Tips og tricks til en pænere hud

Døjer du med uren hud, eller vil du bare forebygge fremtidige urenheder, så læs med her og få gode tips og tricks med på din rejse mod en pænere og sundere hud.

Brug en god nat- og dagcreme

Først og fremmest er det en rigtig god ide at finde en god creme til lige præcis din hud. Det kan være meget individuelt, hvilken creme, der passer til lige præcis dig. Men en god tommelfingerregel er, at du benytter både en nat- og dagcreme, som er med til at bidrage til fugtighed på din hud. Fugtighed er hudens bedste ven. Ved at opretholde en god fugtighed på din hud, er du altså allerede godt på vej mod en pænere og sundere hud.

Tag kollagentilskud

Kollagen bidrager med en masse gode ting til dig og din krop. Kollagen er med til at forstærke kroppens proces for at producere hår, negle og hud, men også nødvendigt for vedligeholdelse af led, knogler og brusk. Med alderen falder kroppens kollagenproduktion af helt naturlige årsager, og det er derfor vigtigt at gardere dig med kollagentilskud for at opretholde et ungt og sundt look. Dog er det vigtigt at understrege, at kollagentilskud ikke burde lade sig erstatte af sund og balanceret kost. Se Collagen bedst i test her!

Gå til ansigtsbehandlinger

Hvis du vil tage et mere aktivt valg om at få en sundere hud end at benytte nat- og dagcreme eller kollagentilskud, er næste step at begynde at få ansigtsbehandlinger. Ved ansigtsbehandlinger modtager du professionel hjælp, hvor du typisk får renset din hud i bund samt kælet og plejet efterfølgende. Her kan du også modtage gode tips og tricks til, hvilke produkter lige præcis du skal benytte i processen om at få en pænere og sundere hud.

Spis sundt og varieret

Man kan bruge nok så mange tips og tricks om at få en pænere og sundere hud, men helt afgørende er det, at du har et godt udgangspunkt og en god base at gå ud fra. Basen for en sundere og pænere hud er, hvad du indtager af mad. Du har måske mærket det før på egen krop. De fleste kender det at vågne op med uren hud dagen efter, du har spist en hel pose chips. Det er derfor altafgørende for din rejse mod en pænere hud, at du spiser sundt og varieret.