Er du på udkig efter fundablokke? Vi har fundet 9 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 500 stk for kun 6.587 kr. Det er 41 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 500 stk fundablokke inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
6.587 kr.Køb
6.664 kr.Køb
7.585 kr.Køb
8.375 kr.Køb
8.662 kr.Køb
8.762 kr.Køb
8.906 kr.Køb
8.978 kr.Køb
9.475 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til drivhus til trappe til fundament til mur til kældervæg til pool til sokkel til sko til skur til støttemur

Størrelser: 15 cm 23x20x50 19x20x50 39 cm 33 cm 10 cm 15x20x50

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du skal bruge dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare har lyst til at spare fragten, så kunne du tænke over at hente byggematerialerne på egen hånd. Det er hovedsageligt muligt ved de velkendte byggecentre.
Det er naturligvis super relevant at vide, hvorvidt de varer du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Ellers bør du overveje at kigge andetsteds.
Du bør være opmærksom på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du slipper for problemer med bl.a. returret. Man bør derfor kende netbutikkens regler.
For en del er et byggeprojekt forbundet med en masse spørgsmål. Hermed er det fordelagtigt at shoppe hos et online byggecenter, hvor du kan få sparring og vejledning omkring fundablokke.
Flere byggemarkeder har et stort sortiment af produkter, imens andre fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du kan tænke igennem om det er betydningsfuldt for dig at have mange varetyper at vælge fra, foruden bare fundablokke.
Der vil være forskel på salgspriserne på billige fundablokke fra webshop til webshop. Enkelte fokuserer på billige priser, hvorimod øvrige giver service. Du bør afveje hvad du vil prioritere.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder køber varer fra diverse nicheshops, hvorfor du kan shoppe fra et bredt sortiment af fundablokke online.
De udbredte byggekæder er tilgængelige i de større byer, og takket være dette har mange tilbuddet om at handle online og transportere materialerne på eget initiativ. Som følge af det kan du spare leveringsomkostningen, samt ovenikøbet hente varerne straks.
De store byggekæder er folkekære og bekendte virksomheder, som medvirker til en tryghedsfornemmelse når du skal købe online. Det kan du se som en fordel.

Nichewebshop

Størstedelen af webshops med fokus på en enkelt niche ved ekstremt meget om deres online produktsortiment, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. På grund af det vil du få mere brugbar hjælp fra folk med ekspertviden i lige præcis fundablokke.
De fleste webshops som sælger få produkter producerer selv de produkterne der kan købes i de store byggecentre. Ved at købe direkte igennem disse nichewebshops online er det muligt at få en billig pris.
Diverse webshops med fokus på en enkelt niche er opstartsvirksomheder, som tit er dansk ejede, måske endda lokalt fra dit område. Disse understøtter du når du bestiller fundablokke online på deres hjemmeside.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
fundablokke bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og omfatter i dag over 1.000 medarbejdere i firmaets 17 butikker. Bauhaus har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og styres dagligt af i omegn af 500 ansatte i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg startede i 2002, og styres dagligt af over 2.000 medarbejdere i kædens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og lønner i dag omkring 2.000 ansatte i virksomhedens 72 byggecentre. Stark har fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

fundablokke jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og lønner i dag cirka 2.100 kollegaer i deres 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og omfatter i dag cirka 2.300 medarbejdere i deres 56 butikker. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

fundablokke harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og styres dagligt af i omegn af 2.000 kollegaer i deres 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres i dag af cirka 100 mennesker i deres 6 butikker. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

