Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Mere info
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Mere info
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Mere info
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Mere info
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Mere info
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Mere info
Milwaukee Loddelkolbe M12 SI-201C
1.260 kr.
Mere info
Proxxon Loddespids til LG 12
70 kr.
Mere info
Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Mere info
Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Mere info
Loddekolbe Stannol 750800
295 kr.
Mere info
Loddekolbe Sievert 8843
193 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt
74 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP80
338 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP15LEU
215 kr.
Mere info
Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 25 Watt
180 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Mere info
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Mere info
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Mere info
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Mere info
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Mere info
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt PowerPlus POWX1380
98 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 watt PowerPlus POWX1381
80 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 W MAX
75 kr.
Mere info
Ryobi R18soi-0 Akku Loddekolbe 18v Solo (u/batteri Og Lader)
499 kr.
Mere info
Loddekolbe 40W MAX
68 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggecentre tilbyder et enormt sortiment af produkter, hvorimod nogle er specialiserede i en bestemt varetype. Du kan forholde dig til om det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, foruden bare loddekolbe med gas.
Du skal vide hvilke betingelser der gør sig gældende når du handler online, så du undgår problemer med fx returret. Du bør derfor læse byggemarkedets regningslinjer.
For de fleste er byggeprojekter forbundet med talrige spørgsmål. Af den grund kan det være en god idé at shoppe hos en online byggeshop, som kan give sparring omkring loddekolbe med gas.
Såfremt du står og skal bruge byggematerialerne nu og her eller blot vil undgå fragtomkostningen, så kan du overveje at transportere produkterne på eget initiativ. Det er i særdeleshed et alternativ hos de kendte byggekæder.
Du vil finde variationer i prisen på billige loddekolbe med gas fra byggekæde til byggekæde. Enkelte tilbyder de bedste priser, hvorimod nogle har fokus på kompetent sparring. Du bør afveje hvad der er vigtigst for dig.
Det er selvfølgelig super relevant at undersøge, om de produkter du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og velkendte forretninger, som medvirker til ubekymrethed når man skal handle online. Dette kan du se en fordel i.
De udbredte byggecentre er fysisk til stede i hele landet, og pga. det har de fleste adgang til at købe online og fragte materialerne på eget initiativ. Af den grund har man mulighed for at undgå leveringsomkostningen, samt sågar skaffe varerne nu og her.
De velkendte byggekæder sælger produkter fra talrige specialbutikker, og dermed har du mulighed for at shoppe fra et stort sortiment af loddekolbe med gas online.

Nichewebshop

Forskellige online nichebutikker producerer selv de produkterne som du finder i byggemarkederne. Når du køber direkte igennem niche netbutikkerne online kan du muligvis få skarpere priser.
Majoriteten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har ekstra meget forstand på det produktudvalg de har online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Ergo bør du modtage ekstra god vejledning fra folk med ekspertviden i lige præcis loddekolbe med gas.
Størsteparten af specialiserede webshops er små familiefirmaer, der tit drives i Danmark, gerne sågar lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at handle loddekolbe med gas online fra deres webshop.
De største byggecentre i Danmark
loddekolbe med gas silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger nu ca. 1.000 medarbejdere i deres 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

loddekolbe med gas jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og omfatter i dag omkring 2.100 mennesker i de 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger nu omkring 2.300 kollegaer i selskabets 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres i dag af i omegn af 1.000 mennesker i forretningens 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

loddekolbe med gas bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 personer i selskabets 17 varehuse. Bauhaus har fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

