Proxxon Loddespids til LG 12
70 kr.
Mere info
Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Mere info
Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Mere info
Loddekolbe Stannol 750800
295 kr.
Mere info
Loddekolbe Sievert 8843
193 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt
74 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP80
338 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP15LEU
215 kr.
Mere info
Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 25 Watt
180 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Mere info
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Mere info
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Mere info
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Mere info
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Mere info
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt PowerPlus POWX1380
98 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 watt PowerPlus POWX1381
80 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 W MAX
75 kr.
Mere info
Ryobi R18soi-0 Akku Loddekolbe 18v Solo (u/batteri Og Lader)
499 kr.
Mere info
Loddekolbe 40W MAX
68 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du vil have dine byggematerialer hurtigt eller bare har lyst til at slippe for fragtomkostningen, så kunne du overveje at køre varerne på egen hånd. Dette er særligt muligt i de udbredte byggekæder.
Det er helt klart utrolig relevant at undersøge, om den vare du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ kan du være tvunget til kigge hos de andre.
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige loddekolbe 400w fra byggemarked til byggemarked. En del vil have de bedste tilbud, og nogle har service. Du må afveje hvad du helst vil have.
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med massevis af spørgsmål. Hermed bør du shoppe hos en online byggeshop, hvor du kan modtage gode råd til valg af loddekolbe 400w.
Flere byggekæder udbyder et stort udvalg, og øvrige er specialiserede i en specifik varegruppe. Du bør beslutte hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige varer at vælge fra, udover blot loddekolbe 400w.
Du bør kende de handelsbetingelser webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. reklamationer. Man bør derfor tjekke forretningens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er fysisk til stede i det meste af landet, og af den grund har kunderne tilbuddet om at handle online og køre materialerne selv. På grund af det har du mulighed for at undvære fragtgebyret, samt endda skaffe produkterne med det samme.
De store byggecentre er populære og bekendte firmaer, hvilket kan bidrage til en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Dette vil nogle se som en fordel.
De gængse byggekæder sælger produkter fra forskellige nicheshops, og giver dig dermed mulighed for at vælge fra et stort sortiment af loddekolbe 400w online.

Nichewebshop

Flertallet af online nichebutikker styrer selv produktionen af de varer der sælges i de kendte byggemarkeder. Idet du køber direkte på disse nichewebshops online kan du få en billigere pris.
Majoriteten af små butikker er eksperter i deres produkter, da de kun sælger disse varer. Således kan du forvente en høj grad af indsigtsfuld service fra folk som er specialister i netop loddekolbe 400w.
Diverse små butikker er opstartsvirksomheder, som tit er danske, gerne endda lokalt i dit område. Dem hjælper du når du køber loddekolbe 400w online på deres webshop.
De største byggemarkeder i Danmark

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 mennesker i kædens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og udgøres nu af ca. 2.000 medarbejdere i deres 72 butikker. Stark sætter ind på salg til professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

loddekolbe 400w bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og lønner i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i kædens 17 butikker. Bauhaus satser på billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

loddekolbe 400w harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger i dag flere end 2.000 ansatte i deres 33 varehuse. Harald Nyborg satser på salg til private, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

loddekolbe 400w jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres i dag af mere end 2.100 personer i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

