Multisliber 260 watt 3 i 1
461 kr.
Mere info
Multisliber 180 watt med 100 dele
536 kr.
Mere info
Multisliber/fugeskærer 200 W med tilbehørssæt - TE-MG 300 EQ Kit
699 kr.
Mere info
Multisliber 135 watt PowerPlus POW1820
299 kr.
Mere info
Multisliber 300 watt med tilbehør PowerPlus POWE80010
440 kr.
Mere info
Slibemus 140 watt PowerPlus
209 kr.
Mere info
Fugeskærer/multisliber 280 watt ProBuilder 43615
329 kr.
Mere info
Multisliber 3-i-1 200W MAX
328 kr.
Mere info
Slibemus 135 watt PowerPlus POW4001
199 kr.
Mere info
Slibemus 140 Watt i kuffert med 100 stk. PowerPlus
494 kr.
Mere info
Tilbehørssæt til multisliber PowerPlus
118 kr.
Mere info
Multisliber 220 watt PowerPlus POWX0480
421 kr.
Mere info
Multisliber til bor, knive, sakse og sten PowerPlus POWX1350
360 kr.
Mere info
Multisliber 130 watt ProBuilder 43627
170 kr.
Mere info
Slibe- og pudsesæt 28 dele ProBuilder
70 kr.
Mere info
Slibemus 140 watt PowerPlus
199 kr.
Mere info
Multisliber 200W med 126 dele PowerPlus
529 kr.
Mere info
Tilbehørssæt til Multisliber 135 watt PowerPlus POW18205
70 kr.
Mere info
Sibesæt til boremaskine/minisliber ProBuilder
69 kr.
Mere info
Gips- og loftsliber 225 mm 1220 watt PowerPlus POWX0478
1.300 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for problemer med for eksempel returret. Du bør derfor undersøge virksomhedens regler.
Du vil finde forskelle i priserne på billige multisliber alt efter hvor du handler online. En del giver de bedste tilbud, hvorimod øvrige har faglig rådgivning. Du må vurdere hvad du foretrækker.
Nogle byggemarkeder præsterer et stort varesortiment, og øvrige har fokus på en specifik varegruppe. Du kan afveje om det er vigtigt for dig at du har mange varetyper at vælge fra, udover blot multisliber.
Når du skal bruge produkterne med det samme eller bare vil undgå leveringsgebyret, så kan du tænke over at transportere produkterne selv. Dette er i høj grad en mulighed ved de velkendte byggemarkeder.
Det er naturligvis utrolig afgørende at se, hvorvidt de produkter du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Ellers bør du overveje at tjekke de andre.
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med en verden af spørgsmål. Dermed kan du shoppe hos en online byggeshop, hvor du tilbydes tips og tricks til valg af multisliber.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og almenkendte firmaer, som bidrager til øget sikkerhed når du skal købe online. Det vil nogle se en fordel i.
De store byggecentre udbyder produkter fra flere nichebutikker, og dermed kan du shoppe fra et stort sortiment af multisliber online.
De kendte byggecentre har butikker i hele landet, og hermed har mange adgang til at bestille online og køre byggematerialerne personligt. Som følge af det er det muligt at undvære fragten, samt tilmed få varerne nu og her.

Nichewebshop

Flertallet af niche webshops er iværksættervirksomheder, der oftest er dansk ejede, givetvis endda fra dit lokalområde. Disse støtter du når du køber multisliber online fra deres webshop.
Mange nichefokuserede netbutikker har en enorm viden om deres online produktsortiment, da de kun sælger disse produkter. Derigennem vil du få en høj grad af gavnlig vejledning fra ansatte som er specialister i netop multisliber.
Mange webshops i små nicher er producenter af de varer som byggemarkederne sælger. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online kan du få billigere priser.

akku, lille, mini, Black & Decker, Bosch, Dewalt, Dremel, Einhell, Falke, Fein, Festool, Ford, Makita, Metabo, Mitsutomo, Parkside, Power Craft, ProBuilder, Proxxon, Ryobi, Selekta, SKIL, Tech-Pro, Toolmate, Top Craft, Worx, 12v, 18v, 230v, batteri, batteri, træ

