Milwaukee Hæftepistol M12 BST-202X
2.070 kr.
Mere info
Rapid hæftepistol R34
495 kr.
Mere info
Rapid hæftepistol R23
298 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol, hobbytacker 6-8mm "53"
149 kr.
Mere info
Tacwise klammer 140/10mm - 5000 stk
55 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol plast R13 klam. 4-10mm "13"
250 kr.
Mere info
RAPID El-hæftepistol, workline 6-14mm+søm "53"
823 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol R34 proline 6-14mm "140"
449 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol R23 4-8mm "13"
353 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol R30 m.næse 6-8mm "13"
525 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol ALU913 "13"
385 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol R153 workline, ergo 4-8mm "53"
373 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol ALU940 "140"
385 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol ALU953 "53"
385 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol R33 6-14mm "13"
449 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol R53 plast 4-10mm "53"
210 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol R14 proline 6-8mm "140"
324 kr.
Mere info
RAPID Akku hæftepistol BTX530
893 kr.
Mere info
Hæfte og sømpistol 8-16 mm PowerPlus POW737
329 kr.
Mere info
Ryobi R18s18g-0 Akku Hæftepistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
2.299 kr.
Mere info
Hæftepistol 220 volt - TT 18 HERO 5318-00
1.149 kr.
Mere info
Probuilder Hæftepistol Trykluft 6-16 Mm
241 kr.
Mere info
Ryobi R18st50-0 Akku Hæftepistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
1.000 kr.
Mere info
Hæftepistol 220 volt - TT 14 KwB 5314-00
705 kr.
Mere info
Bosch Akku-hæftepistol Ptk 3,6v Li
500 kr.
Mere info
Hæfte/sømpistol MAX
256 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er et byggeprojekt forbundet med alverdens spørgsmål. På grund af det kan du overveje at bestille ved et online byggemarked, som giver hjælp og vejledning omkring hæftepistol.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gælder når du bestiller online, så du kan undgå problemer med bl.a. returret. Derfor skal man undersøge virksomhedens handelsbetingelser.
Såfremt du skal bruge varerne med det samme eller bare gerne vil spare leveringsomkostningen, så kunne du med fordel køre varerne på eget initiativ. Dette er særligt muligt hos de gængse byggemarkeder.
Det er naturligvis utrolig vigtigt at tjekke, om de varer du vil købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Alternativt må du vælge et andet.
Flere byggekæder har et bredt varesortiment, og øvrige har fokus på en specifik varegruppe. Du skal gennemtænke hvorvidt det er essentielt for dig at du har adskillige varegrupper at vælge fra, udover bare hæftepistol.
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige hæftepistol hos de forskellige online byggecentre. En del fokuserer på gode priser, og øvrige satser på faglig rådgivning. Du skal gøre dig tanker om hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre samler produkter fra mange forskellige specialbutikker, hvorfor du så kan shoppe fra et bredt udvalg af hæftepistol online.
De store byggekæder er folkekære og landskendte virksomheder, hvilket bidrager til en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Dette vil nogle se fordele ved.
De velkendte byggemarkeder har butikker nær dig, og herigennem har folk mulighed for at bestille online og transportere varerne personligt. Derigennem kan du overveje at blive fri for fragtomkostningen, og endda hente varerne med det samme.

Nichewebshop

Hovedparten af nichebutikker på nettet ved ekstremt meget om deres online produktudvalg, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Derigennem forventes det at du får super anvendelig rådgivning fra folk med ekspertviden i lige præcis hæftepistol.
Størsteparten af niche netbutikker producerer selv de varer der sælges i de kendte byggemarkeder. Ved køb direkte på disse nichewebshops online bør du få en bedre pris.
Majoriteten af specialiserede netshops er iværksættervirksomheder, som i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis tilmed lokalt nær dig. Disse understøtter du når du handler hæftepistol online på deres hjemmeside.

akku, batteridrevet, elektrisk, kraftig, trykluft, Bison, Black & Decker, Bosch, Dewalt, Ford, Ironside, Makita, Millarco, Milwaukee, Mitsutomo, Power Craft, Rapid, Ryobi, Stanley, Tjep, Top Craft, ledninger, luft, møbler, trykluft, træ

