Spar op til 64 % på støbemix • Pristjek [2020]

Støbemix

Er du på udkig efter støbemix?
 Vi har fundet 34 online forhandlere, og noteret deres priser for 1000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er JemogFix.dk, som sælger 1000 kg for kun 819 kr. Det er 64 % billigere end den dyreste webshop.

Pris for 1000 kg støbemix inkl. levering

Webshop Link Vurdering Pris
JemogFix.dk
819 kr.
Grat.dk
839 kr.
GodJord.dk
849 kr.
LHM.dk
856 kr.
NetByggemarked.dk
865 kr.
Super-Grus.dk
871 kr.
Wals.dk
879 kr.
Sandmanden.com
895 kr.
HomeShop.dk
898 kr.
Staby-Fliser.dk
898 kr.
Silvan.dk
899 kr.
HaveHandel.dk
930 kr.
MaxiBag.dk
935 kr.
Wupti.com
945 kr.
Plantetorvet.dk
999 kr.
GrusDirekte.dk
1.033 kr.
HaveGlad.dk
1.039 kr.
Bigbag.dk
1.039 kr.
MultiKoeb.dk
1.068 kr.
10-4.dk
1.089 kr.
GranitButikken.dk
1.098 kr.
Linolie123.dk
1.148 kr.
Bredsgaard-Byg.dk
1.293 kr.
DavidsenShop.dk
1.342 kr.
Byggecenter.dk
1.499 kr.
Frishop.dk
1.515 kr.
BygHjemme.dk
1.515 kr.
Astrup-Cement.dk
1.629 kr.
SkagenBeton.dk
1.674 kr.
Byggemarked.nu
1.822 kr.
FC-Beton.dk
1.832 kr.
TGKshop.dk
1.994 kr.
Bauhaus.dk
2.053 kr.
DKFliser.dk
2.305 kr.

Støbemix findes i mange forskellige størrelser. De mest almindelige størrelser er dog 0-11 og 0-16, og det betyder, at de forskellige dele i støbemixet er på mellem 0 og 16 millimeter i diameter.

Man bruger som regel støbemix i betonblandinger, og det kan enten komme fra grusgrave eller søer. Støbemix fra grusgrave er også det, som man kalder for ærtegrus. Støbemix er et blandingsprodukt, som består af grus og sand i forskellige blandingsforhold. Hvilket blandingsforhold der er tale om, afhænger af, hvad støbemixet skal bruges til.

Hvad bruger man støbemix til?

Fordi blandingsforholdet er så individuelt, kan det også bruges til stort set alle de former for støbearbejde, som en murer udfører.

Det er dog langt fra kun professionelle murere, der anvender støbemix i deres arbejde. Det er også flittigt brugt af gør-det-selv-folket og kan blandt andet bruges til gulve, når der for eksempel skal lægges varme i gulvet, eller det kan bruges til bryggerset.

Derudover kan støbemix også bruges udendørs, for eksempel til fundamenter, fundablokke eller til flagstænder.

Det er et meget nemt produkt at arbejde med, og det eneste man selv skal tilsætte, er cement og vand. Derudover kan det anvendes til langt de fleste opgaver, hvor der skal bruges beton. Det kan for eksempel være i:

Hvor meget støbemix bruger man?

Hvor meget støbemix man skal bruge, afhænger af, hvor stort et område der skal dækkes, og hvordan blandingsforholdet skal være. Blandingsforholdet afhænger af, hvilken opgave man skal have løst.

Blandingsforhold til de mest almindelige opgaver:

Skal man lave en kubikmeter beton, skal man umiddelbart anvende mellem 1,1 og 1,2 kubikmeter støbemix. Vær dog opmærksom på at vægten på støbemix kan variere alt efter blandingsforholdet, men overordnet set vejer det ca. 1500 kg. pr. kubikmeter.

Blandingsforholdet til beton og cement

Når man skal bruge støbemix til at blande beton eller cement, er det nødvendigt, at man sætter sig ind i det bedste blandingsforhold. Det har nemlig en afgørende indflydelse på, hvor solidt og hårdt gulvet bliver.

