Er du på udkig efter stabilgrus? Vi har fundet 39 online forhandlere, og noteret deres priser for 1.000 kg inkl. levering.

Den billigste webshop lige nu er GrusLevering.dk, som sælger 1.000 kg for kun 945 kr. Det er 56 % billigere end den dyreste webshop.

Laveste pris for 1.000 kg stabilgrus inkl. levering*
WebshopPris ↓Link
945 kr.Køb
950 kr.Køb
985 kr.Køb
999 kr.Køb
999 kr.Køb
1.023 kr.Køb
1.045 kr.Køb
1.049 kr.Køb
1.055 kr.Køb
1.055 kr.Køb
1.058 kr.Køb
1.062 kr.Køb
1.084 kr.Køb
1.098 kr.Køb
1.099 kr.Køb
1.107 kr.Køb
1.135 kr.Køb
1.153 kr.Køb
1.173 kr.Køb
1.180 kr.Køb
1.190 kr.Køb
1.209 kr.Køb
1.218 kr.Køb
1.237 kr.Køb
1.312 kr.Køb
1.312 kr.Køb
1.323 kr.Køb
1.325 kr.Køb
1.334 kr.Køb
1.394 kr.Køb
1.420 kr.Køb
1.422 kr.Køb
1.475 kr.Køb
1.512 kr.Køb
1.629 kr.Køb
1.728 kr.Køb
1.747 kr.Køb
1.770 kr.Køb
1.785 kr.Køb

*Seneste opdatering: 17. marts 2022 - Leveringssted: 8000 Aarhus C - Mængde: 1.000 kg (eller nærmeste omregnede alternativ).

Stabilgrus er det bærende lag under enhver belægning. Det er en grustype, som lægges under for eksempel asfalt og fliser, hvorefter der bygges ovenpå. Stabilgrus findes i grusgrave, og den type, der oftest bruges, er størrelse 0/32.

Som navnet allerede indikerer, er der tale om materiale og elementer, der er er mellem 0mm og 32mm store på det sted, der er smallest.

Stabilgrus under fliser

Det er populært at bruge stabilgrus som det bærende lag under fliser. Når du lægger stabilgrus, skal du lægge det i et lag på mindst 10 cm på de steder, der er gangareal, og på mindst 20 cm., hvis du bruger stabilgruset under en indkørsel.

Når stabilgruset er lagt, bliver det komprimereret med en pladevibrator, og først herefter lægges der fliser på.

Det er vigtigt at bruge stabilgrus under fliserne. Hvis fliserne lægges, uden at der er et lag af stabilgrus nedenunder, vil du opleve, at fliserne hurtigt vil lave en forskydning og dermed komme til at ligge skævt.

Det skyldes, at flisens vægt vil skubbe til den jord, der ligger nedenunder. Brug derfor altid stabilgrus under dine fliser, så du er sikker på, at fliserne ligger fast.

Der kan være meget stor forskel på, hvor meget stabilgrus, du skal bruge, når du skal lægge fliser. Det afhænger nemlig fuldstændigt af, hvad og hvor meget du skal have stående oven på fliserne.

Lægger du stabilgrus til en indkørsel, skal du bruge én mængde stabilgrus, men hvis du skal lægge en fliseterrasse, skal du bruge en helt anden mængde stabilgrus. Det skyldes selvfølgelig, at der er stor forskel på, hvor stor en vægt, henholdsvis fliser og stabilgrus skal kunne stå imod.

Kan stabilgrus bruges til andre ting?

Stabilgrus bruges til mange ting, og faktisk anvendes stabilgrus som det bærende underlag til næsten alle belægninger, der ligger fast.

Stabilgrus bruges således blandt andet i indkørsler – og her anvendes der meget store mængder, da stabilgruset og fliserne skal kunne klare vægten fra bilen, der dagligt parkeres i indkørslen.

Skal du derimod have lagt fliseterrasse, kan du bruge markant mindre stabilgrus, fordi fliseterassen ikke skal kunne modstå samme tunge vægt. Det samme gælder, hvis du bruger stabilgrus under din træterrasse.

Det er surt at løbe tør, og det er derfor en god idé at købe rigeligt med stabilgrus, når du skal til at lægge terrasse, indkørsel og så videre.

Da stabilgrus kan bruges til rigtigt mange ting – som ikke nødvendigvis har noget af gøre med terrasse, indkørsel eller lignende – risikerer du ikke at brænde inde med det, selvom du ikke får det hele brugt til det formål, du havde påtænkt. Køb derfor endelig for meget end for lidt.

Stabilgrus kan nemlig for eksempel bruges i betonblandinger, hvis du på et tidspunkt gerne vil lægge et betongulv. Du kan også bruge stabilgrus til stabilisere stolper og til at anlægge grusvej eller grussti med. Derudover kan stabilgrus bruges:

 • Det bærende underlag under diverse terrasser, indkørsler og terrændæk.
 • Det bærende underlag under diverse asfaltprojekter, herunder boldbane, vej og parkeringsplads.
 • Til at mikse i betonblandinger.
 • Til at stabilisere stolper, efter at de er puttet i jorden.
 • Til at lave støbninger.
 • I forbindelse med anlæg af grusvej, ridebane og gangsti.

