Milwaukee Hæftepistol M12 BST-202X
2.070 kr.
Mere info
Rapid hæftepistol R34
495 kr.
Mere info
Rapid hæftepistol R23
298 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol, hobbytacker 6-8mm "53"
149 kr.
Mere info
Tacwise klammer 140/10mm - 5000 stk
55 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol plast R13 klam. 4-10mm "13"
250 kr.
Mere info
RAPID El-hæftepistol, workline 6-14mm+søm "53"
823 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol R34 proline 6-14mm "140"
449 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol R23 4-8mm "13"
353 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol R30 m.næse 6-8mm "13"
525 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol ALU913 "13"
385 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol R153 workline, ergo 4-8mm "53"
373 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol ALU940 "140"
385 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol ALU953 "53"
385 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol R33 6-14mm "13"
449 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol R53 plast 4-10mm "53"
210 kr.
Mere info
RAPID Hæftepistol R14 proline 6-8mm "140"
324 kr.
Mere info
RAPID Akku hæftepistol BTX530
893 kr.
Mere info
Hæfte og sømpistol 8-16 mm PowerPlus POW737
329 kr.
Mere info
Ryobi R18s18g-0 Akku Hæftepistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
2.299 kr.
Mere info
Hæftepistol 220 volt - TT 18 HERO 5318-00
1.149 kr.
Mere info
Probuilder Hæftepistol Trykluft 6-16 Mm
241 kr.
Mere info
Ryobi R18st50-0 Akku Hæftepistol 18v Solo (u/batteri Og Lader)
1.000 kr.
Mere info
Hæftepistol 220 volt - TT 14 KwB 5314-00
705 kr.
Mere info
Bosch Akku-hæftepistol Ptk 3,6v Li
500 kr.
Mere info
Hæfte/sømpistol MAX
256 kr.
Mere info

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du vil have varerne hurtigst muligt eller blot gerne vil blive fri for fragtgebyret, så kan du overveje at hente byggematerialerne på egen hånd. Det er i særdeleshed muligt ved de velkendte byggecentre.
Det er absolut super vigtigt at tjekke, om de varer du vil købe online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Alternativt kan du være nødt til at finde et andet.
For en del er byggeri lig med mange spørgsmål. Af den grund bør du overveje at bestille ved et online byggecenter, som kan tilbyde sparring omkring Power Craft hæftepistol.
Du bør kende de regler der gælder når du bestiller online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund bør du kende byggemarkedets regler.
Flere byggecentre fremviser et enormt udvalg af produkter, imens nogle specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du bør vide hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige grupper af varer at vælge i blandt, udover blot Power Craft hæftepistol.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige Power Craft hæftepistol hos de forskellige online byggecentre. En del har fokus på de bedste tilbud, hvorimod andre giver service. Du må afveje hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre udbyder produkter fra forskellige producenter, og hermed kan du handle fra et bredt sortiment af Power Craft hæftepistol online.
De udbredte byggecentre er tilgængelige i de større byer, og hermed har kunderne chancen for at bestille online og køre byggematerialerne på eget initiativ. Derigennem har man valget om at undgå leveringsgebyret, samt samtidig få varerne straks.
De store byggemarkeder er folkekære og bekendte firmaer, som kan bidrage til ubekymrethed til dig som køber online. Dette kan du se fordele ved.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har meget ekspertise i deres online produktudvalg, idet de ikke sælger andre produkter. Af den grund bør du forvente en høj grad af anvendelig vejledning fra mennesker der er eksperter i netop Power Craft hæftepistol.
De fleste nichespecifikke netbutikker styrer selv produktionen af varerne der forhandles i de store byggecentre. Ved køb direkte hos nichebutikkerne online kan du muligvis få en billig pris.
Flertallet af webshops med fokus på en enkelt niche er små familievirksomheder, der tit er danske, muligvis tilmed lokalt nær dig. Dem støtter du ved at bestille Power Craft hæftepistol online hos dem.
Danmarks største byggekæder
Power Craft hæftepistol silvan

Silvan startede i 1968, og omfatter i dag over 1.000 mennesker i de 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger nu over 500 kollegaer i deres 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for mere end 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og styres dagligt af i nærheden af 100 personer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 medarbejdere i selskabets 72 butikker. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og lønner i dag omkring 2.300 ansatte i deres 56 byggecentre. Bygma satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Power Craft hæftepistol bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 1.000 mennesker i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus satser på billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 kollegaer i deres 9 butikker. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

