Proxxon Loddespids til LG 12
70 kr.
Mere info
Milwaukee Loddekolbe M12 SI-0 Kompakt
700 kr.
Mere info
Proxxon Loddekolbe LG 12
259 kr.
Mere info
Loddekolbe Stannol 750800
295 kr.
Mere info
Loddekolbe Sievert 8843
193 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt
74 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP80
338 kr.
Mere info
Loddekolbe Weller SP15LEU
215 kr.
Mere info
Loddekolbe 500 gr., lige model
432 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 25 Watt
180 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 60 Watt
212 kr.
Mere info
Loddekolbe 600 gr., skrå model
485 kr.
Mere info
Loddekolbe 800 gr., lige model
593 kr.
Mere info
ROTHENBERGER Elektrisk loddekolbe 15 Watt
199 kr.
Mere info
SIEVERT Loddekolbe u/kobberbolt 3/8" LH
875 kr.
Mere info
SIEVERT loddekolbe gas komplet PSI 3380
1.848 kr.
Mere info
Dremel Loddekolbe Versatip 2000ka Hobby Line
315 kr.
Mere info
Loddekolbe 30 watt PowerPlus POWX1380
98 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 watt PowerPlus POWX1381
80 kr.
Mere info
Loddekolbe 60 W MAX
75 kr.
Mere info
Ryobi R18soi-0 Akku Loddekolbe 18v Solo (u/batteri Og Lader)
499 kr.
Mere info
Loddekolbe 40W MAX
68 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er ikke lighed i prisen på billige Parkside loddekolbe fra byggecenter til byggecenter. En del tilbyder billige priser, og nogle giver et højt serviceniveau. Du må overveje hvad du vurderer er vigtigst.
Det er selvfølgelig meget relevant at undersøge, hvorvidt de varer du er på udkig efter online overhovedet er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du være nødt til at vælge et andet.
Når du står og skal bruge varerne hurtigt eller bare har lyst til at blive fri for leveringsgebyret, så kan du overveje at fragte produkterne selv. Dette er først og fremmest muligt i de store byggecentre.
Du bør have fokus på hvilke betingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du kan slippe for problemer med for eksempel reklamationer. Man bør derfor kende byggeshoppens regningslinjer.
For nogle er byggeri forbundet med en verden af spørgsmål. Dermed vil du med fordel kunne bestille ved et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt sparring og vejledning omkring Parkside loddekolbe.
Flere byggemarkeder udbyder et bredt udvalg, hvorimod andre fokuserer på en bestemt gruppe af vare. Du skal afveje hvorvidt det er essentielt for dig at have mange produkter at vælge i mellem, foruden blot Parkside loddekolbe.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder finder du nær dig, og hermed har folk adgang til at bestille online og hente varerne på eget initiativ. I kraft af det er der mulighed for at blive fri for fragtgebyret, samt ovenikøbet få produkterne lige nu.
De store byggekæder er udbredte og landskendte virksomheder, hvilket kan give en tryghedsfornemmelse når man skal købe online. Det vil nogle se en fordel i.
De udbredte byggekæder samler produkter fra en lang række forskellige nichebutikker, hvorfor du kan handle fra et bredt sortiment af Parkside loddekolbe online.

Nichewebshop

Diverse nichespecifikke netbutikker er små familievirksomheder, som tit er danske, muligvis ovenikøbet lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du bestiller Parkside loddekolbe online fra deres webshop.
Flertallet af nicheforretninger på nettet har et indgående kendskab til det produktudvalg de har online, idet de kun sælger disse produkter. Derigennem forventes det at du får super begavet vejledning fra ansatte som er eksperter i netop Parkside loddekolbe.
Størsteparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche står selv for produktion af de produkterne som byggekæderne sælger. Ved køb direkte igennem nichebutikkerne online vil du få bedre priser.
De største byggekæder i Danmark
Parkside loddekolbe jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres nu af omtrent 2.100 ansatte i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Parkside loddekolbe bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og omfatter i dag omtrent 1.000 kollegaer i kædens 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger nu flere end 2.000 mennesker i forretningens 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og lønner i dag omtrent 500 personer i kædens 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 ansatte i deres 9 butikker. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres i dag af ca. 2.300 medarbejdere i forretningens 56 varehuse. Bygma satser på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres i dag af i nærheden af 100 medarbejdere i kædens 6 varehuse. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Parkside loddekolbe silvan

