Er du på udkig efter støttemur? Vi har fundet 8 online forhandlere, og noteret deres priser for 500 stk inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er FC-Beton.dk, som sælger 500 stk for kun 6.077 kr. Det er 44 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 500 stk støttemur inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
6.077 kr.Køb
6.325 kr.Køb
6.895 kr.Køb
6.895 kr.Køb
6.900 kr.Køb
7.449 kr.Køb
9.012 kr.Køb
9.103 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 500 stk (eller nærmeste omregnede alternativ).

Anvendelse: til indkørsel til skråning til haven til bede til terrasse til hegn

Varianter: beton sten træ granit

Brands: IBF RBR FC Beton Danblok RC Beton

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med adskillige spørgsmål. Dermed kan det overvejes at handle hos en webshop, som kan tilbyde hjælp og vejledning omkring støttemur.
Nogle byggecentre udbyder et stort sortiment, og øvrige har fokus på en enkelt varetype. Du bør forholde dig til hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige varetyper at vælge fra, foruden blot støttemur.
Ifald du vil have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot ønsker at undgå fragtomkostningen, så kunne du overveje at hente varerne selv. Det er særligt en mulighed hos de udbredte byggemarkeder.
Du skal vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende når du bestiller online, så du kan undgå problemer med bl.a. reklamationer. Af den grund skal man tjekke butikkens regler.
Det er selvfølgelig utrolig afgørende at vide, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt må du kigge hos de andre.
Der kan være forskel på prisen på billige støttemur fra byggecenter til byggecenter. Enkelte fokuserer på lave priser, og nogle satser på service. Du bør tænke igennem hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og velkendte forretninger, hvilket kan give ubekymrethed når man stopper online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De gængse byggemarkeder er tilgængelige i nærheden af dig selv, og derfor har de fleste adgang til at bestille online og køre byggematerialerne personligt. I kraft af det har man valget om at blive fri for fragtgebyret, samt samtidig få produkterne hurtigere.
De kendte byggekæder køber produkter fra en lang række forskellige leverandører, og takket være dette kan du bestille fra et bredt sortiment af støttemur online.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops med fokus på en enkelt niche er iværksættervirksomheder, der typisk er dansk ejede, givetvis ovenikøbet lokalt nær dig. Dem hjælper du idet du bestiller støttemur online på deres webshop.
Flertallet af webshops i små nicher er ekstraordinært passionerede omkring det produktudvalg de har online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Af den grund formår de at yde mere konstruktiv hjælp fra ansatte som er eksperter i lige præcis støttemur.
Diverse nichespecifikke netbutikker producerer selv de produkterne som byggemarkederne sælger. Ved køb direkte fra nicheforretningerne online kan du muligvis få en lavere pris.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

10-4 kom frem i 1947, og lønner i dag i omegn af 100 kollegaer i forretningens 6 varehuse. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for over 2.300 medarbejdere i deres 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

støttemur bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og udgøres i dag af over 1.000 kollegaer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

støttemur silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger nu ca. 1.000 medarbejdere i firmaets 41 butikker. Silvan er specialiseret i gode tilbud til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

støttemur jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu flere end 2.100 mennesker i deres 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og omfatter i dag i nærheden af 500 kollegaer i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres nu af ca. 2.000 ansatte i deres 104 varehuse. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

