet billig sækkevogn til fliser og sækkevogn til fliser priser. Foruden dette oplever vi ofte netshoppere søge for eksempel sækkevogn til fliser tilbud, sækkevogn til fliser online samt køb sækkevogn til fliser.

Analyser folks meninger

Trustpilot indebærer adskillige belejlige genveje til at gennemrode adskillige eksisterende kunders omtaler og af den grund kan det anbefales, at du iagttager e-butikkens kritik før du lægger din bestilling på billige sækkevogn til fliser online.

Facebook giver dig tilsvarende de facto fremragende muligheder for at få en idé om internet selskabets kundefokus. Derudover møder vi nogle firmaer på nettet hvor det er muligt at nedfælde en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket ligeledes burde anvendes til at få et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Før folk shopper billige sækkevogn til fliser online på en e-forretning kunne de de facto tage stilling til webbutikkens handelsaftale, men det er uden tvivl ikke særlig morsomt, specielt ved de store byggekæder som Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Stark og Bygma.

Et andet alternativ kunne være at finde ud af hvorvidt e-butikken er e-mærke tilsluttet, fordi det typisk er en erklæring om at e-handlen opretholder de opstillede regler, samt at online firmaet rutinemæssigt revideres af jurister som mestrer de gældende regulativer.

Desuden får du anledning til support, ifald du udsættes for problemer i forbindelse med din bestilling af sækkevogn til fliser. Tilmed anbefaler vi at man er opmærksom på de mest essentielle retningslinjer der kan influere på købet af sækkevogn til fliser online, eksempelvis hvilken bytteret internet forhandleren kører med.

På grund af dette er det virkelig vigtigt, at man til enhver tid beholder ens kvittering, så man senere kan bevidne bestillingen af sækkevogn til fliser, uagtet om man har bestilt hos Davidsen, 10-4, Stark, Silvan, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller XL-Byg.

Anna Nielsen gav 5 stjerner

God service og hurtig levering

Mads Larsen gav 4 stjerner

Det var helt ok.

Erik Mortensen gav 5 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Anne gav 5 stjerner

Perfekt køb

9 tips til online shopping
1Det er jo efterhånden ekstremt hensigtsmæssigt for alle at sammenligne priser online på billige sækkevogn til fliser på diverse e-butikker, og så garanterer langt de fleste forretninger på nettet portofri fragt. Derfor kan det immervæk blive udbytterigt at checke visse forretninger på nettet efter tilbud forud for at du gennemfører din bestilling, så du er tryg ved at modtage den mest betalelige pris.
2Antal dages levering er naturligvis ret udslagsgivende forudsat vi skal bruge produkterne nu og her, så derfor er det uden tvivl afgørende at man ser den forventede leveringstid på sækkevogn til fliser. En lang række firmaer på nettet stiller garanti om billig levering på blot en enkelt hverdag på deres favorit varer, som betinges af at bestillingen køres igennem tidligere end et fastsat klokkeslæt.
3Trustpilot byder på de facto relevante genveje til at læse en lang række tidligere forbrugeres meninger og herved er det godt, at du vurderer e-firmaets anmeldelser før du bestiller billige sækkevogn til fliser online. Facebook medfører lignende flere fine løsninger til at få indtryk af netbutikkens kundetilfredshed.
4En stor portion online shops foreslår nu om stunder mange forskellige billige leveringsudgaver til sækkevogn til fliser. En af de mest almindelige er for nærværende levering til et afhentningssted, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de bestilte varer når der er mulighed for det. Den er jo temmelig ukompliceret, og ofte ydermere den mest betalelige mulighed for levering.
5Forud for at nogen bestiller billige sækkevogn til fliser på en forretning på nettet kunne man reelt studere virksomhedens vilkår, men det er i mange tilfælde ikke særlig morsomt. Endvidere er det klogt at køberen er opmærksom på de mest essentielle vedtægter der kan have betydning for bestillingen af billige sækkevogn til fliser online, for eksempel hvilken returpolitik e-butikken bruger.
6Vi tilråder kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omfattet af et regelsæt, som sikrer en overfor uægte online butikker. Alternativt kunne du benytte en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, når du har til hensigt at dække betalingen af flere omgange.
7Den billigste leveringsmulighed vil utvivlsomt være at hente ordren selv, hvilket dog afhænger af at du har bopæl nærved e-forretningens hjemsted. Den leveringsløsning er selvfølgelig vældig essentiel forudsat vi har brug for sækkevogn til fliser om kort tid. Alternativt så lover nogle få online butikker levering uden betaling, men i de fleste tilfælde er det under forudsætning af at der handles for et konkret beløb.
8Enkelte internet virksomheder lover billig levering på sækkevogn til fliser, men typisk er det forbeholdt når der aftages for en konkret pris. Alternativt skulle du beslutte sig for den mest prisbevidste fragttype, der mange gange vil blive at få bragt produkterne til en pakkeshop. Leveringsmetoden viser sig gennemsnitligt samtidig særligt hensigtsmæssig. Den billigste type af levering er utvivlsomt at hente produkterne selv.
9Vi går generelt ind for at bemærke hvorvidt e-butikken er godkendt af e-mærket, grundet at det almindeligvis er en antydning af at internet butikken tilslutter sig de opstillede regler, udover at virksomheden tit monitoreres af specialister der har indsigt i bestemmelserne på området. Inden nogen bestiller billige sækkevogn til fliser på en internet butik burde de for at være på den sikre side løbe igennem forhandlerens handelsbetingelser.