På tide at købe et segboard?

Segboards er en relativ ny type transportmiddel, som vokser og vokser i popularitet. Du har sikkert selv set dem på diverse gader og stræder, og du kommer til at se mere til dem i fremtiden. I denne guide kan du læse mere om dette nye transportmiddel, og om det er på tide, at du køber dit eget segboard.

Hvad er et segboard

Segboards minder om segways, men mangler dén del som du holder fast på. På den måde er segboards langt lettere, og derfor mere praktiske at slæbe rundt på. Hvis du vil have en mere dybdegående introduktion, så læs mere om bedste bedste segboards her.

Ting som du bør overveje, inden du køber et segboard

Hvis du har lyst til at købe dit eget segboard, så er det egentlig mere end grund nok til at anskaffe sig et. Her bringer vi dog tre små ting som du kan overveje, når du skal købe dit eget, da det kan influere, hvilken model du bør købe. De er:

  • Hvem skal bruge segboardet?

  • Sikkerhed

  • Pris

Hvem skal bruge segboardet?

Er den primære bruger dig eller mindre børn? Ikke alle segboards passer til alle størrelser. Din højde og vægt bør derfor have indflydelse på, hvilken model du vælger. Er segboardet til en anden, bør den persons størrelse og vægt spille en rolle. Der er selvfølgelig et vist råderum i forhold til den rigtige model, men det er en god idé at overveje.

Sikkerhed

Et segboard kan nå imponerende hastigheder. Dette er sikkert én af grundene til, hvorfor du vil have dit eget. Men nogle segboards kan opnå hastigheder, som du aldrig får brug eller lyst til at komme i nærheden af. Derfor behøver du ikke anskaffe dig et segboard med den største motor, hvis du primært kommer til at bruge det som legetøj i hjemmet. Hvis du på den anden side vil benytte det som transportmiddel, så bør du give sikkerheden ekstra opmærksomhed.

Pris

Segboards kommer i mange prisklasser og du har derfor et vist albuerum i forhold til, hvad du vil betale. Generelt har dyrere modeller flere features, såsom stærkere materialer og højere topfart. Så hvis du vil have et veritabelt ræsermonster på to hjul, så bliver prisen sandsynligvis også derefter. Heldigvis er segboards generelt ikke særlig dyre, og du kan derfor få stort set hvilken som helst model uden at du behøver at sprænge banken for det.