loddekolbe 400w silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 personer i firmaets 41 butikker. Silvan fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er nu arbejdsplads for flere end 100 kollegaer i de 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Bygma åbnede i 1952, og lønner i dag flere end 2.300 mennesker i deres 56 butikker. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres nu af over 500 kollegaer i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på salg til private, og afsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og lønner i dag flere end 1.000 ansatte i kædens 9 byggecentre. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Måske kan det blive meningsgivende at du har de presserende byggematerialer til rådighed forud for at du påbegynder arbejdet. Du kunne lave en simpel oversigt hvorpå der noteres det der skal bruges, og så tjekke hver enkelt ting, hvormed du føler dig sikker på at alt er på sin plads.
2For opgaver udenfor har vind og vejr en vigtig rolle. På grund af dette må du jævnligt tjekke vejrvarslen i tiden op til projektets begyndelse, så du slipper for at det uanmeldt går i gang med at regne absolut lige når du er midt i dit ellers velplanlagte projekt.
3Der kommer stort set altid uventede vanskeligheder i tilfælde med avancerede byggeprojekter, og som følge heraf vil det være essentielt at man afsætter god nok plads i planen, som vil medvirke til at man kan være sikker på at have tid nok til det.
4Typisk vil det vise sig afgørende at udarbejde en budgetoversigt for renoveringen, så man har et økonomisk overblik. Det vil blive en fordel at dokumentere alle omkostninger, og så nedfælde eventuelle tilbud på dem slavisk.
5Det er anbefalelsesværdigt at søge assistance til byggeprojektet, navnlig når det kommer til omfangsrige arbejdsopgaver. Krævende projekter kræver flere mennesker. Endvidere bør det være hurtigere og sjovere når man ikke er alene om det.
6Du bør unden ingen omstændigheder negligere din sikkerhed, så glem ej sikkerhedstøj som eksempelvis sko og hjelm som hjælper dig overfor potentielle skader. Det er vigtigt med fokus på dit eget ve og vel i byggeprocessen, ikke mindst såfremt du ikke sikrer dig assistance fra en fagmand.
7Man bør nødig fattes værktøj. Tit vil det vise sig af stor betydning at have udstyret tilgængeligt akkurat som du starter byggeprojektet. Desuden er det fordelagtigt at påregne disse udgifter i økonomien.
8Godt forarbejde er kilden til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du er nødt til at lave en strømlinet dagsorden, som viser hvilke opgaver der skal udføres hvornår, samt en tilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være realistisk når du sammensætter arbejdsplanen.
9Der ligger en hel række guides og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Særligt YouTube er formidler af en masse nyttig info, særligt ifald du benytter engelske ord i din søgning.
10Inden du påbegynder byggeprocessen kan det vise sig ret centralt at have styr på, at dit projekt er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din bopæl vil der vise sig begrænsende retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
11Du kan få et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det ydes i tilfælde hvor byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Støtten forudsætter altså at byggeprojektet har en positiv indvirkning på klimaet.
12Måske du burde tage til overvejelse om du magter at stå for hele projektet selv, eller du alternativt skal skaffe assistance fra en fagmand til færdiggørelsen af det. Såfremt du køber assistance fra en professionel kunne det være fordelagtigt at indhente priser fra flere virksomheder.
De mest vellidte byggemarkeder
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er absolut godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % giver dumpekarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er meget betryggende. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % giver den bedste karakter, og kun 9 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er ualmindeligt beundringsværdigt. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvoraf imponerende 69 % giver topkarakter, og blot 8 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket naturligvis er ultra imponerende. Evalueringen er baseret på 28.109 kommentarer, hvor ikke mindre end 76 % har givet toprating, og kun 4 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som altså er ultra betryggende. Vurderingen grundlægges af 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode skal du vælge?

De fleste online firmaer tildeler i øjeblikket mange forskellige billige leveringsmuligheder til loddekolbe 400w. Den mest anvendte er nu om stunder levering til et afhentningssted, så du selv har mulighed for at hente de bestilte varer når du har mulighed for det. Den er nemlig virkelig ligetil, og typisk endvidere den billigste leveringsversion.

Du kan endvidere tænke over at få det leveret til din lejlighed eller ud til dit arbejdes adresse. Metoden er i mange tilfælde en anelse mere bekostelig, men samtidig i høj grad fremkommelig for loddekolbe 400w online. Den mest billige leveringsmåde kan ikke benægtes at være at hente ordren selv, som desværre afhænger af at du befinder dig i kort afstand af internet shoppens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Antal dages levering på loddekolbe 400w kan være vældig vital om du har brug for pakken øjeblikkeligt, så med det formål er det uden tvivl vigtigt at du finder den anslåede leveringstid for loddekolbe 400w. Masser af internet selskaber – fx Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – præsterer billig 1 dags fragt på de fleste varer online, men som imidlertid betinges af at bestillingen indsendes tidligere end et fast tidspunkt, så at de har en chance for at nå at få dit nye produkt ekspederet inden logistikpersonalet drager hjemad.

En hel del online butikker lover fragtfri levering på loddekolbe 400w online, men i mange tilfælde kræves det at der indkøbes for en fastsat sum. Ellers kan man udvælge den prisbilligste fragtmetode, hvilket ofte vil blive at få dem til at bringe dine varer til et afhentningssted.

