Marineudstyr og fartøjer i Danmark

Fornæs Ship Recycling blev oprettet i 1993 i Grenaa lige midt i Danmark. En gammel virksomhed som har mange år på bagen. I løbet af de mange års erfaring og arbejde, er det blevet til over 1500 skibe som er blev ophugget.

Og hvis du spørg Fornæs Ship Recycling i dag har de ikke helt tal på mere hvor mange skibe det reelt er blevet til, da de er stoppet med at tælle. Tilbage i tiden var det mest fiskefartøjer som blev ophugget og skilt ad og det var i alle størrelser og former. I dag er mest fragtskibe, redningsskibe og et par færger som blevet hugget op og igen er det i alle størrelser og former. I dag kommer skibene mest fra de nordiske lande og UK.

Når vi snakker om ophugning af skibe og fartøjer hænger det normalt ikke sammen med miljøvenlighed. Fornæs Ship Recycling anvender alle de nødvendige miljøtilladelser som der kræves ved ophugning og håndtering af skibe og de farlige materialer der tilhører.

I forhold til de mange metaller bliver selvfølgelig genanvendt og uanvendeligt affald vil bliver destrueret efter alle de lovsmæssige regler.

Fornæs Ship Recycling er en stor virksomhed som kræver et stort lager. I dag udgør det udendørs lager 80.000 kvadratmeter. Udover den store udendørs lagerplads, har Fornæs Ship Recycling også indendørs lagerhaller som udgør 15.000 kvadratmeter. Du har som person mulighed for at besøge Fornæs Ship Recycling i Grenaa. Det kræver dog en god planlægning og en god del tid, hvis du ønsker at komme igennem hele Fornæs Ship Recycling’s lagerplads.

Fornæs Ship Recycling opkøber også marineudstyr og skibe

Fornæs Ship Recycling opkøber stort set hele tiden skibe og andre fartøjer ind til ophugning. Prisfastsætningen som Fornæs Ship Recycling kører med, er ud fra fartøjernes størrelse og deres indhold. Indholdet i et fartøj kan bestå af forskellige dele som kan være mere værd end andet økonomisk set. Indholdet som bl.a. kan værd meget værd er maskineriet, elektronik og så videre.

Ydermere køber Fornæs Ship Recycling også brugt marineudstyr ind, som man kan sælger til dem og anskaffe sig en økonomisk fortjeneste.

Udover at opkøbe skibe og marineudstyr, sælger Fornæs Ship Recycling også ud af deres varer. Stort set alle de dele og marineudstyr de kan skaffe ved ophugning af deres skibe sælger Fornæs Ship Recycling videre. De fleste af deres varergrupper og lister kan du finde på deres hjemmeside, men ellers er du altid velkommen til at kontakte dem.

I dag er internettet noget af det vi mennesker bruger alt vores tid på. Det gør Fornæs Ship Recycling også når de skal handle med deres mange varer og maskiner. I dag er det muligt at søge efter lige præcis de varegrupper som du ønsker marineudstyr fra på deres hjemmeside. Det gør at kunden ikke behøver at kører Danmark tyndt for at komme til Grenaa og se på deres varer. Og hvis du ikke kan finde den varer som du leder efter på deres hjemmeside, kan du altid kontakte dem på telefon eller mail.