Blandingsforholdet afhænger dog ikke kun af formålet med opgaven, men også af cementens kvalitet. Der findes dog nogle overordnede retningslinjer for blandingsforholdet til cement og beton:

Disse blandingsforhold vil give betongulvet en relativt ru overflade i forhold til for eksempel linoleumsgulve. Ønsker man i stedet en glat og fin overflade, kan man i stedet anvende støbesand frem for støbemix.

Gennemgang af de forskellige gulvtyper

For at anvende det rette blandingsforhold til det konkrete gulv der skal støbes, er det naturligvis vigtigt at vide, hvad betegnelsen for de forskellige gulvtyper dækker over. Ellers kan det blive svært at ramme det rette blandingsforhold til den slitage, der vil komme på gulvet.

Betongulve der udsættes for let slid: Denne betegnelse dækker over underbeton til eksempelvis klinker samt slidlag. Derudover dækker den også over indendørs betonkonstruktioner, som allerede bliver beskyttet mod vejr og vind. Det betyder, at gulvet i så fald automatisk vil blive udsat for mindre daglig slitage.

Betongulve der udsættes for normalt slid: Denne betegnelse dækker over en udendørs betonkonstruktion, der bliver udsat for vejr, vind og almindelig, daglig slitage.

Betongulve der udsættes for meget slid: Denne betegnelse dækker over gulve på stier eller i båse, der er udsat for meget færdsel. Betegnelsen kan også dække over vægge og gulve, der bliver udsat for hårde vandtryk.

Hvor kan man købe støbemix henne?

Man kan købe støbemix i de fleste byggemarkeder. Det er dog vigtigt at tage stilling til, hvor meget man skal bruge, og hvordan man vil have det transporteret.

Som regel kan man enten selv hente det, eller man kan få det leveret til adressen.

Hvad koster det?

Prisen på støbemix kan variere meget, da det er et blandingsprodukt, og prisen afhænger blandt andet af størrelsen og kvaliteten. Derudover har det også en indflydelse på prisen, om man vil have det leveret, eller om man selv afhenter det. Endeligt har det også en betydning, om materialet kommer fra grusgrave eller søer.

Prisen på 0-8 støbemix ligger typisk mellem 200-400 kroner pr. kubikmeter. Ønsker man at finde den billigste pris, kan det bedst betale sig at undersøge markedet på nettet.

Hvordan leveres støbemix?

Da støbemix vejer rigtigt meget, er det selvfølgelig meget interessant at vide, hvordan det bliver leveret. Hvordan det bliver leveret, afhænger blandt andet af, hvordan man køber det. Man kan enten vælge at købe det i løs vægt, eller man kan vælge at købe en eller flere bigbags.

Derudover er der også nogle forhandlere, der tilbyder salg af støbemix i poser eller mindre sække. På den måde har man mulighed for selv at transportere det hjem i sin bil, men det kommer selvfølgelig også an på, hvor mange poser man i så fald skal bruge.

Man kan som udgangspunkt få sin støbemix leveret på fire forskellige måder. Hvilken leveringsmetode der er den bedste, afhænger både af, hvor meget man selv har mulighed for at gøre, og hvordan det er indkøbt. De fire forskellige leveringsmetoder omfatter:

Findes der alternativer til støbemix?

Ja det gør der. Hvis det ikke er muligt at skaffe støbemix, kan man i stedet for anskaffe sig stabilgrus. Prisen er nogenlunde den samme, så der vil ikke være nogen økonomisk besparelse ved at vælge stabilgrus i stedet for.

Har man eventuelt noget stabilgrus til overs, hvis man for eksempel har færdiggjort en terrasse, kan man med fordel bruge det i stedet for at købe støbemix. Resultatet bliver det samme, uanset hvad man vælger.

Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at stabilgrus indeholder et højt niveau af ler, og det kan give en misfarvning i betonen. Det anbefales derfor kun at anvende stabilgrus i stedet for støbemix på steder, hvor betonen alligevel ikke er synlig.

