Byghjem.dk

Selekta Multisliber

Metabo Multisliber FMS 200 Intec
540 kr.
Mere info
Multisliber 260 watt 3 i 1
461 kr.
Mere info
Multisliber 180 watt med 100 dele
536 kr.
Mere info
Multisliber/fugeskærer 200 W med tilbehørssæt - TE-MG 300 EQ Kit
699 kr.
Mere info
Multisliber 135 watt PowerPlus POW1820
299 kr.
Mere info
Multisliber 300 watt med tilbehør PowerPlus POWE80010
440 kr.
Mere info
Slibemus 140 watt PowerPlus
209 kr.
Mere info
Fugeskærer/multisliber 280 watt ProBuilder 43615
329 kr.
Mere info
Multisliber 3-i-1 200W MAX
328 kr.
Mere info
Slibemus 135 watt PowerPlus POW4001
199 kr.
Mere info
Slibemus 140 Watt i kuffert med 100 stk. PowerPlus
494 kr.
Mere info
Tilbehørssæt til multisliber PowerPlus
118 kr.
Mere info
Multisliber 220 watt PowerPlus POWX0480
421 kr.
Mere info
Multisliber til bor, knive, sakse og sten PowerPlus POWX1350
360 kr.
Mere info
Multisliber 130 watt ProBuilder 43627
170 kr.
Mere info
Slibe- og pudsesæt 28 dele ProBuilder
70 kr.
Mere info
Slibemus 140 watt PowerPlus
199 kr.
Mere info
Multisliber 200W med 126 dele PowerPlus
529 kr.
Mere info
Tilbehørssæt til Multisliber 135 watt PowerPlus POW18205
70 kr.
Mere info
Sibesæt til boremaskine/minisliber ProBuilder
69 kr.
Mere info
Gips- og loftsliber 225 mm 1220 watt PowerPlus POWX0478
1.300 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du vil finde forskelle i prisen på billige Selekta multisliber hos de forskellige online byggecentre. En del har gode priser, og andre vil have kompetent rådgivning. Du skal tænke igennem hvad der for dig betyder mest.
Det er selvsagt utrolig vigtigt at undersøge, hvorvidt de varer du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Hvis ikke kan du være tvunget til tjekke de andre.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser butikken udsteder i forbindelse med din bestilling online, så du slipper for udfordringer med fx reklamationer. Derfor bør man læse virksomhedens regler.
Flere byggekæder udbyder et stort produktsortiment, imens øvrige fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du kan tænke igennem om det er vigtigt for dig at have mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, foruden bare Selekta multisliber.
Hvis du står og skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller blot gerne vil undgå fragten, så kunne du tænke over at hente produkterne selv. Dette er hovedsageligt en mulighed ved de store byggemarkeder.
For en del er byggeri ens betydende med stribevis af spørgsmål. Hermed vil du med fordel kunne shoppe hos et online byggecenter, hvor du tilbydes rådgivning til valg af Selekta multisliber.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder samler varer fra adskillige nicheshops, med det formål at du så kan handle fra et stort udvalg af Selekta multisliber online.
De store byggekæder er folkekære og anerkendte butikker, som kan medvirke til en tryghedsfølelse når man skal handle online. Dette vil nogle se fordele i.
De velkendte byggecentre er fysisk til stede i de større byer, og derigennem har mange tilbuddet om at bestille online og hente byggematerialerne personligt. Derfor har man valget om at slippe for fragtomkostningen, og ovenikøbet få fat i varerne lige nu.

Nichewebshop

Mange niche webshops er ekstremt passionerede omkring deres online produktudvalg, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. På grund af det vil du modtage mere nyttig rådgivning fra medarbejdere som er specialister i lige præcis Selekta multisliber.
Majoriteten af online nichebutikker er små familievirksomheder, som typisk har danske ejere, eventuelt tilmed lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe ved at bestille Selekta multisliber online på deres webshop.
Hovedparten af nichebutikker på internettet er producenter af produkterne som de store byggemarkeder sælger. Ved køb direkte hos de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få gode tilbud.
Danmarks største byggekæder
Selekta multisliber silvan

Silvan blev dannet i 1968, og lønner i dag mere end 1.000 kollegaer i de 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på billige priser til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger nu ca. 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres nu af ca. 2.000 ansatte i virksomhedens 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Selekta multisliber harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og udgøres i dag af cirka 2.000 personer i kædens 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres i dag af ca. 1.000 mennesker i de 9 butikker. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Selekta multisliber bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og lønner i dag ca. 1.000 ansatte i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og er nu arbejdsplads for over 500 mennesker i forretningens 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og lønner i dag omtrent 100 mennesker i firmaets 6 varehuse. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

