Sådan skaber du en fornemmelse af eksklusivitet i dit soveværelse

En eksklusiv indretning kan opnås ved smarte og velovervejede valg af materialer og produkter. Det handler blandt andet om god kvalitet, ting der bidrager til en behaglig atmosfære og æstetiske valg der tilfredsstiller øjnene. Her kommer tre bud på hvordan du derhjemme, kan skabe lidt hjemmeluksus, der passer til mange budgetter.

Det er vigtigt at ligge godt

Sengen er mange gange det største indretningselement i soveværelset og derfor skal det også være en du er glad for. Hvis du leder efter en efterfølger til din nuværende seng, kunne en ny kontinentalseng til soveværelset fra Carpe Diem måske være en mulighed for dig. Sengen er et statement i rummet som nemt kan signalere en eksklusiv stemning.

Materialer i god kvalitet

Kender du til glæden ved at ankomme til et hotelværelse hvor sengen er indbydende og lægger op til en god nats søvn fra første øjekast? Så hør med her, for du kan nemlig selv genskabe det ”clean look” som hoteller er så gode til at skabe ret nemt. Sørg for at de materialer lagner, sengetøj og sengetæpper, som du køber, er lavet i en behagelig og blød kvalitet.

Den rigtige belysning

En rigtig belysning gør underværker i et rum, og kan være afgørende for at du finder dig til rette i soveværelset. Er lyset for koldt, kan det forstyrre din naturlige træthed som kroppen helt selv forærer dig efter en lang dag. Derimod kan en varm belysning bidrage til at du føler dig afslappet og føler velbehag før du lægger dig til at sove. Især nattelampen på natbordet, er et godt sted at starte, da det oftest er den sidste lyskilde du er i kontakt med hver dag. Det rigtige lys bidrager også til følelsen af et strømlinet, behageligt og smart soveværelse.