Det skal du vide om forskellige typer isolering

Der findes flere måder at isolere et hjem på. Dertil findes der også flere materialer, der kan bruges til det. Hvis du derfor går med overvejelser om, hvordan du skal gribe isolering an i dit hjem, så er du kommet til rette sted. For i denne artikel kan du blive en smule klogere på nogle af de forskellige isoleringsmaterialer, der findes at vælge imellem. Det er godt nok ikke en udtømmende liste, men du kan få et indblik i nogle af fordelene ved tre forskellige typer.

Isolering med flamingo kugler

Isolering med flamingo kugler kan være et godt valg i flere sammenhænge. Det er måske især et godt valg i forbindelse med hulmursisolering. Det skyldes ikke mindst, at netop dette materiale opnår meget lidt fugt.

Det vil være en stor fordel, at netop flamingo kugler ikke optager en masse fugt. Det betyder nemlig, at risikoen for fugtskader i eksempel en hulmur er betydeligt mindre.

Isolering med papiruld

Også isolering med papiruld kan være et godt valg i flere sammenhænge. En af de store fordele med dette materiale er dog, at det ikke kræver en maskine at montere. Det betyder altså, at det er et godt valg for dig, der vil gøre det selv. Så behøver du nemlig ikke at skaffe en maskine eller alternativt at betale nogen for at gøre arbejdet for dig.

Ydermere er papiruld et godt materialevalg, i det det holder godt på varmen.

Isolering med glasuld

Isolering med glasuld er meget almindeligt i danske hjem. Har du et hjem fra sidste århundrede, er sandsynligheden for, at huset allerede er isoleret med glasuld ganske stor. Derfor kan det også være et godt valg, hvis du vil efterisolere et ældre hjem.

Derudover er materialet prisvenligt, og så holder det også godt på varmen i dit hjem.