Her er hvad du skal gøre, hvis strømmen svigter

De fleste har prøvet en eller anden form for strømsvigt. I mange tilfælde er det i tordenvejr, hvor relæet slår fra, men det som regel ikke andet der skal til, end bare kan slå det til igen.

Hjælp fra elektriker døgnet rundt

Er du uheldig, at der er sket en el-skade efter lukketid hos elektrikeren? Så findes der heldigvis elektrikerfirmaer, der har åbent døgnet rundt. De står klar til at tage telefonen uanset hvad tid på døgnet skaden skulle ske. Du kan trygt ringe og I kan sammen finde ud af, om det haster at få fikset skaden eller om det kan vente. Om du så bor i det nordligste af Danmark og har brug for akut elektriker, eller om der er brug for akut elektriker københavn.

Intet er for stort eller for småt

Er du i tvivl om skaden er for stor eller for lille til, at ringe dem op midt om natten? Tøv ikke med at ringe. De står klar til at hjælpe. Så skal elektrikerne nok afgøre for dig, om det kan vente eller om de skal komme med det samme. Det er deres arbejde at hjælpe dig med din sikkerhed i huset. Mange tilfælde kan det måske vente til dagen efter med at blive fikset. Men det er meget bedre at være på den sikre side. For det kan også hænde, at det er en skade der skal rettes op på lige med det samme, før skaden bliver større.

Bare i lille Danmark er det næsten hver dag, der opstår en livstruende brand. Den kan være som følge af en længerevarende fejl på en elinstallation. Så inden skaden sker i dit hjem, er det en god ide at få en elektriker hjem til en kvalitetssikring en gang i mellem. Det giver større tryghed for dig og de andre i boligen eller på arbejdspladsen.