Hvor meget stabilgrus skal du bruge?

Som nævnt ovenfor afhænger mængden meget af, hvad du skal bruge stabilgrus til. Hvis du skal anlægge en ny indkørsel eller en terrasse med fliser, skal du købe stabilgrus med dét formål for øje, da du i modsat fald vil ende med et utilfredsstillende resultat, når du ikke har stabilgrus nok.

Når du skal finde ud af, hvor meget stabilgrus du skal bruge til netop dét projekt, du skal i gang med, skal du se på bredden og længden af det område, der er tale om. Som nævnt ovenfor skal laget af stabilgrus ved indkørsler være mindst 20 cm og ved gangstier mindst 10 cm.

Når du herefter beregner mængden med udgangspunkt i længde og bredde af det område, hvor stabilgruset skal lægges, ved du præcis, hvor meget stabilgrus, du som minimum har brug for.

Hvis du for eksempel skal lægge stabilgrus til en indkørsel, som er 4 meter bred og 8 meter lang, vil regnestykket lyde således: 8 x 4 x 0,20 = 6,4. Det betyder, at du i forbindelse med netop dét projekt har brug for 6,4 kubikmeter stabilgrus.

Med udgangspunkt i ovenstående regnestykke kan du også nemt regne ud, hvor meget stabilgrus, du skal bruge per kvadratmeter, ligesom du selv kan beregne, hvor mange kubikmeter stabilgrus lige netop din indkørsel eller din terrasse ville kræve.

Stabilgrus vejer omkring 1700 kg. pr kubikmeter. Det er således ret indlysende, at det ikke nødvendigvis er en fordel at stå for afhentningen selv. Det kan du i stedet få leveret til din adresse, da det nærmest er umuligt at håndtere selv.

Når stabilgruset skal afrettes

Gruset skal afrettes, når det er blevet lagt, og du kan ikke arbejde videre, før afretning er sket. Det foregår med en pladevibrator, som vibrerer stabilgruset. Det betyder, at stabilgruset kommer til at ligge helt fast, og at det bliver komprimeret ordentligt.

Det er ikke helt billigt at leje en pladevibrator, men det er ikke tilrådeligt at spare dén omkostning væk og stampe på stabilgruset i stedet.

Det giver nemlig på ingen måde det samme resultat, da stabilgruset slet ikke bliver komprimeret godt nok med håndkraft. Lej derfor altid en pladevibrator til formålet.

Når du skal lægge stabilgrus

Det er ikke nok blot at lægge stabilgrus først og så lægge fliser ovenpå bagefter. Der er nemlig flere lag i processen, før fliserne kan komme på. Du skal således også bruge andre slags grus og sand, når du skal lægge en terrasse eller en indkørsel.

Først og fremmest skal du starte med at lægge et såkaldt bundsikringslag, som består af vasket sand. Det regner meget i Danmark, og derfor er det vigtigt, at regnvandet kan sive væk igen – det sørger bundsikringslaget for.

Ovenpå bundsikringslaget lægger du stabilgruset. Husk at lægge det antal centimeter, der er påkrævet til netop dit projekt.

Du skal herefter bruge en pladevibrator til at gøre laget af stabilgrus lige og plant, så fliserne kan ligge lige. Når stabilgruset er presset fladt og plant, skal du lægge afretningssand ovenpå.

Det sikrer, at fliserne ligger jævnt og lige. Først herefter kan du begynde at placere dine belægningssten eller fliser.

Husk at slutte projektet af med en omgang fugesand udover fliserne. Fugesandet skal godt ned imellem fliserne og i fugerne, da det er med til at sikre, at fliserne ikke rykker sig.

Hvor skal du købe dit stabilgrus?

Man kan købe stabilgrus mange steder. Hvor det er bedst at købe for dig, afhænger lidt af, hvor stort dit behov er, ligesom det i øvrigt afhænger af dit budget. Måske har du endda brug for en ekstra hurtig levering eller noget helt fjerde.

Det er typisk billigst at hente stabilgruset selv, men som nævnt ovenfor er det en meget tung affære, og oftest er det ikke realistisk at kunne stå for afhentningen selv. Det er således typisk kun en mulighed, hvis du skal bruge små mængder.

Nogle grusgrave tilbyder, at du kan købe en trailer fuld af stabilgrus, og her er det lidt nemmere. I så fald påspænder du blot traileren og kører hjem, og så er du klar til at komme i gang.

Du kan også købe stabilgrus på nettet, hvor du typisk også vil modtage et tilbud om levering af stabilgruset til dit hus. Oftest vil levering indebære, at firmaet leverer gruset til ”kantsten”. Det vil sige, at de ikke kører det helt om i din baghave.