Store byggemarkedskæder tildeler click-and-collect hvor man bestiller billig loddekolbe 400w online men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Stark, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg. Byggemarkederne giver bl.a. click-and-collect på loddekolbe 400w i følgende områder:

Grenaa, Hobro, Korsør, Viborg, Næstved, Aabenraa, Højbjerg, Farum, Værløse, Kolding, Nyborg, Ringsted, Middelfart, Skive, Haderslev, Vejle, Gladsaxe, Taastrup, Åbyhøj, Svendborg, Slagelse, Frederikshavn, Virum, Herlev, Brabrand, Hjørring, Lillerød, Greve, Tilst, Hedehusene, Rødovre, Fredericia, Ishøj, Lystrup, Tårnby, Horsens, Glostrup, Dragør, Frederiksberg, Hvidovre, Struer, Birkerød, Hillerød, Søborg, Skanderborg, Stenløse, Brøndby, Nærum, Vordingborg, Nørresundby, Brønderslev, Nykøbing Falster, Ølstykke, Risskov, Ballerup, Sønderborg, Kokkedal, Odder, Charlottenlund, Aalborg, Hørsholm, Herning, Thisted, Randers, Rudersdal, Solrød Strand, Esbjerg, Jyllinge, Aarhus, København, Odense, Holstebro, Roskilde, Helsingør, Lyngby, Haslev, Allerød, Brønshøj, Køge, Varde, Ikast, Rønne, Vallensbæk, Holbæk, Hedensted, Frederiksværk, Albertslund, Silkeborg, Gentofte, Vanløse, Nakskov, Kalundborg, Valby, og Frederikssund, .

Afhentning for loddekolbe 400w er muligt i alle regioner af Danmark: Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn), Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sønderjylland) og Sjælland (Lolland, Sydsjælland, Falster, Østsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Midtsjælland, Amager, Hovedstaden).

Når vi ser på statistikkerne fremstår det tydeligt, at mennesker typisk kigger efter for eksempel loddekolbe 400w tilbud og loddekolbe 400w priser. Derudover oplever vi som regel folk kigge efter fx køb loddekolbe 400w, loddekolbe 400w online samt billig loddekolbe 400w, foruden de udbredte byggekæder som Bauhaus, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, 10-4, Bygma og Harald Nyborg.

Få rabat på loddekolbe 400w

Det er jo særligt smertefrit for almindelige dødelige at vurdere prisniveauet på billige loddekolbe 400w online hos diverse internet shops, og af den grund har mange shops på nettet været tvunget til at mindske prisen på loddekolbe 400w betydeligt, og ydermere sikre portofri levering.

Det kan imidlertid vise sig lukrativt at sammenholde enkelte e-forhandlere efter tilbud og udsalg på loddekolbe 400w online inden du gennemfører dit køb, sådan at du er sikret at indhente den mindst kostelige pris. Se ikke kun på de store byggecentre som 10-4, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg og Silvan.

Du må dog være så påvagt, at hvis en internet butik frembyder billige loddekolbe 400w online på tilbud til en udsalgspris der kan ses som overordentlig letkøbt, så burde det i nogle tilfælde være et kendetegn på en uærlig online virksomhed. Betalinger med kort er i hvert fald omfavnet af en orden, der begunstiger os overfor uægte internet outlets.

Vi tilråder generelt køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du drage nytte af et afdragstilbud som fx ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil afbetale prisen på loddekolbe 400w over en periode. Det tilbydes typisk hos nichefokuserede netbutikker, men ikke de gængse byggemarkeder som fx Davidsen, Silvan, 10-4, XL-Byg, Bygma, Stark, Harald Nyborg og Bauhaus.

Når vi kigger i søgedata står det markant, at netshoppere som regel søger efter bl.a. loddekolbe 400w online og loddekolbe 400w tilbud. Foruden dette oplever vi ofte internet shoppere efterspørge blandt andet billig loddekolbe 400w, køb loddekolbe 400w og loddekolbe 400w priser.

Kig på tidligere kunders betragtninger

Trustpilot giver dig evigt tiltalende løsninger til at iagttage forskellige aktuelle køberes omtaler og derved kan det være til hjælp, at du gransker online shoppens kritik før du køber billige loddekolbe 400w online.

Facebook resulterer i ydermere temmelig gavnlige løsninger til at få et kig ind i internet webshoppens kundefokus. Her ser vi en del online shops i Danmark som giver folk mulighed for at give en anmeldelse af ordreforløbet, som ydermere kan benyttes til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk bestiller billige loddekolbe 400w online hos en e-butik burde man til hver en tid overveje forhandlerens handelsbetingelser, men det er ofte ikke super interessant, i særdeleshed hos de kendte byggemarkeder som Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Stark, Bygma, 10-4, Davidsen og Bauhaus.