fundablokke silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 personer i selskabets 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Der findes alverdens instruktioner og videoer via internettet som du kan finde inspiration i. Særligt YouTube tilbyder meget anvendelig information, navnligt såfremt man bruger engelske søgeord.
2Ved udendørs projekter har vejret en afgørende rolle. Således kan du med jævne mellemrum kigge på vejrmeldingerne lige før dit byggeprojekt, så du slipper for at det mod forventning starter med at vælte ned når du netop er trukket i arbejdstøjet til det ellers velplanlagte projekt.
3Forberedelse vil være nøglen til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at nedskrive en klar dagsorden, som viser hvilke opgaver du planlægger at løse hvornår, som også inkluderer en numerisk orden. Forsøg at være realistisk når du laver agendaen.
4Man bør ikke gå ned på grej. Typisk kan det være en fordel at du har udstyret disponibelt før du går løs med dit byggeprojekt. Du må heller ikke glemme at medregne disse omkostninger i din økonomiske plan.
5Du skal for alt i verden ikke nedprioritere dit eget ve og vel, så husk påklædning som sikkerhedssko der skåner dig mod hændelige risici. Det er afgørende at du har styr på dit eget helbred i byggeriet, navnlig når du ikke investerer i assistance fra en professionel.
6Der kommer altid ubelejlige hovedpiner i tilfælde med store byggeprojekter, og pga. dette vil det vise sig vigtigt at der afsættes nok plads i køreplanen, som gør at man føler sig afslappet omkring at man får det færdiggjort.
7Det kan blive aktuelt at du har alle byggematerialer handlet ind forud for at du starter eksekveringen. Du vil med fordel kunne nedskrive en overskuelig note hvoraf der fremgår de materialer du skal bruge, og som det næste granske punkterne, med det formål at du føler dig sikker på at der ikke mangler noget.
8Det kan være en god idé at få assistance til ens byggeprojekt, ikke mindst når det er større byggeprojekter. Flere ting gør krav på flere mennesker. Endvidere vil det vise sig hurtigere og sjovere når man ikke er alene om det.
9I nogle tilfælde kan man søge hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det får man ifald projektet bidrager positivt til miljøet. Bidraget kræver altså at byggeprojektet gør en positiv forskel for klimaet.
10Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du burde købe professionel hjælp til noget af arbejdet. Når du fremskaffer hjælp fra en ekspert vil det typisk være fordelagtigt at indhente tilbud fra diverse foretagender.
11Forud for at du påbegynder byggeprocessen er det rimeligt afgørende at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Afhængigt af hvordan du bor vil der vise sig begrænsende love som beskriver, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
12Det kan vise sig at være essentielt at udarbejde et regnskab for ombygningen, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det vil være en god idé at notere alle poster, og dernæst finde frem til ens købspris for dem alle sammen.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som klart er ualmindeligt overlegent. Karakteren er baseret på 11.467 meninger, hvor intet mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er rigtig overlegent. Evalueringen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er hamrende flot. Ratingen grundlægges af 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % giver toprating, og alene 9 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket altså er fantastisk imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % kvitterer med toprating, og alene 8 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en bedømmelse på 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er ultra overlegent. Evalueringen er baseret på 28.109 kommentarer, hvor intet mindre end 76 % giver den højeste karakter, og blot 4 % har givet 1 stjerne. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.

Normale spørgsmål vedrørende fundablokke

 • Hvordan bygger man med fundablokke?
 • Hvordan sætter man fundablokke?
 • Hvor meget cement til fundablokke?
 • Hvordan pudser man fundablokke?
 • Hvordan bruger man fundablokke?
 • Hvor mange fundablokke pr m2?
 • Hvad koster fundablokke?
 • Hvordan støber man fundablokke?
 • Hvor mange liter beton i fundablokke?
 • Hvor mange fundablokke er der på en palle?
 • Hvilken leveringsmanér er bedst?

  En stor portion outlets på nettet giver heldigvis mange forskellige billige metoder til levering til fundablokke. En der er meget almindelig er for nærværende at afsende til en pakkeshop, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de bestilte varer den dag der passer dig. Metoden er nemlig vældig let gængelig, samt tit tillige den mest billige leveringsmodel.

  Du bør derudover udse dig at få produkterne sendt hjem til din privatadresse eller til dit arbejde. Den er af og til en tak mere omkostningsfuld, men lige så vel ekstremt uproblematisk ift. fundablokke online. Den mindst kostelige løsning til levering er utvivlsomt at hente produkterne selv, som dog står og falder med at du opholder dig i nærheden af online webshoppens butikker, fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

  Leveringsdygtigheden på fundablokke kan i nogle tilfælde være ekstremt vigtig forudsat vi skal bruge din pakke øjeblikkeligt, og herved er det temmelig fornuftigt at man besigtiger det forventede leveringstidspunkt for fundablokke. En hel del byggeforretninger – fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – lover billig 1 dags fragt på en hel del varenumre online, som er regnet ud fra at bestillingen gennemføres forud for et nøjagtigt klokkeslæt, således at de har mulighed for at nå at få pakken ordnet forud for at lagerpersonalet har fyraften.

  Nogle få netshops sikrer fragt uden beregning på fundablokke online, men for det meste kræver det at du bestiller for en bestemt pris. Derudover må du udvælge den mindst kostelige form for levering, der mange gange vil være at få kørt pakken til et udleveringssted.