De 10 største byggemarkeder

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger i dag cirka 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og lønner i dag i omegn af 100 kollegaer i firmaets 6 butikker. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

hæftepistol jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.100 ansatte i selskabets 122 butikker. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og omfatter i dag i omegn af 1.000 ansatte i de 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

hæftepistol silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres nu af omkring 1.000 ansatte i de 41 butikker. Silvan sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

hæftepistol harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger nu flere end 2.000 medarbejdere i de 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og sælger hvert år for over 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og beskæftiger i dag ca. 2.000 ansatte i kædens 72 butikker. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og lønner i dag over 500 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Bygma åbnede i 1952, og omfatter i dag mere end 2.300 ansatte i firmaets 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

hæftepistol bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag mere end 1.000 personer i deres 17 varehuse. Bauhaus har fokus på salg til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Typisk vil det vise sig meningsfuldt at nedskrive et udgiftsbudget for renoveringen, så du føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan være fornuftigt at nedskrive hver eneste udgiftspost, og herefter kortlægge ens omkostning ved hver enkelt.
2Husk at tænke over om du burde stå med hele projektet selv, eller du kan have fordel af at hente professionel assistance til færdiggørelsen af projektet. Forudsat at du sikrer dig hjælp fra en fagmand kunne det være en god idé at indhente tilbud fra forskellige selskaber.
3Du skal på ingen måde nedprioritere sikkerheden, så glem ej sikkerhedsbeklædning som eksempelvis sikkerhedssko som hjælper dig med henblik på mulige risici. Det er yderst relevant at du har styr på dit velbefindende i byggeprocessen, navnlig hvis du ikke skaffer eksperthjælp.
4Muligvis kan det blive meningsgivende at have de relevante bygningsmaterialer til disposition før du tager fat på håndværket. Du vil med fordel kunne notere en overskuelig huskeliste med hver eneste ting der er nødvendige, og derefter gennemløbe listen, med øje for at du sikrer dig at der ikke mangler noget.
5Forinden du går i gang med byggeriet kan det vise sig rimeligt meningsfuldt med en forsikring om, at projektet overholder gældende love. Alt efter hvor du bor vil der være begrænsende retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
6Du har mulighed for at spørge om støtte fra det offentlige til ombygninger. Det gives ifald ombygningen bidrager positivt til miljøet. Det forudsætter med andre ord at byggeprojektet påvirker klimaet.
7Forberedelse vil være kilden til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du bør overveje at sammensætte en effektiv arbejdsplan, som dikterer hvilke arbejdsopgaver der løses hvornår, og en tilhørende numerisk orden. Vær konkret idet du laver tidsplanen.
8Det kan vise sig nødvendigt at spørge om en hjælpende hånd til dele af projektet, specielt i tilfælde af væsentlige byggeopgaver. Nogle byggerier bør udføres af flere end en enkelt person. Endvidere er det mere effektivt og mere interessant når man er flere om at bidrage.
9Man skal nødig mangle grej. I mange tilfælde vil det være af stor betydning at have det klar forinden du indleder arbejdet. Husk også at inkludere omkostningerne hertil i dit budget.
10For projekter udendørs har vejret en afgørende rolle. Af den grund bør du med jævne mellemrum kigge på vejrforudsigelserne i den tid der er op til byggeriets start, så du undgår at det pludselig begynder at stå ned i stænger netop som du er startet på det avancerede projekt.
11Du har adgang til et bredt udvalg af vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider som kan hjælpe dig. Ikke mindst YouTube faciliterer utrolig meget brugbar information, ikke mindst hvis man benytter engelske ord i din søgning.
12Der viser sig jævnligt uforudsigelige hovedpiner ved omfangsrige projekter, og følgelig viser det sig meningsfuldt at der afsættes god plads i handlingsplanen, som vil medvirke til at man føler sig afslappet omkring at man når det til siden.
De mest vellidte byggeshops
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er usædvanligt overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % kvitterer med maksimum point, og kun 4 % giver bundkarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er temmelig beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % giver 5 stjerner, og alene 8 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er enormt betryggende. Ratingen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvoraf hele 59 % har givet maksimum point, og bare 9 % giver den dårligste rating. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er utrolig imponerende. Karakteren grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er ultra godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 86 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmodel skal du vælge?

En masse firmaer på nettet giver efterhånden mange forskellige billige leveringsløsninger til hæftepistol. En der er meget anvendt er i øjeblikket at få sendt til en pakkeshop, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente din ordre når du har mulighed for det. Leveringsformen er nemlig ultra ligetil, samt endda ydermere den billigste leveringsversion.

Du kan ydermere tænke over at få pakken bragt til din lejlighed eller hus eller ud på din arbejdsplads. Muligheden bliver uheldigvis en tak mere omkostningsfuld, men ligeledes ret så nem ved køb af hæftepistol online. Den prisbilligste fragtform er uden tvivl at hente ordren selv, som jo nødvendiggør at du bor nær internet forhandlerens byggecenter, eksempelvis Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på hæftepistol kan i nogle tilfælde være ualmindeligt betydningsfuld om man mangler dine nye produkter inden for kort tid, så derfor er det i sandhed på sin plads at du besigtiger den forventede leveringsdato på hæftepistol. De fleste internet firmaer – herunder Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – lover billig levering på næste hverdag på deres favorit varer online, som trods alt er afhængig af at ordren placeres før et fastslået klokkeslæt, så de garanteret kan nå at få varen hen til fragtfirmaet forinden logistikpersonalet har fyraften.