Det er dog stadig en rigtigt fin måde at klaret levering af stabilgrus på, så du ikke selv skal bøvle med at få gruset transporteret hjem.

Hvad er prisen på stabilgrus?

Prisen afhænger helt af mængde og behov. Ofte kan du spare en del penge, jo mere stabilgrus du køber ad gangen. Sædvanligvis køber man stabilgrus i maxibags, hvor hver maxibag ligger på et par tusinde kroner.

Skal du dog købe for eksempel 10 tons stabilgrus, kan du oftest godt få et godt tilbud, ligesom mange forhandlere på forhånd har tilbud på stabilgrus, hvis ordren har en vis størrelse.

Hvordan og hvornår sker levering af dit stabilgrus?

Der er mange forskellige muligheder for levering af stabilgrus, og det afhænger helt konkret af den aftale, du har lavet med leverandøren.

Du kan vælge mellem at få stabilgruset tippet af, du kan få det læsset af med grab, du kan købe gruset i en bigbag eller maxibag eller du kan hente det hos leverandøren selv.

Når du får stabilgrus ”tippet af”, betyder det, at stabilgruset leveres med en lastbil, der herefter tipper gruset af i din indkørsel eller foran din grund afhængig af, hvad I har aftalt.

Når stabilgrus aflæsses med grab, betyder det, at du kan få leveret gruset helt ind i haven. Det kræver selvfølgelig, at lastbilen kan nå derind.

Det vil være den mest fordelagtige løsning, så du har stabilgruset tæt på det sted, hvor du skal bruge det, i stedet for at du skal gå frem og tilbage.

Hvis du får leveret med bigbag eller maxibag, betyder det blot, at stabilgruset bliver sat i din indkørsel eller ved kantstenen i en stor pose. Det kan være en god løsning, hvis du gerne vil undgå, at der kommer sand over det hele.

Desuden tilbyder mange forhandlere, at du selv kan hente stabilgruset – og typisk inden for et nærmere angivet tidsrum. Nogle forhandlere udlejer trailere til formålet, mens andre kræver, at du selv medbringer din egen trailer.

Er der nogle alternativer til stabilgrus?

Fordelen ved stabilgrus er, at det er et meget kraftigt materiale, når det først er blevet komprimeret og stampet på plads af pladevibratoren. Der findes masser af alternativer til stabilgrus, men det er ikke mange, der er ligeså stærke og gode som stabilgrus.

Du kan dog bruge knust beton i stedet for stabilgrus, da det har nogle af de samme funktioner og egenskaber som stabilgrus.

Det er ikke tilrådeligt at anvende sand i stedet for stabilgrus, da det kun kan komprimeres til en vis grad, og det vil aldrig blive hverken lige så stabilt eller lige så stærkt som stabilgrus.

Mange af de forskellige ting, som foreslås i stedet for stabilgrus, er faktisk produkter, der allerede indgår i opbygningen af fornuftigt fundament til indkørsel, terrasse og så videre, herunder afretningssand og afretningsgrus.

Men det er slet ikke lige så stærkt og stabilt som stabilgrus – ellers ville der jo ikke være nogen pointe i overhovedet at bruge stabilgrus i første omgang.

Knust beton er det bedste alternativ, fordi det er stærkt i komprimeret form, og fordi det i sagens natur er særdeles stabilt.

Anvendelse: under belægning til beton til terrasse til stolper til carport under terrændæk til fliseterrasse til ridebane til støbning under træterrasse til indkørsel til drivhus til gangsti under fliser til grusvej til vej

Størrelser: 0-16 mm 0-8 mm 0-32 mm

Mængder: 800 kg 10 kg 1 m3 15 kg 500 kg 15 kg 1 kubikmeter 25 kg 1 ton 1000 kg 20 kg 25 kg

Levering: i sække afhentning i poser i bigbag trailer i løs vægt hent selv vognlæs løst leveret

Brands: NCC FC Beton

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre sælger et enormt udvalg, imens andre specialiserer sig i en enkelt type af vare. Du kan vide om det er betydningsfuldt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i mellem, foruden blot stabilgrus.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du undgår udfordringer med fx returnering. Man bør derfor undersøge butikkens regningslinjer.
Det er selvsagt meget relevant at tjekke, hvorvidt det produkt du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være tvunget til vælge et andet.
Du kan finde forskelle i udsalgspriserne på billige stabilgrus fra byggecenter til byggecenter. En del giver gode tilbud, hvorimod nogle vil have faglig sparring. Du må tænke på hvad der for dig er det vigtigste.
Hvis du vil have produkterne hurtigst muligt eller blot vil slippe for fragtgebyret, så kan du med fordel fragte produkterne på eget initiativ. Det er især et alternativ hos de udbredte byggecentre.
For nogle er byggeri forbundet med stribevis af spørgsmål. Derfor bør du handle hos en webshop, hvor du kan få råd og vejledning til valg af stabilgrus.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggecentre køber varer fra mange specialbutikker, og dermed kan du handle fra et bredt sortiment af stabilgrus online.
De store byggecentre er folkekære og almenkendte butikker, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse til dig som køber online. Det kan du se positivt på.
De store byggekæder findes i de større byer, og pga. det har man mulighed for at købe online og hente varerne på eget initiativ. I kraft af det kan du overveje at blive fri for leveringsomkostningen, samt ovenikøbet have varerne hurtigere.