Selekta multisliber jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag ca. 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og styres dagligt af flere end 2.300 personer i selskabets 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Man vil under ingen omstændigheder mangle grej. Typisk kan det vise sig en fordel at have værktøjet ved hånden akkurat som du igangsætter byggeprojektet. I øvrigt er det afgørende at tage højde for de her omkostninger i byggeriets budget.
2Det kan vise sig at være godt at spørge om assistance til projektet, ikke mindst når det er krævende arbejdsopgaver. Omfattende byggerier skal gerne udføres af flere personer. Desuden må det være hurtigere og mere interessant når man er flere om det.
3Du bør på ingen måde glemme din sikkerhed, så glem ikke beskyttelse bl.a. hoved- og fodbeklædning som beskytter dig imod eventuelle uheld. Det er essentielt at du har styr på sikkerheden i byggeprojektet, især ifald du ikke fremskaffer assistance fra en fagperson.
4Husk at overveje hvorvidt du magter at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at skaffe eksperthjælp til områder af projektet. Hvis du sikrer dig assistance fra en fagmand vil det oftest være en god idé at notere tilbud fra flere selskaber.
5Der viser sig utvivlsomt uforudsigelige bump på vejen når det kommer til krævende opgaver, og altså vil det vise sig betydningsfuldt at man afsætter rimelig plads i planen, så man kan være overbevist om at nå i mål til tiden.
6Planlægning er nøglen til at få en god oplevelse med arbejdet. Du må have en effektiv dagsorden, der fortæller hvilke gøremål du vil udføre på hvilken dag, og derudover en rækkefølge. Vær konkret når du udarbejder agendaen.
7Det er meningsgivende at du har alle materialer til disposition i god tid før du går i gang med håndværket. Du bør sammenfatte en overskuelig indkøbsseddel med de materialer der skal bruges, og så tjekke materialerne, således at du er sikker på at der ikke mangler noget.
8Du kan spørge om tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det bliver givet såfremt ombygningen er CO2-besparende. Modtagelsen af tilskud forudsætter altså at byggeprojektet har positiv indfyldelse på naturen.
9Ofte vil det være af stor betydning at lave et regnskab for arbejdet, så du giver sig selv en økonomisk ramme. Det bør blive fornuftigt at gennemgå alle poster, hvorefter man kunne gennemgå billige priser på dem hver især.
10Inden du starter byggeriet kan det være vanvittigt betydningsfuldt med en forsikring om, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din boligtype kan der gælde mange retningslinjer for, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
11Ved udendørs opgaver har eventuelt regnvejr en essentiel rolle. Af den grund bør du med jævne mellemrum kigge på vejrforudsigelserne i tiden op til starten på projektet, så du slipper for at det uden du havde set det komme går i gang med at piske ned bedst som du står midt i dit vigtige byggeprojekt.
12Der ligger en verden af artikler og videoer online som der kan findes hjælp i. Særligt YouTube kan hjælpe med temmelig meget gavnlig information, især ifald man kigger i hele verden.
De højest bedømte byggeshops
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er utrolig flot. Vurderingen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % kvitterer med topkarakter, og blot 9 % giver 1 stjerne. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er ualmindeligt flot. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket klart er ultra imponerende. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % har givet toprating, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er meget imponerende. Scoren er baseret på 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % giver den bedste karakter, og kun 4 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, som tydeligvis er ualmindeligt overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med maksimum point, og bare 8 % giver den laveste karakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde er bedst?

En lang række webbutikker i Danmark tildeler heldigvis mange forskellige billige løsninger til levering til Selekta multisliber. En sikker vinder er for nærværende at få leveret til en pakkeshop, så du selv kan hente de bestilte varer præcis når det passer dig. Løsningen er nemlig super let, samt oftest endda den mest letkøbte leveringsudgave.

Du kunne også overveje at få leveret hjem til dig eller til din arbejdsplads. Denne bliver beklageligvis en smule mere omkostningsfuld, men på den anden side meget uproblematisk ved køb af Selekta multisliber online. Den billigste leveringsudgave er utvivlsomt selv at hente pakken, men den mulighed stiller krav om at du er nærved internet webshoppens butikker, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringsdygtigheden på Selekta multisliber er naturligvis meget væsentlig ifald vi har behov for dine nye produkter fluks, og i det øjemed er det skam på sin plads at man undersøger leveringstiden på Selekta multisliber. En masse internet handler – herunder Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – præsterer billig 1 dags fragt på adskillige produkter online, men det betinges af at ordren aflægges forinden et bestemt klokkeslæt, således at de garanteret kan nå at få bestillingen hen til fragtfirmaet inden logistikpersonalet får fri.

