Byghjem.dk

Toolmate Multisliber

Metabo Multisliber FMS 200 Intec
540 kr.
Mere info
Multisliber 260 watt 3 i 1
461 kr.
Mere info
Multisliber 180 watt med 100 dele
536 kr.
Mere info
Multisliber/fugeskærer 200 W med tilbehørssæt - TE-MG 300 EQ Kit
699 kr.
Mere info
Multisliber 135 watt PowerPlus POW1820
299 kr.
Mere info
Multisliber 300 watt med tilbehør PowerPlus POWE80010
440 kr.
Mere info
Slibemus 140 watt PowerPlus
209 kr.
Mere info
Fugeskærer/multisliber 280 watt ProBuilder 43615
329 kr.
Mere info
Multisliber 3-i-1 200W MAX
328 kr.
Mere info
Slibemus 135 watt PowerPlus POW4001
199 kr.
Mere info
Slibemus 140 Watt i kuffert med 100 stk. PowerPlus
494 kr.
Mere info
Tilbehørssæt til multisliber PowerPlus
118 kr.
Mere info
Multisliber 220 watt PowerPlus POWX0480
421 kr.
Mere info
Multisliber til bor, knive, sakse og sten PowerPlus POWX1350
360 kr.
Mere info
Multisliber 130 watt ProBuilder 43627
170 kr.
Mere info
Slibe- og pudsesæt 28 dele ProBuilder
70 kr.
Mere info
Slibemus 140 watt PowerPlus
199 kr.
Mere info
Multisliber 200W med 126 dele PowerPlus
529 kr.
Mere info
Tilbehørssæt til Multisliber 135 watt PowerPlus POW18205
70 kr.
Mere info
Sibesæt til boremaskine/minisliber ProBuilder
69 kr.
Mere info
Gips- og loftsliber 225 mm 1220 watt PowerPlus POWX0478
1.300 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er gør-det-selv projekter lig med en masse spørgsmål. Hermed bør du shoppe hos en webshop, som kan tilbyde sparring og vejledning omkring Toolmate multisliber.
Der vil være forskel på priserne på billige Toolmate multisliber hos de forskellige online byggecentre. Enkelte har fokus på de bedste priser, hvorimod nogle satser på en høj grad af service. Du må vurdere hvad der for dig er det vigtigste.
Nogle byggekæder fremviser et stort produktudvalg, og nogle er specialiserede i en bestemt varetype. Du kan overveje om det er betydningsfuldt for dig at have mange typer af varer at vælge i mellem, udover blot Toolmate multisliber.
Du skal vide hvilke retningslinjer der gælder ved dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med fx returret. Af den grund bør du læse byggeshoppens regningslinjer.
Det er selvsagt meget relevant at undersøge, om den vare du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være nødt til at tjekke de andre.
Hvis du skal have varerne hurtigst muligt eller bare har lyst til at spare leveringsgebyret, så kunne du tænke over at transportere byggematerialerne på eget initiativ. Det er særligt muligt ved de udbredte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre er fysisk til stede i store dele af landet, og i kraft af det har man tilbuddet om at bestille online og hente byggematerialerne på eget initiativ. Som følge af det kan man blive fri for fragtomkostningen, og ovenikøbet have varerne lige nu.
De store byggekæder er etablerede og højtprofilerede firmaer, hvilket bidrager til ubekymrethed når du shopper online. Dette kan du se positivt på.
De udbredte byggecentre udbyder varer fra diverse nicheshops, og dermed har du mulighed for at shoppe fra et bredt udvalg af Toolmate multisliber online.

Nichewebshop

Flertallet af nichefokuserede webshops er producenter af de produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Idet du køber direkte på de nichefokuserede netbutikker online bør du få bedre priser.
Mange specialiserede netbutikker har meget ekspertise i det produktsortiment de har online, idet de kun sælger disse produkter. Følgelig kan du modtage ekstra kompetent sparring fra mennesker der er eksperter i netop Toolmate multisliber.
Flertallet af nicheforhandlere er iværksætterfirmaer, som oftest har danske ejere, gerne sågar lokalt i dit område. Dem understøtter du ved at købe Toolmate multisliber online på deres hjemmeside.
Danmarks største byggecentre

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres nu af ca. 2.000 medarbejdere i forretningens 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres i dag af i omegn af 500 kollegaer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 mennesker i kædens 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og afsætter årligt for over 7 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres nu af i omegn af 2.300 mennesker i virksomhedens 56 butikker. Bygma tilstræber salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og udgøres nu af omkring 100 ansatte i selskabets 6 varehuse. 10-4 har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Toolmate multisliber bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og udgøres i dag af over 1.000 ansatte i selskabets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Toolmate multisliber jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag flere end 2.100 kollegaer i deres 122 butikker. Jem og Fix har fokus på salg til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Toolmate multisliber harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres i dag af over 2.000 medarbejdere i kædens 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Toolmate multisliber silvan