Nichewebshop

Mange nichefokuserede netbutikker er små virksomheder, der i de fleste tilfælde har danske ejere, givetvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at støtte når du bestiller stabilgrus online på deres side.
De fleste nichebutikker på nettet ved ekstremt meget om de varer de sælger online, idet de har skarpt fokus på disse varer. På grund af det er det forventeligt at du får mere informativ vejledning fra personale med ekspertviden i netop stabilgrus.
Majoriteten af nichefokuserede webshops står selv for produktion af de produkterne der forhandles i de store byggecentre. Når du køber direkte fra nicheforretningerne online kan du få ekstra gode tilbud.
De største byggemarkeder i Danmark

Davidsen blev etableret i 1944, og lønner i dag i omegn af 1.000 ansatte i selskabets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres nu af omkring 500 medarbejdere i kædens 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres nu af ca. 2.000 kollegaer i de 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

stabilgrus jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu ca. 2.100 medarbejdere i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix satser på billige priser til private, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og styres dagligt af i omegn af 2.300 kollegaer i de 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

stabilgrus silvan

Silvan blev etableret i 1968, og omfatter i dag flere end 1.000 ansatte i firmaets 41 butikker. Silvan tilstræber salg til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Stark blev etableret i 1896, og omfatter i dag ca. 2.000 personer i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark satser på salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og lønner i dag cirka 100 personer i de 6 butikker. 10-4 har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

stabilgrus harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 ansatte i deres 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

stabilgrus bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i deres 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig assistance til byggearbejdet, specielt i tilfælde af omfattende byggeopgaver. Enkelte projekter skal gerne udføres af flere personer. Samtidig vil det blive mere produktivt og mere socialt at dele arbejdet med andre.
2Du vil for alt i verden ikke mangle udstyr. Tit kan det vise sig strategisk at have værktøjet klar til brug når du begynder på byggeprojektet. Det er derudover afgørende at indregne de her udgiftsposter i byggeriets regnskab.
3I god tid inden at du indleder arbejdet kan det være vildt værdifuldt at være sikker på, at projektet overholder gældende love. Alt efter hvor du bor kan der gælde en række regler for, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
4I visse tilfælde kan man få et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få ifald byggeriet gør en forskel for klimaet. At få tilskud kræver altså at byggeriet har positiv indfyldelse på naturen.
5Husk at reflektere over om du magter at klare det hele selv, eller du alternativt skal fremskaffe hjælp fra en professionel til delelementer af projektet. Ifald du skal have professionel assistance kunne det være en god idé at søge tilbud fra forskellige leverandører.
6Det er meningsfuldt at have lavet et regnskab for renoveringen, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det bør blive økonomisk at nedskrive samtlige omkostninger, og herefter kortlægge billige priser på dem slavisk.
7Du finder en overflod af vejledninger og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. I særlig grad YouTube tilbyder meget almennyttig viden, specielt forudsat at du skriver søgeordene på engelsk.
8Måske kan det blive aktuelt at have de påkrævede bygningsmaterialer til disposition i god tid før du indleder håndværket. Du kan med fordel udfærdige en enkel note indeholdende alt der skal bruges, og bagefter tjekke oversigten, således at du er sikker på at der ikke er nogen mangler.
9Der præsenterer sig ofte utidige bump på vejen når det handler om krævende opgaver, og pga. dette viser det sig afgørende at der er afsat en god portion tid i køreplanen, som bidrager til at man er sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
10Du må ikke undlade at tage højde for sikkerheden, så husk påklædning såsom sko og hjelm som sikring imod mulige skader. Det er afgørende med fokus på sikkerheden i byggeriet, ikke mindst såfremt du ikke skaffer professionel assistance.
11Ved projekter udenfor har vind og vejr en afgørende rolle. Af den årsag bør du løbende undersøge vejrmeldingerne lige før byggeriets start, så du undgår at det uanmeldt begynder at regne når du netop er ved at færdiggøre det store byggeprojekt.
12Planlægning vedbliver at være vejen til et godt forløb med arbejdet. Du bør overveje at udarbejde en effektiv dagsorden, som beskriver hvilke opgaver der skal udføres på hvilke dage, samt en dertilhørende numerisk orden. Det anbefales at være skarp idet du laver oversigten.
De bedst vurderede byggemarkeder
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er ret så imponerende. Evalueringen er baseret på 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % kvitterer med toprating, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ualmindeligt imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % giver dumpekarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket altså er ualmindeligt betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvor imponerende 69 % kvitterer med maksimum point, og blot 8 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er absolut betryggende. Scoren er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % giver den højeste karakter, og alene 9 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en score på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ekstremt godt arbejde. Ratingen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 76 % giver topkarakter, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.