støttemur harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og styres dagligt af omkring 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 kollegaer i selskabets 72 byggecentre. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det kan blive af stor betydning at have de presserende bygningsmaterialer parat på forhånd inden du går til værks med byggeriet. Du vil med fordel kunne lave en simpel note som indeholder de materialer du skal bruge, og så gennemgå punkterne, således at du er overbevist om at alt er på sin plads.
2Du må ikke på noget tidspunkt undvære værktøj. Ofte vil det være afgørende at have værktøjet klar inden du igangsætter byggeriet. Desuden er det fordelagtigt at inkludere de her udgiftsposter i dit regnskab for byggeriet.
3Du bør unden ingen omstændigheder glemme sikkerheden, så glem ej beskyttelse inklusiv arbejdshjelm som skåner dig overfor potentielle skader. Det er vigtigt at have styr på dit eget ve og vel i byggeriet, ikke mindst ifald du ikke får professionel hjælp.
4Der kommer altid utidige problemstillinger i tilfælde med krævende opgaver, og som følge heraf vil det vise sig meningsfuldt at der afsættes tilstrækkelig plads i planen, så man kan føle sig ubekymret om at nå det til den planlagte tid.
5Du bør vurdere hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du hellere burde sikre dig assistance fra en fagmand til områder af det. Når du fremskaffer hjælp fra en fagperson er det fornuftigt at lede efter forslag fra diverse firmaer.
6Inden du iværksætter byggeprojektet kan det vise sig temmelig fornuftigt at have styr på, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Alt efter hvor du bor vil der være begrænsende regler for, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
7Det er en god idé at søge en hjælpende hånd til byggeprocessen, især i tilfælde af væsentlige ombygninger. Enkelte projekter skal gerne udføres af flere folk. I øvrigt bør det blive mere effektivt og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
8Forberedelse vil altid være metoden til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du bør udarbejde en effektiv handlingsplan, der beskriver hvilke gøremål der skal laves på hvilke tidspunkter, og derudover en kronologisk rækkefølge. Husk at være realistisk idet du sammensætter din plan.
9Ofte vil det være fornuftigt at udfærdige et udgiftsbudget for dit byggeri, så man har et overblik over økonomien. Det vil blive fordelagtigt at dokumentere hver enkelt udgift, hvorefter man kunne kortlægge beløbet for hver eneste af dem.
10Du kan finde utallige instruktioner og videoer online som kan være en stor hjælp. Navnligt YouTube tilbyder dig betydelige mængder udbytterig oplysning, særligt såfremt man kigger på engelsk.
11Man kan spørge om tilskud fra det offentlige til ombygninger. Det ydes i tilfælde hvor renoveringen bidrager positivt til miljøet. Støtten forudsætter dermed at byggeriet påvirker planeten.
12For projekter udenfor kan eventuelt regnvejr få stor betydning. På grund af dette skal du ofte tjekke vejrprognosen i tiden op til arbejdets start, så det ikke pludselig starter med at stå ned i stænger når du lige er i fuld gang med dit vigtige byggeprojekt.
De mest populære byggemarkeder
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket utvivlsomt er usædvanligt overlegent. Ratingen er baseret på 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er ualmindeligt flot. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor hele 84 % har givet topkarakter, og alene 2 % har givet 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som tydeligvis er usædvanligt betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvor hele 76 % giver den bedste karakter, og kun 4 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er meget overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvoraf imponerende 69 % har givet maksimum point, og alene 8 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ualmindeligt godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvor intet mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.

Klassiske spørgsmål vedr. støttemur

 • Hvor meget beton til støttemur?
 • Hvad koster en støttemur pr m2?
 • Hvordan beregne støttemur?
 • Hvordan isolere støttemur?
 • Hvad er en støttemur?
 • Hvem bygger støttemur?
 • Hvordan laver man en støttemur?
 • Hvordan bygges en støttemur?
 • Hvordan bygge støttemur i beton?
 • Hvordan bygge støttemur i granit?
 • Hvad koster en støttemur?
 • Hvilken leveringsmåde skal du vælge?

  Mange internet shops foreslår nu om stunder et bredt udvalg af billige leveringsmuligheder til støttemur. En af de mest almindelige er nu til dags udleveringssteder, så du selv kan hente de nyindkøbte varer når det passer dig bedst. Denne er nemlig super ukompliceret, samt desuden derudover den billigste leveringstype.

  Du kunne også planlægge at få ordren leveret til din bolig eller ud på dit arbejde. Fragtmetoden er undertiden en kende mere omkostningsfuld, men desuden ultra ligetil med støttemur online. Den mest prisbevidste løsning vil dog altid være selv at hente produkterne, hvilket nødvendiggør at du har bopæl lige ved internet virksomhedens butikker, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Silvan eller Harald Nyborg.

  Leveringsdygtigheden på støttemur er ultra vital i tilfælde af at vi skal bruge produkterne om et øjeblik, så af den grund er det rigtig aktuelt at vi tjekker leveringstidspunktet på støttemur. Flere webbutikker – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – giver løfte om billig levering på næste hverdag på en række af deres produkter online, men vær vagtsom da det forudsætter at handlen gemmenføres før et givent klokkeslæt, sådan at de har udsigt til at kunne nå at få dit nye produkt ordnet inden logistikmedarbejderne tager hjem.

  Nogle enkelte internet forhandlere præsterer fragt uden omkostninger på støttemur online, men i reglen stiller det krav om at du shopper for en konkret pris. Alternativt kunne man beslutte sig for den mest prisbevidste leveringsmanér, der mange gange vil være at få bragt ordren til en pakkeshop.