Danmarks største byggekæder

XL-Byg blev stiftet i 2002, og lønner i dag mere end 2.000 kollegaer i selskabets 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og lønner i dag omtrent 2.300 ansatte i selskabets 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og udgøres nu af i nærheden af 500 mennesker i byggemarkedets 9 varehuse. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 ansatte i de 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

multisliber harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.000 mennesker i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

multisliber bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres nu af omkring 1.000 kollegaer i de 17 varehuse. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

multisliber jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag over 2.100 personer i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

multisliber silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 varehuse. Silvan sætter ind på salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og omfatter i dag flere end 100 mennesker i firmaets 6 varehuse. 10-4 satser på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Forinden du opstarter byggeprojektet er det vanvittigt afgørende med et tilsagn om, at byggeriet er inden for lovens rammer. Afhængigt af din boligtype vil der gælde diverse love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
2Du vil under ingen omstændigheder gå ned på grej. Det er af stor betydning at have det ved hånden akkurat som du iværksætter byggeprojektet. Det er desuden afgørende at inkludere de her udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
3Det er afgørende at have de påkrævede bygningsmaterialer handlet ind på forhånd inden du starter byggeriet. Du kan nedskrive en enkel indkøbsliste som samler hver eneste ting der bliver brug for, og dernæst gennemløbe hver enkelt ting, med det formål at du bliver sikker på at der ikke er nogen mangler.
4Du bør tage til overvejelse hvorvidt projektet er et du kan klare selv, eller du hellere bør sikre dig hjælp fra en ekspert til færdiggørelsen af det. Ifald du køber hjælp fra en fagperson vil det typisk være en god idé at tage imod forslag fra en håndfuld leverandører.
5Det kan vise sig at være meningsfuldt at udarbejde et budget for renoveringen, så du har et økonomisk overblik. Det er fordelagtigt at nedskrive alle udgiftsposter, hvorefter man bør nedfælde ens købspris for dem en ad gangen.
6Der er utrolig mange guides og videoer via internettet hvor du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube yder assistance med utrolig meget brugbar info, især forudsat at man kigger i hele verden.
7Ved opgaver udendørs kan vejret få en betydningsfuld rolle. Derfor skal du med jævne mellemrum undersøge vejrprognosen i den tid der er op til byggeriets begyndelse, så du undgår at det ud af det blå går i gang med at regne netop som du er gået i gang med dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
8Godt forarbejde viser sig som vejen til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du bør overveje at udarbejde en struktureret plan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal laves hvornår, inklusiv en kronologisk orden. Forsøg at være skarp idet du nedskriver din tidsplan.
9Der viser sig uden tvivl uventede problemstillinger når det gælder store projekter, og som følge heraf er det betydningsfuldt at man afsætter nok tid i handlingsplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig selvsikker på at nå det til den planlagte tid.
10Du bør ikke glemme dit eget helbred, så glem ikke beklædning såsom hjelm og sko der skåner dig mod mulige skader. Det er afgørende at du husker sikkerheden i dit byggeprojekt, ikke mindst når du ikke sikrer dig hjælp fra en professionel.
11I nogle tilfælde kan man få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det fås ifald projektet bidrager positivt til klimaet. At få tilbud om støtte kræver dermed at byggeprojektet har betydning for klimaet.
12Det bør overvejes at søge hjælp til byggeprojektet, hovedsageligt ift. store byggeopgaver. Krævende projekter bør udføres af flere folk. Desuden må det blive hurtigere og mere interessant når man ikke er alene om det.
De højest ratede byggekæder
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er enormt imponerende. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 59 % giver den højeste karakter, og blot 9 % giver bundkarakter. Nu her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er absolut overlegent. Scoren er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og kun 4 % kvitterer med den laveste karakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er absolut beundringsværdigt. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % giver toprating, og alene 2 % giver den laveste karakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er fantastisk betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, som utvivlsomt er ret så beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % har givet 5 stjerner, og kun 8 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken løsning til levering er smartest?

En masse internet forretninger tilbyder i dag et bredt udvalg af billige metoder til levering til multisliber. En af de mest anvendte er nu til dags at få leveret til et udleveringssted, så du selv kan hente pakken når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er jo virkelig uproblematisk, samt desuden tillige den billigste mulighed for levering.

Du kunne alternativt planlægge at bestille ordren til levering til dit hus eller til når du er på job. Løsningen er for det meste en tak mere pebret, men ligeledes særdeles fremkommelig for multisliber online. Den billigste løsning til levering er dog selv at hente varerne, men den mulighed nødvendiggør at du lever med kort afstand til internet webshoppens byggecenter, for eksempel Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragttiden på multisliber er selvfølgelig særligt væsentlig når du står og skal bruge din pakke fluks, så derfor er det helt afgørende at du ser det estimerede leveringstidspunkt for multisliber. En stor portion internet butikker – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – giver billig 1 dags levering på masser af varenumre online, men vær påpasselig da det beroer på at handlen laves før et fastslået tidspunkt, så de har en chance for at nå at få bestillingen betjent forinden logistikmedarbejderne drager hjemad.