Nogle enkelte online firmaer sikrer fragt uden beregning på Selekta multisliber online, men typisk kræver det at man shopper for en bestemt pris. Ellers skal man snuppe den billigste type af levering, hvilket oftest vil være at få fragtmanden til at bringe varerne til et afhentningssted.

En lang række netshops tilbyder click-and-collect hvor man bestiller billig Selekta multisliber online men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Silvan, Bygma og Davidsen. De tildeler bl.a. klik-og-hent på Selekta multisliber i følgende områder:

Herlev, Ringsted, Lillerød, Slagelse, Taastrup, Holstebro, Ishøj, Horsens, Aarhus, Jyllinge, Varde, Vallensbæk, Køge, Esbjerg, Stenløse, Fredericia, Hillerød, Lyngby, Ølstykke, Haderslev, Kokkedal, Hedehusene, Gladsaxe, Vanløse, Svendborg, Værløse, Nærum, Valby, Hedensted, Rudersdal, Kalundborg, Haslev, Skanderborg, Næstved, Frederikssund, Brøndby, Nakskov, Hørsholm, Vordingborg, Brønderslev, Rødovre, Roskilde, Lystrup, Nykøbing Falster, Korsør, Ballerup, Risskov, Glostrup, Grenaa, Sønderborg, Vejle, Frederikshavn, Allerød, Farum, Hobro, Nyborg, Odder, Albertslund, Hjørring, København, Brønshøj, Solrød Strand, Tilst, Frederiksberg, Struer, Aabenraa, Greve, Odense, Birkerød, Højbjerg, Tårnby, Hvidovre, Dragør, Frederiksværk, Ikast, Middelfart, Skive, Thisted, Nørresundby, Holbæk, Rønne, Viborg, Brabrand, Kolding, Herning, Helsingør, Randers, Aalborg, Åbyhøj, Silkeborg, Søborg, Charlottenlund, Gentofte, og Virum, .

Klik-og-hent ift. Selekta multisliber er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn), Sjælland (Amager, Bornholm, Hovedstaden, Falster, Sydsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Lolland, Vestsjælland, Midtsjælland) og Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland).

Ved kig i tendenserne fremstår det klart, at online shoppere mange gange leder efter eksempelvis Selekta multisliber tilbud og køb Selekta multisliber. Man ser desuden som regel internet shoppere søge efter bl.a. Selekta multisliber online, billig Selekta multisliber og Selekta multisliber priser, plus de velkendte byggemarkeder som 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Silvan, Stark og Bauhaus.

Tilbud på Selekta multisliber

Det er jo efterhånden usædvanlig smart for forbrugerne at prissammenligne på billige Selekta multisliber online fra forskellige internet foretagender, og for det har adskillige forretninger på nettet været nødt til at nedskære prisen på Selekta multisliber drastisk, og derudover sikre gratis levering.

Trods dette kan det stadigvæk blive lønsomt at tjekke forskellige internet webshops efter tilbud på Selekta multisliber online forinden du placerer ordren, sådan at man er på den sikre side med at få den skarpeste pris. Kig ikke bare på de kendte byggecentre som Bygma, XL-Byg, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Davidsen.

Du må ikke desto mindre være klar over, at ifald en internet virksomhed udbyder billige Selekta multisliber online til en pris der anses for grænseløst overkommelig, så kan det i nogle tilfælde være et signal om en fup online virksomhed. Bestillinger med kort er imidlertid omsluttet af en foranstaltning, der støtter folk imod snydagtige internet forretninger.

Vi går generelt ind for shopping med kort eller MobilePay. Alternativt kan du anvende et tilbud som eksempelvis ViaBill, når du ser en fordel i at honorere pengene til Selekta multisliber af flere omgange. Dette tilbydes typisk ved nichebutikker, men sjældent de kendte byggekæder som fx Bauhaus, Davidsen, Stark, 10-4, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Når man ser på statistikkerne er det tydeligt, at netshoppere som regel søger efter eksempelvis Selekta multisliber tilbud og Selekta multisliber online. Man ser desuden tit folk efterspørge bl.a. billig Selekta multisliber, køb Selekta multisliber samt Selekta multisliber priser.

Undersøg eksisterende kunders vurderinger

Trustpilot tilbyder nogenlunde passende genveje til at kigge på en hel del andre brugeres observationer og derfor rekommanderer vi, at du udforsker webbutikkens bedømmelser inden du køber billige Selekta multisliber online.