Silvan kom frem i 1968, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 medarbejdere i de 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Parkside loddekolbe harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og styres dagligt af mere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger nu over 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 varehuse. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det vil vise sig meningsgivende at have de fornødne bygningsmaterialer tilgængelige forinden du påbegynder arbejdet. Du kunne med fordel lave en simpel huskeliste hvoraf der fremgår alt det der bliver brug for, og som det næste gennemgå listen, med det formål at du kan føle dig sikker på at alt er som det skal være.
2Det kan overvejes at sikre sig hjælp til dele af projektet, hovedsageligt hvis det er vigtige projekter. Omfattende ting behøver flere personer. Desuden vil det være mere produktivt og mere minderigt at dele arbejdet med nogen.
3Ofte vil det vise sig afgørende at udarbejde et regnskab for dit projekt, så man følger sig i kontrol med udgifterne. Det kan blive en fordel at dokumentere samtlige poster, og så dokumentere billige priser på dem slavisk.
4Inden du iværksætter byggeprojektet kan det vise sig vanvittigt fornuftigt at sikre sig, at det du vil bygge overholder loven. Med udgangspunkt i din boligtype kan der være forskellige regler omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
5Du burde måske tænke over hvorvidt det er muligt at lave hele projektet selv, eller du alternativt bør købe hjælp fra en fagperson til områder af byggeprocessen. Hvis du skal have hjælp fra en fagperson vil det ofte være fornuftigt at hente priser fra diverse håndværkere.
6Du bør for alt i verden ikke gå på kompromis med sikkerheden, så glem ikke påklædning inklusiv arbejdssko som sikring med henblik på potentielle uheld. Det er smart at du husker dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, i særdeleshed når du ikke sikrer dig hjælp fra en ekspert.
7Du bør ikke på noget tidspunkt fattes udstyr. I mange tilfælde kan det vise sig fundamentalt at have det klar til brug akkurat som du går løs med byggeprocessen. Du må heller ikke glemme at påregne de medfølgende udgifter i byggeriets budget.
8Forberedelse vil være kilden til at lykkes med dit byggeprojekt. Du skal sammensætte en klar agenda, der viser hvilke arbejdsopgaver du vil lave hvornår, inklusiv en nummerorden. Det anbefales at være konkret i udarbejdelsen af din arbejdsplan.
9Der kommer jævnligt utidige problematikker ved omfattende opgaver, og ergo kan det vise sig afgørende at man har afsat passende plads i planen, som er vigtigt for at man føler sig ubekymret om at man når det til siden.
10Ved projekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en afgørende rolle. Derfor kan du med jævne mellemrum tage et kig på vejrudsigten i dagene op til projektets begyndelse, så du undgår at det uden du havde set det komme begynder at piske ned bedst som du er startet på det avancerede projekt.
11Du kan få hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det fås ifald ombygningen er energi- og miljøvenligt. Bidraget forudsætter dermed at renoveringen har en positiv effekt på naturen.
12Du har adgang til mange forskellige hjælpeartikler og videoer på diverse hjemmesider som kan hjælpe dig. Især YouTube er formidler af en masse brugbar information, særligt hvis du kigger i hele verden.
De mest populære byggecentre
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket jo er ret så godt arbejde. Scoren er baseret på 23.161 ratings, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet maksimum point, og alene 8 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er usædvanligt overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 9 % kvitterer med bundkarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er usædvanligt overlegent. Karakteren er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med toprating, og bare 4 % giver 1 stjerne. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er ret så betryggende. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvor hele 86 % giver den bedste karakter, og alene 2 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket selvfølgelig er meget beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med topkarakter, og alene 2 % giver bundkarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken mulighed for fragt er smartest?

En stor portion byggeforretninger giver i dag en række forskellige billige leveringsmuligheder til Parkside loddekolbe. Det mest populære er på nuværende tidspunkt udleveringssteder, så du selv kan hente de bestilte produkter når der er tid til det. Løsningen er jo virkelig fremkommelig, og typisk ligeledes den mest letkøbte løsning til levering.

Du kan lige så vel beslutte dig for at bestille produkterne til levering til din privatbolig eller ud til din arbejdsplads. Den bliver oftest en smule mindre billig, men til gengæld virkelig ligetil ved køb af Parkside loddekolbe online. Den billigste metode til levering vil dog altid vise sig at være selv at hente produkterne, men dette beroer på at du er lige ved internet shoppens byggecenter, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstiden på Parkside loddekolbe kan vise sig at være ualmindeligt væsentlig når du har brug for produkterne straks, så herved er det rimelig aktuelt at man kontrollerer leveringstiden på Parkside loddekolbe. En række online shops – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – tilbyder billig 1 dags fragt på deres bedst sælgende varer online, men som ikke desto mindre kræver at handlen laves inden et aftalt tidspunkt, så at de har mulighed for at nå at få produktet ud af døren forinden logistikmedarbejderne har fyraften.

