Problemer med faldstammerne? – Læs med her

Alt bliver ældre med årene. Det er ikke kun hos mennesker, at man kan se, at man bliver ældre. Der er også en række andre ting, som forældes med årene. Det kan være ting, som I til hverdag ikke lige tænker over, såsom faldstammer. Men hvad er faldstammer egentlig? Faldstammer er afløbsrør, som findes i ejendomme med etager. Det er et lodret afløbsrør, som sørger for, at spildevandet løber ned igennem afløbet. Hvis faldstammerne i jeres ejendom er ved at være forældet, kan det være I skal have lavet relining af faldstammer. Hvis det ikke lige er faldstammer, I ved allermest om, kommer der her lidt om dem.

Hvordan kan det fikses?

At have en god faldstamme er faktisk rigtig vigtigt, eftersom den sørger for, at spildevandet kommer ned i afløbet. Hvis faldstammen i jeres ejendom er ved at være forældet, kan i få lavet relining af faldstammer. Dette betyder at de gamle rør bliver genbrugt. Ved hjælp af foring af faldstammerne, kan man forny de gamle rør. Start med at tage kontakt til et firma, der kan hjælpe jer med jeres problem. Når I har taget kontakt til et firma, vil der komme en ud til ejendommen og inspicere faldstammerne. Derefter vil personen rengøre dem indvendigt. Så vil man tørre rørene, og derefter arbejde med polyesterplast, for at lave foring af faldstammerne.

Nemt og lydløst

Relining af faldstammer er faktisk en forholdsvis nem og lydløs løsning. Når rørene skal gøres rent indvendig ved hjælp af spuling, kan det larme lidt, men ellers larmer det ikke. Det skaber heller ikke det store rod, eftersom man ikke behøves at brække gulve eller vægge op. Processen tager heller ikke mere end et par dage. Så trænger jeres ejendom til at få kigget på faldstammerne, så tag kontakt til et firma, så I kan få styr på spildevandet.