Flere internet webshops byder på fragt uden omkostninger på hæftepistol online, men typisk kun hvis der aftages for en præcis sum. Ellers burde man overveje den billigste metode til levering, der tit vil være at få fragtmanden til at køre din bestilling til en pakkeshop.

En række byggemarkeder tilbyder afhentning hvor man bestiller billig hæftepistol hjemmefra og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Silvan, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Stark, Jem og Fix og Bauhaus. De yder eksempelvis afhentning af hæftepistol i følgende byer:

Frederiksværk, Gentofte, Lyngby, Solrød Strand, Svendborg, Greve, Grenaa, Slagelse, Allerød, Charlottenlund, Nykøbing Falster, Hedehusene, Dragør, Vallensbæk, Holbæk, Fredericia, Herning, Farum, Aabenraa, Køge, Ikast, Ballerup, Hillerød, Frederikshavn, Thisted, København, Haderslev, Holstebro, Nakskov, Risskov, Nærum, Rudersdal, Kalundborg, Ishøj, Frederiksberg, Haslev, Lillerød, Varde, Rønne, Jyllinge, Hjørring, Kokkedal, Skanderborg, Hobro, Birkerød, Helsingør, Næstved, Brabrand, Nyborg, Hørsholm, Glostrup, Esbjerg, Skive, Sønderborg, Brøndby, Roskilde, Vordingborg, Ølstykke, Rødovre, Valby, Tårnby, Virum, Tilst, Søborg, Herlev, Middelfart, Stenløse, Højbjerg, Hedensted, Viborg, Horsens, Brønshøj, Randers, Nørresundby, Åbyhøj, Vejle, Odder, Ringsted, Taastrup, Korsør, Frederikssund, Albertslund, Lystrup, Aarhus, Brønderslev, Odense, Kolding, Aalborg, Værløse, Vanløse, Silkeborg, Hvidovre, Gladsaxe, og Struer, .

Click-and-collect for hæftepistol er muligt i samtlige områder af landet: Jylland (Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland), Sjælland (Midtsjælland, Sydsjælland, Falster, Vestsjælland, Amager, Lolland, Bornholm, Østsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland) og Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn).

Når vi ser på søgedata står det markant, at internetbrugere mange gange søger blandt andet hæftepistol online og køb hæftepistol. Foruden dette oplever vi jævnligt netshoppere efterspørge bl.a. billig hæftepistol, hæftepistol priser samt hæftepistol tilbud, plus de gængse byggemarkeder som XL-Byg, Davidsen, Bygma, Bauhaus, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan.

Priser på hæftepistol

Det er virkelig let gængeligt for købere at søge information om priser på billige hæftepistol online hos forskellige shops på nettet, og altså har massevis af internet varehuse set sig nødsaget til at tvinge prisniveauet på hæftepistol enormt, og i øvrigt frembyde fragt uden beregning.

Derfor kan det stadigvæk være indbringende at checke nogle e-butikker efter tilbud på hæftepistol online forud for at du shopper, således at du ikke er i tvivl om at indhente den mest attraktive pris. Se ikke bare på de udbredte byggekæder som Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, Bygma, 10-4 og Davidsen.

Man bør alligevel være så påpasselig, at når en butik på nettet frembyder billige hæftepistol online på tilbud til en tilbudspris som anses for umådelig letkøbt, så burde det ofte være et fingerpeg om en fup e-shop. Kortkøb er trods alt en del af et regelsæt, som skærmer en overfor uærlige internet virksomheder.

Generelt slår vi et slag for kortbetalinger eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du anvende en afdragsordning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at honorere pengene til hæftepistol ude i fremtiden. Det foreslåes ofte ved niche netbutikker, men sjældent de udbredte byggekæder som fx Harald Nyborg, Stark, Bygma, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og XL-Byg.

Når vi kigger i tendenserne står det tydeligt, at mennesker jævnligt kigger efter eksempelvis køb hæftepistol og hæftepistol online. Man ser desuden ofte folk søge efter fx billig hæftepistol, hæftepistol priser og hæftepistol tilbud.

Kig på tidligere køberes vurderinger

Trustpilot frembyder tilpas stabile muligheder for at kortlægge flere tidligere kunders bedømmelser og herved er det en hjælp, at du gennemsøger netbutikkens bedømmelser forud for at du shopper billige hæftepistol online.