Typiske spørgsmål med hensyn til stabilgrus

 • Hvad koster 1 m3 stabilgrus?
 • Hvor meget stabilgrus til indkørsel?
 • Hvad vejer stabilgrus?
 • Hvor meget stabilgrus pr kvm?
 • Hvor meget sætter stabilgrus sig?
 • Hvor mange cm stabilgrus?
 • Hvor meget vejer stabilgrus?
 • Hvad er stabilgrus?
 • Hvor meget stabilgrus til terrasse?
 • Hvad bruger man stabilgrus til?
 • Hvor tykt lag stabilgrus?
 • Hvad bruges stabilgrus til?
 • Hvordan lægger man stabilgrus?
 • Hvad vejer 1 m3 stabilgrus?
 • Hvor meget stabilgrus under indkørsel?
 • Hvor meget stabilgrus skal jeg bruge til terrasse?
 • Hvor meget synker stabilgrus?
 • Hvor meget stabilgrus skal jeg bruge?
 • Hvor meget stabilgrus under fliser?
 • Hvad koster stabilgrus leveret?
 • Hvad består stabilgrus af?
 • Hvad koster stabilgrus?
 • Hvilken form for levering er smartest?

  En del online outlets tilbyder i dag alverdens billige leveringsmetoder til stabilgrus. Det mest almindelige er efterhånden afhentningssteder, hvor du selv henter de nyindkøbte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Metoden er nemlig ekstremt overkommelig, samt endda endvidere den mindst kostelige type af levering.

  Du bør omvendt vælge at vælge udbringning hjem til hvor du bor eller til adressen hvor du arbejder. Denne er sædvanligvis en sjat mere omkostningsfuld, men lige så vel særdeles nem ift. stabilgrus online. Den mest prisbevidste leveringsmåde kan ikke benægtes at være at hente ordren selv, men dette er betinget af at du opholder dig nær online virksomhedens byggecenter, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan eller Jem og Fix.

  Antal dages levering på stabilgrus er jo særdeles afgørende hvis du har behov for produktet med det samme, så af den grund er det utvivlsomt fornuftigt at du besigtiger det forventede leveringstidspunkt på stabilgrus. En lang række butikker på nettet – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – giver billig levering på næste hverdag på de fleste af deres produkter online, som alligevel er forudsat at der bestilles forud for et konkret klokkeslæt, med det formål at de garanteret kan nå at få ordren sendt afsted forud for at logistikpersonalet får fri.

  Indtil flere forhandlere på nettet yder fragtfri levering på stabilgrus online, men i de fleste tilfælde kun ifald du handler for en fastsat sum. Ellers skal du gribe den prisbilligste fragtmetode, hvilket i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at levere din pakke til et afhentningssted.

  En hel del webbutikker udlover click-and-collect hvor man bestiller billig stabilgrus online men selv henter i byggemarkedet. Fx Stark, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Davidsen og 10-4. Byggemarkederne udlover for eksempel klik-og-hent på stabilgrus i følgende byer:

  Næstved, Frederiksberg, Taastrup, Dragør, Holstebro, Hillerød, Helsingør, Silkeborg, Korsør, Valby, Åbyhøj, Hobro, Nyborg, Rønne, Esbjerg, Aalborg, Virum, Risskov, Albertslund, Hjørring, Vanløse, Frederikshavn, Værløse, Lillerød, Nakskov, Højbjerg, Herning, Ringsted, Brønderslev, Odder, Hedehusene, Lyngby, Allerød, Ikast, Aabenraa, Brøndby, Grenaa, Birkerød, Aarhus, Jyllinge, Svendborg, Nykøbing Falster, Skive, Haslev, Skanderborg, Nærum, Vejle, Ishøj, Rudersdal, Stenløse, Hørsholm, Tilst, Greve, Charlottenlund, Frederiksværk, Odense, Brabrand, Horsens, Frederikssund, Thisted, Nørresundby, Ølstykke, Struer, Herlev, Fredericia, København, Slagelse, Glostrup, Randers, Gladsaxe, Kokkedal, Køge, Kolding, Rødovre, Solrød Strand, Farum, Roskilde, Varde, Ballerup, Hvidovre, Hedensted, Middelfart, Lystrup, Søborg, Vordingborg, Sønderborg, Brønshøj, Vallensbæk, Viborg, Kalundborg, Holbæk, Haderslev, Gentofte, og Tårnby, .