Facebook medfører tilsvarende en del tiltalende løsninger til at få indblik i online butikkens kundefokus. I øvrigt er der faktisk internet varehuse hvor du kan ytre en omtale af ordreforløbet, hvilket desuden bør drages fordel af til at afveje hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at nogen shopper billige Selekta multisliber online i en netshop kan man sådan set have øje for netbutikkens vilkår, dog er det i mange tilfælde ikke særlig morsomt, specielt på de udbredte byggecentre som XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bygma, 10-4, Bauhaus og Silvan.

En nem løsning kunne måske være at undersøge hvorvidt webshoppen er medlem af e-mærket, eftersom det skulle være en angivelse af at internet butikken understøtter de opstillede regler, foruden at online virksomheden løbende føres tilsyn med af fagfolk der har indsigt i de gældende regler.

Det er en rigtig god anledning til support, ifald du oplever dilemmaer ved din shopping med Selekta multisliber. Ligeledes slår vi et slag for at køberen er obs på de mest basale reglementer i forbindelse med bestillingen af Selekta multisliber online, som fx hvilken bytteret hjemmesiden kører med.

I den forbindelse er det i øvrigt relevant, at man permanent bibeholder sin kvitteringsmail, så man en anden gang kan påvise sit køb af Selekta multisliber, uagtet om man shopper fra Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Bygma eller Silvan.

Karen G gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Pia H gav 4 stjerner

Nemt køb

Kirsten M gav 5 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Anna O gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

9 gode råd til køb på nettet
1Flere online firmaer giver i øjeblikket et stort udvalg af billige fragtmetoder til Selekta multisliber. En af de mest anvendte er lige nu at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente din nyindkøbte vare når der er mulighed for det. Fragttypen er jo ret så uproblematisk, samt typisk ydermere den mindst kostelige leveringsmulighed.
2Vi anbefaler kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er inkluderet i et regulativ, der støtter køber overfor falske netbutikker. Som en alternativ mulighed bør du drage fordel af en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at afdrage pengene over flere uger.
3Trustpilot resulterer i fuldstændig ærlige chancer for at fortolke en hel del forhenværende brugeres opfattelser og derfor kan det være til hjælp, at du verificerer e-forretningens omtaler før du handler billige Selekta multisliber online. Facebook medfører desuden fuldstændig værdifulde muligheder for at få en idé om online virksomhedens kundetilfredshed.
4Forud for at folk køber billige Selekta multisliber hos en e-handler kunne de i princippet sætte sig ind i webshoppens handelsvilkår, det er dog normalt et omfattende arbejde. Ydermere er det prisværdigt at køberen er vaks omkring de fundamentale bestemmelser der har indvirkning på shopping af billige Selekta multisliber online, fx hvilken bytteret online butikken kører med.
5Det er jo efterhånden i høj grad let for alle at lave prissammenligning online på billige Selekta multisliber på diverse e-shops, og herved garanterer mange internet forretninger i Danmark fragt uden gebyr. Trods dette kan det stadigvæk blive tiden værd at inspicere flere netshops efter tilbud før du gennemfører dit køb, sådan at man er sikker på at modtage den mest attraktive pris.
6Den mest letkøbte leveringsudgave kan ikke benægtes at være selv at hente varerne, hvilket forudsætter at du lever nær internet forretningens tilholdssted. Den metode til levering er ekstremt essentiel såfremt man behøver Selekta multisliber inden for få dage. Alternativt så præsterer indtil flere online selskaber fragt uden gebyr, men undertiden under forudsætning af at der købes for en konkret sum.
7Generelt slår vi et slag for at efterse hvorvidt online forhandleren er tilsluttet e-mærket, hvilket er en forsikring om at e-firmaet understøtter de danske love, samt at netbutikken tit tilses af eksperter som har nøje kendskab til reglerne på området. Forud for at folk handler billige Selekta multisliber på en online forretning behøver man når alt kommer til alt se på e-butikkens regler.
8En hel del forretninger på nettet garanterer fragtfri levering på Selekta multisliber, men for det meste stiller det krav om at du bestiller for et fastsat beløb. Derudover skulle man snuppe den mest prisbevidste mulighed for fragt, der mange gange er at få dem til at bringe din ordre til et udleveringssted. Fragtmetoden viser sig typisk tillige yderst ukompliceret. Den mest letkøbte mulighed for levering vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv.
9Fragtperioden kan vise sig at være ekstremt vital såfremt vi mangler produktet fluks, så af den grund er det bestemt klogt at vi gransker den anslåede leveringstid på Selekta multisliber. En række internet handler udlover billig levering på næstkommende hverdag på en række af deres produkter, hvilket nødvendiggør at ordren placeres inden et fastslået klokkeslæt.