Er du på udkig efter kantsten? Vi har fundet 16 online forhandlere, og noteret deres priser for 25 meter inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er Frishop.dk, som sælger 25 meter for kun 2.348 kr. Det er 73 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 25 meter kantsten inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
2.348 kr.Køb
2.348 kr.Køb
2.350 kr.Køb
2.787 kr.Køb
3.029 kr.Køb
3.482 kr.Køb
3.599 kr.Køb
3.636 kr.Køb
3.689 kr.Køb
3.797 kr.Køb
3.950 kr.Køb
3.992 kr.Køb
4.295 kr.Køb
4.349 kr.Køb
5.497 kr.Køb
8.606 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 25 meter (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til højbede til rabatter til havedam til skråning til pool til bålsted til fortov til haven til bede til gravsted til blomsterbede til indkørsel til støttemur til havebede til trappe til græsplæne til runde bede til terrasse

Varianter: sorte koksgrå gule tørbeton cement små lave med lys med hul granit store beton med skrå kant Albertslund buede antracitgrå rødmix høje marmor cirkel runde hvide

Størrelser: 90 cm 100 cm 40 cm 20 cm 80 cm 110 cm 70 cm 60 cm 10 cm 30 cm 50 cm 120 cm

Brands: IBF RBR FC Beton

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige kantsten fra byggecenter til byggecenter. Nogle satser på gode tilbud, imens øvrige satser på faglig sparring. Du må vide hvad du helst vil have.
Du skal vide hvilke betingelser butikken udsteder ved dit køb online, så du undgår udfordringer med fx returret. Man bør derfor undersøge butikkens regler.
Flere byggecentre sælger et enormt udvalg af varer, imens øvrige har fokus på en specifik gruppe af vare. Du bør bestemme om det er afgørende for dig at du har mange forskellige varer at vælge i mellem, udover blot kantsten.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med stribevis af spørgsmål. Derfor kan du bestille ved en netbutik, som giver information omkring kantsten.
Det er absolut ekstremt relevant at vide, hvorvidt den vare du vil købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke kan du tjekke de andre.
Hvis du står og skal bruge varerne med det samme eller bare gerne vil spare fragtomkostningen, så kan du tænke over at køre produkterne på eget initiativ. Det er specielt et alternativ ved de store byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre udbyder varer fra flere producenter, og dermed kan du shoppe fra et stort udvalg af kantsten online.
De store byggecentre er populære og almenkendte forretninger, hvilket kan give øget sikkerhed når man stopper online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De gængse byggecentre findes overalt i landet, og hermed har flertallet chancen for at bestille online og køre produkterne på eget initiativ. Herigennem kan du vælge at blive fri for fragtomkostningen, samt tilmed have produkterne nu og her.

Nichewebshop

Diverse nicheforhandlere er små familievirksomheder, som oftest er dansk ejede, måske sågar fra dit lokalområde. Disse kan du støtte idet du køber kantsten online hos dem.
Størstedelen af webshops som fokuserer på en enkelt niche er ekstremt passionerede omkring de varer de sælger online, idet de udelukkende sælger disse varer. På grund af det kan du forvente endnu mere anvendelig service fra nogle med ekspertviden i lige præcis kantsten.
Flertallet af webshops i små nicher styrer selv produktionen af de varer der kan købes hos de større byggemarkeder. Idet du køber direkte igennem niche netbutikkerne online kan du få gode tilbud.
De største byggekæder i Danmark
kantsten bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 medarbejdere i de 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

kantsten jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og lønner i dag i nærheden af 2.100 kollegaer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

kantsten silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og styres dagligt af omtrent 1.000 mennesker i selskabets 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 kollegaer i kædens 72 butikker. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres nu af i omegn af 500 personer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og omfatter i dag cirka 1.000 ansatte i deres 9 butikker. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger nu ca. 2.300 medarbejdere i de 56 varehuse. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