Power Craft hæftepistol jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag cirka 2.100 ansatte i kædens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Power Craft hæftepistol harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 kollegaer i de 33 butikker. Harald Nyborg satser på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du må aldrig nogensinde fattes udstyr. Jævnligt kan det være essentielt at du har det klar til brug akkurat som du iværksætter dit byggeprojekt. Glem ikke at påregne udgifterne hertil i dit budget.
2Måske det viser sig aktuelt at du har de nødvendige bygningsmaterialer til disposition på forhånd inden du starter byggeprocessen. Du har god gavn af at udarbejde en overskuelig huskeliste hvorpå der noteres hver eneste ting som er nødvendige, og dernæst tjekke listen, med det formål at du er tryg ved at du har husket det hele.
3Der findes utallige instruktioner og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få inspiration. Især YouTube giver dig adgang til ret så meget udbytterig viden, i særlig grad såfremt du bruger engelske søgeord.
4Måske du burde vurdere hvorvidt du magter at stå for hele projektet selv, eller du alternativt burde sikre dig assistance fra en fagperson til afslutningen af projektet. Hvis du henter assistance fra en fagperson er det lukrativt at notere forslag fra flere foretagender.
5Du bør nødig nedprioritere din sikkerhed, så husk sikkerhedsbeklædning bl.a. sko og hjelm som hjælp mod potentielle risici. Det er afgørende at du husker sikkerheden i byggeprojektet, specielt hvis du ikke fremskaffer hjælp fra en fagmand.
6Godt forarbejde vedbliver at være metoden til et uproblematisk forløb med din byggeproces. Du bør overveje at forfatte en effektiv handlingsplan, der viser hvilke gøremål du vil udføre på hvilke tidspunkter, samt en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være skarp i udarbejdelsen af køreplanen.
7Man kan hente et bidrag fra det offentlige til byggerier. Det ydes i tilfælde af at projektet er CO2-besparende. Det er altså afhængig af at renoveringen har en positiv effekt på klimaet.
8Forud for at du påbegynder byggeprocessen må det være aldeles fornuftigt at have styr på, at dit projekt ikke er ulovligt. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der gælde mange retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
9Ofte vil det være af stor betydning at have en budgetoversigt for renoveringen, så man har et økonomisk overblik. Det må være fordelagtigt at nedskrive alle udgifter, og bagefter undersøge prisen på dem hver især.
10Der præsenterer sig utvivlsomt overraskende problematikker når det handler om svære projekter, og af den grund kan det vise sig vigtigt at der afsættes nok tid i handlingsplanen, således at man er tryg ved at man når det til siden.
11Det kan vise sig at være godt at indhente hjælp til byggeprojektet, i særdeleshed når der er tale om væsentlige arbejdsopgaver. Enkelte byggerier kræver flere mennesker. Ydermere må det blive bedre og mere interessant når man er flere om opgaven.
12Ved udendørs projekter har vejrsituationen en betydningsfuld rolle. På grund af dette skal du jævnligt undersøge vejrprognosen i de dage der er op til igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke med et brag går i gang med at stå ned i stænger netop som du er gået i gang med dit komplekse byggeprojekt.
Danskernes favorit byggeshops
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket altså er meget beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 23.161 meninger, hvor hele 69 % har givet topkarakter, og blot 8 % giver dumpekarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er ekstremt overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % giver 5 stjerner, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er ultra imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvor hele 59 % har givet topkarakter, og alene 9 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er absolut imponerende. Evalueringen grundlægges af 28.109 meninger, hvoraf ikke mindre end 76 % giver den højeste karakter, og alene 4 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er utrolig beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % giver topkarakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode skal jeg vælge?

En masse online selskaber foreslår nu et bredt udvalg af billige leveringsudgaver til Power Craft hæftepistol. En af favoritterne er lige nu pakkeshoppen, som gør at du kan hente produkterne når der er tid til det. Fragtløsningen er altså usædvanlig ukompliceret, og typisk desuden den mest betalelige fragtmulighed.

Du burde alternativt foretrække at få varerne bragt hjem til din privatadresse eller til din arbejdsplads. Den er gerne en tak mindre billig, men endvidere ret så hensigtsmæssig ift. Power Craft hæftepistol online. Den prisbilligste fragtmetode vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, men den mulighed beroer på at du fysisk befinder dig lige ved internet webshoppens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringstiden på Power Craft hæftepistol er selvfølgelig super betydningsfuld forudsat man har behov for dine nye produkter nu og her, så med det formål er det helt centralt at man gransker den forventede leveringstid ved Power Craft hæftepistol. En masse internet shops – fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – stiller garanti om billig levering på blot en enkelt hverdag på mange af deres produkter online, hvilket forudsætter at ordren gennemføres forud for et fastsat tidspunkt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få de nye varer klargjort forinden personalet holder fyraften.

Enkelte e-handler i Danmark byder på fragt uden gebyr på Power Craft hæftepistol online, men oftest er det forudsat at du bestiller for en konkret sum. Alternativt kan du overveje den billigste form for fragt, hvilket i mange tilfælde er at få dem til at levere produkterne til en pakkeshop.

