Sådan får du styr på din garage

En garage bliver hurtigt et sted, hvor du lægger ting, som ikke har nogen anden plads. Derfor er det også nemt at lave et stort rod i en garage.

Hvis du gerne vil have bedre styr på din garage, så er det ikke svært at få. Her kan du nemlig få tips og tricks til det.

Ryd ud i din garage

Der er ingen tvivl om, at det er langt nemmere at holde orden og system i din garage, jo færre ting du har. Derfor er det altid en god start med en grundig oprydning.

Du skal overveje med dig selv, hvor meget du egentlig skal gemme. Du har nemlig helt sikkert en masse liggende, som du slet ikke bruger. Jo mere du sorterer fra, desto nemmere er det at lave et godt og overskueligt system.

Du kan altid sælge dine ting eller give til venner og familie, hvis ikke det er noget, der fortjener at blive smidt ud.

Lav et overskueligt reolsystem

Hvis du har mange småting hist og her, så er det en fordel med et reolsystem. Det gør det nemlig overskueligt for dig at se, hvor alle dine ting er henne.

Dertil er det også en god idé med et jævnt og stærkt gulv. Det er i hvert fald en fordel, når du opbevarer diverse ting i din garage. Et garagegulv kan du finde i flere forskellige designs og kvaliteter, men det vigtigste er, at det er et slidstærkt gulv.

Du kan gøre dit reolsystem mere overskueligt, hvis du sorterer dine ting i kasser med mærkater på. På den måde kan du hurtigt og nemt finde dine ting.

Du kan også altid overveje nogle lukkede skabe, hvis du hellere vil pakke dine ting helt væk. Det gør det lidt sværere at finde ting, men til gengæld ser det mindre rodet ud.