  Click-and-collect ift. stabilgrus er en mulighed i alle regioner af Danmark: Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark), Sjælland (Falster, Midtsjælland, Østsjælland, Bornholm, Amager, Vestsjælland, Lolland, Sydsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn).

  Når der ses på statistikkerne fremstår det markant, at online shoppere ofte søger efter blandt andet stabilgrus online og køb stabilgrus. Man ser derudover typisk netshoppere søge efter for eksempel stabilgrus priser, billig stabilgrus samt stabilgrus tilbud, foruden de udbredte byggecentre som 10-4, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg og Stark.

  Bedste tilbud på stabilgrus

  Det har vist sig at være vældig simpelt for os alle at analysere tilbud på billige stabilgrus online hos diverse internet butikker i Danmark, og på grund af dette har en hel del internet handler i Danmark ikke kunne lade være med at nedsætte udsalgspriserne på stabilgrus betydeligt, og i øvrigt tilbyde billig fragt.

  Til gengæld kan det immervæk vise sig lønsomt at analysere nogle forskellige internet webshops efter rabatter og tilbud på stabilgrus online inden du gennemfører din handel, sådan at man er på den sikre side med at få den mest betalelige pris. Kig ikke blot hos de kendte byggemarkeder som 10-4, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Stark, Bygma, Jem og Fix og Harald Nyborg.

  Du skal trods alt være så påvagt, at ifald en online forretning udlover billige stabilgrus online til salg for en pris der anses for mystisk billig, kunne det ofte være en indikation på en falsk online butik. Køb med gængse betalingskort er på den anden side inkluderet i en lov, der bistår køber overfor fup online forretninger.

  Vi anbefaler generelt køb med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du anvende et afdragstilbud fra f.eks. ViaBill, når du ønsker at dække regningen på stabilgrus ude i fremtiden. Det fås normalt i niche netbutikker, men ikke de kendte byggemarkeder som eksempelvis Silvan, 10-4, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen og Bauhaus.

  Ved kig i data er det klart, at netshoppere typisk kigger efter fx stabilgrus priser og stabilgrus online. Foruden dette oplever vi ofte internet shoppere kigge efter bl.a. billig stabilgrus, køb stabilgrus og stabilgrus tilbud.

  Opsummering: Pristjekket viser at den billigste pris for 1.000 kg kg stabilgrus er 832 kr. Pristjekket er vurderet til 4.1 ud af 5 stjerner baseret på 7 brugeranmeldelser.

  Det er et godt sted at handle varerne…” – anmeldt af som gav 4 ud af 5 stjerner.

  Anvendelse: til indkørsel til vej til ridebane til fliseterrasse til carport til stolper til drivhus under terrændæk til grusvej under træterrasse under fliser til terrasse til støbning til gangsti under belægning til beton

  Størrelser: 0-8 mm 0-16 mm 0-32 mm

  Mængder: 1 m3 25 kg 25 kg 800 kg 20 kg 1 ton 1000 kg 15 kg 1 kubikmeter 15 kg 500 kg 10 kg

  Levering: i poser i sække afhentning i bigbag trailer i løs vægt hent selv vognlæs løst leveret

  Brands: FC Beton NCC

  Gennemsøg tidligere køberes vurderinger

  Trustpilot leverer tilpas fantastiske løsninger til at eksaminere ret mange øvrige forbrugeres anmeldelser og herved tilråder vi, at du besigtiger online forretningens kritik forud for at du køber billige stabilgrus online.

  Facebook tilbyder dig lige så vel adskillige udmærkede muligheder for at få et kig ind i online butikkens pålidelighed. Her er der endda internet foretagender hvor det er muligt at notere en omtale af virksomhedens service, hvilket lige så vel burde drages fordel af til at afveje tidligere kunders oplevelser.

  Inden nogen handler billige stabilgrus online i en e-butik bør de i virkeligheden tyde e-shoppens vilkår, men det er i reglen en omfattende opgave, især hos de gængse byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Bygma, Davidsen, Silvan og 10-4.

  Et nemt alternativ kunne derfor være at se nærmere på hvorvidt online shoppen er e-mærket, hvilket bør være et bevis på at internet butikken forsvarer den officielle danske lovgivning, samt at webbutikken rutinemæssigt besøges af jurister der mestrer reglerne på området.

  Dette er en god chance for at få hjælp, når du forvoldes vanskeligheder i processen med dit indkøb af stabilgrus. Ligeså er det prisværdigt at du er sat ind i de mest betydningsfulde retningslinjer gældende for købet af stabilgrus online, til eksempel den returrettighed internet selskabet benytter.

  På grund af dette er det ydermere afgørende, at man stadigvæk gemmer sin e-mail kvittering, så man en anden gang vil kunne dokumentere sin bestilling af stabilgrus, uagtet om man handler hos 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma eller Stark.

  Marianne gav 5 stjerner

  Hurtig

  Louise D gav 4 stjerner

  Hurtig levering og varen virkede fint.