En hel del internet webshops præsterer levering uden betaling på multisliber online, men i reglen er det under betingelse af at man handler for en fastsat pris. Desuden skulle du overveje den mest betalelige mulighed for fragt, hvilket typisk vil være at få dem til at levere din bestilling til et afhentningssted.

De store byggecentre giver click-and-collect hvor du handler billig multisliber online og afhenter i byggecenteret. For eksempel Bauhaus, Davidsen, 10-4, Bygma, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg og Stark. Byggecentrene udlover bl.a. click-and-collect på multisliber i følgende byer:

Ballerup, Kalundborg, Roskilde, Helsingør, Odense, Kolding, Thisted, Skive, Rudersdal, Brønderslev, Viborg, Herlev, Taastrup, Hobro, Hillerød, Tilst, Nyborg, Gentofte, Lyngby, Charlottenlund, Birkerød, Virum, Nakskov, Værløse, Ishøj, Hedehusene, Grenaa, Søborg, Frederikshavn, Vallensbæk, Aarhus, Hedensted, Aalborg, Vejle, Ølstykke, Haslev, Varde, Frederikssund, Brønshøj, Kokkedal, Odder, Solrød Strand, Dragør, Nørresundby, Skanderborg, Fredericia, Greve, Glostrup, Farum, Ikast, Jyllinge, Vanløse, Haderslev, Rønne, Korsør, Albertslund, Aabenraa, Holstebro, Randers, Horsens, Vordingborg, Sønderborg, Gladsaxe, København, Højbjerg, Svendborg, Åbyhøj, Holbæk, Brabrand, Nærum, Lillerød, Struer, Allerød, Hjørring, Middelfart, Lystrup, Silkeborg, Næstved, Brøndby, Esbjerg, Køge, Rødovre, Hørsholm, Slagelse, Frederiksberg, Nykøbing Falster, Tårnby, Frederiksværk, Stenløse, Herning, Ringsted, Valby, Hvidovre, og Risskov, .

Klik-og-hent for multisliber er muligt i alle dele af Danmark: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn, Sydfyn), Sjælland (Sydsjælland, Falster, Bornholm, Midtsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Nordsjælland, Amager, Lolland) og Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland).

Ses der på tallene fremstår det klart, at internet shoppere ofte efterspørger bl.a. multisliber online og køb multisliber. Man ser derudover tit online shoppere kigge efter for eksempel billig multisliber, multisliber tilbud samt multisliber priser, foruden de udbredte byggekæder som XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Stark, Bygma, Jem og Fix, Silvan, 10-4 og Harald Nyborg.

Priser på multisliber

Det er yderst overkommeligt for almindelige dødelige at finde frem til tilbud på billige multisliber online på tværs af internet varehuse, og så har massevis af e-shops set sig tvunget til at trykke salgspriserne på multisliber betydeligt, og derudover tilbyde levering uden beregning.

Men det kan alligevel vise sig lønsomt at granske enkelte netshops efter tilbud og udsalg på multisliber online forinden du færdiggør din shopping, sådan at man er sikker på at få fat i den mindst kostelige pris. Se ikke blot på de gængse byggecentre som Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Stark, 10-4, Bauhaus, Davidsen og Jem og Fix.

Man må dog være årvågen med, at i tilfælde af at en internet butik annoncerer billige multisliber online til en pris som er helt ekstremt letkøbt, kan det tit være et fingerpeg om en bedragerisk netshop. Shopping med kort er på den anden side inkluderet i en orden, som værner kunden imod svindlende shops på nettet.

Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt kunne du bruge en løsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du ønsker at klare beløbet til multisliber af flere omgange. Dette tilbydes som regel ved nicheforhandlere, men sjældent de velkendte byggemarkeder som fx Stark, Bygma, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg.

Ses der på data står det markant, at internetbrugere ofte søger efter for eksempel billig multisliber og køb multisliber. Foruden dette ser vi ofte mennesker søge efter bl.a. multisliber online, multisliber tilbud samt multisliber priser.

Tjek tidligere brugeres vurderinger

Trustpilot tilbyder fuldkommen fremragende chancer for at studere en længere række andre kunders evalueringer og derfor foreslår vi, at du udforsker online forhandlerens ratings før du shopper billige multisliber online.

Facebook giver dig for øvrigt regulære værdifulde løsninger til at få indtryk af e-handlens popularitet. Tilmed ser vi nogle e-shops hvor det er muligt at notere en omtale af deres køb, hvilket tillige bør anvendes til at vurdere kundetilfredsheden.