Facebook indebærer tilsvarende de facto passelige chancer for at få kendskab til online butikkens kundefokus. Herinde møder vi mange e-forretninger hvor kunder kan skrive en vurdering af købsoplevelsen, hvilket tilmed kan anvendes til at afveje hvor glade kunderne er.

Inden nogen bestiller billige hæftepistol online hos en netshop burde de faktisk gennemse virksomhedens handelsbetingelser, dog er det typisk ikke videre spændende, særligt med de store byggemarkeder som Silvan, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Stark, XL-Byg, Bygma og Harald Nyborg.

Et nemmere alternativ kunne måske være at se nærmere på om e-forhandleren er e-mærke tilsluttet, siden det ofte er et kendetegn for at internet selskabet tilslutter sig de danske love, udover at internet forhandleren lejlighedsvis ses til af jurister der behersker reglerne.

Dette er en god lejlighed til at få assistance, hvis du skulle få udfordringer i processen med din shopping med hæftepistol. Dertil tilråder vi at kunden er hensynstagende til de mest basale retningslinjer der spiller ind i forbindelse med købet af hæftepistol online, f.eks. den ombytningspolitik online firmaet anvender.

I den forbindelse er det virkelig vigtigt, at man til enhver tid beholder ens kvittering, således man når som helst vil kunne vidne om sit køb af hæftepistol, uafhængig af om man har købt fra Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Bygma, Silvan eller XL-Byg.

Anne P gav 5 stjerner

Det var godt !

Else G gav 4 stjerner

Alt som det skulle være.

Camilla O gav 5 stjerner

god service

Ole gav 5 stjerner

god service

9 tips til internetshopping
1Inden folk bestiller billige hæftepistol på en online virksomhed burde man for at være på den sikre side tyde e-butikkens regler, det er dog ofte ikke videre interessant. Derudover tilrådes det at man er omhyggelig omkring de elementære regler i forbindelse med bestillingen af billige hæftepistol online, som eksempelvis den ombytningsrettighed e-butikken garanterer.
2Trustpilot præsterer flere troværdige løsninger til at vurdere adskillige aktuelle brugeres betragtninger og derfor støtter vi, at du eftergår online forhandlerens kritik før du handler billige hæftepistol online. Facebook tilbyder dig for øvrigt absolut fornemme metoder til at få et kig ind i internet virksomhedens kundefokus.
3Antal dages levering kan vise sig at være vældig bestemmende i tilfælde af at vi har brug for dine nye produkter inden for kort tid, så i det øjemed er det utvivlsomt centralt at du ser den anslåede leveringstid på hæftepistol. De fleste netshops i Danmark stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på adskillige produkter, som alligevel står og falder med at ordren gennemføres forud for et angivent tidspunkt.
4Vi tilråder generelt at kontrollere hvorvidt internet shoppen er tilsluttet e-mærket, da det generelt er en tryghed om at online webshoppen efterfølger de officielle regler, udover at online butikken af og til besigtiges af jurister der er meget bekendte med de gældende regulativer. Forud for at nogen bestiller billige hæftepistol hos en forhandler på nettet bør man for at være sikker betragte forhandlerens forretningsaftale.
5Den billigste type af levering vil altid vise sig at være selv at hente ordren, men den mulighed betinges af at du bor med kort afstand til internet forhandlerens tilholdssted. Den leveringsmåde kan vise sig at være ualmindeligt bestemmende når du har behov for hæftepistol straks. Alternativt så tilbyder en hel del internet butikker fragt uden betaling, men undertiden under forudsætning af at du shopper for et præcist beløb.
6Masser af e-butikker foreslår til alt held alverdens billige former for levering til hæftepistol. Førstevalget hos mange er i øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente bestillingen lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er altså super smertefri, samt desuden endda den billigste fragtform.
7Det har vist sig at være ret så smertefrit for os alle at lave prissammenligning online på billige hæftepistol fra diverse online webshops, og følgelig lover massevis af internet butikker portofri levering. Det kan dog alligevel være rentabelt at analysere indtil flere forhandlere på nettet efter tilbud og rabat forinden du gennemfører dit køb, så man er på den sikre side med at modtage den skarpeste pris.
8Nogle e-butikker yder levering uden betaling på hæftepistol, men i reglen afkræver det at du aftager for et fastslået beløb. Alternativt må du tage den mindst kostelige form for fragt, hvilket i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at levere bestillingen til et afhentningssted. Fragtmuligheden bliver uheldigvis på den anden side i høj grad smertefri. Den prisbilligste fragtform vil dog altid være selv at hente ordren.
9Vi tilråder generelt køb med kort eller MobilePay. Kortbetalinger er omsluttet af en retningslinje, hvilket bistår køber overfor bedrageriske webshops. Som en anden løsning kan du udnytte en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, når du gerne vil afbetale omkostningerne senere.