Overvejer du at flytte til Ikast?

Mange drømmer om at flytte til et nyt sted, der er fyldt med liv, kultur og hyggelige, lokale aktiviteter. Ikast er et fantastisk sted at bo, og det er derfor heller ikke uden grund, at det er blevet så populært. Her får du nogle gode råd og tips til, hvad du bør overveje, inden du flytter til Ikast.

Skoler i Ikast

Hvis du har børn, så er det vigtigt, at du undersøger, hvilke skoler der ligger i området. I Ikast Kommune er der 11 folkeskoler plus flere privat-/friskoler. Det er en god idé at finde ud af, hvad skolerne hver især kan tilbyde, da det er her, dit barn vil vokse op. Det er derfor en god idé at tjekke, hvilken der er den rette.

Transportmuligheder

En anden vigtig ting at undersøge er transportmulighederne i Ikast. Via den offentlige transport kan du hurtigt og nemt komme rundt i området og i hele landet. Alle busser der kører internt i Ikast-Brande Kommune er gratis for brugerne. De regionale ruter, der kører igennem kommunen kræver betaling i form af billet, rejsekort eller anden rejsehjemmel. Det er også en god idé at undersøge prioriteringen af gode cykelstier i byen.

Naturen i Ikast

Naturen i og omkring Ikast præges af hedesletter og bakkeøer. Der er desuden en hel cykelrute, der går gennem byens grønne områder og naturområder og er med til at skabe en kobling mellem natur og sundhed.

Er der fritidsmuligheder?

Ikast er et fantastisk sted at bo, da der er masser af fritidsmuligheder. Det er en god idé at undersøge, hvad der er i nærheden. Her finder du alt fra museer til biografer, restauranter, gågader og andre steder, hvor du kan slappe af og have det sjovt? Det er også en god idé at læse lokale nyheder og læs her, hvad der sker i Ikast.