Byg ikke dit drømmehjem uden en varmepumpe

Du har længe gået med tanken om at bygge dit drømmehus, og nu er projektet endelig i gang. Det er vigtigt, at du tænker på miljøvenlige løsninger fra starten, så du ikke skal til at lave om senere. En luft-til-vand varmepumpe kan være en god investering – den kræver blot luft til vand varmepumpe service en gang om året for at holde sig i topform!

Mere miljøvenlig og energieffektiv opvarmning

Når du skal bygge nyt hus, er det oplagt at gøre det så energivenligt som muligt. Med de stigende energipriser kan det sagtens betale sig at installere en luft-til-vand varmepumpe allerede fra starten, så du slipper for besværet og ekstraudgifter senere hen. En luft-til-vand varmepumpe kan spare dig for rigtig mange penge på længere sigt, og den er med til at gøre dit hus mere miljøvenligt.

Årligt luft til vand varmepumpe service

Det eneste du skal huske på, når du har en luft-til-vand varmepumpe, er, at den skal serviceres én gang om året. Hvis du ikke har lyst til at gå og huske på, hvornår det igen er tid til serviceeftersyn af din varmepumpe, kan du tegne en serviceaftale hos NovaSolar Service – så kontakter de dig, når det igen er tid til luft-til-vand varmepumpe service. På den måde er du altid sikker på, at din varmepumpe kører som den skal, og at du ikke løber ind i problemer.

Byg et økonomisk fornuftigt hus

Når du bygger dit nye hjem, er det vigtigt at tænke på miljøet og energiforbruget fra start. Så hvis du drømmer om at bygge et energivenligt, miljøvenligt og økonomisk fornuftigt hus, skal du huske at få installeret en luft-til-vand varmepumpe – og sørg for at få lavet luft til vand varmepumpe service hvert år, så du kan være sikker på, at din varmepumpe altid er i topform.