TV-inspektion af kloaknet?

Elektronikken er efterhånden blevet menneskets bedste ven. Det bruges og udnyttes i alle tænkelige projekter og situationer. Så hvorfor skulle man ikke kunne udnytte det til at lokaliserer og finde årsagen til skader i kloakken.

Hvad vil det sige?

Der bruges altså et kamera til at komme ind og ned i kloakledningerne, for at skabe det nødvendige overblik for at kunne reparere skaderne. På denne måde slipper man for opgravningerne, og herved spare man både sin egen og kundes tid. Køb tv inspektionskamera til kloakmestre hos C-tv.

Hvilket slags udstyr skal man bruge?

I dag findes der et stor udbud af forskelligt udstyr og metoder. Det kan være at man i flere år har brugt en type af overvågning, der trænger til at blive skiftet ud, for at opnå størst muligt udbytte af udstyret. Ved små rør kan man med fordel bruge et manuelt håndskubbekamera, hvorimod man i større og mere kringlede rørledninger kan bruge af stikledningskameraer. Man kan desuden gøre brug af et selvkørende traktoranlæg, som giver mulighed for at inspicerer lidt større hovedledninger. Man kan derudover købe en TV-inspektionssoftware som kan udføre en nem og enkelt rapport af skaderne. Her vil alle fejl være rapporteret med billeder og videoer. Fejlende vil ligeledes blive inddelt efter skadesgrader.

Hvad har du brug for?

For at finde ud af hvilket udstyr der er bedst til dig og dine kollegaer, skal man starte med at kigge på hvilke opgaver man oftest har lavet. Det kan være at man mest har fortaget små reparationer ved private ejendomme, hvor et håndskubberkamera samt stikledninger med kamera har været nok. Så er det bedre at fokuserer på at optimere, forbedre og indkøbe nyt af det udstyr der her, til disse opgaver, vil være brug for. Selvom man som virksomhed oftest gerne vil være alsidig og kunne hjælpe med alle slags opgaver, er det bedre at fokuserer på enkelte områder og yde en god og professionel præstation.

Yd den gode service

Når man har været ude og hjælpe med skader hos privatpersoner, kan man yde en ekstra god service og være give god råd til hvordan man bedst muligt passer på sine kloak. Det kan være ting som at man bør undgå at holde fedt fra med i afløbet, da det kan sætte sig fast og stoppe afløbet. Det kan også være at fortælle om de skader og forstoppelser det kan give at smide vat, bleer, tamponer og lignende i toilettet.