Sådan forsikrer du, at dit stråtag er i god stand

Uanset om du har købt et ældre hus med stråtag og derfor leder efter det helt rigtige firma til at tage sig godt af dette, eller om du leder efter et firma, som kan lægge et helt nyt stråtag på dit hjem, så er du her endt det helt rigtige sted.

Der har i årenes løb været fortalt mange skrækhistorier om stråtaget. De mange fortællinger, som for det mest omhandler en form for ild eller brand, har været med til at skabe omtale omkring, hvor vigtigt det er at forsikre, at stråtaget på ens hjem er i god stand.

Der skal altid være styr på sikkerheden

Med en dygtig tækkemand Nordsjælland har du muligheden for at forsikre, at der er helt styr på sikkerheden omkring dit stråtag. Tækkemanden gennemser og undersøger dit tag og vil kunne finde frem til eventuelle svagheder og rette op på disse.

Igennem denne service vil du og din familie trygt kunne leve jeres liv i og omkring jeres hus – præcis som I ville gøre det i et hvilket som helst andet hjem. Det er vigtigt, at alle kan føle sig trygge i deres hjem og på trods af, at man bor under et stråtag.

Et fag med stolte traditioner

Tækkefaget er et fag med stolte traditioner, som går langt tilbage i tiden. Førhen havde de fleste hjem således stråtag, og det medførte naturligvis, at der var mange, der arbejdede i tæt relation til de mange strå.

Som vi har bevæget os længere henimod den tid, vi lever i nu, er tækkefaget blevet meget mindre, ligesom der også er kommet længere mellem de mange huse og gårde med stråtage. Men det betyder ikke, at den stolte tradition går bort. Mange dygtige håndværkere holder faget godt i live med deres store passion for at skabe stråtage, som både er sikre og smukke.