Proxxon Loddespids til LG 12
70 kr.
Mere info
Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Mere info
Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Mere info
Loddekolbe Stannol 750800
295 kr.
Mere info
Loddekolbe Sievert 8843
193 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt
74 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP80
338 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP15LEU
215 kr.
Mere info
Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 25 Watt
180 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Mere info
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Mere info
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Mere info
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Mere info
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Mere info
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt PowerPlus POWX1380
98 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 watt PowerPlus POWX1381
80 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 W MAX
75 kr.
Mere info
Ryobi R18soi-0 Akku Loddekolbe 18v Solo (u/batteri Og Lader)
499 kr.
Mere info
Loddekolbe 40W MAX
68 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er gør-det-selv projekter lig med talrige spørgsmål. Derved kan du købe fra en webshop, som tilbyder gode råd til valg af loddekolbe.
Det er helt klart utrolig relevant at se, om de produkter du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke må du kigge hos de andre.
Du skal være opmærksom på hvilke regler der gælder ved din bestilling online, så du kan undgå problemer med fx returret. Derfor skal man undersøge byggemarkedets regningslinjer.
Når du har brug for produkterne hurtigst muligt eller bare vil spare fragtomkostningen, så kan du tænke over at fragte byggematerialerne på egen hånd. Dette er navnligt en mulighed ved de kendte byggemarkeder.
Der er variationer i priserne på billige loddekolbe alt efter hvor du handler online. En del fokuserer på gode priser, og øvrige tilbyder kompetent sparring. Du bør afveje hvad der for dig betyder mest.
Nogle byggekæder sælger et bredt sortiment af varer, imens nogle specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du bør reflektere over om det er vigtigt for dig at du har adskillige varetyper at vælge i blandt, foruden bare loddekolbe.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder sælger varer fra forskellige producenter, og derigennem kan du købe fra et bredt sortiment af loddekolbe online.
De store byggecentre er udbredte og højtprofilerede firmaer, hvilket kan bidrage til en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se fordele ved.
De velkendte byggemarkeder har butikker i hele landet, og i kraft af det har folk tilbuddet om at købe online og køre byggematerialerne personligt. Af den grund kan du undvære leveringsomkostningen, og endda få varerne nu og her.

Nichewebshop

Flertallet af nichespecifikke netbutikker er producenter af produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Idet du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online er det muligt at få en lavere pris.
Størstedelen af online nichebutikker har en dyb forståelse for de produkter de sælger online, da de udelukkende sælger disse varer. Pga. dette kan du opleve mere nyttig sparring fra medarbejdere som er eksperter i netop loddekolbe.
En masse små butikker er små firmaer, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, måske ovenikøbet lokalt i dit område. Dem understøtter du når du handler loddekolbe online på deres hjemmeside.

akku, batteridrevet, digital, elektrisk, industri, justerbar, kraftig, kvalitets, ledningsfri, lille, mini, opladelig, professionel, stor, trådløs, Dewalt, Dremel, Milwaukee, Parkside, Proxxon, Rawlink, Rothenberger, Ryobi, Weller, Würth, 100w, 12v, 200w, 24v, 250w, 300w, 30w, 400w, 500w, 50w, gas, holder, kniv, sug, termostat, USB, batteri, gas, børn, elektronik, gas, ledninger, smykker, strøm, sølv, træ

Danske byggemarkeder med størst omsætning

XL-Byg begyndte i 2002, og lønner i dag flere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

loddekolbe harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og lønner i dag cirka 2.000 kollegaer i de 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

loddekolbe bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger nu omtrent 1.000 personer i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er i dag arbejdsgiver for cirka 100 mennesker i selskabets 6 butikker. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 500 millioner kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 ansatte i selskabets 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

loddekolbe silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og udgøres nu af flere end 1.000 mennesker i selskabets 41 varehuse. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og styres dagligt af mere end 500 ansatte i de 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og styres dagligt af i nærheden af 2.300 mennesker i selskabets 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