Derudover kan det også være sværere at vurdere, hvordan det pågældende blandingsforhold skal være. Skal betonkonstruktionen for eksempel bære en væg eller andre betydelige dele, anbefales det derfor ikke at anvende stabilgrus som alternativ til støbemix.

Men er støbemix overhovedet det rette valg? Her finder du vores pristjek på andre typer af grus…

 • Afretningsgrus
 • Bakkegrus
 • Brolæggergrus
 • Bundsikringsgrus
 • Drængrus
 • Filtergrus
 • Flisegrus
 • Muregrus
 • Stabilgrus
 • Støbegrus
 • Støbemix
 • Ærtegrus
 • Støbemix via e-shops

  Trustpilot medfører sådan set fine genveje til at eftergå ganske mange nuværende konsumenters ratings med køb af støbemix og herved er det klogt, at du kigger nærmere på internet forretningens omtaler før du bestiller støbemix online.

  Facebook fører til endvidere egentlig gode chancer for at få indblik i online webshoppens kundefokus. Her ses mange butikker på nettet som giver kunderne mulighed for at frembringe en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket tillige bør anvendes til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser for køb af støbemix.

  Forinden man handler støbemix online

  Forud for at folk køber støbemix på en e-shop bør man altid gennemlæse e-shoppens vilkår, dog er det gerne et omfattende arbejde.

  En anden mulighed kan derfor være at efterse om webbutikken er e-mærket medlem, som er en garanti for at online firmaet retter sig efter de danske regler, udover at shoppen rutinemæssigt ses til af fagfolk som har megen viden om de gældende vilkår for salg af støbemix via webshops.

  Desuden giver det dig anledning til at få hjælp, når du udsættes for besvær med din handel. Endvidere tilråder vi at køberen er påpasselig med de mest centrale vilkår gældende for bestillingen.

  Fragt af støbemix

  En lang række webshops i Danmark tilbyder i øjeblikket en lang række forskellige fragtformer. Den mindst kostelige leveringsversion er dog selv at hente støbemixen, som jo er betinget af at du fysisk befinder dig i kort afstand af e-handlens bopæl.

  Leveringshastigheden kan vise sig at være særdeles vital når man står og skal bruge støbemixen straks, og derfor er det selvsagt fornuftigt at du besigtiger leveringstidspunktet for støbemix – men vær vagtsom da det påkræver at der bestilles før et bestemt klokkeslæt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få varerne distribueret før pakkepersonalet drager hjemad.

  Nogle få webshops tilbyder gratis levering på støbemix, men undertiden kræver det at man bestiller for et fastsat beløb.

  Gængse spørgsmål inden for støbemix:

 • Hvad indeholder støbemix?
 • Hvor meget cement til støbemix?
 • Støbemix hvor meget vand?
 • Støbemix hvad er det?
 • Hvad vejer en m3 støbemix?
 • Hvor meget cement støbemix?
 • Hvad vejer en skovlfuld støbemix?
 • Hvilken støbemix?
 • Hvad vejer 1m3 støbemix?
 • Støbemix hvor meget?
 • Hvad koster støbemix?
 • Hvor meget cement til 1m3 støbemix?
 • Støbemix hvordan?
 • Hvor meget cement skal der i støbemix?
 • Hvad er støbemix?
 • Hvor meget støbemix skal jeg bruge?
 • Hvad består støbemix af?
 • Hvad vejer 1 m3 støbemix?
 • Støbemix hvad er?
 • Hvad vejer støbemix?
 • Hvilken støbemix til fundament?
 • Hvad bruges støbemix til?
 • Hvordan blandes støbemix?
 • Tilbudene der findes på den her side blev søgt frem af vores robot. Algoritmen har effektivt gennemsøgt mange hundredvis af tilbud for at kunne fremvise de tilbud der relaterer sig mest til støbemix, og som søgemotoren af den grund regner sig frem til vil falde i din smag.

  Foruden den Google-søgning du lavede har algoritmen ligeledes indregnet vendinger, som den kan se at øvrige brugere formentlig bruger i den forbindelse, eksempelvis støbemix til gulv eller støbemix færdigblandet foruden ord som støbemix leveret eller støbemix leveret.

