Derfor skal du blive elforsyningsmontør

Er du på udgik efter et nyt spændende job eller en uddannelse, og har du overvejet at blive elforsyningsmontør, men er du i tvivl om, hvorvidt jobbet er noget for dig? Så læs med herunder og bliv klogere på, hvad en elforsyningsmontør er, samt hvorfor du skal blive elforsyningsmontør!

Hvad er en elforsyningsmontør?

Man kan sagtens kalde elforsyningsmontører for Danmarks små helte, når det vedrører strømmens univers. En elforsyningsmontør sikrer, at danskerne får leveret strøm i stikkontakterne hjemme i boligerne døgnet rundt. Herudover opbygger, servicerer, forstærker og vedligeholder de industrielle, offentlige og private forsyningsanlæg på alle spændingsniveauer fra 0.4kV til 400 kV.

Hvorfor blive en elforsyningsmontør?

Har du lyst til at deltage I at få hele møllen til at fungere hjemme i folks private boliger såvel som offentlige og industrielle, så læs med her! Du vil nemlig netop som elforsyningsmontør tage part i et højt specialiseret team, hvor du er et vigtigt led i et godt samarbejde mellem strømmen og forbrugeren. Hos de fleste virksomheder, får du fra start tildelt en god kollega, som hjælper dig med at komme godt i gang og sætte dig ind i hele processen fra start til slut. Ydermere er en elforsyningsmontør med til at sikre den grønne omstilling, da det er disse, som også har en stor indflydelse på det fremtidige elnet, hvilket for mange er en stor fordel. Har du ikke den helt store viden i faget, så er der ingen grund til at tvivle, du lærer hurtigt faget, så skynd dig at ansøge alligevel, du kan eksempelvis søge herigennem https://www.eltelnetworks.dk/career/vi-soger-flere-elforsyningsmontorer/! Du vil få al nødvendig oplæring og løbende uddannelse i faget. Så hvis du finder strømmens univers spændende og er en dygtig håndværker med mekanisk forståelse, så spring til tasterne og få sendt din ansøgning afsted til forskellige mulige virksomheder.

Hvem kan blive elforsyningsmontør?

Både piger og drenge kan søge som elforsyningsmontør, dog skal du have uddannelsen kaldet forsyningsoperatør for at blive elforsyningsmontør. Derudover skal du have en mekanisk forståelse, da det er vigtigt for udførelsen af arbejdet, dog lærer du dette gennem din uddannelse. Ydermere er det vigtigt, at du kan læse og forstå tegninger, da dette også er en af arbejdsopgaverne som elforsyningsmontør. Derudover er det også en vigtig del af arbejdet, at du er god til at udføre korrekt dokumentation, hvilket du også beskæftiger dig med på uddannelsen forsyningsoperatør!