loddekolbe jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og omfatter i dag i omegn af 2.100 medarbejdere i selskabets 122 butikker. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 mennesker i kædens 72 byggecentre. Stark sætter ind på salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du har mulighed for at hente et bidrag fra det offentlige til renoveringer. Det fås ifald ombygningen er energi- og miljøvenligt. Af få tilbud om et bidrag forudsætter med andre ord at byggeprojektet har en positiv effekt på miljøet.
2Der præsenterer sig jævnligt uforudsigelige bump på vejen når det handler om omfattende projekter, og som følge heraf kan det være afgørende at der er afsat god nok tid i arbejdsplanen, med formålet om at man er sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
3Det er aktuelt at du har de påkrævede materialer til disposition før du går til værks med eksekveringen. Du kunne lave en overskuelig huskeliste som indeholder hver eneste ting der er nødvendige, og som det næste tjekke punkterne, med det formål at du kan føle dig sikker på at alt er som det skal være.
4Der kan findes alverdens artikler og videoer via internettet som du kan finde inspiration i. Især YouTube er anvendeligt med rigelig konstruktiv info, især når du leder på engelsk.
5Du skal ikke nedprioritere din sikkerhed, så husk beklædning som arbejdshjelm som skåner dig imod mulige uheld. Det er afgørende at du har styr på din sikkerhed i byggeriet, især ifald du ikke får professionel hjælp.
6Husk at vurdere om byggeriet er et du kan klare selv, eller du burde anskaffe hjælp fra en professionel til færdiggørelsen af projektet. Forudsat at du indhenter professionel hjælp vil det oftest være en god idé at hente priser fra flere firmaer.
7Det er en god idé at få en hjælpende hånd til byggearbejdet, ikke mindst i tilfælde af vigtige byggeprojekter. Nogle opgaver stiller krav om mere end en person. Samtidig vil det vise sig hurtigere og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
8Godt forarbejde vedbliver at være vejen til at nå problemfrit i mål med byggeprocessen. Du skal udarbejde en struktureret strategi, der beskriver hvilke gøremål der skal løses på hvilke dage, samt en dertilhørende kronologisk rækkefølge. Vær realistisk i udarbejdelsen af din dagsorden.
9For byggeprojekter udenfor har vind og vejr en væsentlig rolle. Således må du jævnligt tage notits af udsigten ift. vejret i de dage der er op til dit byggeprojekt, så du slipper for at det uden du havde regnet med det starter med at vælte ned nøjagtig som du vil i gang med det avancerede projekt.
10Typisk vil det vise sig fornuftigt at nedskrive et budget for byggeprojektet, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan blive sundt at nedfærdige hver enkelt udgift, og så indsamle udgiften ved dem slavisk.
11Længe før du påbegynder byggeriet kan det blive vanvittigt meningsfuldt med en forsikring om, at dit projekt er lovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor vil der vise sig gældende retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
12Man vil nødig undvære værktøj. Tit kan det være strategisk at du har det parat når du tager fat på arbejdet. Det er derudover en fordel at tage højde for disse omkostninger i byggeriets budget.
De bedst vurderede byggemarkeder
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ret så flot. Karakteren er baseret på 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med toprating, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er virkelig beundringsværdigt. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvoraf imponerende 59 % giver den bedste karakter, og bare 9 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ret så flot. Ratingen er regnet ud fra 28.109 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 4 % giver den laveste karakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som selvsagt er usædvanligt betryggende. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % giver den bedste karakter, og kun 8 % giver den dårligste rating. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket altså er meget betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med topkarakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken løsning til levering er smartest?

En masse online varehuse giver på nuværende tidspunkt et stort udvalg af billige leveringsmåder til loddekolbe. Den mest populære er i øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv henter pakken når der er tid til det. Den er altså yderst uproblematisk, samt endda derudover den billigste leveringsmodel.

Du burde omvendt planlægge at bestille ordren til levering til din adresse eller ud på dit arbejde. Fragtformen bliver som regel en lille smule dyrere, men på den anden side rigtig uproblematisk ift. loddekolbe online. Den mest letkøbte leveringsversion vil dog altid være selv at hente pakken, hvilket står og falder med at du bor nærved netshoppens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på loddekolbe kan være ualmindeligt vigtig ifald vi absolut skal bruge din ordre nu og her, så af den grund er det altså essentielt at man ser nærmere på leveringstidspunktet for loddekolbe. Flere netbutikker – fx Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – stiller udsigt til billig levering på næste hverdag på en lang række af deres varer online, hvilket forudsætter at bestillingen anbringes før et fastsat tidspunkt, så de med sikkerhed kan nå at få de nye varer distribueret forud for at pakkepersonalet har fri.

Visse firmaer på nettet præsterer levering uden betaling på loddekolbe online, men tit stiller det krav om at du bestiller for en konkret pris. Alternativt må du gribe den mest betalelige form for fragt, som i mange tilfælde vil blive at få dem til at levere din ordre til et afhentningssted.