loddekolbe med gas harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og udgøres i dag af flere end 2.000 personer i de 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 100 ansatte i deres 6 byggecentre. 10-4 specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 ansatte i selskabets 104 varehuse. XL-Byg tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres i dag af over 500 kollegaer i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 medarbejdere i kædens 72 varehuse. Stark satser på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Nogle gange kan man søge tilskud fra det offentlige til renoveringer. Det bliver givet når byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af støtte betinger at renoveringen påvirker klimaet.
2Du har adgang til mange forskellige instruktioner og videoer på diverse hjemmesider som kan give dig inspiration. Ikke mindst YouTube supporterer dig med betydelige mængder nyttig oplysning, navnligt hvis du skriver søgeordene på engelsk.
3Måske kan det blive væsentligt at du har de påkrævede materialer tilgængelige før du iværksætter håndværket. Du bør sammensætte en simpel note hvorpå der noteres det der skal bruges, og dernæst eftergå hver enkelt ting, hvormed du føler dig overbevist om at du ikke har glemt noget.
4Det anbefales at sikre sig assistance til byggearbejdet, ikke mindst ved store byggerier. Enkelte ombygninger bør udføres af flere folk. Desuden må det blive mere effektivt og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
5Godt forarbejde vedbliver at være kilden til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du er nødt til at have en klar dagsorden, der viser hvilke opgaver der løses hvornår, og som ligeledes indeholder en prioriteret rækkefølge. Husk at være realistisk i udarbejdelsen af køreplanen.
6Du bør aldrig nogensinde undlade at tage højde for dit eget helbred, så husk beklædning som fx sko og hjelm som skåner dig overfor potentielle skader. Det er afgørende med fokus på sikkerheden i byggeprojektet, ikke mindst når du ikke fremskaffer assistance fra en fagperson.
7Ofte vil det vise sig vigtigt at lave et udgiftsbudget for byggeprojektet, så man har et økonomisk overblik. Det vil være fornuftigt at tage noter til hver eneste udgiftspost, og dernæst notere den billigste pris på hver enkelt.
8Du vil ikke på noget tidspunkt mangle arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være klogt at have udstyret tilgængeligt idet du tager fat på arbejdet. Derudover er det godt at indregne de her udgifter i din økonomi.
9Forud for at du iværksætter byggeprojektet kan det være ekstremt fornuftigt med et tilsagn om, at byggeriet ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der være begrænsende regler for, hvad du gerne må, og hvad du ikke kan få lov til.
10Ved udendørs byggeprojekter kan vejrsituationen få meget at sige. Af den grund må du jævnligt tage et kig på vejrudsigten når du nærmer dig byggeprocessen, så det ikke uventet begynder at stå ned i stænger når du lige er midt i det vigtige projekt.
11Der præsenterer sig uden tvivl overraskende bump på vejen når det gælder krævende opgaver, og på grund af det kan det være betydningsfuldt at der er afsat en god portion tid i handlingsplanen, med formålet om at man er ubekymret om at komme i mål.
12Måske du burde vurdere om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du med fordel kan sikre dig hjælp fra en fagmand til noget af arbejdet. Såfremt du tager imod hjælp fra en fagperson vil det normalt være en god idé at modtage uforpligtende tilbud fra flere foretagender.
De bedst anmeldte byggeshops
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er hamrende imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % har givet den laveste karakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er rigtig godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet toprating, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er ultra overlegent. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % giver maksimum point, og blot 2 % giver den dårligste rating. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er yderst flot. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvor hele 59 % har givet den højeste karakter, og kun 9 % giver dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er virkelig beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 ratings, hvor ikke mindre end 76 % har givet toprating, og alene 4 % har givet 1 stjerne. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning skal du vælge?

Adskillige online selskaber frembyder i vore dage et stort udvalg af billige leveringsformer til loddekolbe med gas. En favorit iblandt mange er nu til dags levering til et afhentningssted, hvor det er nemt for dig at hente ordren præcis når det passer dig. Denne er altså yderst enkel, samt ofte også den mindst kostelige fragtløsning.

Du kan lige så vel planlægge at bestille levering til dit hus eller ud til din arbejdsplads. Leveringsformen er almindeligvis en tand mere pebret, men desuden temmelig praktisk ved køb af loddekolbe med gas online. Den mest betalelige leveringsmetode er utvivlsomt at hente pakken selv, hvilket beroer på at du bor nær online virksomhedens byggemarked, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstiden på loddekolbe med gas er jo virkelig aktuel når man behøver din pakke øjeblikkeligt, så i det øjemed er det ret fornuftigt at man kontrollerer det estimerede leveringstidspunkt for loddekolbe med gas. Adskillige online virksomheder – for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan og Bauhaus – garanterer billig 1 hverdags levering på deres primære produkter online, som imidlertid beroer på at ordren laves forud for et fastslået tidspunkt, sådan at de har mulighed for at nå at få produktet betjent forinden personalet holder fyraften.

En hel del internet webshops tilbyder gratis levering på loddekolbe med gas online, men tit er det under forudsætning af at du bestiller for en fastsat sum. I øvrigt kan du udvælge den billigste metode til levering, der i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre dine varer til et afhentningssted.