  Anne S gav 5 stjerner

  Alt fungerede hurtigt og perfekt !

  Lars Pedersen gav 4 stjerner

  God pris og extremt hurlig levering

  Stabilgrus fra internet firmaer

  Trustpilot forærer dig egentlig udmærkede løsninger til at kigge på adskillige eksisterende brugeres evalueringer med køb af stabilgrus og af den grund anbefales det, at du vurderer internet selskabets vurderinger før du bestiller stabilgrus online.

  Facebook tilbyder derudover relativt stabile løsninger til at få en idé om e-shoppens pålidelighed. Tilmed ses en række netshops hvor kunder kan formulere en evaluering af ordreforløbet, som lige så vel bør drages fordel af til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne ift. bestilling af stabilgrus.

  Forinden du bestiller stabilgrus på nettet

  Forinden nogen bestiller stabilgrus på en webbutik kunne man i virkeligheden have øje for e-butikkens betingelser, dog er det gerne en omfattende opgave.

  Et nemmere alternativ kunne derfor være at kigge hvorvidt online shoppen er støttet af e-mærket, eftersom det længe har været et bevis på at online webshoppen opfylder den officielle danske lovgivning, udover at netshoppen en gang i mellem kigges til af fagmænd der er inde i vilkårene for salg af stabilgrus online.

  Desuden giver det dig mulighed for at få assistance, hvis du bliver udsat for vanskeligheder i forbindelse med dit indkøb. For øvrigt tilråder vi at kunden er hensynstagende til de mest essentielle vedtægter der har betydning for bestillingen.

  Levering af stabilgrus

  De fleste internet outlets frembyder nu en række forskellige leveringsløsninger. Den mindst kostelige leveringsmanér er uden tvivl at du selv henter stabilgruset, men det kræver at du er nær e-firmaets lager.

  Leveringstiden er temmelig essentiel forudsat man har behov for stabilgruset om kort tid, så derfor er det helt meningsfuldt at man efterser det forventede leveringstidspunkt ved stabilgrus – men husk at det påkræver at bestillingen køres igennem forinden et nøjagtigt tidspunkt, således at de har en chance for at nå at få ordren ordnet forinden lagerpersonalet har fyraften.

  Nogle få online varehuse byder på fragt uden betaling på stabilgrus, men i mange tilfælde under forudsætning af at man køber for en bestemt sum.

  Tilbudene der findes her på siden blev fundet frem af hjemmesidens algoritme. Algoritmen har hurtigt scannet millioner af varer med det formål at kunne præsentere de varer der relaterer sig mest muligt til stabilgrus, og som algoritmen af den grund skønner vil falde i din smag.

  Foruden den søgetekst du skrev på Google har søgemotoren også inddraget søgeudtryk, som den vurderer at andre søgende formentlig indtaster i den sammenhæng, eksempelvis stabilgrus online og stabilgrus til terrasse foruden søgeudtryk som stabilgrus til fliser og stabilgrus til fliser.

  Den information benytter den som yderligere inspiration til at liste de mest aktuelle varer. Det kan også ses at øvrige søgende leder efter eksempelvis stabilgrus til beton, stabilgrus til fliser samt stabilgrus i sække. Denne information har robot-søgeren også taget i brug for, at finde vej igennem en stor mængde produkter.

  I øvrigt kan det i data ses, at søgeordene stabilgrus tilbud, stabilgrus online og stabilgrus til fliser er særdeles anvendte, og som følge heraf er disse også medregnet af robotten foruden søgeordene stabilgrus til beton, stabilgrus købes og stabilgrus afhentning. Vores håb er naturligvis at du er tilfreds med de fremviste varer, idet at bare et enkelt af dem kunne bruges.

  Stabilgrus anskaffes igennem store netshops, som fx Stark.dk, 10-4.dk, Bauhaus.dk, Silvan.dk, DavidsenShop.dk, XL-Byg.dk, JemogFix.dk og Bygma.dk.

  Her ses de byer der oftest bestilles stabilgrus til…

  Sjælland: Nykøbing Falster, Slagelse, Køge, Greve, Jyllinge, Nakskov, Tune, Skælskør, Maribo, Sorø, Nykøbing Sjælland, Næstved, Korsør, Herfølge, Kalundborg, Vordingborg, Fensmark, Haslev, Ringsted, Holbæk, Solrød Strand

  Syddanmark: Faaborg, Tønder, Aabenraa, Vejen, Sønderborg, Haderslev, Otterup, Nyborg, Svendborg, Rødekro, Børkop, Grindsted, Middelfart, Varde, Munkebo, Assens, Kerteminde, Odense, Vojens, Ringe, Esbjerg, Billund, Bramming, Ribe, Nordborg, Fredericia, Kolding