En hel del netbutikker giver click-and-collect hvor du bestiller billig loddekolbe online men selv henter i butikken. For eksempel Jem og Fix, Silvan, Bygma, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Stark og Harald Nyborg. Byggemarkederne tildeler for eksempel klik-og-hent på loddekolbe i følgende byer:

Hørsholm, Frederikssund, Dragør, Jyllinge, Hobro, Horsens, Nykøbing Falster, Nyborg, Højbjerg, Aalborg, Grenaa, Albertslund, Randers, Lystrup, Virum, Aarhus, Thisted, Lyngby, Ølstykke, Hedehusene, Køge, Middelfart, Charlottenlund, Ballerup, Rudersdal, Vejle, Struer, Kokkedal, Brønderslev, Søborg, Solrød Strand, Nørresundby, Sønderborg, Hillerød, Holbæk, Frederiksberg, Haderslev, Roskilde, Hjørring, Nærum, Rødovre, Svendborg, Stenløse, Greve, Lillerød, Herlev, Åbyhøj, Ikast, København, Skanderborg, Helsingør, Glostrup, Herning, Hedensted, Nakskov, Vanløse, Frederikshavn, Slagelse, Holstebro, Aabenraa, Tilst, Viborg, Næstved, Silkeborg, Rønne, Birkerød, Fredericia, Haslev, Vallensbæk, Korsør, Odder, Gentofte, Skive, Frederiksværk, Værløse, Esbjerg, Ishøj, Gladsaxe, Kalundborg, Risskov, Vordingborg, Taastrup, Farum, Tårnby, Ringsted, Brøndby, Valby, Varde, Allerød, Kolding, Odense, Brabrand, Hvidovre, og Brønshøj, .

Afhentning for loddekolbe er en mulighed i samtlige regioner af landet: Fyn (Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn), Sjælland (Vestsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Lolland, Amager, Sydsjælland, Bornholm, Østsjælland, Falster) og Jylland (Syddanmark, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland).

Når man kigger i søgedata er det klart, at folk jævnligt søger for eksempel loddekolbe priser og køb loddekolbe. Derudover ser vi jævnligt mennesker efterspørge eksempelvis loddekolbe online, billig loddekolbe samt loddekolbe tilbud, plus de store byggekæder som Silvan, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Bygma, Stark, XL-Byg, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Priser på loddekolbe

Det er efterhånden i høj grad simpelt for internetbrugere at kigge efter tilbud på billige loddekolbe online hos diverse firmaer på nettet, og altså har en hel del outlets på nettet været nødt til at trykke priserne på loddekolbe helt i bund, og ovenikøbet garantere fragt uden beregning.

Det kan trods alt blive gunstigt at efterprøve en række e-shops efter rabatter og tilbud på loddekolbe online forud for at du gennemfører dit køb, således at man er skudsikker på at skaffe sig den mindst kostelige pris. Kig ikke blot på de store byggemarkeder som Jem og Fix, Silvan, Stark, 10-4, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg og Davidsen.

Man må blot være obs på, at ifald en butik afsætter billige loddekolbe online på tilbud til en pris der kan ses som mystisk lav, så er det mange gange være en indikator for en uoprigtig netshop. Køb med gængse betalingskort er dog indbefattet af et regelsæt, som skærmer en overfor uægte netbutikker.

Generelt foreslår vi handler med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kunne du drage fordel af en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, hvis du har til hensigt at klare betalingen af loddekolbe over et længere tidsrum. Det tilbydes som regel hos nichefokuserede webshops, men ikke de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Davidsen, Bygma, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg og Silvan.

Ved kig i data bliver det tydeligt, at folk tit efterspørger blandt andet loddekolbe online og køb loddekolbe. Derudover oplever vi ofte online shoppere kigge efter for eksempel billig loddekolbe, loddekolbe priser samt loddekolbe tilbud.

Udforsk tidligere kunders betragtninger

Trustpilot resulterer i en del solide løsninger til at besigtige en række eksisterende kunders domme og derfor kan det anbefales, at du gransker e-forhandlerens kritik forud for at du shopper billige loddekolbe online.

Facebook leverer endvidere ganske ærlige metoder til at få indblik i netbutikkens kundetilfredshed. I øvrigt møder vi en del online virksomheder hvor det er muligt at afgive en anmeldelse af deres købsoplevelse, som desuden burde drages fordel af til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

Før folk bestiller billige loddekolbe online på en e-forhandler burde de i princippet løbe igennem deres handelsvilkår, men det er normalt en omfattende opgave, i særdeleshed på de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Davidsen og 10-4.

