IT-sikkerhed i virksomheder skal sikre værdifuld data

It-sikkerhed også kaldt it security er et udtryk, som er på mange virksomheders læber i dag. I en verden som er i konstant udvikling, har det en stor betydning, at man som virksomhed har en stærk it infrastruktur og en agil arbejdsplads der giver medarbejdere muligheden for at skabe resultater uden at være bange for at sikkerheden ikke følger med udviklingen. It sikkerhed er beskyttelse af computere, mobiler, servere, netværk, data og elektroniske systemer. Det er en vigtig rolle blandt nutidens virksomheder at sikre deres it-systemer for at undgå cybersikkerhed og trusler over nettet. Risikoen for cyberangreb er stigende, da hackere og andre med onde intentioner ser dollartegn i at få adgang til vigtige og værdifulde data og netværker.  

Med Power BI undgås spildtid og der opnås økonomiske gevinster

Virksomheder der forbinder intelligent Power BI direkte til datakilder, såsom applikationer og datafiler, øger chancen for at deres analytiske data miljø ender uden komplikationer. Power BI er et interaktivt data visualiseringssoftware, der er udviklet af Microsoft, med primær fokus på business intelligence. Med Power BI er det muligt at udarbejde tabller, rapporter og grafer som gør visualiseringen af værdifuld data let og overskuelig.
Risikoen og komplikationerne begrænser muligheden for at skalere forretningen af ​​det analytiske miljø. Det sker hvis man ikke har styr på sin data. Over tid kan det have en stor påvirkning på forretningen, da der sker en masse spildtid og økonomiske konsekvenser ved indsamling af forkert data. 

Ved at vælge en Business Intelligence-løsning fra Unit IT kommer du nemt og sikkert igennem hele processen fra start til design og implementering. De slipper ikke ansvaret, når projektet er afsluttet, for data er konstant i forandring. Deres DNA sættes i drift, og de sætter en ære i at sikre, at løsningen fungerer på bedste vis. Med Unit IT som et enkelt kontaktpunkt, tager de ansvar omkring din Business Intelligence løsning.  

Skræddersyede it-sikkerhedsløsninger giver kunder ro i maven

Cybersikkerhed skal garantere den digitale infrastruktur, og skabe tryghed hos medarbejdere. For cyberangreb er i trusselsbilledet, og det er ikke blot epsioder man hører om, nej det sker i mange virksomheder i dag. Derfor skal virksomheder tage hånd om it-sikkerheden. Virksomheder uden it sikkerhed skaber øget risiko for intern og ekstern kommunikation. Med skræddersyede it-sikkerhedsløsninger kan man beskytte organisationer mod udefrakommende trusler. Data er i dag er så vigtigt for virksomheder, og derfor er der også mange som ønsker at stjæle data for at blive magtfulde indenfor mange forskellige brancher.