Stå godt i løbet af arbejdsdagen

Har I medarbejdere, der bruger meget tid på at stå op? Måske I allerede har implementeret hæve-sænkeborde, der efterhånden er blevet standardinventar i rigtig mange kontormiljøer. Det er en god måde at få noget aktivitet inkorporeret i en arbejdsdag, og mange oplever mange fysiske goder ved netop at flytte noget af arbejdet til stående position. Men det kan være hårdt for benene at stå op i flere timer i træk i samme position.

Akkurat ligesom der findes stole, der kan indstilles til diverse ergonomiske positioner, findes der også måtter, man kan stå på, der yder støtte til kroppen gennem fødderne. De er gode, uanset om de skal bruges i et kontormiljø eller i industrien, hvor der måske også er medarbejdere i produktionen, der står på de samme arbejdsstationer i mange timer i træk. I kan se et udvalg af skridsikre måtter her og overveje, om det er noget, I vil implementere.

Sikkerheden i top

En ting er, at I står godt i løbet af arbejdsdagen, men specielt i industri og produktion er det også vigtigt, at der er fokus på sikkerhedsaspektet. Der er mange ting, der kan overvejes, men en af dem er at få sat reflekstape på, hvor det er relevant. Det kan være til at markere kanter på borde eller på gulvet, hvor der måske ikke altid er specielt godt oplyst – et stykke tape kan virkelig gøre en forskel der, så der bliver gjort tydeligt, at der for eksempel er en kant.

Reflekstape kan også bruges til at forstærke blandt andet advarselsskilte eller lignende på byggepladser, hvor det er nødvendigt, at køretøjer kan lyse på skiltene i mørke og stadig få de advarsler eller informationer, der er nødvendige – det gør virkelig, at sikkerheden bliver øget, selvom der er tale om et relativt lille tiltag. I kan se de forskellige typer af reflekstape online.