Enkelte online firmaer frembyder fri fragt på Parkside loddekolbe online, men for det meste kun hvis du bestiller for en bestemt sum. Ellers må man overveje den mindst kostelige slags levering, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at køre varerne til et udleveringssted.

En række webshops giver click-and-collect hvor du handler billig Parkside loddekolbe online og selv henter i butikken. Fx Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, 10-4 og Stark. Byggekæderne giver for eksempel click-and-collect på Parkside loddekolbe i følgende områder:

Odder, Frederikssund, Sønderborg, Ikast, Solrød Strand, Frederikshavn, Albertslund, Nakskov, Næstved, Tårnby, København, Slagelse, Værløse, Vejle, Korsør, Jyllinge, Åbyhøj, Charlottenlund, Randers, Ishøj, Risskov, Holbæk, Tilst, Rødovre, Allerød, Grenaa, Horsens, Aarhus, Kolding, Haslev, Nyborg, Brønderslev, Glostrup, Lystrup, Højbjerg, Hjørring, Stenløse, Lyngby, Hedensted, Roskilde, Gentofte, Struer, Valby, Esbjerg, Nærum, Skanderborg, Vanløse, Haderslev, Svendborg, Lillerød, Køge, Kokkedal, Vallensbæk, Odense, Brøndby, Ringsted, Varde, Aabenraa, Fredericia, Viborg, Frederiksværk, Hørsholm, Middelfart, Farum, Rønne, Vordingborg, Dragør, Greve, Ølstykke, Hedehusene, Hobro, Brønshøj, Skive, Brabrand, Holstebro, Taastrup, Nykøbing Falster, Herning, Birkerød, Søborg, Silkeborg, Hvidovre, Helsingør, Gladsaxe, Ballerup, Virum, Kalundborg, Aalborg, Thisted, Frederiksberg, Hillerød, Herlev, Rudersdal, og Nørresundby, .

Afhentning ift. Parkside loddekolbe er en mulighed i alle regioner af landet: Fyn (Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn), Sjælland (Sydsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Amager, Lolland, Falster) og Jylland (Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark).

Når man kigger i statistikkerne bliver det tydeligt, at netshoppere tit søger efter eksempelvis Parkside loddekolbe priser og køb Parkside loddekolbe. Man ser desuden tit internet shoppere søge blandt andet Parkside loddekolbe online, Parkside loddekolbe tilbud og billig Parkside loddekolbe, foruden de gængse byggekæder som Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, XL-Byg, 10-4 og Silvan.

Tilbud på Parkside loddekolbe

Det er ualmindeligt ukompliceret for købere at søge sig frem til tilbud på billige Parkside loddekolbe online på tværs af e-forretninger, og herved har adskillige online outlets ikke kunne lade være med at tvinge prisen på Parkside loddekolbe kolossalt, og ydermere byde på gebyrfri levering.

Derfor kan det alligevel være tiden værd at undersøge nogle forskellige e-handler efter udsalg og tilbud på Parkside loddekolbe online før du færdiggør din shopping, sådan at man ikke er i tvivl om at få den mest billige pris. Se ikke kun på de kendte byggemarkeder som Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg og Silvan.

Du bør ikke desto mindre være obs på, at når en internet forhandler udlover billige Parkside loddekolbe online til salg for en tilbudspris som anses for umådelig billig, så kan det tit være et karakteristika der viser en falsk internet webshop. Betalinger med kort er dog en del af et regelsæt, der hjælper kunden overfor uærlige internet forretninger.

Generelt tilråder vi handler med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du drage nytte af en løsning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du vil godtgøre betalingen af Parkside loddekolbe senere. Dette foreslåes typisk hos online nichebutikker, men dog sjældent de velkendte byggekæder som eksempelvis Silvan, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen og 10-4.

Når der ses på søgedata er det tydeligt, at online shoppere ofte efterspørger fx Parkside loddekolbe tilbud og køb Parkside loddekolbe. Foruden dette ser man tit mennesker efterspørge fx Parkside loddekolbe priser, billig Parkside loddekolbe samt Parkside loddekolbe online.

Gennemsøg tidligere køberes oplevelser

Trustpilot frembyder super nyttige løsninger til at fortolke en længere række andre brugeres bedømmelser og derved er det fornuftigt, at du ser nærmere på netshoppens bedømmelser forud for at du køber billige Parkside loddekolbe online.

