5 grunde til at du skal vælge at få lagt et eternittag

Der er mange fordele ved at få lagt et eternittag, da det er en af de bedste tagløsninger, du kan vælge. De fleste kender nok til det populære, bølgede tag og har måske selv boet i et hus med eternittag. Så kender man måske også til de mange fordele ved taget. Lige fra holdbarhed og lav vedligeholdelse, til tagets gode isoleringsevner. Hvis du skal bygge nyt hus eller  blot renovere dit tag, er det en rigtig god ide med et eternittag, og du kan få foretaget montering, renovering og udskiftning af eternittag af Dansk Tagkompagni. Hvis ikke du kender til alle fordelene, får du her 5 gode grunde til at vælge et eternittag.

Montering, vedligeholdelse og holdbarhed

Den første grund er tagets holdbarhed. Eternittag er et af de mest holdbare tagtyper på markedet, og det er derfor ikke underligt, at det er den materialetype, som mange vælger. Det har en lang levetid, og kan sagtens holde i op til 50 år. Det er dog vigtigt, at man sørger for at vedligeholde sit eternittag, så det kan holde i længst mulig tid. Endnu en fordel er, at taget er relativt let at vedligeholde, blot med let rengøring. Hold især øje med alger og pollen. Den tredje fordel: ved denne tagtype er, at det er simpelt at montere og giver et utrolig flot resultat, hvis det bliver gjort af professionelle som Dansk Tagkompagni.

En eternittag giver god isolering

Et eternittag er et godt valg, hvis man ønsker at holde på varmen i vintermånederne. Dette er den fjerde fordel ved det populære tag. Eternittag er nemlig godt til at isolere, og derfor kan det holde på varmen bedre end andre typer tag. Ved nogle andre tagtyper siver varmen nemlig lettere ud og efterlader huset nedkølet. Samtidig reflekterer taget varmen i sommermånederne, og hjælper på den måde med at regulere temperaturen i sommerhalvåret.

Fordele ved eternittag

En femte fordel ved eternittage er, at det er et flot tag.. Eternit findes i mange forskellige farver, så der er rig mulighed for at finde lige netop den type, som passer bedst til ens hus. Du kan gå den klassiske vej med et sort eternittag, der klæder de fleste huse. Du kan også vælge rødbrune nuancer, hvis du vil give huset en makeover. Disse farver er populære i byerne, og anvendes ofte på etageejendomme, og giver et urbant look.