Kreative DIY’s til hjemmet

Gør-det-selv projekter og hjemmelavede ting bliver mere og mere populært, og det forstår vi godt! DIY’s sætter nemlig dit helt eget præg på hjemmet, samtidig med det er helt vildt cool at have lavet sine egne ting. Herunder har vi samlet en række kreative og smarte gør-det-selv projekter til hjemmet, så du kan få inspiration til din næste DIY.

Lav din egen mindetavle

Først og fremmest kan du give dig i kast med at lave din egen mindetavle med gamle feriebilleder og fotos fra jeres barndom. Det er nemt at lave, og det eneste du skal bruge, er tegnestifter, fotopapir og en opslagstavle i kork. Hvis du ikke har fotopapir liggende, kan du læs mere på offi.dk og bestille nogle hjem, som passer til din printer. Når billederne er printet, hænger du dem op med en tegnestift på korkpladen. Og det er kun fantasien, som sætter grænser! Måske du har en betydningsfuld koncertbillet eller flybillet? Det er helt op til dig, hvad mindetavles skal fyldes med!

Mal dine træspisebordsstole

Det er blevet en trend at male sine spisebordsstole i forskellige farver, da det giver et helt vildt cool udtryk. Har du et kedeligt spisebord eller vil have mere farve i hjemmet, så er det en perfekt DIY til dig. Du kan eksempelvis male stolene i forskellige farver eller male benene, det er op til dig! Husk at køb noget ordentligt maling, så de nymalede stole holder længe.

Giv dine gamle vaser liv

Har du en masse gamle vaser, som du ellers havde tænk dig at smide ud, så læs med her! Det er nemt og hurtigt at forvandle dine gamle vaser til vaser med et keramiklook. Du skal blot blande maling med en smule bagepulver, da bagepulver giver det ru og rustikke udtryk. Metoden fungerer dog bedst på glatte vaser og allerbedst på glas.

DIY: tøjstativ

Faktisk er det overraskende let at lave sit eget tøjstativ, og de hjemmelavede bliver også langt pænere end dem, som du køber. Først skal du finde en forholdsvis tyk gren, som er nogenlunde lige. Det er svært at finde denne størrelse pinde på jorden, så derfor skal du højst sandsynligt save den af træet for at få den perfekte tykkelse og længde. Når pinden er helt tør, maler du den hvid eller sort. Herefter hænger du den op i tykt snor i to kroge i loftet. Vupti nu har du dit helt egen unikke tøjstativ!