Gode grunde til at vælge Onduline tagplader

Er du i gang med at undersøge muligheder for hvilke typer tag, der egner sig godt til udendørs brug og samtidig kommer med en del væsentlige fordele? Så kan det være du skal overveje at bruge Onduline tagplader. Her får du i hvert fald et par gode grunde til at vælge netop den type tagplader, og hvilke fordele de kommer med!

Kan bruges mange steder

Først og fremmest kan onduline tagplader benyttes og monteres på mange forskellige steder, hvor der er behov for overdækning af mere eller mindre enhver art. Blandt andet kan man bruge tagpladerne til overdækning af sit kolonihavehus, redskabsrummet i haven, legehuset, eller endda brændestablen. Desuden findes onduline tagplader i et udvalg af forskellige farver og endda med glasklar finish, så der kan komme lys gennem, hvis det ønskes!

Lys- og lyddæmpende

Onduline tagplader har også generelt den fordel at de er både lys- og lyddæmpende. Ønsker man blandt andet at bruge det til carporten eller kolonihavehuset, kan det virkelig være en fordel, hvis tagpladerne er lyddæmpende, eksempelvis når der er kraftig regn- eller haglvejr. Man kan få glasklare onduline tagplader, der naturligvis lader lys igennem, men de resterende typer af tagplader gør ikke, og dermed afskærmes det indre fra solens stråler.

Nem montering

Sidst, men ikke mindst, og måske faktisk også en af de vigtigste pointer for onduline tagplader: De er uhyre enkle at montere. Har man bare en smule erfaring med ganske almindeligt værktøj, er det ikke en opgave man behøves at hyre andre til for at få foretaget. Det er værd at notere, at hvis man ønsker at bruge tagpladerne til en carport eller lignende, er det anbefalet at man bruger undertag også. Dette skal gøres fordi at der er risiko for kondensdryp, og på onduline pladetypen kan der befinde sig rester af tjære fra produktionen.