Ny seng? Her er fordelene ved at vælge en kontinentalseng

Din seng er det vigtigste møbel i dit hjem, fordi du ikke kan klare dig uden din nattesøvn. Du vil kollapse efter få dage uden søvn, mens du heller ikke vil være meget værd på arbejdet og i andre af dagens gøremål, hvis du ikke får en god nattesøvn hver nat.

En god og tilstrækkelig søvn er desuden vigtigt for dit helbred, og du kan således minimere risikoen for en lang række alvorlige sygdomme ved at sørge for, at du sover godt og længe nok hver nat.

Derfor kan det altid betale sig at investere i en god seng, som vil tilfredsstille netop dine behov og krav, når det kommer til komfort og funktionalitet i mørket. Men hvilken seng skal du vælge? Hvis du gerne vil have en lækker seng med masser af komfort, bør du kigge nærmere på de smarte kontinentalsenges, som giver en lang række fordele for dig, der værdsætter din nattesøvn.

Find den perfekte kontinentalseng til dit behov og læs mere om, hvorfor en kontinentalseng er et godt valg til soveværelset.

3 lag sikrer høj komfort

Den helt store fordel ved kontinentalsenge sammenlignet med andre typer af senge er, at du får en seng med hele 3 lag, som alle er designet til arbejde sammen for at give dig en unik komfortoplevelse hver nat.

Det tre lag er:

  • Nederst: en boksmadras
  • I midten: en springmadras
  • På toppen: en topmadras

En seng til dine behov

Med de mange lag kommer også mange muligheder. Med kontinentalsenge har du således rig mulighed for at få en ny seng, der passer helt perfekt til dine behov, når det kommer til bl.a. fasthed.

Du kan også vælge en dobbelt kontinentalseng med to forskellige fastheder, hvis du og din partner har forskellige behov for fastheden eller hårdhed i jeres fælles seng.