En stor portion webshops frembyder afhentning hvor du handler billig Power Craft hæftepistol derhjemme og afhenter i byggemarkedet. Fx Silvan, Bygma, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, XL-Byg og Jem og Fix. De frembyder bl.a. klik-og-hent på Power Craft hæftepistol i følgende byer:

Herning, Vallensbæk, Ballerup, Slagelse, Farum, Holbæk, Rødovre, Taastrup, Stenløse, Skive, Greve, Åbyhøj, Hillerød, Haslev, Skanderborg, Holstebro, Helsingør, Korsør, Nakskov, København, Haderslev, Vordingborg, Nyborg, Hjørring, Nykøbing Falster, Næstved, Køge, Roskilde, Værløse, Nærum, Odder, Kolding, Svendborg, Brønshøj, Herlev, Frederikssund, Esbjerg, Middelfart, Glostrup, Virum, Tilst, Silkeborg, Odense, Vanløse, Nørresundby, Aabenraa, Allerød, Gladsaxe, Lystrup, Jyllinge, Hobro, Varde, Hedehusene, Hvidovre, Søborg, Risskov, Hedensted, Frederikshavn, Aalborg, Lyngby, Hørsholm, Grenaa, Kalundborg, Højbjerg, Frederiksværk, Vejle, Thisted, Brønderslev, Randers, Solrød Strand, Viborg, Kokkedal, Horsens, Rønne, Rudersdal, Tårnby, Ishøj, Brøndby, Lillerød, Struer, Dragør, Ølstykke, Ringsted, Aarhus, Ikast, Frederiksberg, Birkerød, Charlottenlund, Brabrand, Fredericia, Valby, Gentofte, Sønderborg, og Albertslund, .

Click-and-collect af Power Craft hæftepistol er en mulighed i samtlige områder af landet: Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland), Sjælland (Nordsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Falster, Østsjælland, Sydsjælland, Lolland, Hovedstaden, Vestsjælland, Amager) og Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn).

Når vi ser på data fremstår det tydeligt, at internet shoppere ofte kigger efter bl.a. køb Power Craft hæftepistol og Power Craft hæftepistol online. Man ser derudover jævnligt online shoppere søge efter eksempelvis Power Craft hæftepistol tilbud, Power Craft hæftepistol priser og billig Power Craft hæftepistol, plus de kendte byggekæder som 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Silvan, Stark og Jem og Fix.

Rabat på Power Craft hæftepistol

Det er jo rigtig gnidningsløst for alle og enhver at analysere tilbud på billige Power Craft hæftepistol online hos diverse e-handler, og af den grund har utallige online firmaer set sig tvunget til at trykke prisen på Power Craft hæftepistol kolossalt, og derudover yde levering uden gebyr.

Derfor kan det imidlertid blive profitabelt at tjekke nogle enkelte internet shops i Danmark efter udsalg og tilbud på Power Craft hæftepistol online inden du gennemfører din handel, sådan at du er garanteret at antage den prisbilligste pris. Kig ikke kun hos de store byggekæder som 10-4, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Bauhaus, XL-Byg og Davidsen.

Du skal alligevel ikke overse, at hvis en webbutik frembyder billige Power Craft hæftepistol online til en pris der anses for enormt tiltalende, så kunne det for det meste være en indikation på en uægte internet virksomhed. Køb med gængse betalingskort er heldigvis omfavnet af et reglement, som sikrer folk imod uærlige internet varehuse.

Generelt foreslår vi køb med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du bruge en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at betale betalingen af Power Craft hæftepistol i flere bidder. Dette foreslåes som regel i nichefokuserede webshops, i modsætning til de udbredte byggecentre som for eksempel 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Silvan, Davidsen og XL-Byg.

Når der ses på statistikkerne står det tydeligt, at folk ofte søger efter eksempelvis Power Craft hæftepistol priser og billig Power Craft hæftepistol. Foruden dette oplever man jævnligt netshoppere efterspørge eksempelvis Power Craft hæftepistol tilbud, køb Power Craft hæftepistol og Power Craft hæftepistol online.

Kig på tidligere kunders synspunkter

Trustpilot resulterer i ganske fremragende muligheder for at udforske en hel del forhenværende kunders anmeldelser og på grund af dette er det smart, at du tolker online forretningens ratings forud for at du lægger din bestilling på billige Power Craft hæftepistol online.

Facebook frembyder lige så vel de facto anstændige genveje til at få indblik i online webshoppens pålidelighed. Derudover ses endda online shops i Danmark som tilbyder folk at udfærdige en anmeldelse af ordreforløbet, hvilket lige så vel må bruges til at danne dig et indtryk af kundetilfredsheden.