Adskillige byggemarkedskæder tilbyder click-and-collect hvor du handler billig loddekolbe med gas online og selv henter i byggecenteret. Fx Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Stark, Bygma og Silvan. Byggecentrene tildeler fx click-and-collect på loddekolbe med gas i disse områder:

Middelfart, Odense, Nærum, Stenløse, Køge, Silkeborg, Søborg, Rødovre, Korsør, Lyngby, København, Hillerød, Gentofte, Ishøj, Odder, Ølstykke, Sønderborg, Haslev, Taastrup, Birkerød, Holstebro, Vanløse, Varde, Lillerød, Herlev, Tårnby, Brønshøj, Nakskov, Greve, Slagelse, Allerød, Solrød Strand, Hedehusene, Albertslund, Værløse, Brønderslev, Frederikshavn, Vordingborg, Tilst, Hørsholm, Helsingør, Fredericia, Aalborg, Næstved, Vejle, Brabrand, Charlottenlund, Svendborg, Esbjerg, Brøndby, Hjørring, Hvidovre, Holbæk, Haderslev, Herning, Frederiksberg, Skive, Aabenraa, Struer, Åbyhøj, Højbjerg, Ringsted, Dragør, Kolding, Roskilde, Rudersdal, Glostrup, Nykøbing Falster, Ikast, Rønne, Nyborg, Hedensted, Aarhus, Thisted, Valby, Gladsaxe, Virum, Hobro, Jyllinge, Lystrup, Vallensbæk, Skanderborg, Kalundborg, Frederikssund, Horsens, Viborg, Nørresundby, Farum, Grenaa, Kokkedal, Ballerup, Risskov, Frederiksværk, og Randers, .

Click-and-collect ift. loddekolbe med gas er muligt i alle dele af landet: Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn), Sjælland (Sydsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Nordsjælland, Vestsjælland, Midtsjælland, Falster, Østsjælland, Lolland, Amager) og Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark, Østjylland, Sydjylland).

Ved indkig i tallene bliver det markant, at folk typisk leder efter bl.a. loddekolbe med gas tilbud og loddekolbe med gas priser. Derudover oplever man ofte folk kigge efter bl.a. billig loddekolbe med gas, køb loddekolbe med gas og loddekolbe med gas online, foruden de gængse byggecentre som Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Stark, 10-4, Davidsen, Bauhaus og XL-Byg.

Priser på loddekolbe med gas

Det er i dag temmelig ukompliceret for forbrugerne at finde de laveste priser på billige loddekolbe med gas online på flere butikker på nettet, og for det har mange firmaer på nettet set sig tvunget til at trykke salgspriserne på loddekolbe med gas betragteligt, og ovenikøbet yde fri fragt.

Det kan dog immervæk blive lønsomt at checke forskellige e-firmaer efter udsalg og tilbud på loddekolbe med gas online forud for at du placerer ordren, således at du er skråsikker på at skaffe sig den billigste pris. Kig ikke bare på de store byggecentre som Bygma, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bauhaus og Silvan.

Man må dog være opmærksom på, at hvis en butik tilbyder billige loddekolbe med gas online på tilbud til en pris som virker kolossalt overkommelig, så kunne det tit være et fingerpeg om en falsk e-forhandler. Shopping med kort er på den anden side inkluderet i en retningslinje, der skærmer køber imod uoprigtige e-butikker.

Vi foreslår generelt kortbestillinger eller MobilePay. Som et alternativ burde du drage nytte af en billig afdragsordning som fx ViaBill, ifald du higer efter at klare regningen på loddekolbe med gas i flere bidder. Dette fås som regel hos nichefokuserede webshops, men sjældent de velkendte byggemarkeder som eksempelvis Bauhaus, 10-4, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark og XL-Byg.

Når vi kigger i statistikkerne står det tydeligt, at mennesker mange gange søger for eksempel loddekolbe med gas tilbud og loddekolbe med gas online. Foruden dette ser man jævnligt mennesker efterspørge blandt andet loddekolbe med gas priser, billig loddekolbe med gas og køb loddekolbe med gas.

Læs tidligere brugeres ratings

Trustpilot resulterer i temmelig solide genveje til at beskue adskillige forhenværende konsumenters evalueringer og derved støtter vi, at du evaluerer e-butikkens bedømmelser forinden du handler billige loddekolbe med gas online.

Facebook tilbyder endvidere fuldkommen gavnlige chancer for at få en idé om e-butikkens popularitet. Tilmed er der mange outlets på nettet som tilbyder folk at tilkendegive en kritik af købsoplevelsen, som lige så vel må tages i brug til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

Inden folk bestiller billige loddekolbe med gas online hos en internet virksomhed burde de helt sikkert læse e-shoppens forretningsbetingelser, men det er gerne et omfattende projekt, særligt hos de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus og Davidsen.