  Masser af netshops udlover klik-og-hent hvor man handler billig støttemur online men selv henter i butikken. Eksempelvis Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bauhaus og Bygma. De giver blandt andet klik-og-hent på støttemur i disse byer:

  Frederikshavn, Kokkedal, Haslev, Fredericia, Nørresundby, Ringsted, Odense, Næstved, Sønderborg, Esbjerg, Hørsholm, Helsingør, Tårnby, Brabrand, Lyngby, Viborg, Vanløse, Haderslev, Frederiksberg, Struer, Odder, Vejle, Hedehusene, Aalborg, Aabenraa, Hillerød, Nakskov, Glostrup, Nærum, Valby, Svendborg, Dragør, Korsør, Virum, Frederiksværk, Ishøj, Kalundborg, Tilst, Farum, Gladsaxe, Hvidovre, Randers, Rødovre, Risskov, Solrød Strand, Ølstykke, Ikast, Rønne, Aarhus, Skive, Grenaa, Søborg, Slagelse, Hedensted, Værløse, Nyborg, Taastrup, Hobro, Køge, Charlottenlund, Brøndby, Thisted, Åbyhøj, Højbjerg, Vordingborg, Vallensbæk, Ballerup, Skanderborg, Kolding, Horsens, Greve, Allerød, Middelfart, Hjørring, Stenløse, Roskilde, Holstebro, Herlev, Varde, Brønshøj, Jyllinge, København, Silkeborg, Lillerød, Lystrup, Rudersdal, Brønderslev, Gentofte, Birkerød, Frederikssund, Herning, Nykøbing Falster, Albertslund, og Holbæk, .

  Klik-og-hent for støttemur er en mulighed i samtlige regioner af landet: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn), Sjælland (Lolland, Amager, Vestsjælland, Midtsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Falster, Bornholm, Nordsjælland) og Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark).

  Når man ser på tendenserne står det klart, at online shoppere jævnligt søger efter eksempelvis støttemur online og støttemur tilbud. Vi ser derudover jævnligt netshoppere efterspørge eksempelvis billig støttemur, støttemur priser og køb støttemur, plus de gængse byggecentre som 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Bygma og Stark.

  Gode priser på støttemur

  Det er efterhånden ualmindeligt bekvemt for alle at sammenholde priser på billige støttemur online på diverse webbutikker, og til tak har en lang række online forretninger set sig tvunget til at nedsætte udsalgspriserne på støttemur enormt, og ovenikøbet yde billig fragt.

  Men det kan ikke desto mindre være gavnligt at sammenholde visse internet handler efter rabatter og tilbud på støttemur online forud for at du shopper, sådan at man er velinformeret til at modtage den billigste pris. Se ikke kun på de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og 10-4.

  Man skal dog ikke glemme, at i tilfælde af at en e-forretning markedsfører billige støttemur online til salg for en pris som anses for helt ekstremt tiltalende, burde det ofte være et signal om en svindel internet forhandler. Kortkøb er heldigvis omsluttet af et reglement, som hjælper køberen overfor svindlende firmaer på nettet.

  Vi tilråder generelt kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du overveje en billig afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, såfremt du gerne vil honorere betalingen af støttemur af flere omgange. Dette foreslåes ofte hos nicheforhandlere, men ikke de velkendte byggekæder som for eksempel Bauhaus, 10-4, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bygma.

  Ved kig i data står det klart, at internet shoppere jævnligt leder efter bl.a. billig støttemur og støttemur online. Derudover oplever man mange gange online shoppere lede efter fx køb støttemur, støttemur tilbud samt støttemur priser.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 500 stk kg støttemur er 5140 kr. Pristjekket er vurderet til 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 25 brugeranmeldelser.

  Det er et godt sted at handle varerne…” – anmeldt af som gav 5 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til hegn til indkørsel til bede til skråning til terrasse til haven

  Varianter: beton træ sten granit

  Brands: IBF FC Beton RBR Danblok RC Beton

  Udforsk tidligere kunders bedømmelser

  Trustpilot indebærer nogle passende løsninger til at gøre dig bekendt med en længere række aktuelle forbrugeres omtaler og derved kan det anbefales, at du eftergår webbutikkens ratings forinden du køber billige støttemur online.

  Facebook frembringer ydermere nogenlunde fine metoder til at få en idé om internet webshoppens troværdighed. Derudover ses faktisk online firmaer hvor folk kan registrere en kritik af deres køb, hvilket tillige kan benyttes til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

  Før folk handler billige støttemur online på en netshop behøver de egentlig kigge på webshoppens handelsbetingelser, men det er i reglen et tidskrævende projekt, især hos de kendte byggekæder som Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Stark, Silvan, Jem og Fix, Davidsen, Bygma og XL-Byg.