En nem løsning kunne derfor være at finde ud af om online butikken er medlem af e-mærke ordningen, fordi det generelt er en sikkerhed for at webshoppen lever op til de danske regler, tillige med at webbutikken tit overværes af jurister der har megen viden om vedtægterne på området.

Desuden giver det dig chance for at blive hjulpet, når du forvoldes besvær ved din shopping med loddekolbe. Ligeledes kan det være til hjælp at man er vaks omkring de væsentligste vedtægter der kan have indflydelse på bestillingen af loddekolbe online, f.eks. hvilken bytteret online virksomheden har.

I den forbindelse er det desuden vigtigt, at man permanent opbevarer ens kvittering, således man til enhver tid vil kunne bekræfte bestillingen af loddekolbe, ligegyldig om man køber hos 10-4, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Silvan eller Davidsen.

Jørgen O gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Jørgen Johansen gav 4 stjerner

Nem og meget fin service

Louise H gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

Pia Johansen gav 5 stjerner

Meget hurtig levering

9 tips til din online shopping
1Vi slår generelt et slag for at tjekke hvorvidt internet butikken er e-mærket, grundet at det almindeligvis er en indikator for at e-forretningen understøtter de gældende danske regler, samt at butikken undertiden gennemses af fagfolk som mestrer reglementet på området. Forud for at nogen handler billige loddekolbe hos en netbutik burde man for at være sikker studere e-butikkens forretningsbetingelser.
2Generelt tilråder vi kortkøb eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er en del af en regel, som dækker dig imod uægte e-handler. Alternativt burde du overveje en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, såfremt du higer efter at klare omkostningerne senere.
3Adskillige netbutikker i Danmark foreslår i dag mange forskellige billige leveringsmuligheder til loddekolbe. En favorit iblandt mange er efterhånden at få leveret til et udleveringssted, fordi du på den måde nemt kan hente de købte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtformen er jo virkelig ukompliceret, og desuden endvidere den mindst kostelige slags levering.
4Leveringshastigheden kan vise sig at være yderst vigtig ifald man står og skal bruge produktet øjeblikkeligt, og med det formål er det sandelig centralt at man besigtiger den estimerede leveringsdato på loddekolbe. En del online outlets garanterer billig levering på næste hverdag på flere varer, som trods alt kræver at bestillingen anbringes tidligere end et konkret klokkeslæt.
5Trustpilot yder super sikre løsninger til at vurdere en stor portion øvrige brugeres opfattelser og på grund af dette kan det være til hjælp, at du besigtiger internet shoppens bedømmelser forinden du handler billige loddekolbe online. Facebook frembringer for øvrigt ret ønskværdige løsninger til at få indblik i online forhandlerens kundetilfredshed.
6Det er ultra gnidningsløst for os alle at lave prissammenligning online på billige loddekolbe på flere internet webshops, og derved frembyder mange e-firmaer fragt uden beregning. Trods dette kan det trods alt være lukrativt at eftergå forskellige e-firmaer efter tilbud forinden du gennemfører din bestilling, således at man ikke er i tvivl om at antage den billigste pris.
7Den prisbilligste leveringsmodel vil altid være at du selv henter produkterne, som desværre nødvendiggør at du lever nær internet forhandlerens lager. Den leveringsmåde kan være super afgørende når vi absolut skal bruge loddekolbe om et øjeblik. Alternativt så frembyder enkelte online firmaer levering uden omkostninger, men ofte er det kun gældende hvis der aftages for en konkret sum.
8Enkelte internet outlets lover portofri levering på loddekolbe, men for det meste forudsætter det at man shopper for et præcist beløb. I øvrigt bør du foretrække den mest billige form for levering, der i de fleste tilfælde vil blive at få fragtfirmaet til at levere varerne til en pakkeshop. Den viser sig ofte lige så vel særligt nem. Den billigste form for levering er uden tvivl at du selv henter varerne.
9Forinden nogen bestiller billige loddekolbe på en online forretning kunne man altid skimme e-shoppens handelsaftale, men det er normalt ikke specielt ophidsende. Ydermere er det at foretrække at du er obs på de elementære retningslinjer der spiller ind i forbindelse med handlen med billige loddekolbe online, for eksempel hvilken byttepolitik internet butikken kører med.