Gode råd i forbindelse med indflytning

Sort gravhund i flyttekasse

I har købt et nyt hjem. Forelsket i det, men pladask forelsket i, hvad det skal blive til, når I har renoveret og sat jeres præg. Her får I tre råd, som de fleste kender, men desværre overser, fordi de ikke kender deres vigtigt. Så det er i bund grund mere vigtigheden af rådene i får. 

Hyr altid en professionel VVS’er

Houdini blev født den 24 marts, og til trods for at hans stjernetegn var vædderen, ville vandmanden have været mere rigtigt. Der er nemlig ikke noget som vand, der som en flugtkunstner kan finde hver en revne og sprække at komme ud af.
Vandrør der knækker eller sprænger, har det med at ske, på de mest ubelejlige tidspunkter, og ryge de mest ubelejlige steder hen. Eksempelvis hvor de gamle bøger står, eller ned til naboen.

Derfor huskerådet: Skal I have lavet vand, så hyr en VVS’er. Det er som en faldskærm, en god idé at bruge penge på en ordentlig.

Lav en aftale med jeres arbejdsplads, hvis I skal have fri til renovering

Ved indflytning er der ofte en masse opgaver, hvor det er godt at tage nogle dage fri, så man ikke kun arbejder i weekenden. Så før at fortælle det til jeres HR afdelingen, så de kan registrere jeres ønskede fridage i deres HR-system. Når først dagene er i systemet, kan de bedre planlægge udvikling af medarbejdere, og af jer, der ikke clasher med jeres fridage. Renovering er bolig ved indflytning er naturligvis vigtigt, men det skal helst ikke stå i vejen for jeres mulighed for at sikre jeres udvikling gennem deres talent management og udvikling.

Engagerer børnene

I en digital tid, er det mere og normalt, at børn bliver mindre praktisk indoktrineret som ung og teenager. Resultater er, at færre kan udføre selv mindre praktiske forbedringer i hjemmet, fordi de er bedre til at arbejde foran en computer.

Hvis I, forældre, selv vil gøre mere af det praktiske arbejde, så sørg for at børnene også får indblik og føling med mere praktisk arbejde. Betragt det som en kompetenceudviklingsstrategi.
At være med til at “bygge” et hjem sammen er en aktivitet, der skaber sammenhold.

 

((Kilde))

https://www.berlingske.dk/samfund/et-besoeg-paa-frederiksberg-har-faaet-rosenkrantz-theil-til-at-taenke-over