Silvan kom frem i 1968, og styres dagligt af omtrent 1.000 personer i forretningens 41 butikker. Silvan har fokus på salg til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og lønner i dag over 1.000 kollegaer i selskabets 9 butikker. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig assistance til dele af projektet, specielt hvis det er større ombygninger. Krævende byggeprojekter stiller krav om flere end en enkelt person. Desuden vil det være mere effektivt og mere interessant når man er flere til at løse opgaven.
2Ved opgaver udenfor kan vind og vejr få en afgørende rolle. Derfor kan du regelmæssigt tjekke vejrudsigten når du nærmer dig projektets start, så du undgår at det uden du havde regnet med det går i gang med at piske ned bedst som du arbejder hårdt på det store projekt.
3Du bør nødig forsømme din sikkerhed, så husk arbejdstøj såsom sko og hjelm der beskytter dig overfor hændelige risici. Det er yderst relevant at du husker sikkerheden i dit byggeprojekt, i særdeleshed ifald du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
4Godt forarbejde vedbliver at være kilden til et godt forløb med arbejdet. Du bør have en struktureret handlingsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver der laves hvornår, samt derudover en prioriteret rækkefølge. Forsøg at være skarp når du udarbejder din køreplan.
5Husk at du kan få hjælp rent økonomisk til gør-det-selv projekter. Det får man når projektet er energi- og miljøvenligt. Tilskudet kræver dermed at projektet har en positiv betydning for planeten.
6Der viser sig utvivlsomt uforudsigelige problematikker når det handler om svære projekter, og følgelig vil det være afgørende at der afsættes en del tid i kalenderen, med det formål at man kan føle sig ubekymret om at nå det inden ens deadline.
7Ofte vil det være af stor betydning at have et udgiftsbudget for renoveringen, så du har styr på den økonomiske del. Det bør blive økonomisk at beskrive alle udgiftsposter, og herefter dokumentere ens købspris for hver enkelt.
8Du burde måske tænke over hvorvidt det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du i stedet for skal skaffe professionel hjælp til færdiggørelsen af arbejdet. Hvis du benytter hjælp fra en professionel er det normalt at lede efter forslag fra forskellige leverandører.
9Potentielt kan det vise sig at have noget at sige at have de presserende byggematerialer klar inden du iværksætter dit arbejde. Du bør udfærdige en hurtig indkøbsseddel hvor der bør fremgå alt der bliver brug for, og dernæst tjekke punkterne, således at du føler dig tryg ved at alt er som det skal være.
10Du kan finde en hel del instruktioner og videoer online som kan inspirere dig. Især YouTube giver dig adgang til ekstremt meget udbytterig oplysning, i særlig grad ifald man leder på engelsk.
11Længe før du påbegynder byggeriet er det yderst afgørende at du sikrer dig, at det du vil lave overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der vise sig fastsatte retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
12Man må ikke på noget tidspunkt gå ned på arbejdsredskaber. Typisk vil det være af stor betydning at du har værktøjet til rådighed før du igangsætter byggeprocessen. Det er desuden afgørende at medtage udgifterne hertil i budgettet for byggeriet.
De mest populære byggecentre
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket jo er enormt imponerende. Ratingen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet topkarakter, og kun 9 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ekstremt godt arbejde. Scoren grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med topkarakter, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er temmelig overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % giver toprating, og kun 2 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er hamrende imponerende. Scoren er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % har givet maksimum point, og bare 2 % giver dumpekarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som altså er absolut betryggende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf hele 69 % har givet den bedste karakter, og kun 8 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsversion skal du vælge?

En hel del online varehuse foreslår til alt held diverse billige former for levering til Toolmate multisliber. En der er meget anvendt er på nuværende tidspunkt udleveringssteder, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente dine varer når det passer dig bedst. Den er jo super enkel, samt oftest ligeledes den billigste form for levering.

Du bør på samme måde udse dig at få ordren sendt til din private bopæl eller til dit arbejde. Metoden viser sig i mange tilfælde en smule mere pebret, men desuden særligt bekvem for Toolmate multisliber online. Den mest letkøbte fragtløsning vil dog altid være selv at hente varerne, som dog forudsætter at du befinder dig lige ved internet forretningens butikker, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstiden på Toolmate multisliber er naturligvis ualmindeligt udslagsgivende såfremt du har behov for dine nye produkter nu og her, så herved er det skam klogt at man studerer leveringstiden for Toolmate multisliber. En del online outlets – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg og Silvan – frembyder billig dag-til-dag fragt på mange af deres produkter online, men glem ikke at det er afhængig af at bestillingen laves forinden et aftalt klokkeslæt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få bestillingen skippet afsted inden pakkepersonalet tager hjem.