kantsten harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og styres dagligt af i omegn af 2.000 kollegaer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og omfatter i dag omtrent 2.000 mennesker i kædens 104 butikker. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og er nu arbejdsplads for cirka 100 personer i kædens 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Planlægning vedbliver at være vejen til at få en god oplevelse med projektet. Du er nødt til at nedskrive en gennemarbejdet dagsorden, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil klø på med på hvilke tidspunkter, med en tilhørende prioriteringsliste. Forsøg at være realistisk i sammensætningen af strategien.
2Inden du optager dit byggeprojekt kan det vise sig aldeles fundamentalt med en forsikring om, at byggeriet overholder gældende love. Afhængigt af hvor du bor kan der gælde begrænsende regler for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
3Man må på ingen måde mangle udstyr. Tit vil det være uundværligt at have grejet parat før du begynder på byggeprocessen. Det er desuden vigtigt at indregne de tilhørende omkostninger i økonomien.
4Du kan få offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det tilbydes forudsat at ombygningen gør en forskel for miljøet. Bidraget kræver dermed at ombygningen har positiv indfyldelse på naturen.
5Det kan overvejes at indhente assistance til byggeprocessen, ikke mindst i tilfælde af vigtige projekter. Krævende projekter behøver mere end en person. Desuden bør det blive hurtigere og mere interessant at dele arbejdet med andre.
6Der kommer ofte uforudsigelige vanskeligheder når det kommer til krævende projekter, og herved kan det vise sig afgørende at man har afsat en del tid i kalenderen, med det formål at man er ubekymret om at nå det inden ens deadline.
7Det bør overvejes hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du kan have fordel af at få hjælp fra en ekspert til dele af projektet. Hvis du indhenter hjælp fra en professionel kunne det være en god idé at hente tilbud fra en håndfuld virksomheder.
8Der kan findes mange forskellige artikler og videoer online hvorfra du kan få gratis hjælp. Især YouTube giver dig adgang til betydelige mængder konstruktiv information, især forudsat at man benytter engelske søgeord.
9Du bør aldrig nogensinde se bort fra dit eget ve og vel, så husk sikkerhedstøj bl.a. sikkerhedssko der skåner dig mod eventuelle ulykker. Det er uundværligt at du har styr på dit eget helbred i arbejdet, især ifald du ikke køber professionel assistance.
10Måske kan det blive meningsgivende at have de påkrævede materialer handlet ind forud for at du begynder eksekveringen. Du kan med fordel udarbejde en hurtig indkøbsseddel hvor der bør fremgå de materialer som er nødvendige, og dernæst tjekke hver eneste ting, således at du kan føle dig overbevist om at du har husket det hele.
11Typisk vil det være fornuftigt at udarbejde en budgetoversigt for istandsættelsen, så man giver sig selv en økonomisk ramme. Det bør være økonomisk at kortlægge alle udgiftsposter, og herefter undersøge den billigste pris på dem enkeltvis.
12Ved udendørs byggeprojekter kan vejret få en væsentlig rolle. Af den grund må du med jævne mellemrum undersøge udsigten ift. vejret i de dage der er op til starten på projektet, så det forhåbentlig ikke mod forventning går i gang med at piske ned i samme sekund som du er midt i det omfattende projekt.
De mest folkekære byggeshops
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket klart er ret så godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % giver toprating, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket klart er usædvanligt flot. Evalueringen er baseret på 2.856 anmeldelser, hvor imponerende 59 % giver 5 stjerner, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er enormt flot. Karakteren er baseret på 28.109 ratings, hvoraf imponerende 76 % har givet toprating, og bare 4 % giver 1 stjerne. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er ualmindeligt godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er ret så overlegent. Scoren er regnet ud fra 19.208 ratings, hvoraf intet mindre end 84 % har givet 5 stjerner, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.

Sædvanlige spørgsmål til kantsten

 • Hvordan sættes kantsten?
 • Hvad koster kantsten?
 • Hvordan støber man kantsten?
 • Hvordan lægger man kantsten?
 • Hvor meget vejer en kantsten?
 • Hvilken leveringsform er smartest?

  Mange online virksomheder foreslår nu om stunder diverse billige leveringsmåder til kantsten. En af de mest benyttede er for øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv afhenter din ordre lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragttypen er nemlig yderst overkommelig, samt ofte tilmed den mest letkøbte leveringsmetode.

  Du bør derudover afveje for og imod at vælge at få udbragt til din privatbolig eller ud på dit arbejde. Denne bliver af og til en sjat mere pebret, men lige så vel ultra fleksibel ved køb af kantsten online. Den mindst kostelige fragttype vil dog til enhver tid være selv at hente produkterne, som desværre afhænger af at du bor lige ved netshoppens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

  Antal dages levering på kantsten er jo meget aktuel i tilfælde af at vi står og skal bruge produkterne inden for få dage, og i det øjemed er det sandelig meningsfuldt at du studerer det anslåede leveringstidspunkt ved kantsten. Mange internet virksomheder – fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – yder billig 1 hverdags levering på utallige produkter online, men husk at det er regnet ud fra at ordren laves før et bestemt klokkeslæt, så de kan nå at få bestillingen pakket forinden logistikmedarbejderne holder fyraften.

  En hel del forretninger på nettet præsterer gratis levering på kantsten online, men ofte kun ifald man køber for en fastsat pris. I øvrigt kunne du gribe den billigste mulighed for fragt, der gerne vil blive at få fragtfirmaet til at køre pakken til et afhentningssted.

