Parterapi Århus vedligeholder og forbedrer par

Lene Søe er en dansk psykoterapeut med mange års erfaring, som har hjulpet flere end tusinde mennesker fra hendes klinik i Risskov, Århus. Hun tilbyder Parterapi Århus og Parterapi Risskov. 

Parterapi Århus er for par, som har brug for værktøjer til at vedligeholde og forbedrer forholdet mellem hinanden. Der kan være mange årsager til at man som par føler man sidder fast, eller ligefrem tager skridt tilbage i sin fælles udvikling. Det kan være svært at være i, og dermed tale om indbyrdes uden det skaber komplikationer og kontroverser. I Århus er der mange unge par, som har udfordringer i hverdagen, og det kan være svært at løse uden nogen klare og håndgribelige målepunkter. 

Parterapi Aarhus skal udvikle forholdet i den rigtige retning 

Der kan være mange ting, som ikke fungerer i et parforhold men det er vigtigt at få de problemer frem i lyset i stedet for at gemme dem væk hver for sig. At kunne tale med hinanden omkring dybere ting, kan være nøglen til at åbne hinanden op og skabe forståelse for sine synspunkter. VI har hver vores måde at gribe hverdagen an på, men det handler i sidste ende om at kunne tage hensyn til hinanden og indgå kompromiser indbyrdes.  

Det der ikke fungere skal naturligvis frem i lyset. Parterapi Århus kan være med til at udvikle parforholdet og give det et friskt pust. Parterapi Aarhus er sundt for alle, som er åbne for at få mere godt ind i forholdet. Ved at vælge en kompetent og erfaren parterapeut Aarhus har I muligheden for at åbne helt op for de problemer der er på hjemmefronten. Parterapi er udelukkende en gevinst, hvis man som par ønsker at finde løsninger og effektive værktøjer til at udvikle parforholdet. 

Parterapi Aarhus skaber håndgribelige løsninger på tunge problemer

Parterapi er for jer, der oplever gentagne problemer og dermed konflikter i parforholdet. Lene Søe tilpasser psykoterapien præcist til det enkelte pars situation. Det kræver nemlig ro og mange års erfaring at hjælpe par videre med tunge og hårde problemer. Hun er af den klare overbevisning, at alle indeholder noget unikt i sin inderste kerne. Derfor sætter hun sig ind i hvor det enkelte menneske befinder sig mentalt og fysisk. På den måde kan hun bedre hjælpe parforholdet videre. Hendes klientel er primært fra Aarhus området, men hun dækker også bredere end det. Faglighed og livserfaring er grundstene for den rette støtte og vejledning for de mange par, som bliver hjulpet videre. 

Der kan være udfordringer som I har svært ved selv at finde gode og hjælpsomme løsninger på. Det kan være de mere smertefulde problemstillinger som uenigheder om opdragelse af børn, familieforhold, svære tabsoplevelser, utroskab eller overvejelser om skilsmisse. 

Parterapi Århus kan løsne op i fortiden 

Parterapi Århus kan være med til at løsne op i gamle ting fra fortiden, som bliver ved med at præge jeres parforhold på en negativ måde. Gentagne negative tankestrømme kan påvirke et ellers velkørende parforhold, og bringe det ud af kurs. Det kræver mod at tage fat i en faglig parterapeut, men kan være skridtet på vejen for at skabe en unik og langtidsholdbar løsning. Det kan være svært at åbne op om følsomme emner, og det er her en parterapeut Aarhus kan være med til at sætte fokus på de områder, som kan være yderst svære at hive frem i lyset. Sammen med en kompetent parterapeut kan I få relevante og nære udviklingspunkter med videre.