  Den viden benytter den som ekstra inspiration til at liste de tættest beslægtede produkter. Det er også tydeligt at øvrige søgende søger efter eksempelvis billig støbemix, støbemix 25 kg samt billig støbemix. Den viden har robot-søgeren også benyttet for, at finde vej igennem ekstremt mange varer.

  Desuden viser data, at søgeudtrykkene støbemix købes, støbemix 25 kg og støbemix salg er ekstremt almindelige, og derfor er disse samtidig indregnet af robot-søgeren ligesom søgefraserne støbemix pris, støbemix til gulv og støbemix hent selv. Vores ønske er at vi ikke skuffede dig med de fremviste tilbud, og at nogle af disse kunne bruges.

  Støbemix købes via normale byggekæder, for eksempel Jem og Fix, Silvan, Stark, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Bygma og Davidsen.

  Her ses de byer der oftest bestilles støbemix til…

  Syddanmark: Esbjerg, Assens, Kerteminde, Bramming, Nordborg, Vejen, Ringe, Odense, Børkop, Kolding, Svendborg, Fredericia, Varde, Rødekro, Aabenraa, Haderslev, Vojens, Faaborg, Otterup, Ribe, Middelfart, Grindsted, Sønderborg, Tønder, Munkebo, Billund, Nyborg

  Sjælland: Køge, Kalundborg, Holbæk, Slagelse, Ringsted, Næstved, Maribo, Haslev, Vordingborg, Sorø, Skælskør, Solrød Strand, Nykøbing Sjælland, Korsør, Greve, Herfølge, Tune, Fensmark, Nykøbing Falster, Jyllinge, Nakskov

  Hovedstaden: Kokkedal, Ishøj, Lyngby, Brønshøj, Stenløse, Dragør, Høje Taastrup, Hedehusene, Værløse, Valby, Frederiksberg, Snekkersten, Nivå, Humlebæk, Fredensborg, Måløv, Glostrup, Dyssegård, Roskilde, Rødovre, Gilleleje, Frederikssund, Hellerup, Hellebæk, Albertslund, Allerød, Hillerød, Charlottenlund, Helsingør, Rønne, Farum, Hørsholm, Gladsaxe, Helsinge, Vallensbæk, Virum, Ballerup, Vanløse, Ølstykke, Espergærde, Søborg, Rudersdal, Tårnby, Holte, Slangerup, Birkerød, København, Frederiksværk, Brøndby, Taastrup, Hvidovre, Lillerød, Nærum, Smørumnedre, Hundested, Gentofte, Herlev

  Midtjylland: Lemvig, Risskov, Malling, Hinnerup, Hornslet, Aarhus, Bjerringbro, Egå, Hammel, Ry, Ebeltoft, Mårslet, Hedensted, Ikast, Skjern, Galten, Ringkøbing, Holstebro, Randers, Herning, Skive, Grenaa, Hasselager, Odder, Vejle, Højbjerg, Beder, Brande, Åbyhøj, Hadsten, Horsens, Hørning, Skanderborg, Viborg, Skødstrup, Silkeborg, Lystrup, Brabrand, Tilst, Struer, Løgten, Løsning, Kjellerup

  Nordjylland: Aalborg, Brønderslev, Thisted, Hobro, Hirtshals, Frederikshavn, Skagen, Nibe, Støvring, Aars, Hjørring, Hadsund, Aabybro, Sæby, Nykøbing Mors, Nørresundby, Svenstrup

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1000 kg støbemix er 819 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 17 brugeranmeldelser.

  Fantastisk behandling” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Websitet er reklamefinansieret. Vi har samarbejder med et hold af butikker på nettet når vi introducerer butikkernes varer, og tjener honorar for så vidt en bruger fra vores hjemmeside udfører en bestilling.

  Orientering angående produkter og online firmaer vedligeholdes nu og da, men vi tager ikke ansvar for ændringer der er blevet udarbejdet siden vi sidste gang opdaterede hjemmesidens oplysninger.