  De største netbutikker udlover afhentning hvor man bestiller billig kantsten online men selv henter i byggemarkedet. Fx Davidsen, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, 10-4, Bygma og Harald Nyborg. Byggecentrene yder blandt andet klik-og-hent på kantsten i disse områder:

  Randers, Grenaa, Ikast, Albertslund, Fredericia, Hedehusene, Kolding, Birkerød, Vanløse, Frederikshavn, Farum, Brøndby, Nakskov, Højbjerg, Ballerup, Vejle, Lyngby, Nyborg, Struer, Esbjerg, Vallensbæk, Aalborg, Søborg, Dragør, Aabenraa, Rudersdal, Herlev, Værløse, Skanderborg, Brønderslev, Allerød, Gladsaxe, Brabrand, Svendborg, Hørsholm, Rønne, Hedensted, Ringsted, Thisted, Valby, Viborg, Solrød Strand, Haslev, Virum, Charlottenlund, Glostrup, Hvidovre, Korsør, Kokkedal, Helsingør, Frederiksværk, Taastrup, Nykøbing Falster, Hjørring, Brønshøj, Tårnby, Frederiksberg, Holbæk, Tilst, Horsens, Køge, Lillerød, Frederikssund, Ishøj, Odder, Kalundborg, Aarhus, Varde, Rødovre, Middelfart, Sønderborg, Odense, Silkeborg, Haderslev, København, Jyllinge, Holstebro, Hobro, Åbyhøj, Ølstykke, Nørresundby, Hillerød, Roskilde, Slagelse, Nærum, Vordingborg, Greve, Skive, Næstved, Lystrup, Gentofte, Herning, Stenløse, og Risskov, .

  Klik-og-hent for kantsten er muligt i alle områder af landet: Sjælland (Nordsjælland, Lolland, Sydsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Østsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden, Falster, Amager), Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn) og Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland).

  Når der ses på tallene står det klart, at internet shoppere ofte søger efter bl.a. kantsten tilbud og køb kantsten. Man ser derudover typisk netshoppere efterspørge blandt andet kantsten online, billig kantsten og kantsten priser, plus de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Stark, Silvan, Bygma og XL-Byg.

  Gode priser på kantsten

  Det er jo ualmindeligt let for købere at prissammenligne på billige kantsten online hos flere shops på nettet, og til tak har adskillige e-shops fundet det nødvendigt at mindske prisniveauet på kantsten eftertrykkeligt, og derudover præstere levering uden omkostninger.

  Dog kan det imidlertid være fordelagtigt at analysere nogle internet shops i Danmark efter tilbud på kantsten online inden du gennemfører dit køb, så du er sikret at få den laveste pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Stark og Silvan.

  Man bør alligevel være opmærksom på, at i tilfælde af at en online virksomhed tilbyder billige kantsten online til salg for en pris som er utrolig billig, så er det mange gange være et tegn på en uægte online butik. Kortkøb er trods alt en del af en bestemmelse, som passer på dig overfor bedrageriske online webshops.

  Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du benytte en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, ifald du foretrækker at finansiere omkostningerne til kantsten af flere omgange. Dette foreslåes normalt i nicheforhandlere, men ikke de gængse byggecentre som eksempelvis Silvan, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Stark og Jem og Fix.

  Når vi ser på statistikkerne bliver det markant, at mennesker mange gange søger for eksempel kantsten online og billig kantsten. Derudover oplever man typisk internet shoppere søge efter eksempelvis kantsten tilbud, kantsten priser og køb kantsten.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 25 meter kg kantsten er 2348 kr. Pristjekket er vurderet til 4.6 ud af 5 stjerner baseret på 13 brugeranmeldelser.

  Dag til dag levering” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til rabatter til trappe til støttemur til pool til græsplæne til havebede til gravsted til højbede til fortov til runde bede til bålsted til terrasse til havedam til skråning til haven til indkørsel til blomsterbede til bede

  Varianter: antracitgrå granit koksgrå sorte cirkel lave cement med hul små runde med lys med skrå kant gule høje Albertslund store buede beton tørbeton hvide marmor rødmix

  Størrelser: 110 cm 120 cm 80 cm 90 cm 30 cm 20 cm 10 cm 70 cm 100 cm 60 cm 40 cm 50 cm

  Brands: RBR FC Beton IBF

  Undersøg eksisterende kunders bedømmelser

  Trustpilot byder på ultra gavnlige muligheder for at iagttage en længere række andre kunders opfattelser og herved foreslåes det, at du eksaminerer internet butikkens anmeldelser forud for at du placerer din ordre på billige kantsten online.

  Facebook fører til endvidere en række gunstige genveje til at få indsigt i e-forretningens kundetilfredshed. Her er der en del e-shops hvor man kan ytre en bedømmelse af deres købsoplevelse, som ydermere bør drages fordel af til at vurdere kundernes tilfredshed.