Inden nogen handler billige Power Craft hæftepistol online i en e-shop kan de utvivlsomt læse dens forretningsvilkår, men det er gerne ikke super interessant, særligt hos de store byggecentre som Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bauhaus og Stark.

En anden løsning kan være at granske hvorvidt e-handlen er e-mærket, fordi det er en erklæring om at online butikken opererer i overensstemmelse med de danske retningslinjer, foruden at e-butikken løbende tilses af specialister der mestrer bestemmelserne på området.

Det er en rigtig god mulighed for bistand, ifald du skulle få problemstillinger ved din ordre på Power Craft hæftepistol. Derudover slår vi et slag for at du er påpasselig med de mest basale forhold der kan spille ind i forbindelse med købet af Power Craft hæftepistol online, for eksempel hvilken returret e-butikken kører med.

I relation til det er det ligeledes relevant, at man når som helst opbevarer ens faktura, så man i fremtiden kan dokumentere sin bestilling af Power Craft hæftepistol, hvad end man har handlet ved Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Silvan, Davidsen, Bygma, Jem og Fix eller XL-Byg.

Niels Thomsen gav 5 stjerner

Hurtig og effektiv

Erik Christensen gav 4 stjerner

Nemt køb

Jette gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Erik gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

9 gode råd til din online shopping
1Forud for at nogen køber billige Power Craft hæftepistol på en internet butik bør man i og for sig betragte e-shoppens handelsaftale, det er dog uden tvivl et tidskrævende arbejde. Ligeledes går vi ind for at du er vidende om de grundlæggende retningslinjer i forbindelse med købet af billige Power Craft hæftepistol online, til eksempel den returpolitik netshoppen tilbyder.
2Vi går generelt ind for betalinger med kort eller MobilePay. Køb med betalingskort er omfavnet af en ordning, der forsvarer kunden overfor uoprigtige internet webshops. Som et alternativ kunne du bruge en billig afdragsløsning som fx ViaBill, for så vidt du vil dække prisen over en længere periode.
3Det har vist sig at være ultra uproblematisk for alle at vurdere prisniveauet online på billige Power Craft hæftepistol på forskellige e-shops, og altså garanterer massevis af internet forhandlere fragt uden beregning. Men det kan trods alt blive gunstigt at tjekke nogle online firmaer efter tilbud forinden du shopper, således at du er velinformeret til at indhente den billigste pris.
4Trustpilot indebærer fuldstændig gode muligheder for at eftergå adskillige nuværende kunders bedømmelser og på grund af dette stiller vi forslag om, at du eksaminerer e-forretningens omtaler før du køber billige Power Craft hæftepistol online. Facebook giver dig tilsvarende faktisk sikre metoder til at få indtryk af online firmaets troværdighed.
5Leveringsdygtigheden er jo ret så vital hvis vi har brug for varerne omgående, så med det formål er det tydeligvis essentielt at vi ser leveringstidspunktet på Power Craft hæftepistol. En stor portion outlets på nettet præsterer billig dag-til-dag fragt på en hel del varer, men vær obs på at det er afhængig af at ordren aflægges før et angivent tidspunkt.
6Nogle webbutikker garanterer fragt uden omkostninger på Power Craft hæftepistol, men undertiden kræves det at der indkøbes for en konkret pris. Derudover burde du vælge den mest billige leveringsform, der oftest vil blive at få fragtfirmaet til at levere varerne til et afhentningssted. Leveringsformen bliver oftest desuden virkelig overkommelig. Den mest betalelige fragtform vil dog til enhver tid være at hente pakken selv.
7En hel del internet forretninger yder på nuværende tidspunkt en række forskellige billige leveringsudgaver til Power Craft hæftepistol. En yndling er for øjeblikket at afsende til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente din nyindkøbte vare når du har lyst. Den er nemlig virkelig bekvem, samt tit desuden den billigste fragtmetode.
8Vi foreslår generelt at finde ud af om e-handlen er e-mærke tilsluttet, fordi det kan være en sikring om at internet forretningen anerkender de danske regler, samt at forretningen rutinemæssigt kontrolleres af fagmænd som har indsigt i reglementet på området. Inden folk handler billige Power Craft hæftepistol på en forretning på nettet kan man de facto gennemløbe netshoppens betingelser.
9Den prisbilligste leveringsløsning er unægtelig at hente pakken selv, hvilket stiller krav om at du lever i nærheden af online forretningens tilholdssted. Den leveringsversion er naturligvis super betydningsfuld i tilfælde af at du absolut skal bruge Power Craft hæftepistol omgående. Alternativt så præsterer nogle e-handler i Danmark gratis fragt, men i mange tilfælde kun såfremt du shopper for en præcis sum.