Før folk shopper billige multisliber online hos en webbutik bør man til hver en tid gøre sig bekendt med indholdet af netbutikkens handelsvilkår, dog er det mange gange ikke super spændende, i særdeleshed hos de udbredte byggemarkeder som Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Silvan, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4 og Davidsen.

Et nemmere alternativ kunne derfor være at tjekke om online forretningen er verificeret af e-mærket, eftersom det bør være en indikation om at e-forhandleren understøtter den officielle danske lovgivning, tillige med at online butikken undertiden efterses af fagmænd som har ekspertise inden for retningslinjerne.

Desuden giver det dig chance for at blive hjulpet, når du udsættes for dilemmaer i processen med din ordre på multisliber. Herudover er det fornuftigt at du er vaks omkring de mest essentielle bestemmelser der gør sig gældende i forbindelse med købet af multisliber online, fx hvilken byttepolitik internet webshoppen anvender.

Derfor er det virkelig essesentielt, at man permanent beholder ens faktura e-mail, så man altid vil kunne vidne om bestillingen af multisliber, ligegyldig om man bestiller hos 10-4, Davidsen, Bygma, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Pia G gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Ole gav 4 stjerner

Hurtig levering

Mads J gav 5 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Lone Johansen gav 4 stjerner

Hurtig ekspedition

9 gode råd til din online shopping
1Adskillige webshops i Danmark tilbyder nu om stunder en række forskellige billige leveringsmetoder til multisliber. En af dem der er mest anvendt er nu til dags at afsende til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente produkterne når du har lyst. Muligheden er nemlig særligt ukompliceret, og typisk også den billigste leveringstype.
2Fragttiden er naturligvis særdeles aktuel forudsat du skal bruge produkterne om kort tid, og i det øjemed er det rimelig essentielt at du efterser det forventede leveringstidspunkt på multisliber. Størstedelen af online forretninger annoncerer billig dag-til-dag levering på mange af shoppens produkter, hvilket er påkrævet at handlen gemmenføres før et nøjagtigt tidspunkt.
3Generelt går vi ind for at bemærke hvorvidt online webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, hvilket generelt er et kendetegn for at internet firmaet opretholder de danske regler, tillige med at shoppen af og til kontrolleres af sagkyndige som har indsigt i de gældende bestemmelser. Før folk køber billige multisliber hos en e-forhandler burde de når alt kommer til alt kigge på webbutikkens handelsbetingelser.
4Trustpilot forærer dig fuldkommen stabile chancer for at tyde en lang række eksisterende køberes ratings og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du beser online forhandlerens kritik forud for at du køber billige multisliber online. Facebook fremskaffer ydermere temmelig nyttige metoder til at få indsigt i internet selskabets popularitet.
5Forud for at folk køber billige multisliber hos en netbutik kunne de for at være på den sikre side gennemse dens handelsbetingelser, men det er normalt et tidskrævende arbejde. Endvidere er det at foretrække at køber er klar over de mest aktuelle vedtægter der gør sig gældende i forbindelse med købet af billige multisliber online, som for eksempel den ombytningsret webbutikken har.
6Vi anbefaler generelt handler med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er en del af en vedtægt, hvilket bistår en imod uoprigtige internet virksomheder. Som en anden løsning burde du drage nytte af en afdragsordning som fx ViaBill, for så vidt du ønsker at afbetale omkostningerne over flere uger.
7Den mest prisbevidste fragtform kan ikke benægtes at være selv at hente varerne, men den mulighed stiller krav om at du har bopæl tæt på e-firmaets adresse. Den fragtløsning er naturligvis ret væsentlig såfremt man absolut skal bruge multisliber om et øjeblik. Alternativt så yder en række online webshops billig levering, men for det meste er det så præmissen at der indkøbes for en præcis sum.
8Det er efterhånden meget bekvemt for forbrugerne at prissammenligne online på billige multisliber hos forskellige online forhandlere, og til tak garanterer massevis af netbutikker gratis fragt. Men det kan trods alt blive lønnende at efterse enkelte online virksomheder efter billige priser forinden du placerer ordren, så man er skudsikker på at opnå den billigste pris.
9Nogle online outlets frembyder fri fragt på multisliber, men i reglen påkræves det at man shopper for et konkret beløb. Derudover må du udse dig den mest prisbevidste mulighed for levering, som mange gange vil være at få fragtfirmaet til at køre ordren til et afhentningssted. Fragtformen er ofte samtidig usædvanlig uproblematisk. Den mest billige form for fragt vil dog altid vise sig at være selv at hente produkterne.