  Forud for at folk bestiller billige kantsten online hos en internet forhandler burde de for at være på den sikre side gennemse shoppens regler, det er dog tit ikke særlig spændende, særligt ved de udbredte byggecentre som Bygma, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Stark, 10-4 og Davidsen.

  En nem løsning kan være at kontrollere hvorvidt internet selskabet er medlem af e-mærket, som ofte er et kendetegn for at internet forhandleren følger den officielle danske lovgivning, samt at online forretningen tit besigtiges af jurister der har meget erfaring med retningslinjerne.

  Desuden får du chance for at få hjælp, ifald du udsættes for udfordringer med din handel med kantsten. Herudover anbefales det at man er hensynstagende til de grundlæggende forhold der kan influere på bestillingen af kantsten online, som fx hvilken ombytningsrettighed internet forretningen har.

  Derfor er det tillige vigtigt, at man stadig bevarer sin ordremail, således man fremadrettet kan påvise bestillingen af kantsten, hvad end man shopper fra Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bygma, XL-Byg eller Bauhaus.

  Birthe Jørgensen gav 5 stjerner

  Quick expedit

  Michael T gav 4 stjerner

  Dejligt og nemt leveret til døren

  Lene V gav 5 stjerner

  God service og hurtig levering

  Thomas gav 4 stjerner

  Det var godt !

  9 gode råd til internetshopping
  1Den billigste form for levering kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, hvilket kræver at du har bopæl lige ved online butikkens tilholdssted. Den leveringsmodel er selvfølgelig usædvanlig vital ifald vi står og skal bruge kantsten nu og her. Alternativt så frembyder nogle internet handler portofri levering, men oftest er det betinget af at du shopper for en bestemt sum.
  2Leveringstiden er selvfølgelig ultra relevant ifald man har behov for pakken fluks, og derfor er det ganske meningsfuldt at man checker leveringstiden for kantsten. En stor portion e-handler frembyder billig levering på næstkommende hverdag på en række af deres varer, men husk at det er regnet ud fra at bestillingen laves tidligere end et aftalt klokkeslæt.
  3Vi tilråder kortkøb eller betalinger med mobilen. Kortbestillinger er dækket ind under et lovbud, der sikrer kunden imod uoprigtige e-firmaer. Som en anden løsning bør du drage nytte af en afdragsordning som fx ViaBill, såfremt du gerne vil honorere omkostningerne ude i fremtiden.
  4Generelt foreslår vi at kigge hvorvidt internet firmaet er verificeret af e-mærket, eftersom det ofte er et signal om at internet forhandleren lever op til de danske retningslinjer, foruden at webbutikken hyppigt kigges til af jurister som forstår reglerne på området. Inden nogen køber billige kantsten hos en butik kunne de utvivlsomt få overblik over forhandlerens forretningsbetingelser.
  5Det er i dag ualmindeligt hensigtsmæssigt for enhver at sammenligne priser online på billige kantsten hos diverse e-handler, og af den grund lover mange e-butikker billig levering. Til gengæld kan det immervæk vise sig rentabelt at granske et par internet foretagender efter tilbud forud for at du handler, så man er sikker på at indhente den mindst kostelige pris.
  6Nogle få e-firmaer yder fragt uden gebyr på kantsten, men oftest er det så nødvendigt at du bestiller for et fastsat beløb. Alternativt burde man gribe den mest billige fragtform, der mange gange er at få dem til at levere dine produkter til et udleveringssted. Leveringstypen viser sig jævnligt også ekstremt smertefri. Den mindst kostelige leveringsmulighed vil dog altid være at du selv henter produkterne.
  7Trustpilot frembyder ret så gode genveje til at studere forskellige andre kunders synspunkter og derved er det smart, at du tager et kig på online shoppens vurderinger før du bestiller billige kantsten online. Facebook resulterer i lignende uden sammenligning pæne metoder til at få kendskab til e-butikkens kundetilfredshed.
  8Før folk køber billige kantsten i en internet forhandler behøver de sådan set gennemløbe forhandlerens forretningsbetingelser, det er dog undertiden ikke særlig spændende. For øvrigt kan det anbefales at man er oppe på mærkerne omkring de vigtigste regler der gælder for handlen med billige kantsten online, som eksempelvis hvilken byttepolitik e-butikken har.
  9En stor portion online varehuse tilbyder efterhånden en hel del forskellige billige leveringstyper til kantsten. En af de populære er for øjeblikket at få leveret til et udleveringssted, som gør at du kan hente din ordre på et selvvalgt tidspunkt. Denne er altså ekstremt fremkommelig, og oftest tillige den mest letkøbte leveringsmodel.