  En masse byggecentre yder klik-og-hent hvor du køber billig fundablokke online men selv henter i butikken. Eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bygma, XL-Byg, Silvan, Bauhaus og Stark. De tilbyder fx afhentning af fundablokke i følgende byer:

  Brøndby, Stenløse, Varde, Haslev, Vordingborg, Vanløse, Ringsted, Søborg, Lystrup, Aabenraa, Middelfart, Ballerup, København, Glostrup, Kokkedal, Ikast, Åbyhøj, Odense, Nykøbing Falster, Værløse, Hedensted, Holbæk, Skanderborg, Hørsholm, Valby, Allerød, Farum, Fredericia, Rødovre, Slagelse, Hedehusene, Taastrup, Højbjerg, Hvidovre, Frederikssund, Nyborg, Ishøj, Viborg, Jyllinge, Lillerød, Nakskov, Tårnby, Hjørring, Brabrand, Køge, Roskilde, Nærum, Aalborg, Solrød Strand, Holstebro, Kolding, Herlev, Lyngby, Birkerød, Herning, Nørresundby, Hobro, Helsingør, Risskov, Haderslev, Brønshøj, Esbjerg, Struer, Kalundborg, Ølstykke, Næstved, Gentofte, Svendborg, Virum, Silkeborg, Sønderborg, Frederiksværk, Randers, Brønderslev, Charlottenlund, Greve, Gladsaxe, Skive, Rudersdal, Tilst, Rønne, Horsens, Korsør, Vejle, Aarhus, Thisted, Vallensbæk, Frederiksberg, Hillerød, Grenaa, Frederikshavn, Albertslund, Dragør, og Odder, .

  Click-and-collect for fundablokke er tilgængeligt i alle områder af landet: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn), Sjælland (Nordsjælland, Amager, Vestsjælland, Østsjælland, Falster, Bornholm, Lolland, Sydsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland) og Jylland (Østjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland).

  Når der ses på tallene bliver det klart, at internet shoppere jævnligt søger fx fundablokke online og køb fundablokke. Derudover oplever vi jævnligt online shoppere søge efter for eksempel billig fundablokke, fundablokke tilbud og fundablokke priser, plus de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Bygma, Jem og Fix, 10-4 og Silvan.

  Rabat på fundablokke

  Det er jo efterhånden meget let for købere at lave prissammenligning på billige fundablokke online hos forskellige webbutikker, og med det motiv har en hel del internet outlets fundet det uundgåeligt at sænke udsalgspriserne på fundablokke helt i bund, og ovenikøbet yde levering uden betaling.

  Men det kan ikke desto mindre vise sig indbringende at studere visse e-forretninger efter udsalg og tilbud på fundablokke online forinden du gennemfører din bestilling, så du er skråsikker på at indhente den mindst kostelige pris. Kig ikke bare på de store byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Silvan, 10-4, Bygma og Davidsen.

  Man bør ikke desto mindre være så påpasselig, at såfremt en online virksomhed tilbyder billige fundablokke online til en tilbudspris der virker enormt tiltalende, kan det i nogle tilfælde være et fingerpeg om en falsk e-forretning. Køb med betalingskort er på den anden side omfavnet af en foranstaltning, hvilket begunstiger køberen overfor uoprigtige online butikker.

  Generelt slår vi et slag for handler med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du benytte et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, såfremt du agter at klare omkostningerne til fundablokke over en periode. Dette tilbydes som regel i nichefokuserede webshops, men ikke de kendte byggemarkeder som fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Stark, XL-Byg og Bygma.

  Ved kig i søgedata er det klart, at online shoppere mange gange søger for eksempel køb fundablokke og billig fundablokke. Man ser desuden typisk internet shoppere efterspørge for eksempel fundablokke tilbud, fundablokke priser og fundablokke online.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 stk kg fundablokke er 5590 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

  Alt var som aftalt. Nemt og lige til.” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til sko til støttemur til kældervæg til pool til drivhus til mur til trappe til fundament til skur til sokkel

  Størrelser: 39 cm 15x20x50 23x20x50 19x20x50 15 cm 33 cm 10 cm

  Undersøg tidligere køberes anmeldelser

  Trustpilot fører til fuldkommen fortræffelige løsninger til at gennemstøve adskillige aktuelle køberes vurderinger og på grund af dette tilråder vi, at du beser webshoppens bedømmelser før du placerer din ordre på billige fundablokke online.

  Facebook yder på samme måde en række ønskværdige metoder til at få en idé om internet forhandlerens kundetilfredshed. Desuden møder vi nogle webshops hvor det er muligt at udfærdige en kritik af deres køb, som lige så vel bør benyttes til at bedømme tidligere kunders oplevelser.