Indtil flere internet selskaber tilbyder gratis fragt på Toolmate multisliber online, men undertiden under forudsætning af at du køber for en konkret pris. Som alternativ skulle man beslutte sig for den mest prisbevidste leveringsform, der i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at køre varerne til et udleveringssted.

De fleste byggemarkedskæder udlover click-and-collect hvor man handler billig Toolmate multisliber derhjemme men afhenter i byggemarkedet. Fx 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Davidsen og Silvan. Byggemarkederne tilbyder for eksempel click-and-collect på Toolmate multisliber i følgende byer:

Glostrup, Farum, Vallensbæk, Skanderborg, Frederiksberg, Vanløse, Frederikshavn, Brønderslev, Jyllinge, Varde, Gladsaxe, Dragør, Svendborg, Brøndby, Valby, Aabenraa, Brønshøj, Esbjerg, Risskov, Kokkedal, Rønne, Højbjerg, Struer, Nykøbing Falster, Lyngby, Hobro, Køge, Viborg, Nakskov, Haslev, Stenløse, Helsingør, Sønderborg, Holstebro, Frederikssund, Randers, Vordingborg, Holbæk, Hedehusene, Thisted, Skive, Greve, Rudersdal, Fredericia, Tilst, Odder, Taastrup, Grenaa, Silkeborg, Hedensted, Herning, Nærum, Ringsted, Aarhus, København, Aalborg, Nyborg, Odense, Korsør, Tårnby, Ølstykke, Gentofte, Slagelse, Hørsholm, Ikast, Ballerup, Albertslund, Ishøj, Frederiksværk, Herlev, Solrød Strand, Haderslev, Lystrup, Charlottenlund, Søborg, Horsens, Virum, Hillerød, Næstved, Brabrand, Allerød, Kalundborg, Hvidovre, Nørresundby, Værløse, Åbyhøj, Kolding, Vejle, Rødovre, Hjørring, Birkerød, Roskilde, Lillerød, og Middelfart, .

Click-and-collect for Toolmate multisliber er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Falster, Bornholm, Østsjælland, Vestsjælland, Lolland, Sydsjælland, Amager, Hovedstaden, Nordsjælland, Midtsjælland), Jylland (Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Østjylland, Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland) og Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn, Østfyn).

Ses der på data bliver det klart, at internet shoppere jævnligt efterspørger bl.a. køb Toolmate multisliber og Toolmate multisliber tilbud. Derudover oplever vi tit online shoppere lede efter bl.a. Toolmate multisliber priser, billig Toolmate multisliber samt Toolmate multisliber online, plus de kendte byggekæder som Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Silvan og XL-Byg.

Tilbud på Toolmate multisliber

Det er jo efterhånden rigtig ukompliceret for internetbrugere at søge sig frem til tilbud på billige Toolmate multisliber online på diverse internet handler, og altså har mange firmaer på nettet fundet det uundgåeligt at mindske prisen på Toolmate multisliber eftertrykkeligt, og ydermere præstere portofri fragt.

Men det kan immervæk vise sig indbringende at efterprøve nogle få e-forretninger efter udsalg og tilbud på Toolmate multisliber online før du færdiggør din shopping, så du ikke er i tvivl om at få den mest billige pris. Kig ikke bare på de gængse byggekæder som XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, 10-4, Bauhaus og Silvan.

Du må alligevel være opmærksom på, at hvis en butik sælger billige Toolmate multisliber online på tilbud til en udsalgspris som virker uforståeligt billig, så bør det ofte være et karakteristika der viser en falsk butik. Køb med gængse betalingskort er dog inkluderet i en ordning, der redder os imod falske outlets på nettet.

Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du vælge en afdragsordning fra fx ViaBill, ifald du har i sinde at betale regningen på Toolmate multisliber i flere bidder. Dette fås som regel hos niche netbutikker, men sjældent de velkendte byggecentre som eksempelvis Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Silvan og 10-4.

Når vi ser på statistikkerne bliver det tydeligt, at internetbrugere ofte kigger efter eksempelvis Toolmate multisliber tilbud og Toolmate multisliber online. Vi ser desuden jævnligt online shoppere søge for eksempel Toolmate multisliber priser, billig Toolmate multisliber og køb Toolmate multisliber.

Kig på tidligere køberes meninger

Trustpilot bringer dig forholdsvis gode genveje til at finde ud af ganske mange tidligere forbrugeres observationer og af den grund foreslår vi, at du sonderer e-forhandlerens ratings inden du lægger din bestilling på billige Toolmate multisliber online.