Facebook bringer dig ydermere ultra hensigtsmæssige løsninger til at få indtryk af internet butikkens popularitet. I øvrigt ses mange online webshops som giver kunderne mulighed for at frembringe en kritik af deres købsoplevelse, som ydermere kan benyttes til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

Før folk shopper billige Parkside loddekolbe online i en e-butik kunne man på en vis måde gennemgå webbutikkens forretningsvilkår, men det er i reglen ikke særlig sjovt, i særdeleshed hos de store byggekæder som Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bauhaus og XL-Byg.

Et andet alternativ kan være at finde ud af om online butikken er medlem af e-mærke ordningen, hvilket er et billede på at internet selskabet opretholder den officielle danske lovgivning, udover at shoppen tit revideres af sagkyndige som behersker vilkårene.

Desuden får du chance for support, ifald du skulle få udfordringer med dit indkøb af Parkside loddekolbe. Endvidere foreslår vi at du er hensynstagende til de mest basale vilkår der er gældende for købet af Parkside loddekolbe online, til eksempel den ombytningsret internet firmaet garanterer.

I den forbindelse er det tillige afgørende, at man til enhver tid opbevarer sin faktura e-mail, så man altid kan bevidne sit køb af Parkside loddekolbe, ligegyldig om man har købt hos Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, 10-4 eller Silvan.

Peter J gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Søren O gav 4 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Ole C gav 5 stjerner

Hurtig levering og god service..

Bente gav 4 stjerner

Hurtigt og let

9 tips til din online shopping
1Generelt tilråder vi kortkøb eller mobilbetaling. Kortkøb er dækket ind under en regel, som dækker os overfor uægte shops på nettet. Som en anden løsning kan du vælge en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, hvis du hellere vil honorere regningen i flere bidder.
2Fragttiden kan vise sig at være temmelig relevant om man skal bruge produkterne straks, så herved er det forholdsvis meningsfuldt at vi ser den anslåede leveringstid på Parkside loddekolbe. De fleste e-firmaer i Danmark lover billig levering på næste hverdag på mange af deres varer, men det nødvendiggør at ordren køres igennem før et besluttet klokkeslæt.
3Det er ualmindeligt hensigtsmæssigt for almindelige mennesker at søge information om priser online på billige Parkside loddekolbe hos diverse e-forretninger, og så frembyder flere e-butikker billig levering. Det kan dog til hver en tid blive gavnligt at tjekke en række e-shops efter udsalg og tilbud forud for at du shopper, sådan at man ikke er i tvivl om at få den bedste pris.
4Inden folk køber billige Parkside loddekolbe på en online forretning behøver man egentlig gennemgå webbutikkens forretningsaftale, dog er det gerne ikke særlig sjovt. Tillige foreslår vi at du er på vagt for de primære vilkår der kan have betydning for shopping af billige Parkside loddekolbe online, for eksempel den returneringsret internet selskabet benytter.
5Nogle enkelte online firmaer frembyder fragt uden omkostninger på Parkside loddekolbe, men tit afkræver det at man bestiller for en bestemt sum. I øvrigt burde man udse dig den mest letkøbte fragtløsning, der i mange tilfælde vil blive at få dem til at levere din bestilling til en pakkeshop. Fragttypen er ofte på den anden side meget problemfri. Den mest prisbevidste form for fragt er unægtelig selv at hente pakken.
6Trustpilot bringer dig stort set strålende løsninger til at eftersøge diverse nuværende konsumenters tanker og derved er det prisværdigt, at du studerer e-forhandlerens omtaler inden du handler billige Parkside loddekolbe online. Facebook indebærer ydermere faktisk pålidelige muligheder for at få et kig ind i webshoppens pålidelighed.
7Vi foreslår generelt at bemærke hvorvidt internet butikken er verificeret af e-mærket, som kan være en erklæring om at online webshoppen respekterer de danske regler, og at internet webshoppen en gang i mellem kontrolleres af fagmænd som har megen viden om de gældende love. Inden folk shopper billige Parkside loddekolbe i en internet handler kan man reelt få overblik over e-shoppens vilkår.
8Den mest betalelige mulighed for fragt kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken, men det beroer på at du opholder dig nærved internet webshoppens lager. Den leveringsmulighed kan være særligt afgørende om man behøver Parkside loddekolbe med det samme. Alternativt så sikrer enkelte netshops levering uden omkostninger, men i de fleste tilfælde er det forbeholdt når man indkøber for en fastsat pris.
9Temmelig mange online selskaber frembyder i dag et bredt udvalg af billige former for fragt til Parkside loddekolbe. En af de mest almindelige er for øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente din ordre på et selvvalgt tidspunkt. Fragttypen er altså usædvanlig ukompliceret, samt typisk ligeledes den billigste form for fragt.