  Forinden nogen bestiller billige fundablokke online på en internet virksomhed kunne man ideelt set læse e-shoppens handelsbetingelser, men det er undertiden et tidskrævende projekt, specielt ved de store byggekæder som Stark, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Silvan og Jem og Fix.

  Et alternativ kan være at se hvorvidt e-forretningen er e-mærket medlem, eftersom det almindeligvis er et tegn på at e-forhandleren adlyder de gældende danske regler, og at internet firmaet løbende monitoreres af sagkyndige der forstår de gældende bestemmelser.

  Dette er desuden en god anledning til støtte, når du får dilemmaer ved din shopping med fundablokke. Foruden dette er det anbefalelsesværdigt at kunden er vidende om de vigtigste betingelser der kan influere på købet af fundablokke online, eksempelvis den ombytningspolitik internet webshoppen tilsikrer.

  Her er det også afgørende, at man altid sikrer ens faktura e-mail, så man en anden gang vil kunne vidne om købet af fundablokke, uafhængig af om man bestiller fra Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4 eller Silvan.

  Per Rasmussen gav 5 stjerner

  god service

  Rasmus gav 4 stjerner

  Alt som det skal være.

  Erik gav 5 stjerner

  Stjerneklar service!

  Pia Mortensen gav 5 stjerner

  Hurtig levering uden mangler.

  9 gode råd til indkøb via nettet
  1En hel del online forretninger tilbyder i øjeblikket en lang række forskellige billige leveringsudgaver til fundablokke. En af favoritterne er nu om dage levering til et afhentningssted, og så afhenter du blot de bestilte varer når det passer dig bedst. Løsningen er jo usædvanlig bekvem, samt tit også den mest prisbevidste løsning til levering.
  2Forud for at nogen handler billige fundablokke i en internet shop kan de altid betragte webbutikkens handelsaftale, dog er det gerne ikke særlig spændende. Udover dette foreslår vi at man er obs på de grundlæggende reglementer der gælder for shopping af billige fundablokke online, fx hvilken ombytningsret internet selskabet anvender.
  3Det er jo ret så uproblematisk for forbrugerne at prissammenligne online på billige fundablokke hos forskellige forretninger på nettet, og derfor lover de fleste online forhandlere billig levering. Derfor kan det ikke desto mindre være smart at granske nogle enkelte online forretninger efter udsalg og tilbud forud for at du placerer ordren, sådan at du er sikret at få den laveste pris.
  4Den mest betalelige form for fragt vil altid vise sig at være at du selv henter pakken, som desværre afhænger af at du har bopæl lige ved online forhandlerens lager. Den fragtløsning kan vise sig at være ultra essentiel hvis man har behov for fundablokke straks. Alternativt så frembyder nogle butikker på nettet levering uden beregning, men oftest afkræver det at der erhverves for en præcis sum.
  5Trustpilot byder på absolut fremragende løsninger til at betragte en stor gruppe forhenværende forbrugeres domme og på grund af dette rekommanderer vi, at du undersøger online butikkens vurderinger inden du shopper billige fundablokke online. Facebook resulterer i endvidere en lang række nyttige metoder til at få en idé om internet firmaets pålidelighed.
  6Nogle e-shops i Danmark yder portofri levering på fundablokke, men tit er det så præmissen at du aftager for et bestemt beløb. Derudover skulle man vælge den mest letkøbte leveringsmetode, der ofte er at få dem til at bringe din pakke til et udleveringssted. Fragtløsningen viser sig en gang i mellem tillige super bekvem. Den mindst kostelige leveringsversion er dog at hente pakken selv.
  7Generelt foreslår vi at efterse om internet webshoppen er e-mærket medlem, hvilket generelt er et signal om at online forhandleren opfylder de officielle danske regler, og at online forretningen af og til efterses af eksperter der har nøje kendskab til de gældende regulativer. Forud for at nogen handler billige fundablokke hos en webshop kunne de altid gøre sig bekendt med indholdet af e-butikkens handelsaftale.
  8Vi anbefaler generelt kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er omfattet af en regel, der dækker kunden imod svindlende e-forretninger. Alternativt kan du drage fordel af en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, når du efterspørger at honorere omkostningerne ude i fremtiden.
  9Leveringshastigheden kan være virkelig relevant forudsat vi står og skal bruge din ordre lige om lidt, så herved er det rigtig væsentligt at vi ser den anslåede leveringstid på fundablokke. Størstedelen af netshops i Danmark frembyder billig dag-til-dag fragt på en lang række af deres varenumre, hvilket dog kræver at ordren indsendes inden et fast tidspunkt.