Lav dine egne havemøbler af pallerammer

Et par gode havemøbler er uundværligt i enhver have. Det giver dig nemlig mulighed for at bruge endnu mere tid i din have.

Du kan f.eks. lave dine egne fine havemøbler ud af pallerammer.

Udtænk en plan

Med et par pallerammer kommer du rigtig langt mod et par fine havemøbler. Det handler bare om først og fremmest at udtænke, hvordan dine nye havemøbler skal se ud. Du kan nemlig være rigtig kreativ med sådan et par pallerammer.

Hvis du både bruger pallerammer og paller, har du kun endnu flere muligheder. Du kan lave en enkelt model, hvor du bare stabler oven på hinanden, men du kan også lave en mere udvidet version, hvor du skruer sammen, sætter hjul på m.m.

Men før du går rigtigt i gang, er det en stor hjælp med en plan og eventuelt en tegning.

Slib og mal dine pallerammer

Hverken paller eller pallerammer er særlig behagelige at sidde på i sig selv. I hvert fald er det en god idé at bruge god tid på at slibe begge dele, inden du går i gang med at skabe dine nye havemøbler.

Jo mere tid du bruger på slibning, desto mere et lækkert resultat får du i sidste ende. Det er noget af det, der tager tid, men du bliver glad for det i sidste ende.

Derudover kan du enten vælge at beholde en lys træfarve eller at male dine pallerammer i en smart farve, der passer til din terrasse.

Beklæd dine havemøbler med hynder

Du kan gøre dine nye havemøbler endnu mere behagelige ved at finde eller sy nogle hynder, der passer til. Det gør, at du langt bedre kan slappe af og nyde dine møbler.

Der findes mange hynder, der passer i målene til en almindelig palle. Men ellers handler det bare om at være kreativ.