Alle er velkomne: find nye venner i Århus

Ensomhed er et stigende problem blandt unge i Danmark. Det er der mange årsager til, men lige meget hvad grunden er til, at du føler dig ensom, er det vigtigt, at du ikke føler det som et tabu.

Det er vigtigt at snakke om ensomheden med andre, og det er vigtigt at gøre noget for at komme ud af ensomheden. Ensomhed er farligt og kan påvirke både dit humør og din sundhed i en negativ retning, og det er derfor værd at tage din fornemmelse af ensomhed seriøst.

Du er ikke den eneste, der er ensom i Aarhus. Byen er fyldt med ensomme mennesker, der gerne vil møde hinanden, men som er bange for at tage det først skridt, hvorfor de isolerer sig i deres ensomhed.

Men sådan behøver det ikke at være for dig, for du har rig mulighed for at møde andre unge, for hvem ensomhed også er et problem.

Du kan eksempelvis besøge at socialt værested i Århus, hvor du kan møde ligesindede unge. Her er ensomhed aldrig et tabu, og det er noget, du kan snakke med andre unge om, som har prøvet noget af det samme som dig.

Hygge og socialt samvær for alle

Hamlet er et socialt værested i Århus, hvor alle unge mellem 18 og 35 år er velkomne. Her der fokus på at komme ensomheden til livs gennem hygge og fælles aktiviteter som eksempelvis madlavning, spil og generelt bare hyggelige samtaler.

Her vil du opleve, at du ikke er alene med dine følelser af ensomhed, og du vil opleve, hvor rart det er at være sammen med andre unge med lignende problemer.

Hamlet er på samme tid et godt sted at møde nye venner for dig, der har svært ved at tage skridtet og så nye bekendtskaber. Alt dette er gratis, og du kan komme flere gange om ugen.