  Et andet alternativ kunne være at finde ud af hvorvidt online forretningen er medlem af e-mærket, siden det længe har været en indikation om at online shoppen overholder de officielle regler, foruden at online butikken rutinemæssigt monitoreres af sagkyndige som er inde i de gældende regler.

  Desuden giver det dig chance for support, når du bliver udsat for besvær med din handel med støttemur. Ligeså er det prisværdigt at køber er klar over de fundamentale vedtægter i forbindelse med bestillingen af støttemur online, f.eks. den returret internet webshoppen bruger.

  I relation til det er det virkelig relevant, at man stadig gemmer ens faktura, således man altid vil kunne påvise købet af støttemur, uanset om man handler ved Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, 10-4 eller Bygma.

  Karen Poulsen gav 5 stjerner

  Det var godt !

  Niels gav 4 stjerner

  Alt var perfekt.

  Niels F gav 5 stjerner

  God pris og extremt hurlig levering

  Thomas gav 4 stjerner

  Hurtig og korrekt levering.

  9 gode råd til internetshopping
  1Leveringshastigheden er naturligvis rigtig vigtig forudsat vi behøver dine nye produkter om et øjeblik, og i det øjemed er det uden tvivl meningsfuldt at du kontrollerer den anslåede leveringsdato for støttemur. De fleste webbutikker tilsiger billig levering på næstkommende hverdag på en række produkter, hvilket dog afhænger af at handlen laves inden et konkret tidspunkt.
  2Det er jo usædvanlig overkommeligt for enhver at finde tilbud online på billige støttemur på flere internet forretninger, og derved lover mange netbutikker levering uden betaling. Det kan dog ikke desto mindre blive tiden værd at besigtige enkelte internet selskaber efter tilbud og rabat forud for at du gennemfører din bestilling, således at man ikke er i tvivl om at opnå den billigste pris.
  3Den mindst kostelige fragtmulighed vil i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, som jo nødvendiggør at du fysisk befinder dig i nærheden af online forretningens adresse. Den slags levering er selvfølgelig vældig central hvis du behøver støttemur om et øjeblik. Alternativt så præsterer nogle enkelte forretninger på nettet fragt uden omkostninger, men oftest kun ifald du bestiller for et bestemt beløb.
  4Generelt anbefaler vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Shopping med kort er indbefattet af et regelsæt, hvilket garanterer køberen overfor uægte internet webshops. Som en anden løsning burde du bruge en løsning på afbetaling som f.eks. ViaBill, for så vidt du ønsker at honorere prisen over en periode.
  5Forinden nogen køber billige støttemur på en online virksomhed kunne de sådan set gøre sig bekendt med indholdet af shoppens regler, men det er oftest et omfattende arbejde. Udover dette er det at foretrække at køber er klar over de væsentligste vedtægter gældende for shopping af billige støttemur online, som for eksempel hvilken byttepolitik internet firmaet har.
  6Trustpilot bringer dig stort set fine løsninger til at eftersøge mange eksisterende køberes bedømmelser og herved støtter vi, at du gennemsøger webshoppens ratings forinden du handler billige støttemur online. Facebook indebærer derudover ultra hensigtsmæssige chancer for at få en idé om e-forretningens kundefokus.
  7Generelt anbefaler vi at finde ud af om online webshoppen er verificeret af e-mærket, da det almindeligvis er et bevis på at netshoppen føjer de danske regler, foruden at online webshoppen regelmæssigt besigtiges af specialister som kender til de gældende love. Før folk bestiller billige støttemur på en e-handler bør de sådan set studere butikkens handelsbetingelser.
  8Flere internet forhandlere yder levering uden omkostninger på støttemur, men i de fleste tilfælde kun hvis der shoppes for et bestemt beløb. I øvrigt bør man tage den billigste fragtløsning, der ofte vil være at få leveret varerne til et afhentningssted. Fragtløsningen bliver somme tider endvidere i høj grad fleksibel. Den billigste leveringsløsning vil dog til enhver tid være at hente ordren selv.
  9De fleste internet webshops tildeler heldigvis en hel del forskellige billige fragtløsninger til støttemur. En af de populære er i dag pakkeshoppen, fordi du så nemt kan hente dine produkter når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er altså særligt smertefri, og mange gange endda den mindst kostelige leveringsmåde.