Kontraktstyring, projektstyring og esdh sagsstyring til virksomheder

Verdens bedste dokumenthåndteringssystem på markedet er WorkPoint 365. Det er en dansk løsning, som blev lanceret som en overbygning til SharePoint. WorkPoint 365 anbefales til kunder for at skabe en synergi mellem konsulenten, it-afdelingen og forretningen. 

WorkPoint 365 er modulopbygget og fungerer lidt ligesom legoklodser, som vi kan sammensætte på kryds og tværs. Det betyder, at vi kan tilbygge, udbygge og ombygge løsninger i en uendelighed.

For virksomheder kan det være en stor sikkerhed og støtte at anvende et system der skaber øget fleksibilitet i dagligdagen. 

WorkPoint 365 giver brugerne let adgang til kendte miljøer

Det betyder dermed, at brugeren har direkte og let adgang til alle de velkendte Microsoft–værktøjer, når de arbejder inde i WorkPoint 365–løsningen. Så kan arbejde med sagsstyring, projektstyring, kontraktstyring og meget andet direkte i Teams, lave opgavestyring i Microsoft Tasks, Planner og To-Do, arbejde i Office–programmerne Outlook, Word, Excel og PowerPoint + man kan skabe overblik med Power BI og meget andet. 

Denne teknologi gør det nemmere at arbejde med de områder som er essentielle for din virksomhed. Der kan let håndteres effektiv sagsstyring, kontraktstyring og projektstyring med en WorkPoint 365-løsning, og det tilgodeser også en virksomheds forskellige afdelinger.

Det er lettere for en virksomhed at håndtere nye såvel som gamle ansatte gennem optimerede systemer. Kontraktstyring i WorkPoint 365, Projektstyring i WorkPoint 365 og Effektiv HR-løsning i WorkPoint 365 – mulighederne er mange for en effektiv måde at skabe og dele viden på. 

ESDH sagsstyrings løsning holder styr på aktive sager 

Esdh sagsstyring står for elektronisk sags- og dokumenthåndtering og giver små og mellemstore virksomheder en række fordele til hverdag. Her er en liste med potentielle gains ved at anvende en ESDH løsning:

– Udviklingen går i retning af, at ESDH-løsningerne bliver mere og mere fleksible og konfigurerbare.

– Kvaliteten af data kan styres, for eksempel gennem anvendelse af faste værdilister, stillingtagen til, om elementet er obligatorisk, automatisk udfyldelse af metadata og udnyttelse af eksisterende data, herunder informationer om den påloggede bruger og dennes afdeling, datoer, titler, dokumenttype, unikt id og meget andet.

– Sikre avanceret rettighedsstyring, så både videndeling og overholdelse af fortrolighed kan ske i samme system.

– Understøtte og sikre livscyklus på dokumenter og sager

– Understøtte og dermed dokumentere processer som godkendelser og forelæggelser

Uanset om det er leverandørstyring, esdh sagsstyring, kontraktstyring, projektstyring eller en hr-løsning kan der være store fordele ved at få skabt et it system der varetager disse arbejdsområder.