Facebook byder på lige så vel de facto nyttige løsninger til at få en idé om online webshoppens popularitet. Desuden ser vi en del firmaer på nettet som gør det muligt at forfatte en evaluering af købsoplevelsen, hvilket på samme måde burde tages i brug til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

Inden folk køber billige Toolmate multisliber online hos en e-forhandler bør de på en vis måde have øje for shoppens handelsbetingelser, dog er det undertiden ikke videre interessant, særligt hos de store byggecentre som Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Bygma, Stark og Silvan.

Et andet alternativ kunne måske være at se nærmere på hvorvidt online forhandleren er e-mærke godkendt, eftersom det skulle være et sympol på at online butikken opretholder de danske regler, tillige med at e-forretningen nu og da monitoreres af specialister der har nøje kendskab til vedtægterne på området.

Dette er desuden en god mulighed for assistance, ifald du møder vanskeligheder som følge af din shopping med Toolmate multisliber. Udover dette er det godt at køberen er påpasselig med de mest relevante vilkår gældende for bestillingen af Toolmate multisliber online, som eksempelvis hvilken returneringsret netshoppen tilsikrer.

Her er det virkelig vigtigt, at man altid bibeholder sin ordremail, så man altid vil kunne eftervise købet af Toolmate multisliber, uanset om man shopper fra Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bygma, 10-4, Stark, Davidsen, Bauhaus eller Jem og Fix.

Jesper S gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

Jan gav 4 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Erik Pedersen gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Camilla V gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

9 tips til online shopping
1Nogle enkelte e-butikker garanterer levering uden omkostninger på Toolmate multisliber, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at du handler for en bestemt pris. Derudover kan du gribe den mest billige leveringsmåde, der i mange tilfælde er at få dem til at køre din pakke til en pakkeshop. Fragttypen bliver undertiden derudover temmelig fleksibel. Den mest billige leveringsform kan ikke modsiges at være selv at hente pakken.
2Den billigste leveringsmetode kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren, hvilket dog stiller krav om at du fysisk befinder dig nær online shoppens arbejdslager. Den leveringsmetode kan vise sig at være ret så betydningsfuld forudsat du behøver Toolmate multisliber øjeblikkeligt. Alternativt så yder flere online shops billig levering, men typisk er det betinget af at der købes for et konkret beløb.
3Antal dages levering kan i nogle tilfælde være ret afgørende om man har brug for produktet lige om lidt, så herved er det rigtig centralt at man efterser den forventede leveringsdato for Toolmate multisliber. En lang række internet firmaer giver billig levering på næste hverdag på flere varer, men vær på vagt da det er forudsat at ordren laves før et aftalt tidspunkt.
4Vi tilråder at undersøge om online butikken er godkendt af e-mærket, eftersom det generelt er en garanti for at online shoppen understøtter de danske love, udover at e-firmaet løbende revideres af fagmænd der har meget erfaring med vedtægterne på området. Før nogen bestiller billige Toolmate multisliber hos en internet webshop behøver de i princippet læse webbutikkens handelsvilkår.
5Trustpilot giver dig ret udmærkede chancer for at studere adskillige andre køberes tanker og derved er det fornuftigt, at du betragter netshoppens ratings forud for at du shopper billige Toolmate multisliber online. Facebook fører til desuden forholdsvis hæderlige metoder til at få et kig ind i internet webshoppens popularitet.
6Før nogen køber billige Toolmate multisliber i en shop på nettet behøver man i virkeligheden gennemse netshoppens handelsaftale, men det er mange gange ikke videre spændende. Herudover er det godt at køberen er sat ind i de elementære retningslinjer der kan have indvirkning på købet af billige Toolmate multisliber online, eksempelvis hvilken returrettighed e-handlen anvender.
7Det har vist sig at være særdeles overkommeligt for os alle at undersøge tilbud online på billige Toolmate multisliber fra flere internet butikker i Danmark, og ergo lover langt de fleste online varehuse fragt uden beregning. Til gengæld kan det alligevel være lukrativt at prøve flere e-shops efter rabat og tilbud før du køber, sådan at du er velinformeret til at antage den bedste pris.
8Adskillige butikker på nettet yder til alt held mange forskellige billige leveringsudgaver til Toolmate multisliber. En der er meget anvendt er for øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, og så henter du bare de nyindkøbte varer når du har mulighed for det. Fragtløsningen er jo ret så smertefri, og tit endvidere den billigste leveringsversion.
9Vi slår generelt et slag for bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er omfavnet af en foranstaltning, der dækker køber imod uærlige e-forretninger. Som alternativ kunne du udnytte en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, ifald du efterspørger at dække betalingen over tid.