  Hovedstaden: Slangerup, Holte, Helsingør, Hillerød, Ølstykke, Nærum, Valby, Brøndby, Gladsaxe, Rønne, København, Vanløse, Dragør, Smørumnedre, Nivå, Virum, Lillerød, Espergærde, Hørsholm, Fredensborg, Søborg, Taastrup, Snekkersten, Birkerød, Albertslund, Gentofte, Værløse, Frederiksværk, Helsinge, Rudersdal, Lyngby, Brønshøj, Tårnby, Vallensbæk, Glostrup, Gilleleje, Hedehusene, Herlev, Høje Taastrup, Kokkedal, Allerød, Hellerup, Hvidovre, Humlebæk, Rødovre, Farum, Frederiksberg, Stenløse, Charlottenlund, Dyssegård, Måløv, Ishøj, Hundested, Roskilde, Frederikssund, Ballerup, Hellebæk

  Midtjylland: Viborg, Løsning, Aarhus, Åbyhøj, Risskov, Tilst, Løgten, Malling, Ikast, Brabrand, Hinnerup, Ry, Grenaa, Kjellerup, Bjerringbro, Galten, Holstebro, Vejle, Horsens, Lystrup, Struer, Beder, Randers, Skjern, Ringkøbing, Lemvig, Skanderborg, Hedensted, Hørning, Hammel, Højbjerg, Skive, Ebeltoft, Herning, Egå, Hornslet, Mårslet, Skødstrup, Odder, Hasselager, Hadsten, Brande, Silkeborg

  Nordjylland: Hadsund, Frederikshavn, Svenstrup, Skagen, Brønderslev, Sæby, Thisted, Aars, Hirtshals, Nykøbing Mors, Aalborg, Hjørring, Nibe, Nørresundby, Hobro, Aabybro, Støvring

  9 tips til internetshopping
  1Vi tilråder generelt at kontrollere om online virksomheden er e-mærket medlem, grundet at det er et signal om at internet forretningen imødekommer de danske retningslinjer, tillige med at e-forhandleren jævnligt evalueres af eksperter som har megen viden om reglerne. Før folk køber billige stabilgrus hos en online butik burde de altid tyde webshoppens forretningsvilkår.
  2Mange e-shops yder til alt held et bredt udvalg af billige fragtmetoder til stabilgrus. En af favoritterne er for nærværende pakkeshoppen, og så kan du bare gå forbi efter dine nye varer præcis når det passer dig. Metoden er altså ultra nem, og tit tilmed den billigste leveringsmulighed.
  3Forud for at folk handler billige stabilgrus på en webbutik kunne de reelt overveje deres vilkår, men det er ofte et omfattende projekt. Foruden dette tilrådes det at du er klar over de fundamentale retningslinjer i forbindelse med bestillingen af billige stabilgrus online, f.eks. hvilken byttepolitik internet butikken har.
  4Trustpilot resulterer i fuldstændig pålidelige genveje til at analysere ret mange nuværende køberes ratings og derved er det godt, at du gransker webbutikkens ratings forud for at du handler billige stabilgrus online. Facebook fremskaffer også fuldt ud hæderlige metoder til at få indblik i online forhandlerens kundetilfredshed.
  5Indtil flere internet webshops yder gebyrfri levering på stabilgrus, men tit kun når man bestiller for en konkret pris. Alternativt kunne man udvælge den prisbilligste type af levering, som ofte vil være at få fragtfirmaet til at bringe din ordre til et udleveringssted. Fragttypen viser sig gerne omvendt særdeles simpel. Den mest prisbevidste leveringsmanér vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente ordren.
  6Den billigste fragtform er uden tvivl at du selv henter pakken, hvilket dog stiller krav om at du lever nærved online shoppens bopæl. Den mulighed for fragt er selvfølgelig super vital ifald man har brug for stabilgrus inden for få dage. Alternativt så sikrer en række outlets på nettet fragt uden beregning, men for det meste er det under betingelse af at man indkøber for et præcist beløb.
  7Antal dages levering kan i nogle tilfælde være ualmindeligt relevant hvis du mangler pakken straks, så med det formål er det naturligvis centralt at man besigtiger den forventede leveringsdato ved stabilgrus. Mange firmaer på nettet reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på mange af butikkens produkter, hvilket dog står og falder med at bestillingen køres igennem forinden et konkret klokkeslæt.
  8Det er jo vældig smertefrit for alle og enhver at undersøge tilbud online på billige stabilgrus i blandt diverse internet forretninger, og derfor yder flere forhandlere på nettet gebyrfri levering. Det kan til hver en tid blive lukrativt at tjekke nogle få forretninger på nettet efter udsalg og tilbud inden du færdiggør din shopping, sådan at man er skudsikker på at skaffe sig den laveste pris.
  9Generelt tilråder vi køb med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er inkluderet i en foranstaltning, hvilket skærmer dig imod falske internet forretninger. Som en alternativ mulighed kan du anvende en afbetalingsløsning som fx ViaBill, såfremt du gerne vil klare omkostningerne senere.