En nemmere løsning kunne derfor være at granske om e-shoppen er tilsluttet e-mærket, hvilket typisk er et signal om at internet forretningen lever op til de danske retningslinjer, og at internet selskabet af og til føres tilsyn med af specialister der har indsigt i de gældende love.

Desuden får du anledning til hjælpende service, for så vidt du oplever vanskeligheder i forbindelse med din bestilling af loddekolbe med gas. Herudover foreslåes det at kunden er hensynstagende til de mest essentielle vedtægter der har indvirkning på købet af loddekolbe med gas online, som for eksempel hvilken byttepolitik virksomheden tilsikrer.

På grund af dette er det på samme måde vigtigt, at man stadigvæk bevarer ens kvittering på e-mail, så man fremadrettet kan bevise sin bestilling af loddekolbe med gas, uagtet om man har bestilt hos Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Stark, Bauhaus, 10-4, Silvan, Harald Nyborg eller Davidsen.

Morten gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Henrik T gav 4 stjerner

God pris og alt ok

Hans Knudsen gav 5 stjerner

Som altid

Susanne Møller gav 5 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

9 tips til indkøb via nettet
1Trustpilot leverer egentlig fine chancer for at se nærmere på adskillige eksisterende forbrugeres synspunkter og af den grund går vi ind for, at du verificerer e-firmaets omtaler forinden du shopper billige loddekolbe med gas online. Facebook bringer dig tilsvarende evigt fremragende chancer for at få indtryk af internet shoppens troværdighed.
2Den mest betalelige leveringsform er uden tvivl at hente varerne selv, men den mulighed forudsætter at du har bopæl lige ved e-handlens lager. Den mulighed for levering kan vise sig at være rigtig betydningsfuld om man skal bruge loddekolbe med gas om kort tid. Alternativt så tilbyder nogle internet butikker levering uden omkostninger, men i reglen gælder det kun hvis du handler for en fastsat sum.
3En masse netbutikker i Danmark foreslår i vore dage mange forskellige billige former for fragt til loddekolbe med gas. Den mest anvendte er lige nu afhentningssteder, som gør at du kan hente pakken præcis når det passer dig. Denne er nemlig i høj grad overkommelig, samt ofte endvidere den mest betalelige mulighed for fragt.
4Leveringshastigheden er naturligvis virkelig essentiel ifald man behøver pakken om kort tid, og med det formål er det sandelig fornuftigt at du efterser den estimerede leveringsdato ved loddekolbe med gas. Adskillige e-forretninger udlover billig 1 dags fragt på mange varenumre, som trods alt er forudsat at transaktionen gennemføres forud for et bestemt klokkeslæt.
5Forud for at nogen køber billige loddekolbe med gas på en internet virksomhed bør man egentlig kigge på shoppens handelsvilkår, men det er oftest et omfattende projekt. Tilsvarende tilrådes det at køber er hensynstagende til de mest vitale betingelser der har betydning for handlen med billige loddekolbe med gas online, som fx hvilken returrettighed internet selskabet tilsikrer.
6Vi foreslår generelt kortbetalinger eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er omfattet af en lovbestemmelse, som sikrer os imod falske internet firmaer. Som en anden løsning bør du bruge en løsning fra fx ViaBill, såfremt du har i sinde at finansiere prisen ude i fremtiden.
7Generelt slår vi et slag for at granske hvorvidt e-butikken er tilsluttet e-mærket, fordi det generelt er et fingerpeg om at internet webshoppen forstår de danske retningslinjer, og at webbutikken af og til føres tilsyn med af sagkyndige som mestrer retningslinjerne. Forinden nogen shopper billige loddekolbe med gas på en forhandler på nettet behøver man i princippet se på dens forretningsbetingelser.
8Det er jo efterhånden temmelig overkommeligt for internetbrugere at vurdere tilbud online på billige loddekolbe med gas på diverse netshops, og for det frembyder utallige internet firmaer levering uden gebyr. Det kan dog til hver en tid vise sig indbringende at inspicere en række webshops efter rabat og tilbud forud for at du færdiggør din shopping, så man er tryg ved at opnå den mest attraktive pris.
9Nogle få internet butikker præsterer billig fragt på loddekolbe med gas, men ofte kun når der handles for et præcist beløb. Som alternativ kunne du tage den mest prisbevidste form for fragt, der tit vil være at få fragtmanden til at levere din pakke til en pakkeshop. Leveringstypen viser sig jævnligt endvidere rigtig bekvem. Den mindst kostelige leveringsmåde er unægtelig at hente produkterne selv.