Overvejer du at flytte til Auning?

Auning er en by i Norddjurs kommune, der byder på mange muligheder. Byen ligger i et område af Danmark, der er kendt for sine mange naturområder. Her er der mulighed for at handle, og den lille by er familievenlig med et tæt sammenhold. Har du overvejet at flytte til Auning, så er det godt at vide, hvad du kan forvente af det. Her er nogle af de ting, der er værd at vide om Auning og omegn.

Skoler og daginstitutioner

Auning har flere forskellige skoler og daginstitutioner, der er godkendte af kommunen. Der er både folkeskoler og friskoler, og der er også flere daginstitutioner. Det er en god måde at sikre, at dine børn får den bedst mulige uddannelse.

Shopping og aktiviteter

Auning er ikke kendt for sine mange shoppingmuligheder. Men byen ligger ikke langt fra flere større byer, hvor du kan finde alt hvad hjertet kan begære. Byen ligger midt mellem Grenaa, Randers og Ebeltoft, der alle har masser af mulighed for shopping og aktiviteter for hele familien.

Natur og kultur

Auning er også kendt for sine mange naturområder. Byen ligger lige nord for den store nationalpark Mols Bjerge, der byder på unikke og storslåede naturoplevelser. Bor man i Auning vil Nationalpark Mols Bjerge ligge i ens baghave. På samme måde er man kun en kort køretur fra Djurslands smukke kystlinje, hvor der er rig mulighed for at dyrke vandsport og sejlsport. Der er også mange muligheder for at få kulturelle oplevelser i og omkring Auning. Der er et hav af museer og kunstgallerier i området.

Afslutning

Auning er en god by at bo i, da der er masser af ting, man kan lave. Det er et godt sted at bo for familier, da der er gode uddannelsesmuligheder, mange shoppingmuligheder i nærheden, og en masse natur og kultur. Vil du vide mere om Auning og omegn, så læs mere på https://norddjursnetavis.dk/.