En nem løsning er at se nærmere på hvorvidt e-firmaet er tilsluttet e-mærket, da det bør være et bevis på at online virksomheden lever op til den officielle danske lovgivning, udover at netbutikken undertiden overvåges af sagkyndige der mestrer de gældende regulativer.

Det er en rigtig god chance for at få hjælp, hvis du får udfordringer som følge af dit indkøb af loddekolbe 400w. Tilsvarende anbefales det at kunden er klar over de elementære reglementer der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af loddekolbe 400w online, fx den returpolitik forretningen tilsikrer.

På grund af dette er det ligeledes relevant, at man altid opbevarer ens ordremail, så man i fremtiden kan bevidne sit køb af loddekolbe 400w, uanset om man har købt hos Jem og Fix, 10-4, Stark, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller XL-Byg.

Helle gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Søren Petersen gav 4 stjerner

Fremragende!

Lone gav 5 stjerner

Alt ok

Per O gav 4 stjerner

Fuld tilfreds

9 tips til internetshopping
1En række internet firmaer yder levering uden omkostninger på loddekolbe 400w, men undertiden under forudsætning af at der aftages for et fastsat beløb. Som alternativ kunne du overveje den mindst kostelige leveringsudgave, som oftest vil være at få dem til at køre din ordre til en pakkeshop. Muligheden viser sig af og til også i høj grad smart. Den mest betalelige leveringsmodel vil dog i de fleste tilfælde være at hente pakken selv.
2Fragttiden er super aktuel hvis man står og skal bruge dine nye varer om kort tid, og i det øjemed er det ret på sin plads at man dobbelttjekker det forventede leveringstidspunkt ved loddekolbe 400w. En lang række butikker på nettet annoncerer billig levering efter en enkelt hverdag på mange produkter, men husk at det påkræver at bestillingen indsendes forud for et aftalt tidspunkt.
3Det har vist sig at være vældig enkelt for forbrugerne at kigge efter tilbud online på billige loddekolbe 400w på diverse internet virksomheder, og til tak lover flertallet af online firmaer levering uden betaling. Men det kan imidlertid være lønnende at sammenligne flere butikker på nettet efter udsalg og tilbud forinden du gennemfører dit køb, så du er tryg ved at få den mest attraktive pris.
4Masser af online forretninger udlover heldigvis alverdens billige fragtmetoder til loddekolbe 400w. En der er meget anvendt er i øjeblikket levering til en pakkeshop, hvor du selv afhenter de nyindkøbte produkter på et valgfrit tidspunkt. Fragtløsningen er nemlig særligt bekvem, og i mange tilfælde også den mest prisbevidste type af levering.
5Den mest letkøbte leveringsmetode kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, men dette forudsætter at du er i kort afstand af online forretningens bopæl. Den slags levering er jo vældig betydningsfuld om man behøver loddekolbe 400w nu og her. Alternativt så lover nogle e-forretninger i Danmark gratis fragt, men i de fleste tilfælde er det betinget af at man aftager for et præcist beløb.
6Forud for at folk bestiller billige loddekolbe 400w i en online virksomhed burde man de facto gøre sig bekendt med indholdet af e-shoppens handelsvilkår, dog er det ofte en omfattende opgave. I øvrigt er det prisværdigt at køber er vaks omkring de mest vedkommende forhold der kan spille ind i forbindelse med købet af billige loddekolbe 400w online, f.eks. den returret netbutikken benytter.
7Vi går generelt ind for at efterse hvorvidt internet forretningen er medlem af e-mærket, siden det generelt er et bevis på at netshoppen efterkommer gældende dansk lovgivning, udover at e-butikken jævnligt undersøges af sagkyndige der er inde i reglerne på området. Inden nogen bestiller billige loddekolbe 400w på en e-forretning burde de i reglen gennemløbe virksomhedens betingelser.
8Generelt går vi ind for shopping med kort eller mobilbetaling. Kortkøb er en del af en forordning, som forsvarer kunden imod fup e-forretninger. Alternativt burde du anvende en billig afdragsløsning som fx ViaBill, når du hellere vil finansiere prisen i flere bidder.
9Trustpilot fremskaffer sådan set anstændige chancer for at tyde en hel del andre kunders vurderinger og derved er det en hjælp, at du eftergår netbutikkens bedømmelser inden du køber billige loddekolbe 400w online. Facebook indebærer tilsvarende faktisk ønskværdige muligheder for at få indtryk af online webshoppens kundetilfredshed.